Jump to content
POLITISTI.ro

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. Pal

  Perioada suspendare permis

  Buna ziua , mi-a fost suspendat permisul pe termen de 90 de zile ,mi-a eliberat dovada pe 15 zile ....după o săptămână mi-a luat si dovada si mia dat alta pe termen de 10 zile ...începând cu data de 14 pana pe 24 Am fost si am sustinut examenul marti si am fost admis apoi urma sa merg azi pentru al doilea dar mia spus că mai am drept de conducere
 5. Srn

  Sustinere examen permis in alta localitate

  Buna ziua !!As dori sa stiu daca as putea da traseul in alt oras decat cel ales la susținerea examenului teoretic ,si ce ar trebui sa fac ??
 6. Last week
 7. NicholasBadea

  Permis retinut pt. conducere cu numere expirate

  Buna ziua! In data de 02/11/2019 am fost oprit la volanul unui autoturism personal, care avea numerele rosii expirate de o zi. Tin sa mentionez faptul ca nu eram la cunostinta de expirarea acestora, eu facandu-le pe 03/10/2019, ma asteptam sa expire pe 3/11 sau in cel mai rau caz, pe 2 (dar de fapt sunt pe 30 de zile, nu o luna). Mi s-a intocmit dosar penal si carnetul suspendat pentru 90 de zile. Din data de 16/02/2020 am incetat sa mai fac dovada inlocuitoare si sa astept cele 90 de zile. Intre timp am facut cerere pentru renuntare la urmarirea penala avand in vedere ca nu am antecedente penale si pe 19/05/2020 a fost confirmata renuntarea si judecatorul s-a pronuntat. Luat certificatul de grefa de la judecatorie, si fiind terminate cele 90 de zile, mai lipsea doar sa iau din nou carnetul. Cand m-am prezentat la biroul judetean de eliberare permise din Craiova, am primit o foaie (vedeti poza incarcata), si mi s-a spus ca trebuie sa mai astept pana pe 16 iunie pentru ca de fapt trebuia sa astept 120 de zile (90 doar daca dadeam examen..in conditiile in care mi s-a spus clar la inceput ca eu pentru dosarul penal nu am dreptul la examen). Care este de fapt situatia? De ce de la 90 de zile s-a ajuns la 120? Multumesc frumos
 8. Salut,ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare? Am o cicatrice de 3-4 cm pe mana stamga nu foarte vizibila,credeti ca pot trece examenul medical?
 9. Radu88

  Transfer intre ministere

  Buna ziua! Se poate face transferul de la IGPF/IGPR la MApn sau oricare alt minister/beneficiar? Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a te transfera? Nu am pe cine intreba si in speranta ca dau peste un politist care vrea si poate sa ajute am zis ca o sa pun intrebarile astea aici. Va multumesc anticipat!
 10. Niste copii tot inchid lumina de sigurantele stalpului. Ce ar trebuii sa fac ca sa se opreasca?
 11. Marius

  Spargerea contului de facebook

  Ai sărit peste regulamentul acestui site, unde se găseşte următoarea frază: "Participarea la activităţile de pe forum nu este publică, această facilitate o au doar persoanele majore ce au obţinut calitatea de membru al forumului". În concluzie, nu prea ai ce căuta pe acest site. Voi scrie BANNED pe contul tău. Cu toate astea îţi recomand să mergi şi să ceri sfaturi părinţilor tăi.
 12. MariusBVCD

  Spargerea contului de facebook

  Pai am 17 ani....Cu ce ma poti ajuta?
 13. BGeorge

  Spargerea contului de facebook

  Spune-ne despre tine in primul rand, de unde esti, cu ce te ocupi, cati ani ai, etc. Poate te putem ajuta. Aici e clar o inșelăciune! 🧐
 14. MariusBVCD

  Spargerea contului de facebook

  Salutare! am platit pe cineva cu bani pe paypal si coduri paysafecard ca sa imi sparga un cont de facebook,acum acesta s-a cam intors impotriva mea zicand ca respectivul are un prieten la SRI cu care a vorbit si mi a aflat adresa.Eu ii pot face ceva la politie , dar el?Tin sa zic ca nu am primit dovada ca a spart,ca sparge ca si a facut treaba...doar discutii!!.. Mersi!
 15. roscatoni

  Înmatriculare maşină provenită din Austria

  Bună ziua! Am cumparat o mașină din Austria, de la un intermediar,când am mers la biroul de copiat acte mi sa spus ca sunt copii și nu am actele în original ,Ma poate ajuta cineva va rog cu procedura ,cum as putea scoate duplicat sau dacă poate cineva sa se ocupe,contractat bineînțeles,Multumesc mult!
 16. Razvansiatat

  Cine este vinovat de producerea accidentului?

