Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Nu este doar o parere subiectiva. Este realitatea, pe care unii dintre noi trebuie sa o suportam in fiecare zi, din cauza unor sefi ajunsi pe functii cu sprijin politic, ce nu au coloana vertebrala, care au "tupeu" in fata noastra si ne tin lectii de moralitate, iar in fata politicienilor sunt niste presuri.

Ar trebui sa ne sustina, nu sa ne oblige sa lucram cu toti ratatii, cu toate ciurucurile, sa fim nevoiti sa ne punem viata in pericol, doar pentru a putea raporta unii ca au patrule multe si acopera cat mai multe zone, iar primarii sa poata justifica cheltuielile pe care le fac cu impostorii.

In timpul in care colegul nostru de la Galati isi facea meseria, comunitara aia care il insotea ce facea? Isi facea unghiile, vorbea la telefon sau a luat-o la fuga, ca nu se spune mare lucru despre activitatea, pardon, inactivitatea impostoarei. Oare nu poate fi acuzata de nimic?  

Felicitari colegului de la Galati!

Imi cer scuze pentru limbaj, dar nu mai suport comunitarii!

Domnilor sefi din Politia Romana, avem inca o dovada clara ca sistemul patrulelor mixte este un esec, nu functioneaza!

Cand o sa luati atitudine domnilor? Cand? Ne-am saturat, nu se mai poate asa!

Cand nu o sa ne mai puneti viata in pericol din cauza incompetentei dumneavoastra si nu o sa ne mai obligati sa lucram cu toti ratatii, fie ei locali sau jindari?

Publicat

Pana si o primata stie ca bicicleta este una iar un autoturism alta...dar pana la primate mai au mult poluatii locali...sunt abia pe la mijlocul evolutiei.

post-1650-0-94838600-1368898113_thumb.jp

Publicat (modificat)

Or fi crezut ca e doar un desen pe asfalt facut de catre un copil. :))

Pe capota masinii scrie Politia, desi apartine Politiei Locale Bucuresti. Ilegal sau ce?

Ce pretentii poti sa ai de la ei? Probabil pazeau "Zebra" si au vrut sa fie cat mai aproape de ea. :))

Modificat de Sache
Publicat

Or fi crezut ca e doar un desen pe asfalt facut de catre un copil. :))

....

Ce pretentii poti sa ai de la ei?

Sau au crezut ca-i scrisul unei civilizatii stravechi :))

Pretentii????Hm!Cel mult sa-i vad jucand sotron ca mai mult nu-i duce tzeasta!!!!

Publicat

Sotron? Este prea greu pentru ei!

Pretentii de la locala = zero

Pacat ca multi cetateni ai acestei tari cred ca impostorii astia sunt politisti, iar vazand masina oprita in acest loc si cu inscriptia "Politia" ne desconsidera institutia noastra.

Publicat

@ alexe, la juma' de metru de semnul de pe trotuar, incepe un loc de parcare "dedicat" administratiei fondului imobiliar, obiectiv pazit de vasnicii sitroieni, este afis (panou stas de circulatie cu "parcare 3 locuri"), pe care parcagi basha, pot inghesui pina la 5 masini (4 + dusterul din imagine), totul, normal, pe pista de biciclete, pe care, spuneam intr-un post de-al meu de mai demult, il blocau cu un gard mobil tip jandarmerie

Publicat

Din ciclul politistii locali si pataniile lor va povestesc urmatoarea speta: Duminica sunt sunat de ofiterul de serviciu care mi-a spus ca a venit la sediu o persoana, politist local (a tinut sa precizeze acest lucru), care a sesizat faptul ca in urma cu o seara a fost "pradat" de hoti. M-am dus sa fac cercetarea la fata locului si stand de vorba cu el, am ajuns la concluzia ca era in casa cand hotii au intrat. Mi-a picat fata cand am auzit. Chiar nu am stiut ce sa mai zic. Si ca sa fie treaba treaba, campul infractional a fost total distrus.

