Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Ce surprizaaa!!!

Wow

Ti-a zis ministerul asta???

Wow

Pff, yeah right...

Da, în esență cam asta mi-a zis.

Citează articolele de lege relevante, atrage atenția asupra obligației menționate clar în lege, fără echivoc, ca mașinile să fie inscripționate într-un mod care să nu creeze confuzii cu alte instituții. Apoi spune că Poliția Locală este un aparat al primarului, că primarul este responsabil să se asigure că instituțiile din parohia lui respectă legea, că neluarea de către primar a măsurilor necesare stabilite de lege constituie contravenție, și că persoana abilitată să-l tragă la răspundere pe primar este prefectul.

În final mai spune că au atras atenția prefecturii asupra aspectelor sesizate de mine.

Un răspuns foarte profesional, aș spune. Puteau să-mi dea cu flit, răspunzîndu-mi sec că nu-i responsabilitatea lor. Totuși, ei mi-au oferit părerea lor legată de chestiunea în cauză, o părere bine argumentată (sau cel puțin așa mi se pare) și redactată într-un mod serios și profesional. Chiar mă declar mulțumit de răspuns (mai puțin de faptul că n-au puterea să ia măsuri, dar asta nu-i vina lor). :)

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Deci metoda pedagogica a culorilor a dat roade ... Aviz primarilor! :D

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Nu pt. ca as avea ceva de dovedit .... v-am trimis cate un mesaj pe privat. Eu am vorbit respectuos ....nu permit sa fiu jignit . Am cerut o parere si in loc de asta am primit ironii si expresii rautacioase ,chiar si din partea moderatorului . O zi buna va doresc ,iar daca aveti respect de sine (pt. ca la rindul dvs. sa fiti respectati)astept scuzele dvs. chiar si pe privat.

Modificat de danpin
mesaj dublat
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Un agent de la Poliţia Locală Sector 2 a fost filmat în timp ce cerea șapgă unei prezentatoare TVR.

Polițist, filmat în timp ce cerea șpagă unei prezentatoare TVRPersonaj în acest caz a fost cprezentatoare TVR Dorina Florea, care a filmat cu telefonul mobil întreaga discuţie.

Dorina Florea a fost amendată pentru că a parcat pe locul unui bucureştean care închiriase locul de la primărie. Ea a găsit pe parbriz o hârtie din care a aflat că trebuie să plătească o amendă între 1.500 şi 2.500 de lei. A mers la sediul Poliţiei locale, unde ofiţerul de serviciu s-a oferit să-l “îmbuneze” pe colegul care aplicase amenda, informează TVR.

După o convorbire telefonică, poliţistul i-a cerut 350 de lei ca să anuleze amenda. Discuţia în care poliţistul cerea banii pentru anularea amenzii a fost filmată cu telefonul mobil.

Dorina nu a vrut să dea mită şi a făcut o plângere la Directorul Poliţiei Locale a Sectorului 2. A depus şi un DVD cu înregistrarea discuţiei avute cu agentul de poliţie.

Directorul Poliţiei locale Sector 2 susţine că, peste trei zile, agentul va fi audiat de Comisia Disciplinară.

http://www.dcnews.ro/2013/11/politist-filmat-in-timp-ce-cerea-spaga-unei-prezentatoare-tvr/

Auzi lume,agentul va fi audiat de Comisia Disciplinara!

Publicat (modificat)

Ecou nu pot sa-ti dau mai multe plusuri! :))

Impostori sunt si in cladirea aia numita MAI!

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

Ecou, nu știam asta. E drept că făcusei niște aluzii mai sus, din care ar fi trebuit să-mi dau seama, dar na, am fost mai greu de cap. :doh:

Păi atunci, mii de mulțumiri pentru răspuns! Chiar mi-a plăcut, a fost foarte profesional.  :good:

Modificat de VladSoare
Publicat

Și îmi pare rău că te-am pus la treabă degeaba. :)

Dacă aș fi știut la momentul respectiv că ministerul n-are nici o putere și că doar prefectul are, n-aș fi insistat cu petiția către minister. Cînd am aflat cum stă treaba, era prea tîrziu, o trimisesem deja.

Ți-am irosit degeaba timpul, cînd aveai probabil multe lucruri mai importante de făcut. Rămîn dator.  :beer:

• Moderator
Publicat

Impostori sunt si in cladirea aia numita MAI!

