Jump to content
POLITISTI.ro

Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Ieri
 2. Examen oftalmologic

  Nu o să ai probleme. O să fie nevoie să faci câteva investigații medicale în plus față de ceilalți. Fratele meu a avut -2.75 și -1.50 și nu a avut probleme la admitere. Între timp s-a operat și a scăpat de ochelari, ceea ce iți recomand și ție.
 3. Am fost implicată într-un accident rutier

  Din pacate, din ceea ce ne spui aici, esti vinovata de producerea accidentului. Conducatorul auto este obligat sa se asigure inainte de efectuarea oricarei manevre, inclusiv intoarcerea, ca o poate realiza fara a pune in pericol ceilalti participanti la trafic.
 4. Bună ziua ! Aseară circulam regulamentar pe un drum județean . Doream să întorc deoarece greșisem drumul . M-am asigurat în oglinzi ( pentru că am obiceiul să mă uit in toate cele 3 oglinzi ale mașinii ) , la o distanță de mai bine de 100 de metri văd o mașină în spatele meu . Având timp pentru executarea manevrei am semnalizat , m-am uitat încă o dată în oglinda din stânga mea și m-am angajat în executare . Intrasem deja cu rotile din fața pe podișcă , când , mă uit în stânga mașina pe care o văzusem in spatele meu , fără semnal de depășire, pe contrasens, m-a lovit din plin cu o viteză ilegală . Șoferul care m-a lovit susține că eu sunt vinovată , în timp ce eu încă tremur din cauza socului pe care l-am avut . Am nevoie de părerile dumneavoastră . Vă mulțumesc !
 5. Săptămâna asta
 6. Ofiter,salarizare si munca birou

  Că ești ofițer sau agent, teoretic nu ar trebui să lucrezi mai mult de (8ore)X(zile lucrătoare dintr-o lună). Dacă lucrezi în plus, ai dreptul la libere. Pe luna asta, de exemplu, ai 8(ore)x21(zile lucrătoare)=168 de ore. Astea 168 de ore se pot lucra atât în schimburi cât și luni-vineri/weekend liber. Dacă vrei să devii polițist trebuie să te împaci cu ideea că vei lucra și în weekend-uri, de sărbători, de revelion și când prietenii tăi pleacă la munte/mare fără tine.
 7. Inmatriculare moped / scuter - documente necesare?

  Vă dorim succes! Trebuie precizat că Poliţia Română nu mai are absolut nicio legătură cu înmatricularea şi radierea din circulaţie a vehiculelor, ori eliberarea permiselor de conducere încă din anul 2002. Aceste activităţi sunt desfăşurate Serviciile Publice Comunitare, ce au fost infiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti de mai bine de 15 ani.
 8. Inmatriculare moped / scuter - documente necesare?

  Buna ziua, am achizitionat de curand un moped de 49cc. Proprietarul il avea inscris pe primarie din 2014. Am fost cu el sa imi scoata fiscalul de la primarie, acolo i s-au oprit numerele vechi si talonul. Am facut si actul de vanzare cumparare la notar. Acum am inteles ca la primarie ca sa inscri un moped iti trebuie ITP. Ca sa faci ITP iti trebuie CIV de la RAR. Intrebarea mea este cu aceste doua acte pot face CIV la RAR? ( contract vanzare cumparare si fiscal)
 9. Ofiter,salarizare si munca birou

  Ai auzit de ironie?
 10. Parcul auto al Politiei Romane

  Poate ar merita incercata o reconditionare a casetei de directie. Trebuie sa fie vreun simering, nu o lasati pentru atata lucru, daca in rest este ok.
 11. Inmatriculare moped / scuter - documente necesare?

  Buna ziua, am cumparat de curand un scuter marca Piaggio inmatriculat la primarie , fostul proprietar la radiat deci ulterior mi a luat placuta cu numarul de inmatriculare iar scuterul nu are CIV de romania , oul sune ca la inmatriculat doar cu niste copii dupa actele italiene intrebarea mea ar fi ce as avea nevoie ca inlocuitor a acelor documente de provenienta respectiv inmatriculare in italia pentru ai putea face carte de identitate . am intrebat la rar dar sunt niste aroganti in judetul asta si nu m au ajutat cu nici un raspuns mi au spus sa il duc la casat ... va multumesc
 12. Recuperare permis dupa suspendare

