Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Pina acum nu demult nu am avut treaba lor nu m-au deranjat personal dar saptamana trecuta m-au pandit pana m-am intors la masina sa ma amendeze.Am parcat masina pe bordura cand am revenit la masina mi-au cerut sa ma legitimez,le-am dat buletinul si apoi mi-a cerut permisul.L-am intrebat ca pentru ce,a zis ca el este de la departamentul circulatie rutiera sau asa ceva si are dreptul :)) L-am intrebat :cu ce am gresit? A zis ca,conform codului rutier are dreptul sa ma sanctioneza ca am parcat pe bordura si nu am lasatt 1m spatiu pt pietoni :) Atunci m-am inervat si i-am zis sa imi arate codul rutier unde scrie ca,comunitarii au atributii pe rutiera, i-am aratat legitimatia si el mi-a zis ca de ce nu i-am zis ca suntem colegi si nu mai iesea circul asta,eu i-am zis ca coleg este cu maturatorii de la primarie nu cu mine,m-am urcat in masina si am plecat..De abea astept sa  mi se termine concediul sa imi  `` instruiesc`` schimbul sa ii ``ucida`` cum ii vad pe strada.

• Apreciez 3
  • Displace 1
  • Membru activ
Publicat (modificat)

Ce ti-e si cu primarii astia ...

Fiecare face ce vrea ... lui ca e mare smecher local si, vezi Doamne, a fost ales de popor, nu numit :slapb: I se nazare lui la 4 dimineata ca biciclistii sa pedaleze in zilele de 10 si 20, doar intre minutele 20 si 40 si eventual cu opincute roz, dar doar pe unde are el chef ca e urbea lu` ma-sa si i-a lasat-o mostenire.

Si cica sa le mai dai si Politia in subordine :doh:  Oare Dragnea asta e inept, de rea-credinta sau pur si simplu mustata ii obtureaza gandirea atunci cand vine cu imbecilitati de genul asta? E bine ca avem politisti adevarati pe la IGPR si prin minister si un corp profesional al politistilor adevarat care sa apere identitatea acestei meserii si ideea de Politie.

Zilele trecute suna un nene comisar de la IGPR care se interesa daca la situatia centralizata cu posturile de politie cu mucegai mai vrem sa adaugam un post :wacko:

Yooo ... marfa

Modificat de Ben
Publicat

Poliţia Locală Cîmpulung şi-a tras sindicat

Începînd cu această săptămî­nă, interesele poliţiştilor locali din Cîmpulung sînt reprezentate de o organizaţie sindicală, afiliată la Federaţia Naţională a Sindicate­lor din Poliţie SED LEX. Liderul gru­pării sindicale este Robert Chi­­ra, sindicatul poliţiştilor locali din Cîmpulung fiind înfiinţat în pre­zenţa liderului naţional al SED LEX, Florin Vîlnei. „Am or­ga­­nizat o grupare sindicală în ca­­drul Poliţiei Locale Cîmpulung şi am avut întîlniri, constructive, spun eu, cu domnul primar, cu şeful Poliţiei Cîmpulung, cu şeful Poliţiei Locale şi cu secretarul pri­măriei.
Am primit asigurări de tot sprijinul dumnealor pentru efi­cientizarea activităţilor poliţişti­lor, sîntem alături de oameni şi încercăm să îmbinăm foarte bine activităţile sindicale cu cele profesionale.  La nivel de Poliţie Lo­cală avem ceva probleme, în­să, date fiind disponibilitatea şi în­ţelegerea primarului, acestea se vor rezolva în perioada urmă­toare. Avem nevoie de puţină li­nişte pentru a trece, aşa cum ne-am dorit, de aceste proble­me. După întîlnirile avute la Cîmpu­lung sper să avem aici stabilitate şi performanţe. Partea mai im­por­tantă cu privire la trecerea a­nu­mitor structuri ale Poliţiei Naţio­­na­le în subordinea Primăriei nu se pune în discuţie. Ordinea Pu­bli­că şi Circulaţia rămîn în conti­nuare la Poliţia Naţională. Încercăm să întărim Poliţia Lo­cală, astfel încît oamenii noştri să fie mai fermi şi mai eficienţi în ac­tivităţile pe care le desfăşoa­ră. Avem mult de muncă de aici încolo, dar spre să avem şi re­zultate“, ne-a declarat liderul SED LEX.

sursa:curier.ro

Publicat (modificat)

Doamne Dumnezeule , oamenii s-au tampit de tot.

Nu este nicio diferenta intre Valnei si Lincu!

"Politia Nationala?

Incercam sa intarim Politia Locala"

Si astia sunt lideri de federatii in politie!

Alo donii politisti din minister, pardon cei care lucrati in minister, se aude?

Modificat de Elvis
Publicat

Marele lider, nu stie ca nu exista Politia Nationala? :)) 

Exista doar Politia Romana si Politia de Frontiera Romana! RESTUL ESTE MINCIUNA!