Percepţia mea este că în ultimii ani în aparatul central al MAI s-a umplut de jandari sau alte specii impostoare, ce carotează poliţiştii în general şi Poliţia Română în special, cu o perseverenţă specifică frustraţilor parveniţi. Poliţiştii adevăraţi au devenit pe care de dispariţie în Aparatul Central al MAI.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Percheziţii la Mehedinţi. Este vizat şi şeful Poliţiei locale!

Percheziţii la 85 de adrese din şase judeţe ale ţării, printre care şi Gorj, au loc sub coordonarea DIICOT la această oră. Este vizată o reţea infracţională de spălare de bani, prejudiciul fiind estimat la 29 de milioane de euro. Principalul vizat este Micşoniu Nicolae, şeful Poliţiei Locare Dr. Tr. Severin şi Gică Trandafir, om de afaceri care se ocupă cu comercializarea de armament. Va fi audiat astăzi şi primarul din Severin, care ar circula cu o maşină furată prin această reţea.

Numai cretinii de LABEUNU scriau mare ca e vorba de seful IPJ Mehedinti. Inca o data, confuzie menita sa denigreze imaginea Politiei Romane.
  • Membru
Publicat

Eu ii banuiesc pe jurnalisti de prostie in stare ei pura, naturala, nu de rea-credinta.

Publicat

Nu numai ei : http://arq.ro/sef-de-politie-ridicat-de-procurorii-diicot-in-aceasta-dimineata-alte-37-de-persoane-sunt-cercetate

Şef de Poliţie ridicat de procurorii DIICOT în această dimineaţă! Alte 37 de persoane sunt cercetate!
diicot.jpg
Şeful Poliţiei din Drobeta TurnuSeverin a fost ridicat joi dimineaţă de către procuroriiDIICOT, într-un dosar ce vizează peste 30 de persoane, în specialoameni de afaceri din oraş, acuzate de spălare de bani şievaziune fiscală, transmit televiziunile de ştiri. Un număr de 37 de persoane din TurnuSeverin au fost duse în această dimineaţă la audieri ca urmare a percheziţiilor făcute de procurori şi poliţişti. Printre aceştia se numără şi o rudă a primarului din Drobeta Turnu Severin, dar şi oameni de afaceri.

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi şi Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, Bucureşti, Ploieşti şi Timişoara au  efectuat la data de  21.11.2013  un număr de 85 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mehedinţi, Gorj, Dolj, Dâmboviţa, Hunedoara şi Timiş în cadrul unei acţiuni vizând destructurare unei grupări infracţionale organizate specializată în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. În cauză există suspiciunea rezonabilă că membrii grupării au identificat  mai mulţi agenţieconomici interesaţi să-şi diminueze ilegal baza impozabilă prin înregistrarea în evidenţele contabile a unor documente aferente unor operaţiuni comerciale nereale, după care, prin mai multe firme controlate de către ei au emis  facturi ce nu reflectă operaţiuni economice reale către acestea. Pentru a da o aparenţă de realitate a tranzacţiilor comerciale, grupul infracţional organizat a furnizat  acestefacturi fiscale în schimbul unor comisioane cuprinse între 4-10% din valoarea înscrisă pe acestea, iar contravaloarea lor este achitată prin transferuri bancare în conturile firmelor emitente. Ulterior, sumele erau retrase  în numerar în aceleaşi zile în care erau încasate  iar după retragerea în numerar a sumelor respective şi după reţinerea comisioanelor stabilite, liderii grupării înapoiau  banii partenerilor de afaceri, care îi reintroduceau  în patrimoniul firmelor deţinute.

Astfel, în cursul anilor 2009-2013, firmele controlate de liderii grupării au  efectuat livrări nereale de  mărfuri către  mai multe firme,  care în acest fel şi-auredus artificial profiturile prin diminuarea masei impozabile, situaţie  care a condusla prejudicierea bugetului consolidat al statului cu suma de aproximativ  28.900.000 lei, constând în TVA şi impozit pe profit deduse în mod nelegal.

S-a reţinut faptul că în perioada 2009-2013, prin mai multe conturi deschisela diferite unităţi bancare, au fost încasaţi aproximativ 85.129.000 lei de la un număr de  29 de firme beneficiare de facturi fictive, sume care au fost ridicate integral în numerar din conturi, nefiind plătit nici un furnizor de către firmele controlate de grupul infracţional. Retragerile de numerar s-au făcut în baza unordocumente false, respectiv ,,borderouri achiziţii fier vechi”, cu sprijinul nemijlocit al unor funcţionarilor bancari.
Publicat

Nu numai ei : http://arq.ro/sef-de-politie-ridicat-de-procurorii-diicot-in-aceasta-dimineata-alte-37-de-persoane-sunt-cercetate

Şef de Poliţie ridicat de procurorii DIICOT în această dimineaţă! Alte 37 de persoane sunt cercetate!