  Nu imi dau seama cum sa ma exprim ca sa ma fac inteles. Nu conteaza incidentul descris anterior. Sa luam de facto urmatoarea situatie ipotetica: intra cineva in spatele tau si sunt intrunite toate conditiile care dovedesc ca el e vinovat, nu a pastrat distanta regulamentara sa zicem. Nu mai comentam asta. Scrie undeva in codul rutier sau in alta exceptie ca daca nu ai fost lovit fix pe mijlocul masinii ci ai fost lovit mai stanga sau mai dreapta poti fi tu vinovat? Simplu, da sau nu? Nu cunosc atat de bine legislatia ca un politist si de asta am apelat la acest forum. Va multumesc!
 17. Marius

  Cine este vinovat de producerea accidentului?

  Nu putem să ne pronunţăm aici, pe forum, cui aparţine vinovăţia pentru producerea unui eveniment rutier pentru că nu avem toate datele necesare (spre exemplu avem doar versiunea unui conducător auto care de cele mai multe ori nu corespunde cu ce susţine şi celălalt). Noi aici putem cel mult doar să oferim o părere. Vinovăţia o poate stabili doar poliţistul care soluţionează un astfel de accident la serviciu. Eventualele opinii prezentate pe acest forum au doar un caracter general, pentru că putem să exprimăm doar opinii de principiu şi nu putem să "rezolvăm" ori să ne pronunţăm în cazuri individuale. Fiecare caz individual are particularităţile sale, care necesită o examinare minuţioasa a tuturor împrejurarilor şi al datelor existente, ce poate fi asigurată numai în cadrul oficial şi profesional (la serviciu), situaţie ce nu poate fi substitutită de postările/răspunsurile publicate pe forum.
 18. Razvansiatat

  Cine este vinovat de producerea accidentului?

  Revin cu intrebarea la care mi-a raspuns Marius caruia ii multumesc dar nu nedreptatea sau nemultumirea erau esenta acelei intrebari. Am fost destul de explicit. Exista cumva prevazut in vreo lege ca daca esti lovit din spate dar nu pe mijlocul masinii esti de vina? Daca da, in ce situatii? Poate exista vreo exceptie ceva de care nu stiu si as vrea sa imi raspunda un politist la asta. Va multumesc!
 19. Marius

  Cine este vinovat de producerea accidentului?

  Dacă sunteţi nemulţumiţi şi consideraţi că s-a comis o nedreptate cu privire la modul de soluţionare al evenimentului rutier de către poliţist, trebuie ca mătuşa ta să se adreseze instanţei de judecată, formulând o contestaţie împotriva procesului-verbal.
 20. Razvansiatat

  Cine este vinovat de producerea accidentului?

  Buna ziua. Exista cumva prevazut in vreo lege ca daca esti lovit din spate dar nu pe mijlocul masinii esti de vina? Caz concret, matusa mea se deplasa pe un drum cu masina. Fiind mai in varsta mergea mai incet ca sa nu depaseasca cumva viteza regulamentara. O masina din spate care se deplasa cu viteza foarte mare - a mers cel putin 20 de metri pe frana - a intrat in ea dar nu central ci i-a lovit stopul din stanga si a rasucit-o la 180 de grade. Politia a spus ca este ea de vina deoarece nu era lovita fix pe mijlocul partii din spate a masinii. Este posibil asa ceva? Faptul este consumat dar eu banuiesc o intelegere la mijloc pentru ca nu cred ca are vreo vina matusa mea. Va rog frumos sa ma lamuriti si va multumesc pentru timpul acordat acestui raspuns.
 21. A fost publicata in Monitorul Oficial OUG.nr.75/2020 ,ce pareri aveti?
 22. viobra

  Este furt sau nu este, in acest caz?

  Nu ai antecedente, dar nu bag mâna în foc că o să rămână situația așa! Ideea este că problemele tale nu pot fi rezolvate de noi aici. Contactează un avocat pentru sfaturi juridice de acest gen. Cu siguranță vei găsi o modalitate să îi plătești!
 23. Zany

  Este furt sau nu este, in acest caz?

