Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Am vazut dinou un clip cu "mascati" de la politia locala. Ce baza legala au acesti impostori sa actioneze cu fata mascata, sa retina persoane, sa faca perchezitii corporale?

Publicat

Da,am vazut si eu clipul cu "mascatii" cocalari ,la Galati a fost treaba asta..! :doh: 

Publicat

Si mai ales ca dau si interviuri din postura de cagulati, cu marile lor realizari.

Am vazut de curand cagulati locali cu grade ca de maistri militari, cu trese drepte si ultima in V.

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Poliţişti locali din cinci judeţe se şcolesc la Oradea! Începând de luni, 14 aprilie, la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea o nouă serie de poliţişti locali a început cursurile de pregătire. Aceştia provin de la şapte primării din judeţele Arad, Maramureş, Sălaj, Timişoara şi Satu-Mare.

Cei 55 de poliţişti locali vor desfăşura, pe parcursul a trei luni, cursul de iniţiere în carieră, în baza unui curriculum de pregătire, structurat pe pregătire generală, ordine publică şi circulaţie pe drumurile publice, având la bază formarea de competenţe profesionale specifice activităţii şi îndeplinirea atribuţiilor din Legea Poliţie Locale.

Sursa aici.

Comentariu propriu : TRIST !

• Membru
Publicat

Trist rau dar si mai trist este faptul ca scolirea cocalarilor a devenit o sursa principala de autofinanțare a scolilor respective :(

• Membru
Publicat

Va dati seama ce impresie falsa o sa le dea comunitarilor ca sunt politisti adevarati dupa ce intra pe portile unei astfel de scoli, fac cursuri cu meletieni. Dupa 3 luni vin si-ti striga "colega" ca doar "a terminat" si el o "scoala de politie". Intr-un fel, singur ne batem cuie in talpa si ii legitimam prin astfel de cursuri.

Daca as fi profesor la un astfel de centru, m-as muta in alta parte numai sa nu scolesc astfel de imbecili falsi

• Apreciez 1
Publicat

Trist rau dar si mai trist este faptul ca scolirea cocalarilor a devenit o sursa principala de autofinanțare a scolilor respective :(

Si este normal? Este corect? Avem nevoie de atatea scoli de politie?

De dragul de a avea scoli de politie, dar mai ales pentru a nu isi pierde unii "politisti" functiile caldute s-a ajuns aici. Nu trebuiau scolarizati, ci disponibilizati! Nu are nimeni nevoie de impostori! De ce sa infiintezi structuri care sa imita ce face o institutie de peste 190 de ani!

Sunt de acord cu Ben! Daca eram profesor, ori plecam in alta parte, ori renuntam de tot!

• Membru
Publicat

Zi mai bine de lăutarii cu grade profesionale...

Comisar "de politie" Lupu Rednic :(

Pff...

• Membru
Publicat

Asta se intampla si la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca de aproape 2 ani de zile ( daca nu ma inseala memoria ). Tin minte si acuma cat de mandrii erau localarii cand ieseau in pauze printre noi, elevii. Totodata tin minte cum eram facuti sa-i salutam cu "sa traiti", iar majoritatea dintre ei ne raspundeau la salut ca si cum ar fi fost cine stie ce mari comisari sefi. Iar la masa, domnii si doamnele localari/re primeau mancare buna, in timp ce noi aveam laturile alea :)  ...

Toate sunt pe dos in tara asta ...

• Apreciez 2
Publicat

Toate sunt pe dos in tara asta ...

...da! Pentru ca nu luam atitudine, pentru ca ii lasam pe altii sa decida pentru noi! Pentru ca nu stim sa luptam pentru drepturile, pentru idealurile noastre!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Ministerul a gresit cand s-a obligat sa-i scoleasca pe acesti...

Intr-un fel le-a legitimat existenta.

Sache, nu te mai consuma, fiindca nimeni din minister nu te va plati de bun daca te imbolnavesti de ficat sau de inima, am ajuns la concluzia ca in tara asta esti bun cat timp te obligi sa tragi dupa cum vor ei.

P.S. - Am uitat sa intreb, Catalina Ponor mai detine functia de subinspector de politie ? Cu asta cred ca am zis tot despre minister.

Modificat de McNally
Publicat

Este o doamna chestor ,,canotoare" care a invatat-o cum sa pastreze functia si daca poate sa o si depaseasca!

Functia de chestor, ce credeai?

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

http://viral.videomix.ro/un-smecher-cu-bmw-sfideaza-un-politist-74031.htm

Dupa parerea lor a te prezenta ii acelasi lucru cu a te legitima

Publicat

PENIBIL si PENIBILI! si cei de la presa le dau apa la moara.... 

Publicat

Nu-mi vine sa cred!!! Si mai au nenorocitii si camuflaj urban digital... Plagiatori nenorociti!!

• Membru
Publicat

Mai penal de atat mai ca nu se putea!Auzi la ei nu cred in superstitii...tuva-n gura de boschetari analfabeti ce sunteti voi!N-ai ce face tot la cimitir trag...doar nu si-au uitat vechiul loc de munca: paznic de cimitir!

• Membru
Publicat

Dl. Toba, iar au plagiat astia. Ce facem, schimbam iar uniforma, nu? :rolleyes:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

M-am cracanat de ras, baieti !!   Stiu ...e de plans, dar nu m-am putut abtine. Au si jurnalistii astia un stil ... :))

Publicat (modificat)

Cei din MAI dorm? Cei din IGPR dorm? Sindicatele care apara drepturile si interesele politistilor dorm?

D-le Oprea, nu vedeti ce se intampla in tara? Ne scade autoritatea datorita acestor mascarici! Luati atitudine domnule ministru, nu mai putem asa!

Mi s-a facut scarba cand am vazut imaginile cu jegurile ale! Un "film" de mana a treia, in care apar niste actori la fel de prosti!

Rusine Antena 1 pentru ca promovati impostorii, rusine pentru ca promovati incalcarea legii! Retardatii de la locala ar trebui sa respecte mai intai legea, in general, si, in special, Legea 155/2010!

Pentru locali: asta este legea care reglementeaza organizarea si functionarea voastra! De nu ar mai exista!

Pentru toti prompter-istii din presa: directiile sau serviciile de politie locala din cadrul primariilor nu au nicio legatura cu MAI! Nu au nicio legatura cu Politia Romana! Sunt doar niste impostori, niste infractori, care se cred politisti, desi sunt niste angajati ai primariiloir, ca orice alt angajat din primarii. Sunt niste neaveniti, adunati de pe strada si imbracati in niste uniforme pentru ca primarii sa aibe si ei politia lor!

Modificat de Sache
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

@Sache: mi se pare mie sau chiar nu este trecută data pe fițuica celor de la PL Buzau, ci doar ora și locul depistării?!

• Membru
Publicat

PV cu antet, fara data, conditii de fond si de forma, semnatura gardienilor nu exista, si-au trecut doar numele,

Si ce au depistat, o persoana care a cumparat un furtun?

Publicat

"aceesta", "intrebindul", virgule cind isi aduce aminte, chiar nu are sens sa ne incarcam memoria cu lucruri inutile :(

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.