  buna ziua, am urmatoarea speta: in urma cu un an mi a fost suspendat permisul de conducere in baza unui process verbal, pe o perioada de 30 de zile. Nu am fost de accord cu decizia agentului de circulatie asa ca am decis sa depun contestatie. In urma contestatiei mi am primit permisul inapoi si dreptul de conducere pana la solutionarea cazului de catre instanta. data procesului a venit la aproape un an de la data contestatiei. Intre timp eu am inceput un contract de munca in afara tarii. Pe data de 30.01.2018 instanta a hotarat ca procesul verbal ramane valabil deci suspendarea dreptului meu de a conduce intra in vigoare. Eu nefiind in tara nu am avut ocazia sa predau permiul de conducere ceea ce duce conform legii la dublarea perioadei de suspendare. Intrebarile si nelamuririle mele sunt urmatoarele: - perioada de suspendare de 60 de zile incepe sa curga din data de 31.01.2018 cand a fost data hotararea judecatoreasca -daca raspunsul la intrebarea de mai sus este DA, atunci in mod logic si normal in acest moment mi am recapatat dreptul de a conduce? -pe data de 4Mai ma reintorc in tara, este necesar sa fac un demers in reluarea dreptului de a conduce sau pur si simplu exista o baza de date in care dupa terminarea perioadei de suspendare, permisul meu apare fara suspendare? Astept cu interes un raspuns pertinet Va multumesc Cosmin
 13. Ofiter,salarizare si munca birou

  Optsprezece
 14. Ofiter,salarizare si munca birou

  Cei care faceti afirmatii referitoare la program, lucrati in sistem?
 15. Conditii acordare bani de chirie - compensatie chirie

  https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=20642
 16. Ofiter,salarizare si munca birou

  Câți ani ai?
 17. Ofiter,salarizare si munca birou

  Eu de aceea v-am si intrebat, din necunostinta de cauza.V-am spus ce am auzit si eu, deci cam toti indiferent daca sunt ofiteri sau agenti muncesc la fel?Ca ore pe zi ma refer.
 18. Parcul auto al Politiei Romane

  Cam toate au aceeasi problema la caseta de directie.. Duba de la sectia noastra (ma rog, una dintre ele, ca avem doua), "mananca" undeva la 1 litru de lichid de servo, in fiecare zi. Baietilor le convine sa o foloseasca asa. Completeaza cu lichid din cel mai ieftin... Undeva la 2 lei litrul. Poti incerca sa ii pui ulei, sa vezi cum se comporta. Uleiul se pierde pe la cremaliera (daca sigur e caseta), cremaliera ce a fost afectata de praful si alte mizerii, intrate pe la burduful care mai mult decat sigur, din cauza timpului, a cedat.. Pacat de masina.
 19. Parcul auto al Politiei Romane

  Sper sa nu fie off-topic, dar as vrea sa vă aduc în atenție povestea Crăiesei Albe de la mine de la secție. Zi de zi o observam cum stătea, ruginită, cu farurile plânse de mizeria formata de apa și praful de la noi din curte. Judiciarul o folosește de prin anii 2005-2006 de când au venit golanurile. Era o mașină care nu era scoasă decât rar în teren, o mașină care a acumulat atâta rugină încât îți era milă. Într-o zi, m-am gândit să vorbesc cu băieții de la judiciar, să ne-o nouă, înapoi la OP așa cum îi era locul, iar in schimb sa îi schimbăm "look-ul". Toată lumea a fost de acord: mânere, încuietori, reinscripționare, cosmetică interioară(igienizare), reparații minore la nivel de mecanică, reparare emisie rampă și altele, toate le-am făcut din ceea ce am strâns în fiecare lună și am pus deoparte pentru asta. Mașina se ținea bine, până lună trecută când am vrut sa plec cu ea și am constatat că nu mai am "servo". Cursese tot uleiul, murise caseta de direcție. Am aflat că deja firma cu care are contract Logistica a cerut 4000 lei să o repare, iar la un alt service 900 lei la care am fost eu, personal. Am pus problema întocmirii unui raport de decontare, din cate mi-au zis șefii și colegii cică nu s-ar aproba niciodată. Nu îmi pare rău de banii investiți până acum, regret doar faptul că a fost o mașină excepțională, cu un motor fulger, cu o utilitate excepțională pentru formațiunile de OP. R.I.P.
 20. Accident auto

