Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

A luat apă la ei....Nu mai sunt de folos...(pantofii) Poate îi scoate cretinul și când o fi zăpadă și o lua zăpadă. :doh: Bine că nu și-a scos și uniforma de pe el, că asta mai lipsea la cât de retarzi sunt.

Modificat de Dan
  • Membru
Publicat

Noroc ca mai ploua ,asa se mai spala si eroul nostru "politist".

Publicat

Tot in legatura cu cel de la Constanta.

Nici nu stii daca e de ras sau de plans...

http://m.cugetliber.ro/stiri-eveniment-video-amuzant-politist-local-din-constanta-descult-intr-o-intersectie-176574

E de plans , eu nu sunt  comunitar maidanez , dar daca eram ( doamne fereste ) ma duceam acasa si ma schimbam.... si gand te gandesti ca  ei mai poarta si numele de ,,Politia -locala,,  e si mai aiurea... incredibil asa ceva , nu am vazut nicaieri ,oricum  maidanezii din CT , au mai amendat sau luat cu forta pe sus soferii masinilor care faceau aprovizionare la magazine, cu dube/camioane

succes va doresc !

• Membru
Publicat

Cocalarii astia sunt niste desculti si la propriu si la figurat!

Publicat

Am trecut pe langa el azi in timp ce incurca circulatia in zona afectata de ploaie. De tot penibilul. Ma intreb ce-ar fi facut prostanul daca se taia in talpa in vre-un ciob adus de ape? s-ar fi incaltat la loc sau suna la 112 sa vina sa-l ”descarcereze”?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Ar fi fost accident de munca! :))

Iar dobitocul ar fi fost felicitat de catre sefii sai pentru ca, desi vremea era neprielnica, el, ditamai impostorul local, si-a pus viata in pericol pentru a-si indeplini sarcinile si, implicit, pentru a-si ajuta semenii. :))  :))

Un search pe Google ,,politia nationala ,,  rezulta Politia Romana

POLITIA ROMANA! SINGURA POLITIE DIN ROMANIA! Restul... este minciuna.

Modificat de Sache
  • Apreciez 2
Publicat

Ar fi fost accident de munca! :))

Iar dobitocul ar fi fost felicitat de catre sefii sai pentru ca, desi vremea era neprielnica, el, ditamai impostorul local, si-a pus viata in pericol pentru a-si indeplini sarcinile si, implicit, pentru a-si ajuta semenii. :))  :))

POLITIA ROMANA! SINGURA POLITIE DIN ROMANIA! Restul... este minciuna.

Like ! asa e , ,POLITIA ROMANA! SINGURA POLITIE DIN ROMANIA! Restul... este minciuna.,,    e pacat ca intr o tara care se vrea democratica  exista si institutii capusa/ de impostori egal maidanezi care murdaresc/  stopeaza autoritatea/ increderea in Politia Romana. So ajuns aici pt ca li so dat apa la moara autoritatilor locale, ca sa mai scape guvernul de griji si de raspundere asa sau nascut maidanezii. Si din dorinta unori primari , sefi de consiliu de a  avea o unealta prin care sa  ameninte/ sperie / santajeze, daca nu esti pe placul autoritatilor locale un MAIDANEZ TE MUSCA :))  ... si cu asta am zis tot.

Situatia e si mai  grava decat pare , ieri un prieten bun de al meu din Politia Romana mo sunat Duminica cu o intrebare  ciudata ,, cum se poate vedea cati litri de benzina mai are un logan in rezervor ? ,,  i am explicat ca trebuie sa apese de 2  ori buton de la kilometraj inainte de a pune contactul si ala cati litri sunt . NU a reusit sa inteleaga cum se face, m am dus pana acolo , avea  3 litri benzina , i am dat masina mea sa se duca la un caz , altfel risca sa ramana pe camp cu vehiculul MAI LOGAN din dotare

Publicat

Este cruda realitate! Cei de la Prostia Locala au cota 250-300 litri de carburant pentru fiecare autovehicul.

Pentru ce numai Dumnezeu stie!

Bani cheltuiti in mod fraudulos de catre niste impostori, iar noi suntem obligati sa facem economii sau sa ne desfasuram activitatea folosind masinile personale sau ale prietenilor.

Publicat

Cateva cadre trase cu ocazia zilelor Clujului  :blink:

">2rw0nqe.jpg    ">359y2v4.jpg

">6z6mfd.jpg      ">2zzp8pk.jpg

Va las pe voi sa comentati intrucat mie mi s-a acrit.

Publicat

Bucatareasa aia lucreaza la Prostia Locala?

Cat de mandrii sunt de ei, mi se face greata!

Niste ilegalisti: uniformele, inscriptionarile de pe auto, totul. Rusine!

E bine domnu' Boc, e bine?

Asa sunt si in orasul meu. :(

Publicat

cred ca le-a spus Dragnea "Copiati, Copiati, Copiati ! " ... astept cu interes unitatile NBC si Pirotehnic... mi-e greata... 

post-1462-0-79281900-1369733048_thumb.jp

Publicat

Ne asteapta vremuri grele, foarte grele. Sa nu ziceti ca nu va zisei.

• Membru activ
Publicat (modificat)

cred ca le-a spus Dragnea "Copiati, Copiati, Copiati ! " ... astept cu interes unitatile NBC si Pirotehnic... mi-e greata... 

E de-nteles! Trebuie sa le scrie pe masina unde lucreaza ca astia uita ;)

Sincer sa va spun cand erau trimisi la sectie , eu personal i-am folosit ca martori la contraventii si chiar la infractiuni!

