Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

o intrebare simpla: cum poate fi "suntat" un sitroien care blocheaza cu un grilaj "tip jandarmerie" o pista pentru biciclisti (pe trotuar), ca sa "tina locul" pentru parcarea unor masini ?

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Cata scarba mi se face cand vad asa ceva, cata nesimtire in copierea tinutei celor din Politia Romana, cel putin pe partea de linie rutiera. Un simplu lucru pot deduce din acest video, s-au sistat incadrarile directe dar se pare ca s-a gasit o cu totul alta modalitate de introducere fortata in sistemul oridnii publice a javrelor. O introducere in masa. :shock:

Si in final, auzi la "asta" MANDRIE ca a pregatit localari..nenoro... !

Modificat de TechnoCop
  • Apreciez 2
Publicat

Rau este ca acesti ofiteri ii sustin, pe toti ii ajutam mai putin pe noi insine... zilele trecute un coleg s-a intalnit cu o puslama de comunitar ce face cursuri la Iasi si prindea niste fluturi, ei invata contraventii si infractiuni, iar pe viitor vor avea competenta pentru mica criminalitate si vor face dosare penale pfaaaiiii ...... :slapb: va dati seama ce-i aburesc astia, ai nostri, pe la scoli?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

I-auzi una( de la min. 07,55) :"Un lucru foarte binevenit pentru noi si pentru cariera care o vom urma". Sa dam cu gramatica-n fasole, ca deh, muschii nostri minte nu are.Auzi frate, cariera?!

Publicat (modificat)

Am primit Disp IGPR nr 1307251/2013, prin care ni se cere sa aducem la cunostinta IGPR, in scris, abuzurile comise de catre Prostia Locala. Nu stim cu ce sa incepem si cu ce sa terminam, la cate abuzuri sunt. Macar de s-ar schimba ceva, sa nu mai avem probleme cu acesti impostori.

Modificat de Sache
  • Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Înseamnă că ce am scris pe aici nu e în zadar. La noi nu a ajuns încă nimic, dar sper să ajungă solicitarea pentru că vreau să le trimit câteva rânduri.

Domnilor, nu ezitaţi să scrieţi şi să semnalaţi toate încălcările legale de care aveţi cunoştinţă.

Publicat

La PMBz data limita este 9 aprilie. Tocmai am terminat de scris raportul cu privire la acesti impostori si ma simt minunat. Sa ne ajute Dumnezeu sa se schimbe ceva, ca m-am saturat sa fim confundati cu acesti neispraviti. O sa iau atitudine si mai mult impotriva acestora!

Toate ipj-urile au primit aceasta dispozitie. Chiar daca nu vi se aduce la cunostinta, solicitati voi acest lucru si intocmiti rapoarte cu cele constatate de catre voi, referitor la impostori.

Publicat

utilizarea de armament neletal neomologat, impotriva infractorilor.

explicatie - pistoalele glock cu crosa albastra, trag cu cartuse cu glont din polimer (plastic), neomologate pentru asa ceva, sunt doar pentru antrenament.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Fiecare demers e un pas înainte şi sigur nu e în zadar. Până la urmă trebuie să se mişte ceva.

utilizarea de armament neletal neomologat, impotriva infractorilor.

explicatie - pistoalele glock cu crosa albastra, trag cu cartuse cu glont din polimer (plastic), neomologate pentru asa ceva, sunt doar pentru antrenament.

Bine punctat! Ăsta e încă un motiv ce confirmă ideea că instituţia de aplicare a legii nu poate funcţiona corect şi nici nu poate fi utilă într-un sistem descentralizat.

Instituţiile statului de aplicare a legii trebuie să aibă norme şi modalităţi de acţiune unitare la nivel naţional, care să nu fie la cheremul fiecărui primar.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

La Craiova maidanezii şi-au achiziţionat cămăşi cu partea superioară albă, deşi în legea aia a lor nu există aşa ceva.

Mă refer la acest tip de cămaşă, pe care îl poartă şi maidanezii, singura diferenţă fiind emblema de pe umăr şi gradele:

th2-85-camasa_politie.jpg

O să încerc să le fac şi o poză în zilele ce urmează, numai că vremea de afară nu mă ajută.

Cu ceva vreme în urmă şeful Serv Pol Rutiere a ridicat această problemă pe la primărie şi renunţaseră să le mai poarte, dar a venit iarna, după care în anul următor au început din nou să le poarte.