A...si inca ceva...hotii sunt doi copii...azi l-am sunat sa vina sa-i predau bunurile.

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Oare a făcut pipi pe el când a văzut că doi copii îi prădează casa şi s-a pitulat bine? :))

Publicat (modificat)

Asta nu stiu. Dupa cum zice el, ori dormea, ori se uita la televizor. Dar nu stie sigur care din cele doua. In fine...sa ne fereasca sfantul sa fie astia prin preajma sau sa ajunga primii cand se intampla vreo infractiune care necesita cercetarea la fata locului, ca distrug tot. Daca nici la ei acasa nu isi iau un minim de conservare a campului. Asta am vrut sa arat in primul rand. Dar era prea tare faza incat sa nu o spun pe toata. :D

Modificat de Cristi D
Publicat

Cristi D, ce te face sa crezi ca acesti impostori nenorociti au un minim de cunostinta despre campul infractional, despre conservarea urmelor si protejarea acestora, delimitarea lor si alte cunostine basic de criminalistica? Sincer nu ma mira atitudinea lui si ce a patit. Si da, ai dreptate, sa ne fereasca divinitate de interventia lor cand se intampla vreo infractiune.

Si ca sa va descriu si eu o intamplare deloc hazlie: 

In timp ce eram la sala de fitness, eram doar 4 oameni in sala si eu lucram singur. La un moment dat vine la mine un tip si ma roaga sa il ajut sa execute cateva repetari. Dupa ce il ajut urmeaza replica: "Trebuie sa fac putina forta ca sa ii prind pe astia rai.", eu fiind curios ce inseamna "astia rai" si cum adica "sa ii prinda", l-am intrebat cu ce se ocupa. Raspuns : POLITIST. Entuziasmat, ii zic ca si eu tot politist sunt, si il intreb unde lucreaza, la ce compartiment, sectie etc. Raspuns: POLITIA SECTOR 1, si eu: cum adica politia secor 1? Si imi zice Politia locala. cu un glas molcom si stins. In secunda 2 am plecat si n-am mai vrut sa mai vad asa scarba.

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Trebuia să-i spui:

- bă, tu NU esti "politist", tu esti "politist LOCAL"!

• Membru activ
Publicat

Retarzii astia comunitari din localitatea unde dau eu cu sapa au prins in flagrant :naughty:  neste hoti. Entelijentii, dupa ce au facut un proces-verbal, s-au dus cu el la Parchet de unde li s-a dat jet, flit si mars. Prostalaii au atatea basme si le-a intrat atat de tare in cap ideea ca ar fi politisti, incat pacalicii habar n-aveau ca nu sunt organe de constatare, cu atat mai mult de cercetare penala. :slapb:  Pam pam.

Opresc masini in trafic, se recomanda politisti, ameninta cu masuri sanctionatorii pe care nu le pot lua (cum ar fi suspendarea permisului de conducere), se duc la Parchet mai nou ... Ce urmeaza? Nici nu vreau sa ma gandesc.

Publicat

Pentru faptele lor, poate, urmeaza sa ajunga la... brutarie.

Asa se intampla peste tot in tara. Isi aroga niste drepturi pe care nu le au, dar sefii nostri nu sunt deranjati de acest lucru.

Mai mult, unii sefi interimari isi permit sa ameninte, mai mult sau putin voalat, ca vor lua masuri impotriva celor care au ceva impotriva localilor si ne "sfatuiesc" sa ne vedem de treaba. Se tem ca astfel li se vor strica "relatiile" cu puterea politica locala.