La infractiuni merge. Am avut coleg care a facut echipa cu un comunitar si a avut un flagrant. Procurorul l-a pus sa-l audieze ca martor :)

La contraventii nu, pt ca sunt si ei agenti constatatori conform OG2/2001, iar PV-ul e lovit de nulitate.

Modificat de Ben
  • Apreciez 4
  • Displace 1
Publicat

http://www.tion.ro/surprize-la-concursul-pentru-sefia-politiei-locale-un-candidat-nu-s-a-prezentat-si-altul-a-picat/1294968

Au fost trei doritori care s-au înscris în cursa pentru ocuparea celui de-al treilea post de director adjunct la Poliţia Locală Timişoara scos recent la concurs de primărie. Unul nu avea dosarul complet, altul nu s-a mai prezentat la concurs în cele din urmă, iar cel rămas… nu a reuşit să treacă, miercuri, de proba eliminatorie de testare a cunoştințelor de operare pe calculator.

Filip Stancu, Constantin Zgăbaia şi Valentin Lacatoş sunt cei trei care au râvnit la noua funcţie de conducere pe care a scos-o la concurs Primăria Timişoara, de director executiv adjunct la Poliţia Locală. Din cei trei au rămas apoi doi, pentru că unul dintre candidaţi, Valentin Lacatoş, nu a îndeplinit condiţiile necesare pentru a putea participa la concurs, în sensul că avea dosarul incomplet, spun oficialii municipalităţii. Surpriza cea mare a venit însă miercuri, când a fost programată proba eliminatorie de testare a cunoştinţelor de operare pe calculator. Filip Stancu nu s-a mai prezentat, aşa că a rămas un singur concurent în cursă, Constantin Zgăbaia, care… a picat concursul.

„Domnul Filip Stancu nu s-a prezentat la concurs, iar domnul Constantin Zgăbaia a fost respins la proba eliminatorie de testare a cunoştinţelor de operare PC programată înainte de proba scrisă, un test grilă. Postul va fi scos din nou la concurs”, ne-au declarat reprezentanţii Direcţiei de Comunicare a Primăriei Timişoara.

Potrivit anunţului de participare la concurs postat pe site-ul primăriei se cereau cunoştinţe de operare pe calculator Microsoft Office de nivel mediu pentru postul de director executiv adjunct la Poliţia Locală.

• Membru
Publicat
Plus trei sefi la Politia locala

Deficitul de personal „de teren” de la Politia locală a fost invocat în mai multe rânduri de reprezentanţii Primăriei. N-a fost auzită, însă, nicio remarcă la faptul că ar fi şi prea puţini şefi… Şi totuşi, joi, executivul local a cerut Consiliului Local să aprobe o nouă organigramă a instituţiei, prin care se înfiinţează trei noi posturi de conducere. Acestea sunt de „şef Serviciu Financiar, Logistic, Gestiune Baze de Date”, „şef Birou Ordine Publică şi Rutieră” şi „şef Birou Disciplină în Construcţii şi Protecţia Mediului”. Propunerea executivului local n-a trecut de plenul Consiliului Local fără comentarii. Utilitatea noilor posturi a fost pusă la îndoială de grupul UDMR, prin consilierul Csongor Ritli, cel care a cerut lămuriri de la Alexandru Laza, directorul executiv al Poliţiei Locale. „Nu înţeleg de ce este nevoie de trei posturi de conducere în acest serviciu”, a declarat consilierul, cerând şi un cost lunar al demersului.

Alexandru Laza i-a spus că la nivelul Poliţiei locale „este nevoie de o mai bună coordonare la intrarea şi ieşirea din schimburi” dar şi că are nevoie de un om pentru munca legată de financiar pentru un mai bun control pe această parte. Cel mult 10.000 de lei net, pe lună, va trebui să achite oraşul pentru salariile celor trei noi şefi, a mai spus Laza

sursa bihon.ro

• Membru
Publicat

BGeorge, ne simțim mai în siguranță de azi înainte în dragul nostru oraș, așa-i? :doh:

Vai mama lor de impostori. Nu destul că au un om care să supravegheze camerele de la P.M.O., mai trebuie să fie și <<coordonați eficient>> :shock:

• Membru
Publicat

Clar! :))

Pana la urma va fi nevoie si de maidanezi, ca deh, fiecare sef trebuie sa aiba servitori, pardon, subordonati. Ii vad zilnic in Piata Cetate la cumparaturi. Cred ca le da si lor de o shaorma sau o placinta.

• Membru
Publicat

Păi cum, că altfel nu pot lucra cum trebuie la aparatul cu care acționează pentru combaterea <<fenomenului infracțional>> de parcare a autovehiculelor în locurile special amenajate, fără tichet. :lol:

Publicat

stay tuned... urmeaza o serie de articole despre cum arunca primariile banii aiurea cu localarii si cum se da mai departe pasa... astept emailul.... 

Publicat

In Iasi , daca vine un maidanez , si te prinde ca vinzi  castraveti , flori capsuni intr un loc neautorizat de primarie , sau fara nici un act la  tine , ca sa te lase sa iti desfasori activitatea, de ex langa un parc cu multi oameni, sau Gradina Botanica , dai maidanezului o sticla de vin bun , sau comanzi o pizza extra large de 40 de lei , sunt pachet de Kent si nu ai treaba, a declarat mie sub protectia anonimatului un  tigan florar :))

Insa  dansii combat si  vanzatorii de ciuperci pe strada :)) mai accepte cate o atentie si de la ,,cersetori ,, de langa Mitropolie ca sa nu fie amendati

• Displace 3
  • Moderator
Publicat

Interesanta marturia ta dar observ ca ai cam lipsit pe la orele de gramatica. Daca ai nelamuriri pot detalia pe privat. :D

Publicat (modificat)

Acum invata ... a fost plecat din tara!

Modificat de Eduard

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.