Jump to content
POLITISTI.ro
 • Despre POLITISTI.ro
 • Politisti.ro a apărut online în februarie 2010, fiind primul website destinat poliţiştilor din cadrul Poliţiei Române, cât şi celor care apreciază această profesie. Site-ul nu este afiliat la nicio structură a Statului român şi nu reprezintă punctul de vedere oficial al Poliţiei Române, dar este administrat de poliţişti. A fost creat având ca modele site-uri similare din străinătate dedicate acestei profesii, din dorinţa de a crea un mediu propice care să ofere în permanenţă celor interesaţi posibilitatea de a acumula noi cunoştinţe şi de a progresa din punct de vedere profesional. În prezent este cel mai important site independent dedicat acestui domeniu.

  Aici veţi întâlni persoane care nu au nicio legatură cu legendele şi stereotipurile existente în societatea românească şi promovate obsesiv de mass-media în căutare de senzaţional, veţi cunoaşte oamenii din spatele uniformei, cu problemele lor reale atât din viaţa profesională cât şi cea personală, îi veţi putea vedea aşa cum sunt ei, mândri de profesia lor, cu un dezvoltat simţ al onoarei şi al dreptăţii, într-o contradicţie totală cu imaginea nefavorabilă care din păcate se propagă în mediul public.

  De la lansare şi până în prezent, pe parcursul unei perioade ce depăşeşte un deceniu, Politisti.ro a crescut constant şi a acumulat conţinut de calitate, devenind unul dintre cele mai vizitate site-uri în domeniul aplicării legii din România, având o medie aproximativă de peste 100.000 utilizatori unici/lună şi peste 350.000 de pagini afişate/lună.

  Puteţi afla mai multe despre principalele secţiuni ale site-ului mai jos.


  Aşadar, nu ezitaţi să vă înregistaţi un cont de membru!

 • Forumul pentru discuţii
 • Site-ul este structurat în jurul unei comunităţi a poliţiştilor - mai exact un forum de discuţii. Politisti.ro este locul unde puteţi cunoşte adevăraţi profesionişti, oameni inteligenţi, cu experienţă în domeniu, dispuşi să împărtăşească şi să ofere sfaturi din speţe şi situaţii cu care ei s-au confruntat de-a lungul carierei, puteţi discuta, învăţa şi colabora ori păstra legătura cu alţi colegi poliţişti din ţară, este un loc unde puteţi şi voi la rândul vostru împărtăşi propriile experienţe şi cunoştinţe utile.

  Cea mai mare parte a forumului de discuţii este accesibilă pentru toţi utilizatorii şi trateaza orice subiect care are legatura această profesie. Întrebările decente şi pertinent formulate sunt bine-venite. Nu trebuie să fiţi experţi pentru a vă alătura şi nici nu este nevoie să vă înscrieţi cu numele real. Cu toate acestea, vă asigurăm că mulţi poliţişti cu experienţă şi-au înregistrat deja cont de membru pe Politisti.ro şi deci, există permanent şanse foarte mari să primiţi răspunsuri documentate şi calificate la întrebările formulate.

  Există şi o secţiune privată unde au acces doar conturile de membru confirmate - mai exact conturile de membru ce au asociată o adresă de e-mail oficială de pe domeniul politiaromana.ro şi care oferă posibilitatea poliţiştilor să poată dezvolta şi discuţii de natură profesională ce nu pot fi publice. Aceste conturi ale membrilor confirmaţi pot fi recunoscute foarte uşor, întrucât au lângă numele de utilizator un ecuson specific -   .

 • Bibloteca de fişiere
 • Forumurile sunt utile pentru rezolvarea rapidă a problemelor şi schimbul de cunoştinţe. Cu toate astea, există şi un alt fel de conţinut util, cum sunt diferite tipizate ori modele utilizate în munca de poliţie, sau diferite documente cu conţinut din sfera pregătirii profesionale - ghiduri, etc.
  De aceea, Politisti.ro are o secţiune dedicată acestor fişiere, creată special pentru a colecta şi a le pune la dispoziţie membrilor săi într-un mod organizat, denumit "Bibliotecă" - de unde pot fi descărcate astfel de documente.

 • Cluburile
 • Cluburile reprezintă o modalitate de a forma şi dezvolta o mini-comunitate dintr-o anumită zonă, ceva similar grupurilor de pe Facebook. Acestea sunt secţiuni ale site-ului create în funcţie de zone/unităţi teritoriale (Bucureşti şi judeţe) şi permit membrilor din zona respectivă să socializeze, să se cunoască mai bine, ori să poată dezvolta discuţii în interiorul cluburilor orientate pe problemele specifice din zona respectivă, se pot organiza întâlniri şi aşa mai departe.
  Cluburile pot conţine la rândul lor forumuri (pentru discuţii - topic-uri), calendar (pentru organizarea de evenimente - întâlniri), categorii pentru descărcărcarea de fişiere (biblioteca), etc. ce sunt accesibile doar utilizatorilor care sunt înscrişi în respectivul grup (club).


  Toate acestea aşteaptă să fie explorate după ce vă înregistraţi cont de membru.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.