Ce sa imbunatateasca la niste impostori?

Cum poate unul ca Valnei sa reprezinte si politisti si impostori?

Sper ca unii dintre colegii nostrii care sunt membrii la SED LEX, sunt mandrii de acest lucru si de Valnei!

Poate macar acum se vor trezi si vor lua atitudine!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Interventie rapida la ce?la traficul de patrunjel? :)

NUUUUUU!!! Nu si NU ! Vezi ca nu sti care sunt situatiile periculoase cu care se confrunta mai nou?

E secret,dar voua va spun> Au aparut teroristi care vand carti.Noroc cu localii ca au intrat pe filiera,si au destructurat aceasta organizatie...

Ia de aici situatie de risc maxim:

TIMISOARA. Tristete mare in randul politistilor locali din Timisoara!  Aceasta dupa ce au confiscat peste 1.000 de carti de la un timisorean care le vindea fara autorizatie in Piata Libertatii.

Surse bine conspirate in sanul Politiei Locale din urbea de pe Bega sustin ca, daca tot i-au confiscat anticarului volumele, agentii ar fi vrut sa imprumute cateva dintre ele, gandindu-se ca, cine stie, maine-poimaine primarul Nicolae Robu i-ar putea pune inapoi sa pazeasca palmierii, cand va planta cel de-al doilea lot de arbori exotici, si, citind, va trece timpul mai usor.

Legea, insa, le e potrivnica. Toate cele 1.116 carti confiscate de la comerciantul care n-avea documentele necesare ca sa vanda in strada nu pot fi atinse pana cand instanta nu solutioneaza problema. Cartile au fost puse sub cheie in Camera Corpurilor Delicte a Politiei Locale.

Oamenii legii asteapta acum sa vada daca proprietarul depune contestatie la amenda si atunci se va ajunge in instanta. In functie de ce decide judecatorul, cartile ar putea ajunge in magazinul Directiei de Finante unde se vand bunurile confiscate. Conducerea Politiei Locale Timisoara ar putea insa veni in intampinarea subordonatilor si sa infiinteze o biblioteca in cadrul institutiei, unde anticarii sa mearga de bunavoie si sa faca mici donatii.

http://www.opiniatimisoarei.ro/barfe-suparare-mare-la-politia-locala-timisoara-vezi-de-ce-sufera-politistii/12/08/2013

Modificat de arcan
Publicat

Ar fi masacru in polutia locala! Doar se stie ca asa cum fugeau vampirii de apa sfintita, asa fug localii de carti...

Publicat (modificat)

...nu am ce sa mai comentez....ar fi superfluu

post-1650-0-73611600-1376389597_thumb.pn

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
Publicat

Mai aveau un pic si il loveau pe copil!  :doh:  O sa fie traumatizat toata viata!

Si apoi venea Funeriu sa ne spuna ca, de fapt, copilul nu a fost lovit, ci este de vina pixel-ul albastru! :))  

Macar in fata celor mici sa reprezinte si ei ceva, si anume babaul, ca tot sunt imbracati in negru! :))

Publicat (modificat)

.... venea Funeriu sa ne spuna ca, de fapt, copilul nu a fost lovit, ci este de vina pixel-ul albastru! :))  

......

Care-i faza cu Funeriu???Nu de alta ,da' imi scapa sensul...nu-s asa intelectual sa pricep legatura dintre un oarecare Funeriu si 2 cercopiteci...sincer ,mai Sache era doar o poza far' de conotatii politice sau cu alta tenta....se referea strict la IQ-ul egal cu nr. de la pantofi al zevzecilor si atat...!

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

funeriu a demonstrat stiintific viteza cu care, nici in plex cu pumnul nici in fatza, "cineva" ar fi zmetiuit un copchil la o adunare electorala ;)
referitor la IQ, nu este mic, este cu minus in fatza, negativ adicatelea :))

Modificat de serhente Garcia
  • Apreciez 4
Publicat (modificat)
:)) 

funeriu a demonstrat stiintific viteza cu care, nici in plex cu pumnul nici in fatza, "cineva" ar fi zmetiuit un copchil la o adunare electorala ;)

referitor la IQ, nu este mic, este cu minus in fatza, negativ adicatelea :))

Exceptionala explicatia,cat am ras..Doamne..!!!  :good:    :))

Modificat de MDDaniel
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat (modificat)

Cum li s-o fi intamplat chiar astora? :hmmmt:

Un echipaj de poliţie locală s-a trezit cu o grenadă în maşină

Incident mai puţin obişnuit, duminică seară, pe un bulevard circulat, din Buzău. Un cerşetor a lăsat o grenadă şi un cartuş în maşina poliţiei locale, supărat că oamenii legii nu i-au dat o bere. Muniţia a fost aşezată cu grijă pe carosabil iar poliţiştii şi jandarmii au împrejmuit zona şi i-au îndepărtat pe curioşi până ce muniţia a fost ridicată de pirotehniştii de la ISU.

