Jump to content
POLITISTI.ro

Conţinut nou

Afişează tot conţinutul publicat în ultimele 365 zile.

Acest flux se actualizează automat     

 1. Astăzi
 2. Se calculează după cele 15 zile în care ai dreptul să conteşti măsura.
 3. Danielll

  Reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere

  Salut...am și eu o întrebare? De când se calculează pedeapsa...de când ți-a fost ridicat permisul sau de când ți-a expirat dovada de 15 zile .... Mi-a fost ridicat pe 90 de zile pentru viteză și am trecut prin toate cele necesare (examen , îndeplinesc tot ce trebuie) .... mulțumesc
 4. Cineva sa vina in Arges, pentru a mă muta in Brasov.
 5. Ieri
 6. Catasrb

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Am asociat e-mail specific contului de membru! Multumesc
 7. Catasrb

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Un coleg de la IPJ Timis?! Mulțumesc
 8. Szabi

  Schimbarea benzii de circulaţie - legislaţie rutieră

  Mulțumesc pentru răspuns. Am găsit acolo. Am fost derutat de cele două denumiri, respectiv de anumite secțiuni similare (art 43-45 din OUG 195).
 9. Marius

  Schimbarea benzii de circulaţie - legislaţie rutieră

  Nu cauţi unde trebuie. Denumirea asta de "Cod Rutier" este una generică, în realitate principalele acte normative care reglementează legislaţia rutieră sunt OUG 195 şi Regulamentul pentru aplicarea OUG 195. Ce cauţi tu sunt prevederi din Regulamentul de aplicare a OUG 195, mai exact "Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice". Respectivul act normativ se găsşte şi aici pe site în secţiunea Bibliotecă legislativă. Nu toate articolele şi site-urile de pe internet prezintă informaţiile pertinente, actualizate şi/sau reale.
 10. Claudell

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Bună ziua! Caut coleg din cadrul IPJ Alba, pentru confirmare. Mulțumesc!
 11. Bună ziua, Am încercat să aflu răspunsul la următoarea problemă/situație: avem minim 3 benzi, două mașini pe banda 1 și 3 care vor să se încadreze pe banda 2 (care este liberă). Cine are prioritate? Pe internet am găsit multe materiale (inclusiv cele postate de școli auto, exemple de întrebări test, etc) în care se face referire la un art 106: Este clar că pe baza art. menționat are prioritate autoturismul de pe banda 3. Am căutat acest articol într-un Cod Rutier actualizat recent (de exemplu asta - pare a fi din august 2018: legestart.ro/wp-content/uploads/2018/08/codul-rutier_actualizat.pdf ), dar nu am mai găsit acest articol, nici nimic similar. Atunci se aplica regula priorității din dreapta, și ar avea prioritate autoturismul de pe banda 1 (pentru că vine din dreapta celui de pe banda 3)? Vă mulțumesc, Szabolcs
 12. Danielpopa

  Radiere auto predat la REMAT de un terţ

  Am vândut un autoturism în vederea dezmembrării urmând că a doua zi sa primesc certificatul de distrugere. Certificatul nu l-am primit și nici cumpărătorul nu a mai fost de găsit, actele mașinii în original au rămas la el. In momentul de fata am observat că autoturismul circula, ITP și RCA valabile. Cum pot găsii utilizatorul mașinii pentru a rezolva transcrierea actelor. Mulțumesc.
 13. Săptămâna asta
 14. Daniel011

  Mutare la schimb dintr-un inspectorat judetean in altul

  Buna ziua, necesit polițist la schimb pentru IPJ Giurgiu . Precizez ca vreau sa ma transfer la IPJ Dolj.
 15. Arnaut

  Obstructionare vizibilitate la iesire din curte

  Sunt interesat și eu de găsirea unei soluții. Cumva mă aflu și eu cam in aceeasi situatie.
 16. TalpalariuIonut

  Semne distinctive pe corp - admitere

  Buna ziua!Stiu ca e posibil sa fi primit un mesaj de acest gen de multe ori,dar va rog sa imi spuneti daca pot intra la academia de politie de frontiera daca am un semn de operatie pe antebrat.Unii spun ca nu ar trebui sa ma afecteze asta la vizita medicala deoarece este un semn de la o intervenție chirurgicală. Sper sa imi răspundeți.
 17. bozo

  Indicator de prioritate "default"?

