Jump to content
POLITISTI.ro

Procedura in cazul nerestituirii autoturismului din service


arrow2425

Recommended Posts

Buna ziua,

Voi incerca sa fiu scurt si la obiect. Am dus masina la service-ul unui mecanic, pentru cateva lucrari. O parte s-au facut, am platit, dar la o interventie a aparut, din vina mecanicului, o problema care a presupus un cost suplimentar de 2.000 lei. Am fost de acord initial, dar dupa 12 ore m-am informat si am ajuns la concluzia ca pretul cerut este foarte mare (cam cu 50%) fata de cel din service-ul oficial al marcii. De asemenea, am aflat ca problema nu presupunea acea interventie costisitoare si se putea rezolva mult mai usor. L-am sunat si i-am spus sa opreasca lucrarea pentru ca voi veni sa iau masina pe platforma. Din acel moment a inceput sa nu mai raspunda la telefon si nici sa nu mai vina la atelier (masina este inauntru). Cum sa procedez pentru a intra in posesia ei? 

De asemenea, pentru o eventuala actiune in instanta, am nevoie de factura interventiilor pe care le-a realizat. Mi-a spus ca nu mi-o poate da decat peste cateva zile.

M-ar ajuta un sfat...

Multumesc!

 

Link to comment
  • 6 years later...

Bună, am o problema am fost la un mecanic sa îmi schimbe motorul și mia spus ca la stricat și ala cumpărat, și mia spus îmi da bani cât îmi da la dezmembrări pe ia și motorul, și mia zis sa la aștept de bani, a vrut fiscalul cu cartea de indetitate a vehiculului și iam zis pana nu primesc bani nu îți dau fiscalul, 

Acum mia spus ca nu mai vrea fiscalul doar cartea și cu bani la anul dacă la aștept ce pot face ca este pe numele mamei mele și vrea sa nu mai fie pe ia, ca nu o mai are

Link to comment
  • Active member

Ca sa îți recuperezi paguba, trebuie sa te adresezi instantei de judecata (Judecătoria de la tine din oras) și eventual OPC-ului pt a verifica activitatea acelui atelier.

Dacă vrei sa o vinzi, du-te la un birou de acte și te învață ăia ce ai de făcut.

Vinde-o cu contract de vânzare-cumpărare și "cu fiscal" ca să nu ai probleme după.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.