  Am vorbit cu un tip sa intretinem relatii sexuale contra unei sume de bani mai exact 20.000 de lei , ne am dus amandoi la un apartament in regim hotelier si acesta mi a dat banii inainte sa inceapa actul . Dupa cateva minute de la inceperea actului ,acesta incepe sa imi propuna niste lucruri de care nu am fost de acord l am refuzat. Apoi eu speriata m am imbracat si am plecat de acolo. De dimineata a doua zi primesc de el un mesaj in care spune ca vrea sa mi faca plangere pentru furt si v a spune ca eu i am luat banii si ca am plecat cand el era la baie .Cum poate el sa dovedeasca ca noi nu am intretinut nicio relatie intima Si ca i am furat banii? Eu in continuare daca voi fii chemata pentru declaratie voi sustine ca am avut contact cu el si ca mi a propus alte lucruri si nu am acceptat si din acest Motiv am plecat ..va rog spuneti mi ce sa fac , mi a spus ca v a lua camerele de vederi din complexul respectiv in care se vede ca nu stau in apartament mai mult de 10 minute ceea ce ii va da credibilitate ca nu s a intampla nimic intre noi si ca doar i am luat banii si am fugit . Cum pot sa procedez in acest caz si ce as putea patii? Nu am antecedente de niciun fel la politie.
 24. Earlier
 25. Zany

  Este furt sau nu este, in acest caz?

  Am vorbit cu un tip sa intretinem relatii sexuale contra unei sume de bani mai exact 20.000 de lei , ne am dus amandoi la un apartament in regim hotelier si acesta mi a dat banii inainte sa inceapa actul . Dupa cateva minute de la inceperea actului ,acesta incepe sa imi propuna niste lucruri de care nu am fost de acord l am refuzat. Apoi eu speriata m am imbracat si am plecat de acolo. De dimineata a doua zi primesc de el un mesaj in care spune ca vrea sa mi faca plangere pentru furt si v a spune ca eu i am luat banii si ca am plecat cand el era la baie .Cum poate el sa dovedeasca ca noi nu am intretinut nicio relatie intima Si ca i am furat banii? Eu in continuare daca voi fii chemata pentru declaratie voi sustine ca am avut contact cu el si ca mi a propus alte lucruri si nu am acceptat si din acest Motiv am plecat ..va rog spuneti mi ce sa fac , mi a spus ca v a lua camerele de vederi din complexul respectiv in care se vede ca nu stau in apartament mai mult de 10 minute ceea ce ii va da credibilitate ca nu s a intampla nimic intre noi si ca doar i am luat banii si am fugit . Cum pot sa procedez in acest caz si ce as putea patii? Nu am antecedente de niciun fel la politie.
 26. matteovk

  Înmatriculare auto provenit din Belgia

  Salut! As avea o intreabre legata de inmatricularea unui autovehicul din belgia. Am cumparat o masina de la o persoana cunoscuta, de incredere. Acesta a scos nr. rosii la masina si nu a avut nicio problema. Ideea e ca in actele in care le-am primit am asa: certificatul de inmatriculare, act de vanzare intre un dealer beglian si un dealer slovac(copie), act de vanzare cumparare intre dealerul slovac si persoana de la care am luat eu masina (in original). Mentionez ca in cartea de identitate a masinii este trecut dealerul belgian. Masina a trecut granita cu cel de la care am cumapart masina, a luat si numere rosii. El asa a primit de la parcul auto din belgia, doar copie dupa contractul dintre dealer si slovac. Daca el a reusit sa intre in tara cu aceste acte, sa scoata numere rosii, sa o inscrie la taxe si impozite,credeti ca voi avea impedimente la inmatriculare? Pe autorizatia provizorie e trecut ca proprietar cel de la care am cumparat masina, ma gandesc ca nu ar fi primit acea autorizatie daca cei care i-au dat numerele rosii ar fi constatat diverse probleme.
 27. ccclyon

  Este permis sa porti un tricou inscriptionat "POLITIA"?

  Intrebarile care se pun in acest topic sunt stupide. La institutia noastra totul este transparent. Trebuie dor sa stii sa citesti. https://www.politiaromana.ro/ro/informatii-generale/uniforma-politiei-romane/uniforma-de-serviciu La această uniformă se poartă pe timpul sezonului călduros cămaşă bluză cu mânecă lungă sau scurtă şi tricou prevăzute cu epoleţi.
 28. Analya

  Unde se plătesc în prezent analizele de alcoolemie?

  Buna ziua, Unde pot fi achitate probele biologice de determinare a alcoolemiei pentru urgentarea unui dosar penal, in Bucuresti? Multumesc.
 29. ericcelrosu

  Este permis sa porti un tricou inscriptionat "POLITIA"?

  Adorati sa deviați de la subiect cand va depaseste o intrebare. Contează cati ani am ca sa puteți răspunde la o interpretare a codului penal? Mai bine spuneți ca sunteți si voi depasiti si încheiem discuția definitiv. Oricum daca mai continuați tot asa eu pur si simplu nu voi mai intra pe acest site, dupa aceea va veti putea da voi cu părerea liniștiți încercând să-mi descoperiți secretele ca vad ca numai de acest aspect va pasa. Demonstrați-va cunoștințele sau acționați ca niste oameni care doar critica crezând in sinea lor ca le știu pe toate.
 1. Load more activity
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.