Jump to content
POLITISTI.ro

Important! Citeşte înainte de a posta pe forum.

Administrator

Politisti.ro este un forum dedicat poliţiştilor, mai exact categoriei profesionale căreia i se aplică prevederile Legii 360/2002 şi tratează orice subiect care are legatură cu aceştia. 
NU SUNT PERMISE sub nicio formă atacurile, reproşurile, insultele sau orice fel de nemulţumiri la adresa poliţiştilor.
Dacă simţiţi nevoia să jigniţi ori să vă exprimaţi nemulţumirile în legătură cu o măsură ce a fost luată împotriva voastră, vă recomandăm să căutaţi alte site-uri.

Acest forum nu este afiliat la nicio structură ori instituţie a statului român şi nu reprezintă punctul de vedere oficial al Poliţiei Române. Nimeni nu este obligat să vă răspundă la întrebări şi nici să vă ofere explicaţii pe acest website. În cazul în care cineva o face, reţineţi că acest lucru este doar din bunăvoinţă.

În urma experienţelor anterioare, vă informăm că părerile, obiecţiile sau opiniile jandarmilor, poliţiştilor locali sau altor categorii profesionale NU ne interesează şi nu vor fi permise pe acest website.
Politisti.ro este un site serios, care nu are nevoie de miştocari, infantili, aroganţi ori frustraţi. Nu atacaţi persoanele, ci ideile lor! Atacurile şi jignirile între membrii acestei comunităţi sunt interzise.

Nu sunt permise postările ce conţin doar link-uri către alte site-uri!

Există riscul ca după o vreme link-urile respective să nu mai ducă nicăieri datorită dispariţiei conţinutului respectiv, iar în felul ăsta vom rămâne cu nişte postări / topicuri din care nu se va mai înţelege nimic.
Dacă doriţi să discutaţi şi să dezbateţi un anumit articol publicat pe un alt site, obligatoriu postaţi extrase din textul respectiv, de preferat un rezumat al articolului ori pasajele ce le consideraţi importante şi reprezentative din textul respectiv, iar la final indicaţi sursa.

Postările ce conţin doar link-uri, fără un rezumat minim al articolului, vor fi şterse.

Cunoaşterea limbii române scrise este obligatorie.

O postare trebuie să poată fi citit rapid! Exprimarea scrisă este, prin definiţie, mai complexă decât cea orală şi, prin urmare, încearcă să te faci înţeles prin ceea ce scrii.
Înainte de a publica o postare te rugăm să mai petreci câteva secunde revizuind şi corectând textul, întrucât este obligatorie o exprimare şi o redactare corectă gramatical.
Din dorinţa de a avea o comunitate cât mai utila şi plăcută, postările trebuie să respecte câteva reguli de bază:

  • Orice titlu şi propoziţie începe cu litera mare şi se termină cu semne de punctuaţie; orice nume propriu începe cu litera mare;
  • Scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisă;
  • Se lasă spaţiu după, nu înaintea semnelor de punctuaţie; nu se lasă spaţiu după prima paranteză, nici înaintea celei de-a două; se lasă, în schimb, înaintea primei paranteze;
  • Un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un număr mai mare ducând la enervarea cititorului;
  • Numărul punctelor de suspensie este trei, nu două şi nici mai mult de trei; punctele de suspensie nu înlocuiesc semnele de punctuaţie.

Scrierea nejustificată cu majuscule, litere îngroșate, italice, subliniate, folosind culori, alte fonturi sau alte artificii este interzisă, nu transformăm forumul într-o sorcova.

Postarea mesajelor cu majuscule (inclusiv în titlu) ori folosirea excesiva a culorilor este strict interzisă. De asemenea, se interzice limbajul de mirc şi messenger în cadrul postărilor.

Nu sunt permise postările monosilabice şi/sau postările care nu aduc nimic bun discuţiei (gen băgare în seamă). Posturile ce conţin doar smiley-uri (iconiţe animate), ori cele de genul "cool", "mişto", "sunt de aceeaşi părere" etc. vor fi şterse necondiţionat.

Dacă te-ai decis să deschizi un topic nou, obligatoriu titlul trebuie să reflecte subiectul abordat. Titlurile de genul: "Am o problemă!", "Help! sau Ajutor", "Probleme grave" şi altele asemenea vor fi sancţionate.

Citiţi cu atenţie:

Respectaţi-vă partenerii de discuţie!

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.