Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

din cauza unor impostori ca ala din video prind handicapatii de smecheri curaj...fac practica pe comunitauri si apoi se cred zmei si cu Politia adevarata. numa mi-am facut nervi cand i-am vazut pe aia doi..manca-i-ar mama de smecheri ca ce ii calcam in picioare

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

pfoaaii de viata mea..... Ce ar fi muscat aia doi din asfalt daca faceau figurile astea cu cine nu ar fi trebuit.... Si ala cu pantofi lacuiti si tricou sport...mama-mama ca parca-mi venea sa intru prin monitor....

Cat despre clona aia de politist - e ca restul, au hainele alea pe ei si ni se aseamana, insa cand dau de greu se vede diferenta

Bravo domnilor politicieni, sunteti niste javre. Ati reusit sa faceti numa' prostii de cand ati venit la putere (de vreo 24 de ani)

• Membru
Publicat

Îuu ... Arestara copiii. E 1 iunie cumva sau doar pe cei mici ii mai impresioneaza?

Pt astfel de mascarelii ar trebui inventat icon-ul in care sa te inchini.sau ceva de genul ”Doamne, pupa-ti-as talpile.”

• Apreciez 1
Publicat

Nu am putut sa urmaresc filmul mai mult de un minut, pentru ca mi s-a facut scarba! Pacat de copiii aceia pentru ca sunt mintiti de mici!

Ce porti deschise la Prostia Locala? Inchidetile cu lacate, cu ei inauntru, si aruncati cheile sa nu le mai gaseasca nimeni!

Ce treaba are un serviciu al primariei cu interventia in astfel de cazuri? Impostori de doi lei, parca ar fi niste copii de gradinita care se joaca de-a hotii si vardistii, dar si copii au mai multa minte decat idiotii din film. Nu am mai vazut pana acum microbuz pentru aproape 20 de persoane care sa aibe montata rampa cu lumini giratoare si inscriptii. Orice este posibil la Prostia Locala. Probabil, primarul din Galati, este mandru tare de cei din subordine! RUSINE!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

:| Astia au automate, si mie nu vrea gospodarul sa imi schimbe plaseaua la fieratania aia de o car zilnic dupa mine... Trist...

• Membru
Publicat (modificat)

Vad ca in ultimul timp gardienii apar tot mai des la TV fiind prezenti la diverse cazuri. Si azi au aparut dupa acel incident din Dristor, Bucuresti. Ce penibili, macar daca mergeau cu niste masini inscriptionate diferit sau o uniforma diferita. :mellow:

Modificat de BGeorge
  • Membru
Publicat (modificat)

Polițiștii locali au dus apă sfințită bătrânilor din Târgu-Jiu

Sute de persoane din municipiul Târgu-Jiu și localitățile componente au primit apă sfințită de la polițiștii locali. Oamenii legii au dus sticlele cu apă la persoanele care nu s-au putut deplasa la biserică.

Bătrânii și persoanele imobilizate care nu s-au putut deplasa la bisericile din municipiu pentru a lua apă sfințită, au apelat la polițiștii locali. Zeci de polițiști au dus sticle cu apă sfințită bătrânilor din cartierul Bârsești, dar și celor din oraș. „Cei care nu s-au putut deplasa la biserică, au sunat la 984 și au rugat un polițist local să le aducă o sticlă cu apă sfințită. Pe parcursul întregii zile este vorba despre sute de persoane care nu pot ajunge la biserică. An de an avem astfel de acțiuni. Este deja o tradiție să le ducem apă celor care nu pot merge la biserică. Sunt oameni bătrâni, bolnavi, imobilizați la pat, oameni cu probleme”, a spus Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu. „Este o acțiune a Poliției Locale, alături de Primăria Târgu-Jiu. Am dus apă sfințită an de an persoanelor care nu se pot deplasa. Este o bucurie pentru noi că putem face acest gest”, a spus Albert Zorzon, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu-Jiu. Cei care au primit apă sfințită au fost bucuroși și le-au mulțumit oamenilor legii: „Să le dea dumnezeu multă sănătate! Eu am 85 de ani și abia mai merg. Biserica este departe și nu avea cine să îmi aducă apă sfințită. An de an mi-au adus băieții de la Poliția Locală. Le mulțumesc și lor, și părintelui Anițescu”, a spus tanti Ioana, din Bârsești.

"Zeci de polițiști au dus sticle cu apă sfințită bătrânilor" :doh:

"au sunat la 984 și au rugat un polițist local să le aducă o sticlă cu apă sfințită." :doh:

Nenorocitii astia isi bat joc de ideea si notiunea de politist cu denumirea asta pacatoasa de "politist local". Pai asta e munca de politie ca sa aiba in titulatura denumirea de "politist"? Asta e munca de gardian public, de functionar la Primarie, Asistenta Sociala. Si se mai si lauda nataraii.

E o flegma trasa pe uniforma adevaratilor politisti care isi sacrifica timp, familia, sanatatea, uneori viatam in timp ce impostorii astia isi aroga de la sine denumirea de "politie" ca sa duc apa sfintita la poarta

Imi cer scuze pt limbaj, dar asta e adevarul.

Modificat de Ben
  • Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

I-au copiat pe jandarmi, pentru că trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului.

Jandarmii au fost primii care au început să presteze astfel de activităţi specifice muncii de jandarm. Nu aţi văzut? La Constanţa au preluat dificila sarcină de a împărţi apa sfinţită. 

Şi cine ştie, poate prind şi nişte terorişti care se îmbrâncesc pentru apă sfinţită.  :naughty:

http://youtu.be/xk8r3rs1oWw

• Apreciez 2
Publicat

Jandarmii sunt deja un subiect cunoscut dar vocea prezentatoarei este de departe cea mai amuzanta.:))

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat (modificat)

Nici in varf de munte nu am scapat de ei! Oricum, baietii sprijineau niste terase cu vin fiert si asteptau concertul de pe partie!

Si imi pun intrebarea retorica, in conditiile in care ordinea publica este asigurata de Politia Romana (mediul extra-montan) si Jandarmeria Romana (zona montana), ce rost isi mai are politia locala?! Si asa populatia locala, cu exceptia sezonului de iarna, este in scadere, conform statisticilor...

post-1064-0-97723400-1389190644_thumb.jp

Modificat de CITADELA
  • Membru
Publicat

Pai nu trebuie sa existe cineva sa arda gazul, atat la figurat cat si la propriu, aiurea?

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Figurant mai mare ca localul ala nu am vazut,se baga in seama cu toata lumea pe holuri,il vad mai mereu cand trec pe la Pol.mun.Bacau  :doh:

Publicat (modificat)

Face parte din "minunata" colaborare fortata intre noi si cei de la primarie,asta din clip face patrula cu (ii incurca pe) colegii de la Biroul Rutier Bacau,in fiecare dimineata dirijeaza intersectia de langa I.P.J. Bc :doh:

Modificat de Daniel24
  • Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.