De ce oare, daca ei sunt pusi pe functii pentru ca sunt competenti? :hmmmt:

Publicat

Retarzii astia comunitari din localitatea unde dau eu cu sapa au prins in flagrant :naughty:  neste hoti. Entelijentii, dupa ce au facut un proces-verbal, s-au dus cu el la Parchet de unde li s-a dat jet, flit si mars. Prostalaii au atatea basme si le-a intrat atat de tare in cap ideea ca ar fi politisti, incat pacalicii habar n-aveau ca nu sunt organe de constatare, cu atat mai mult de cercetare penala. :slapb:  Pam pam.

Opresc masini in trafic, se recomanda politisti, ameninta cu masuri sanctionatorii pe care nu le pot lua (cum ar fi suspendarea permisului de conducere), se duc la Parchet mai nou ... Ce urmeaza? Nici nu vreau sa ma gandesc.

Bineinteles ca hotii au fost tinuti incatusati si sub paza, nu? Oare, daca jigodiile fac reclamatie retarzilor, pentru lipsire de libertate in mod ilegal, se invata minte? Cred ca este cea mai mare idiotenie comisa de locali...

Publicat

Maidanezii  din Harlau au venit in Iasi la spitalul CFR, si au fost pedepsiti :)) ! de catre colegii lor maidanezi din Iasi :)) Blocarea rotilor se face, de un echipaj format din un muncitor al primariei Iasi , si un maidanez local iesean care noteaza datele pozeaza , si face un proces verbal :)) priviti :))  cainii sau muscat uniii pe altii   data de 17. apr. 2013 =)) ( cata colegialitate ) ) maine poimaine cica vor sa arda si o masina de ,,politie  nationala ,, sunt curios ce va iesi... si cum vor percepe ,,cetatenii ,, circul asta , ca altfel nu pot sa i spun....

politia_locala.jpg

• Apreciez 1
  • Displace 4
  • Membru
Publicat

mik23n2 nu prea ai teaba cu limba romana,o faultezi intr-un hal fara de hal!Nu cumva esti si tu vreun cocalar local sau jak, deoarece doar astfel de specimene au asemenea pregatire!

Eu si colegii de la POLITIA ROMANA (pt ca politia nationala nu exista) te asiguram ca nici un cocalar local nu va indrazni sa blocheze sau sa se atinga de vreun auto al acestei institutii deoarece noi suntem tot timpul in misiune!Inteles!

Publicat (modificat)

Buna seara ! Nici dvs. nu aveti treaba cu lb. romana :)  citez ,, mik23n2 nu prea ai teaba cu limba romana, ,   desi eu recunosc  deschis ca fac greseli de scriere in lb.romana( am stat si prin strainatate).

NU sunt maidanez (desi mi so propus de vreo 4,5 ori pana acuma)... NU aprob faptul ca dansii copie uniformele si duc in eroare cetatenii ,prefacandu- se drept ,,politia romana ,, . La figurat  POLITIEI ROMANE  eu stiu ca se poate spune si Nationala.( nu cred ca am jignit pe cineva ca am zis nationala).

NU sunteti tot timpul in misiune cu masina politiei romane( cel putin prietenii mei apropiati mai fac un gratar in spatele sectiei de politiei romana sambata si duminica) si DA mai merg uneori sa cumpere un suc , un mic ca tot omul ( nu se consuma alcool cand savarsesc astfel de fapte).

Sper sa nu se ajunga / si nici NU doresc la blocarea unei masini a Politiei Romane de catre vreun maidanez , deja stiu ca situatia este tensionata din cauza abuzurilor maidanezilor sprijiniti de autoritatile locale si doresc rezolvarea acesteia prin schimbarea denumiri de ,,politie locala ,, in altceva orice alt nume care sa nu contina cuvantul POLITIA , si limitarea ,daca nu chiar desfiintarea  unor atributii , sau trimiterea lor in somaj !

Banuiesc ca am reusit sa va lamuresc ce simt in calitate de ,,simplu cetatean ,, pt maidanezi si sa va inlatur  suspiciunile, am scris doar ce am auzit de la ,,maidanezi ,,  nu inseamna ca sunt deacord cu asta !