Citeste mai mult: adev.ro/msgr7q
Modificat de danpin
  • Moderator
Publicat

A se observa tricoul burtosului cu pistol albastru de pe care probabil a sters "locala" cu crema de ghete sau cu pixul ;))

• Membru activ
Publicat

Asta ca asta, dar uitati-va la agariciul de la min 5:32. Poarta camasa de uniforma a Politiei Romane, cu stema Politiei Romane. Ma mir ca jigodia locala s-a sinchisit sa scoata partea de sus cu denumirea institutiei. :slapb: Pai sa nu ti se dea liber o zi la vanatoare de lepre infecte sa le iei scalpul la imitatorii astia ...

Publicat

La sectia de politie unde imi desfasor activitatea, inca se mai practica patrula mixta dintre politist si comunitar. Ieri am avut "onoarea" sa lucrez cu un comunitar care mirosea foarte urat, iar camasa era la cel putin a 5 a purtare (era neagra unde se freca manerul de la baston).

Ce as putea sa fac in situatia asta?

post-3730-0-73665500-1378231642_thumb.jp

Se poate vedea dupa umbrele oamenilor ca soarele abia rasarise si nu erau mai mult de 25 de grade

Publicat

sa-i explici cu tact si cit mai pe intelesul lui ca s-a inventat un produs miraculos rezultat din prin fierberea unor cantitati precise de untura/grasime/ulei si soda caustica/hidroxid de sodiu/NaOH, folosit pentru ceeace in conceptia lumii civilizate se numeste spalat/igiena zilnica. de asemenea, pentru cazurile in care rezultatele acestei operatiuni sunt de scurta durata, poate folosi (dupa eventuale teste pe propria lui piele) un alt produs cosmetic intitulat deodorant. daca nici acest produs nu da rezultate, sa foloseasca sprayul din dotare, macar sa faca sconcsii sa crape de ciuda.

• Apreciez 4
  • Membru
Publicat

Spune-i în faţă să pună dracului mâna să se spele, nu are niciun dram de ruşine? 

Publicat (modificat)

În seara asta, stînd la coadă pe Vasile Milea, am văzut pe banda a doua un Duster de la "locală", care stătea și el la coadă. Pe spate scria numai POLIȚIA și nimic altceva. Pe capotă scria mare de tot POLIȚIA, iar dedesubt, cu litere foarte mici, "locală sector 5".

În prima clipă l-am văzut doar din spate și am crezut că-i vreunul dintre Dusterele noi ale Poliției, mă gîndeam ce bine arată "în uniformă"... Abia pe urmă am remarcat girofarul albastru și numărul de înmatriculare.

Am trimis o sesizare la petitii@mai.gov.ro. O să vă anunț dacă primesc vreun răspuns.

Am primit de curînd şi răspunsul. Acesta n-a venit de la Ministerul de Interne, ci direct de la poliţia locală. :rolleyes:

Am trimis Ministerului de Interne o sesizare privind o instituţie care încalcă legea, solicitîndu-i să ia măsuri, iar acesta a trimis-o mai departe tocmai la instituţia cu pricina, ca să-mi răspundă ea însăşi... :rolleyes:

În traducere liberă, răspunsul localilor ar fi cam aşa:

1. Mijloacele noastre de transport respectă legea. Punct.

2. Pe spatele Dusterului nu e loc decît pentru "POLIŢIA". Cuvîntul "LOCALĂ" e atît de lung, încît n-a mai încăput... Noi am fi vrut să scriem totul ca la carte, dar al naibii Duster, nu era suficient de lat...

3. Rampele albastre sînt suficiente pentru ca publicul să n-o confunde cu o maşină a Poliţiei. Scrisul nu mai contează.

4. "Poliţiştii locali" colaborează cu cei adevăraţi şi urmează cursuri de pregătire împreună cu ei, deci nu e nevoie de atîta tevatură pe tema maşinilor. La urma urmei e tot aia, că tot un fel de poliţişti sînt şi ei.

:rolleyes:

post-9695-0-31193500-1378287676_thumb.jp

Modificat de VladSoare
Publicat

decat instanta poate sa ne ajute in acest caz cu comunitarii dar cine sa ne ajute sindicatele? :))))))))))))

• Moderator
Publicat

Se pare că în curând şi hingherii vor deveni poliţişti locali. "Primarul piedone" a anunţat că înfiinţează "poliţia animalelor", ce va fi un serviciu în cadrul impostorilor locali din primării. Aceştia cică vor fi dotaţi cu lasouri şi arme cu tranchilizante.

Publicat

la cat de capabili sunt, daca nu o sa'si traga la sageti in fund unii altora.... grupa mare....  :))

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.