Şeful Poliţiei din Drobeta TurnuSeverin a fost ridicat joi dimineaţă de către procuroriiDIICOT, într-un dosar ce vizează peste 30 de persoane, în specialoameni de afaceri din oraş, acuzate de spălare de bani şievaziune fiscală, transmit televiziunile de ştiri. Un număr de 37 de persoane din TurnuSeverin au fost duse în această dimineaţă la audieri ca urmare a percheziţiilor făcute de procurori şi poliţişti. Printre aceştia se numără şi o rudă a primarului din Drobeta Turnu Severin, dar şi oameni de afaceri.

Atenție!!!! este vorba de șeful Poliției Locale din mun.Drobeta Turnu Severin pe nume Micșoniu și nu de șeful Poliției mun.Dr.tr.Severin sau al I.J Mehedinți. Încă un motiv pentru ca șefii din Poliția Română să solicite scimbarea denumirii de „Poliție Locală”,prea multe confuzii care ne crează nouă polițiștilor de meserie grave prejudicii de imagine.

• Apreciez 1
Publicat

IPJ Gorj face perchiziţii joi, la Poliţia Locală din Târgu Jiu, unde 15 poliţişti locali sunt suspectaţi de fapte de corupţie.

Zeci de polițiști din cadrul IPJ Gorj au descins vineri la sediul Poliției Locale Târgu Jiu, dar și la locuințele mai multor polițiști locali, au informat surse judiciare, citate de Agerpres.

Aceștia sunt suspectați de evaziune fiscală și fapte de corupție.

http://realitatea.mobi/1322850

Localii astia au impresia ca taie si spanzura tot. Proasta impresie. :)

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Aşa ceva ar trebui să se intâmple şi unor locali din oraşul nostru. Se ştie că unii dintre ei sunt obişnuiţi cu mici atenţii din partea contravenienţilor. În plus, mulţi dintre ei au diferite afaceri mai mult sau mai puţin legale, dar sunt protejaţi de către şefii lor. Unii dintre locali nu îşi pot justifica averile! Au autoturisme de câteva mii de euro, deşi venitul lor lunar nu trece de 1.200 lei. În special, impostorii care se cred poliţişti rutieri!

Modificat de Sache
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Le-am tot scris, dar au fost blocate informarile! Mi s-a spus sa imi vad de treaba mea, ca nu schimb eu lucrurile si ca nu trebuie stricata relatia cu localii! :doh: Relatia cu localii!!! :shock: Mai bine zis, nu trebuie deranjat primarul penal care i-a sustinut pe unii de la noi ca sa ajunga mari sefi! Pana acum ceva vreme, acestia erau cu PD-L-ul, iar acum "iubesc" PSD-ul! Ma lupt singur, cu morile de vant!

P.S. Multumesc pentru -.

• Membru
Publicat

Le-am tot scris, dar au fost blocate informarile!

Cred ca Marius se gandea mai degraba la un denunt in sensul Codului de Procedura Penala, nu o informare.

Denuntul nu mai are cine sa ti-l blocheze.

Problema e sa si probezi infractiunea de luare de mita.

• Membru
Publicat (modificat)

De dimineata in jurul orei 7:30, intr-un mare si foarte aglomerat sens giratoriu (cel din Piata Independentei, pt. cei din Oradea), am vazut un grup de aprox. 15 locali care stateau si se uitau (scopul lor acolo cred ca asta a fost) la politisti cum dirijau circulatia . Cat am stat la semafor (vreo 30 de sec) am incercat sa-mi dau seama daca sunt gardieni sau politisti. Singurul element dupa care iti puteai da seama erau gradele, altceva nimic!

Sper totusi ca acei gardieni nu vor dirija acel sens niciodata.

Modificat de BGeorge
Publicat

Stai sa vezi George ca de ziua nationala, am auzit ca vor defila si localii. Sa vezi atunci cascadorii rasului. Nu stiu ce naiba cauta astia la defilare, dar nah, nu ma mai surprinde nimic.

• Membru
Publicat

Defileaza comunitarii? Pai daca as lucra la impozite si taxe mi-ar fi ciuda ca nu pot sa defilez si eu.

Lumea confunda graaav, rau de tot un serviciu din cadrul unei primarii cu o institutie politienesca/militara.

Repet, sunt doar un serviciu in cadrul unei primarii. Cum sunt cei de la urbanism, taximetrie, etc. Salubrizarea de ce nu defileaza?

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.