O seara frumoasa va doresc !

Modificat de Administrator
Eliminare citat inutil
  • Displace 11
  • Membru activ
Publicat

Oi fi reusit tu sa inlaturi orice suspiciune ca nu esti comunitar, dar in privinta gradului de cunoastere a limbii romane inca am maaari dubii. Pocind a doua oara ai facut sa-mi intaresti parerea initiala si anume ca nu prea le ai nici cu punctuatia, nici cu ortografia, nici cu cele mai elementare notiuni de exprimare, iar faptul ca ai fost plecat chiar nu e o scuza. Eu am impresia ca ai avut cunostinte subrede inca de dinainte sa pleci, asa ca ma simt nevoit sa sar in apararea colegului meu si sa-ti spun ca daca scrii teaba in loc de treaba treaba nu e necunoastere a limbii materne, ci doar o greseala de tehnoredactare.

nu se consuma alcool cand savarsesc astfel de fapte - :wacko:  No comment pt asta. Nu de alta, dar am impresia ca as explica degeaba.

PS Nu exista "nationala". Poate doar de fotbal, vorba unui coleg :D

• Apreciez 2
Publicat

Ok sa fiti toti multumiti !  stiu ca nu prea le am cu scrisul si cu  punctuatia ! :D rad , nu ma simt complexat, ce importanta mai are cine daca o scris gresit din tehnoredactare etc . bla bla bla .  Am precizat ca ,, nu se consuma alcool ,, ca nu cumva sa interpreteze opinia publica, sau cine mai citeste pe aici ziaristi ,scriitori etc :) important  este faptul ca e timpul sa se termine odata cu abuzurile Politiei  Locale ! So ajuns aici datorita faptului ca e usor pt cei din Primarii sa controleze si  sa dea ordine la maidanezi care executa fara sa se uite, sau mai nou esti amenintat de catre angajatii primariilor cu ,,control de la Politia Locala si amenda ,,

NU este nationala, dar asa se spune in sens figurat, cum de exemplu de ziceti ,,lor ,, MAIDANEZI  :)) sau cum isi zic ei Politia municipala :))

Un search pe Google ,,politia nationala ,,  rezulta Politia Romana  http://www.google.ro/#sclient=psy-ab&q=politia+nationala++&oq=politia+nationala++&gs_l=hp.12..0l2j0i30l2.14641.14641.1.15629.1.1.0.0.0.0.115.115.0j1.1.0...0.0...1c..14.psy-ab.KVq_yZR58io&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.47008514,d.bGE&fp=3cb8ce1add65f57e&biw=1680&bih=935

• Membru
Publicat

Poliția Română. Atât.  

Restul e can - can.

Publicat

Baieti,sunteti prea duri cu omul.Pana la urma nu a zis nimic decat de paznici.A si specificat ca nu sta bine cu ortografia fiind plecat un timp pe afara.Haideti sa fim mai toleranti.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Priviţi la ăsta! :doh:

post-2-0-38211000-1369390914_thumb.jpg

Şi când te gândeşti că datorită imposturii instituţionalizate, omul de rând nu face diferenţa şi ne asimilează cu astfel de săteni cocliţi.

• Moderator
Publicat

politie_22447600.jpg

Trebuie să ne temem de proştii cu aspiraţii.  :doh:

• Moderator
Publicat

Nici la Constanţa nu se respectă legea, dpdv al inscripţionării maşinilor.

• Membru activ
Publicat

Te crucesti cu 2 mainie

Imi zicea unul la un moment unul dat ca sunt frustrat cu privire la comunitari. DA, sunt frustrat. NU MAI MAI VREAU CA IMBECILII ACESTIA SA FIE ASIMILATI CU INSTITUTIA DIN CARE FAC PARTE SI IMPLICIT CU MINE. M-am saturat sa fiu asimilat cu dobitocii astia si implicit cu melteanul de mai sus care se crede la el in batatura.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.