Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

esti departe de a fi idolul meu, crede-ma..in plus, ma adresam d-lui arcan (alias aloo pinnochio).. mai degraba pt kayne esti un idol din cate vad :good:

• Membru
Publicat (modificat)

Nu ma flatez, prefer sa nu mai fim copiati de voi, chiar nu imi face nici o placere. Acum intoarce-te, te rog la restul fanilor daca nu ai nimic interesant de spus.

Modificat de bozo
Publicat

dupa cum spuneam, ma adresam altcuiva..in plus, nu-nteleg de ce aveti/ai impresia ca cineva vrea sa va/te copieze..cel putin 99% dintre pol loc nu au intentia asta, dar voi nu vedeti padurea de uscaturi, din pacate..pa

Publicat

din pacate..pa

Genială încheierea. Cred că ăsta a fost şi vreun mama omida de şi-a prevestit sfârşitul glorios al postărilor. :lol:

• Apreciez 3
Publicat

Daca nu vreti sa ne copiati???? de ce mama dracului v-ati facut uniforma exact ca ale noastre??? va este frica sa nu va fugareasca lumea pe strase???Plus ca prin lege nu aveti voie,dar cine mai respecta legea in tara asta??

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Ma amuza cand intra cate un localar, pacat ca ia ban prea repede. Eu zic sa ii lasam sa posteze in sectiunea "bancuri".

• Membru
Publicat

bozo, nici acolo nu se poate, banned e mai bine pentru citroeni!

e prea frumos forumul sa-l patam cu papagali.......

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Pai ce va mirati de ce ne copiaza cand sefii localarilor sunt fostii sefi latrai de la militie? Colonei spagari cu pensii bunicele care sug si de la primarii. Il invata pe nenea subingineru' sau profesoru' fost muritor de foame care acu e primar, cum sa fie smecher si sa dea in politie.

Modificat de danezu
  • Moderator
Publicat

Nu e adevărat. Majoritatea şefilor localari sunt nişte slugoi fideli ai primarilor ce nu au avut nicio legătură cu poliţia în viaţa lor.

Cei ce au plecat din poliţie sunt aceia cu probleme, mulţi nevoiţi să iese la pensie sau care au ieşit din poliţie pe uşa din spate. Dar repet, numărul lor nu este unul semnificativ, majoritatea sunt civili. (vezi cazul pletosului ăluia creţ, ce tot apare pe la tv de prin Bucureşti şi care este şef)

Publicat

Majoritatea şefilor localari sunt nişte slugoi fideli ai primarilor ce nu au avut nicio legătură cu poliţia în viaţa lor.

partea bolduita din afirmatie este 125% adevarata, restul, din pacate nu. marea majoritate a lor sunt fosti meapenisti sau din politie, dar nu din astia iesiti acum cu disponibilizarile, ci d'aia de mai demult cu compensatorii de j'de sute de milioane ;)

Publicat (modificat)

Garcia majoritatea celor amintiti de tine au renuntat la functiile pe care le avea la comunitari in urma cu mai bine de 1 an.

Au avut de ales intre pensiile grase despre care vorbeai sau salariul de la cocalari.

Tu ce crezi ca au ales? Sa slujeasca patria nu?

Ca si aia erau niste slugoi este adevarat.

Kayne nu-ti face chip cioplit.......

Modificat de Elvis
Publicat

Fratilor imi creste tensiunea la maximum cand citesc cele scrise de voi si aveti perfecta dreptate. Mergeam intr-o zi catre Alba-Iulia si vad la un moment dat la o trecere de pietoni un politist care cica ''dirija circulatia'' . Si ce sa vedeti, spre surprinderea mea era un ''gardian din asta local'' cu o uniforma identica cu a politie nationale, singurul lucru care diferea la el era semnul de citroen pe umeri. Cand l-am vazut am crezut ca trec peste el cu masina. Cum sa dirijeze ''mucosii astia'' circulatia?? Sa intervina IGPR-u astefel incat sa-i determine printr-o metoda sau alta , pe acesti mizerabili, sa-si schimbe uniforma.

Ban la toti gardienii astia. Am alergie la ei si e cronica.

• Apreciez 1
Publicat

Si cu cat mai multe sanctiuni.Nu poarta centura, vorbesc la mobil, parcheaza pe unde-i taie capul, deci nu respecta legislatia rutiera .Dau cate o bere pentru fiecare cocalar sanctionat.

Poate facem un fond de premiere in acest sens...:)

• Apreciez 1
Publicat

Durere mare...:

,,Supărare mare la vârful Poliţiei Locale Timişoara. Consilierii locali au respins, în şedinţa de marţi, un proiect de hotărâre care prevedea acordarea unei norme de hrană pentru personalul Poliţiei Locale. Proiectul nu a primit viza juridică, a afirmat secretarul primăriei, Ioan Cojocari.,,

Sursa : http://www.tion.ro/alesii-au-decis-politistii-locali-din-timisoara-nu-vor-primi-norma-de-hrana/1027076

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.