Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Voi incerca sa fiu scurt si la obiect. Am dus masina la service-ul unui mecanic, pentru cateva lucrari. O parte s-au facut, am platit, dar la o interventie a aparut, din vina mecanicului, o problema care a presupus un cost suplimentar de 2.000 lei. Am fost de acord initial, dar dupa 12 ore m-am informat si am ajuns la concluzia ca pretul cerut este foarte mare (cam cu 50%) fata de cel din service-ul oficial al marcii. De asemenea, am aflat ca problema nu presupunea acea interventie costisitoare si se putea rezolva mult mai usor. L-am sunat si i-am spus sa opreasca lucrarea pentru ca voi veni sa iau masina pe platforma. Din acel moment a inceput sa nu mai raspunda la telefon si nici sa nu mai vina la atelier (masina este inauntru). Cum sa procedez pentru a intra in posesia ei? 

De asemenea, pentru o eventuala actiune in instanta, am nevoie de factura interventiilor pe care le-a realizat. Mi-a spus ca nu mi-o poate da decat peste cateva zile.

M-ar ajuta un sfat...

Multumesc!

• 6 ani mai târziu...
Publicat

Bună, am o problema am fost la un mecanic sa îmi schimbe motorul și mia spus ca la stricat și ala cumpărat, și mia spus îmi da bani cât îmi da la dezmembrări pe ia și motorul, și mia zis sa la aștept de bani, a vrut fiscalul cu cartea de indetitate a vehiculului și iam zis pana nu primesc bani nu îți dau fiscalul, 

Acum mia spus ca nu mai vrea fiscalul doar cartea și cu bani la anul dacă la aștept ce pot face ca este pe numele mamei mele și vrea sa nu mai fie pe ia, ca nu o mai are

• Membru activ
Publicat

Ca sa îți recuperezi paguba, trebuie sa te adresezi instantei de judecata (Judecătoria de la tine din oras) și eventual OPC-ului pt a verifica activitatea acelui atelier.

Dacă vrei sa o vinzi, du-te la un birou de acte și te învață ăia ce ai de făcut.

Vinde-o cu contract de vânzare-cumpărare și "cu fiscal" ca să nu ai probleme după.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.