  Numai ca indicatoarele care ziceti voi ca pot fi recunoscute si din spate nu sunt puse in locuri din care sa poata fi vazute si de pe drumul cu prioritate. Mi se pare o prostie sa montezi indicatoare doar pe drumul fara prioritate. La fel mi se pare o prostie si aplicarea marcajelor pe asfalt fara indicatoare.
 18. ionutfg

  Retinere certificat de inmatriculare + placute.

  Se pot retine numerele de inmatriculare daca autoturismul este inmatriculat in alt judet si pe numele altei persoane fara ca pe certificatul de inmatriculare sa fie mentionat la rubrica instrainat vreo persoana ? Autoturismul in cauza are itp,rca,rovigneta la zii si corespunde din toate punctele de vedere pentru a circula pe drumurile publice. Inca o intrebare : Un peridoc ambarcatiuni mic(400kg) inregistrat pe oras cu numar galben si rca valabil poate circula doar pe anume sectoare de drum ? Sau este posibil si circulatia pe drumurile nationale ?
 19. simionsandel

  Fostul proprietar refuză să-mi dea fiscalul. Ce pot face?

  Buna. Am o problema cu un autoturism, l-am cumpărat în urmă cu o săptămână. Menționez că nu l-am cumpărat de la proprietarul din carte și talonul. Proprietarul din talonul a dat fiscalul când la vândut, însă cel de la care am cumpărat autoturismul nu mai răspunde la telefon și nu mai dau de el. Am luat legătura cu proprietarul din actele mașini și a spus că îi pare rau, dar nu mă poate ajuta. Am nevoie de un sfat, de o solutie. Vreau sa trec autoturismul pe numele meu. Mulțumesc anticipat.
 20. Marius

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Citeşte postare recomandată aflată în partea superioară a paginii.
 21. Cezar

  Indicator de prioritate "default"?

  Email Vlad. Cand eram in tara in fiecare vineri 45 min - 1 ora asta faceam. O data pe saptamana, dadeam inapoi societatii in care traiam, ceva, ceva care puteam indrepta, fara sa astept nimic in schimb. Asa fac si aici si oriunde o sa mai traiesc, :)
 22. Cristi

  Indicator de prioritate "default"?

  Indicatoarele STOP si CEDEAZA au forme clar definite pentru a putea fi recunoscute si de catre cei ce circula pe drumul cu prioritate. Drumul cu prioritate NU ESTE OBLIGATORIU a fi marcat la fiecare intersectie, tocmai din acest considerent.
 23. SvenRed

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Aştept o confirmare din partea unui coleg din cardrul IPJ Constanta. Cum procedez avand in vedere ca "nu trebuiesc postate aici date personale" ?! Am intrat si in sectiunea "Clubs/Constanta/Membri" si nu am recunoscut pe nimeni Va rog ajutati-ma ! Mulţumesc anticipat !
 24. Mogochanel

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Salutare! Un coleg din Neamt care poate confirma?
 25. Gyorfi

  SPANIA / atestat profesional rutier

  Buna am si eu o intrebare in Spania se pot da examene pt obtinerea atestatului de Marfuri Generale(C.P.I)? Daca da imi spuneti va rog unde si ce trebuie facut a obtine atestatul pe C.P.I....multumtesc
 26. Buna ziua, recent am fost implicata intr-un accident pe calea George Cosbuc, mai precis la piata de flori, am vrut sa fac la stanga , fiind doar o singura banda pe sens,am dat semnal, m-am asigurat ca nu vine tramvaiul nu m-am urcat pe sina de tramvai, am oprit cumintica langa sina si am asteptat sa treaca vehiculele de pe contrasens si am virat dupa ultima masina de pe contrasens dar un sofer care venea pe sina de tramvai in sensul meu de mers asa a afirmat si la asigurator <ca circulam pe sina de tramvai> m-a lovit cu partea dreapta a masinii lui in roata din stanga spate rasucindu-ma cu totul. El nu ma vazuse ca eram mascata de o dubita care oprise in spatele meu, lasandu-ma sa fac manevra de virare.La inceput a zis ca nu am avut semnal, iar la asiguratorul de la accidente usoare a zis ca am avut semnal, dar el nu-l vazuse. Asiguratorul de acolo nu este din nici o parte implicata. Cine este vinovat in cazul asta? Eu ca nu m-am reasigurat sau soferul care circula pe sina de tramvai? Multumesc pentru raspuns.
 27. sabau26

  Mutare la schimb dintr-un inspectorat judetean in altul

  Cedez loc la Ipj Hunedoara pentru Ipj Alba.
 28. Toe

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Buna ziua! Am asociat adresa de e-mail. Doresc confirmare! Multumesc! 
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×
×
 • Create New...

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.