Jump to content
POLITISTI.ro
 • CONFIRMAREA CONTURILOR DE MEMBRU

  Contul de membru confirmat este cel care are ecusonul confirmat -   Acest lucru înseamnă că respectivul cont de membru aparţine unui poliţist. Membru confirmat poliţist are acces la aria privată rezervată doar poliţiştilor, poate accesa şi publica postări fără restricţii în toate secţiunile forumului, are permisiuni ce îi permit să descarce toate fişierele din secţiunea "Bibliotecă" şi poate acorda reputaţie.

  SINGURA ŞI UNICA MODALITATE prin care puteţi obţine confirmarea contului este să vă înregistraţi ori să asociaţi contului de utilizator de aici, adresa de e-mail oficială de serviciu. Este vorba de adresa prenume.nume@politiaromana.ro - adresă de e-mail cu care vă conectaţi în webmail.politiaromana.ro, după care postaţi pentru a anunţa acest lucru în topicul "Solicitări pentru confirmarea contului de membru" specificând că aţi asociat adresa de e-mai oficială contului de membru.

  ATENŢIE! - NU folosiţi adresa internă de pe Intrapol, cea de genul nume@politia.local pentru că aceasta din urmă NU FUNCŢIONEAZĂ pe internet.

  Detalii despre adresa de e-mai oficială găsiţi aici: Cum se obţine e-mail oficial de serviciu @politiaromana.ro?

  Procedura privind asocierea unei noi adrese de e-mail contului de membru, o găsiţi explicată aici: Schimbarea adresei de e-mail asociată contului de membru

  Nu ne interesează să aflăm date cu caracter personal, doar dorim să ne asigurăm că dvs. sunteţi şi în realitate ceea ce afirmaţi.

  Nu trimteţi solicitări pentru confirmarea contolui ori acces în aria privată a forumului prin intermediul formularului de contact "Contactaţi-ne" - pentru că nu sunt luate în considerare. Urmaţi procedura descrisă mai sus!

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Members

  • Nelu85

   Nelu85 0

   Advanced user
   Joined:
   Last active:
  • GeorgeDica

   GeorgeDica 0

   Visitor
   Joined:
   Last active:
  • Alex87

   Alex87 118

   Membru
   Joined:
   Last active:
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.