  Buna seara . Am avut mic accident azi in intersecția Bld.Chisinău ( socului ) cu intersecția Diham . Venind dinspre piața delfinului cu direcția Diham pentru a face dreapta pe Basarabia către munci . Pe banda 1 era școala de șoferi , iar eu pe banda 2 veneam am făcut virajul la dreapta păstrând fix banda 2 din sensul dus catre munci dar teoretic școala șoferi trebuia sa păstreze banda 1 . Lucru neintamplat întrucât am virat și domnul cu școala șoferi un Opel intra fix in mine spate m-a acroșat intrând in banda 2 !!! Din poze reiese ca aveam urme de anvelope pe capac la mașina și o înfundătură aripa , usă și prag dreapta spate . Ne-am dat jos instructorul in dreapta stătea pe telefon inloc sa tragă de volan sa îl ajute și cursantu, a continuat sa vina in mine . La prima discuție omu a recunoscut ca n-a tras de volan și ca e vina lui sa facem amiabila . Cum eram in întârziere la un proces am stabilit sa ne vedem după . Cum am terminat după 2h l-am sunat și și-a schimbat poziția cu hai la poliție . Eu m-am dus și am acceptat ca poate am greșit și eu dar acolo stand pe hol el a coborât jos și a vorbit cu un “ corupt “ care cum am intrat strigându-ma după număr , unu ne poftește jos iar cel care vb cu el jos cică nu la domnu ci acolo ! Semn ca mi-a mirosit ceva . La masa nu prea am scos 2 vb ca degeaba am scris 2 foi el direct m-a scos vinovat pe mine . Ca nu am voie după banda 2 deși drumu avea 3 benzi . OK am greșit eu dar domnu ce a căutat după banda lui 1 pe a mea 2 ? El nu e vinovat ? Precizez dacă era 2 benzi intelegeam ca una e de înainte stânga și înainte dreapta , si totuși din banda 2 am dat in banda 2 in sensul către munci care are 2 sensuri de drum și in mijloc linia tramvai care nici măcar n-am pătruns pe ea .Ilas tot ce trebuie rămâne sa ne auzim pe seara sa îmi dea modelu amiabil copie și sa m-a prezint dacă m-a cheamă de la asigurări și constat ca la șofer era trecut el și nu elevul !!! Pentru mine e fals in acte și de ce a făcut-o ? Cineva la învățat ceva nu ? Voi cum ați proceda ? M-am ales cu paguba și eu . Iar din 2004 fără evenimente dar am dat de școala acum . Consider hoție mare , șpăgari și as refuza sa ii pun la dispoziție restul documentelor : copie permis , buletin și talon ; și m-aș prezenta pentru proces verbal sa fac contestație in instanța dupaia pentru ca așa pot câștiga sa îmi repare ei mașina , elevul la anumite școlii au clauze in caz de accident plătesc jumă jumă dacă e din vina lui . Aici săracu a intrat in mine continuând sa dea semnal dar inloc sa între cât mai aproape de bordura el ocolea rațe ca domul instructor se juca pe telefon . Și acum de ce sa le repar mașina lor și sa rămân cu a mea când sa dus la pila ca na și poliția ce sa zică ? Omu e instructor muncește tu stai pe bara ca nu e panica am ai eu rate copil etcc . Cum m-a sfătuiți sa procedez pt ca ceva miroase ? Atenție prima poza arată ca deja intra pe contra sens el având un singur sens , la mine e contrariu aveam 2 benzi nu una .
 21. Fost parlamentar obligat să plătească daune unui poliţist pe care l-a înjurat. articolul din ziar: PS: Din păcate nu am găsit motivarea completă a deciziei Tribunalului Iaşi, deşi am căutat-o pe site-urile de profil. Ar fi utilă să o avem postată aici, deci dacă reuşiţi să o găsiţi postaţi-o aici.
 22. Cum te legitimezi fără buletin?

  De vreo cativa ani, cartile de identitate nu mai contin prenumele parintilor. Daca actul de identitate este la preschimbat nu vei fi sanctionat contraventional cu amenda daca esti oprit in timp ce conduci un autovehicul pe drumurile publice.
 23. Ofiter,salarizare si munca birou

  Iar agentii, 12/24, 12/48 sau 24/72. Munca, munca si iar munca. Unii cu sapa, altii cu mapa. Desi sunt atatea surse de informare, raman surprins de ceea ce spun unii. Fiecare politist trebuie sa lucreze, in medie, circa 168 de ore/luna.
 24. Examen oftalmologic

  Du-te la Centrul Medical din județul tău şi întreabă. S-a dus de mult vremea când polițistul era şi moaşă comunală.
 25. Permis anulat

  Da, am vazut. Insa ...am zis sa incerc. Poate totusi avea activa vreo notificare pe mail si ma putea ajuta cu vreun raspuns
 26. Ofiter,salarizare si munca birou

  8 ore/zi? Şi restul prin discoteci, baruri şi la iarbă verde.
 27. Ofiter,salarizare si munca birou

  Doamneee, de unde dracului luati informatiile astea mai copii? Cum dracului sa te astepti sa prinzi hoti cand nu esti in stare sa dai un search pe google sa vezi cam ce face Politia Romana?
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.