Publicat

Dupa ce marea majoritate dintre noi am intocmit rapoarte, conform dispozitiei, s-a trezit un comandant sa ne tempereze, sa nu facem valva, ca sa nu stricam relatiile cu primaria. Iar, noi l-am intrebat: "Care relatii cu primaria? Ca nu ne-a sprijinit primaria cu nimic!". Nu am primit niciun raspuns, pentru ca a parasit zona imediat, cand a vazut reactia noastra.

Relatia cu primaria sau relatia cu primarul, care face parte din PSD? PSD care formeaza impreuna cu PNL-PC USL-ul, si care sunt la putere? Nu vor sa deranjeze, de teama sa nu isi piarda scaunelul? Iar alti sefuleti s-au trezit sa ne ceara exemple concrete, cu poze, desi, de exemplu, toate autovehiculele Prostiei Locale din orasul nostru sunt inscriptionate neconform cu prevederile legale. Bete in roate si oameni fara coloana vertebrala! Dar, asta ne ambitioneaza si mai mult!

Prostia Locala este o institutie de impostori cu acordul tacit al MAI, la nivel national, si al sefilor din ipj-uri, la nivel local, pentru ca toti, de la ministru la sef de compartiment, sunt numiti politic. Si atunci, cum sa musti mana care te hraneste? Doar daca turbezi, dar te "eutanasiaza" imediat!

• Moderator
Publicat

Ok, dacă v-a cerut exemple concrete, atunci fă-le o fotografie la una din maşini, cu telefonul.

Nu are niciun rost să vă contraţi inutil. Voi doar semnalaţi/raportaţi că nu se respectă legea, nimic mai mult.

Publicat (modificat)

Le-am comunicat sefuletilor nostrii, care se tem sa nu strice "relatia" cu primaria :)):)) , ca, daca mai insista mult sa o lasam mai moale, o sa trimit raportul pe care l-am intocmit direct ministrului MAI si sefului IGPR. Si deasemenea presei locale, pentru inceput. :pfft::pfft:

Modificat de Sache
  • Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Sa vedeti ce de rampe, abtipilduri si uniforme s-au schimbat in ultima saptamana :-)

• Apreciez 1
Publicat

Imi este scarba de unii sefuleti care ii numesc pe impostori colegi. L-am intrebat pe unul dintre acestia daca stie ce inseamna coleg. S-a uitat la mine, mirat probabil de tupeul meu, si a incercat sa lege niste cuvinte intr-o fraza, dar nu i-a iesit, probabil nu avea destula ata la el ca sa le lege. :)) Ticalosii astia de la locala incalca legea pentru ca stiu ca nu ii trage nimeni la raspundere.

Saptamana asta ies la "vanatoare" de locali. Pozele si imaginile o sa le atasez la raportul pe care l-am facut si, cu cateva modificari, o sa il trimit la toate trusturile de presa din tara, precum si celor din MAI. M-am saturat de impostori!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat
:)) sunt hilari. Partea proasta e ca asta nu-i un platou de filmare ci ei exista si se cred politisti.
Publicat

e ca si cum eu m-as imbraca in mos craciun si chiar as crede ca sunt mos craciun desi toata lumea imi spune ca sunt fals.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

si PMV (de la nr. de inmatriculare) nu vine de la Politia Municipiului Vaslui....mai astia chiar au sarit calul rau de tot si celor din CONDUCEREA POLITICA nu le e suficient ca acestia sunt autori de infractiunii. ma mir cum nu invadeaza sediile si birourile si sa spuna ca ei sunt politisti. Nu mai vorbesc de girofar...au voie cu culoarea rosie. Sper sa nu ma insel dar dupa cum e colorata nu e auto al politiei, ci un chici al comunitosilor...

Publicat (modificat)

Iată-i și pe impostorii din Cluj. Noi ne zbatem în sărăcie cu o subfinanțare de neimaginat iar păcălicii ăștia din Cluj primesc mașini noi, iar mai nou vor primi uniforme noi în valoare de 1,3 milioane lei. Sunt curios dacă cetățenii din Cluj au habar pe ce se cheltuie banii lor. Iar pe site-ul de achiziții publice cum credeți că au fost denumiți ? Poliția mun. Cluj Napoca bineînțeles.

post-335-0-47712800-1366028933_thumb.jpg

post-335-0-97196000-1366029239_thumb.jpg

Modificat de Dan

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.