Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Astia sunt mai doriti decat noi pentru ca sunt mai usor de manipulat, nu credeti ?

Publicat

Daca nu opresti la semnalele politistului local ai sansa sa o iei " in freza" de la politistul de la op cu competenta pe rutiera, care este in auto cu locacalul si care este binevoitor din nu stiu ce cauza sa-l ajute pe fraier. Eu personal am refuzat sa fiu in patrula cu asemenea specimene pe motiv ca pana la sfarsitul serviciului voi face uz de arma... impotriva handicapatului (scuze de expresie dar o merita).

• Apreciez 3
Publicat

@ adrian PMO ////cred ca nu te-a auzit vreun "mare sef" ca ti se retragea pistolul....acum erai bagat in cercetare si dadeai 20 de teste psihologice.....cel putin un coleg asa a patit la o afirmatie de genul spusa in gluma

Publicat

Iată că și la Iași sunt cocalari care se visează polițiști. Urmăriți atent fotografia, în interiorul chenarului roșu și veți observa cu ușurință cum impostorul a ascuns inscripția ”locală” doar, doar o să creadă lumea că și el este polițist. De altfel un ziar din Iași chiar titrează cu litere de o șchioapă un titlu pompos : ” Și polițiștii sunt sancționați”, referindu-se de fapt la vreo 12 gardieni care au fost sancționați de primar.

post-335-0-33294100-1360776292_thumb.jpg

Publicat

Ăștia mi-aduc aminte de blue-jeanșii ăia de prin *90 care au apărut printre primii după revoluție. Tot așa se numeau ”prespălați”. :)

• Membru
Publicat (modificat)

In seara asta m-a intrebat o tanti daca sunt de la "Politia Locala" sau "Politia Normala"... Nu stiam ce sa fac.. Sa rad sau sa plang... Ne confruntam cu probleme din ce in ce mai mari... Romanii nu fac diferenta intre POLITIA ROMANA si Paznicii Primarului... Paznicii Primarului incep sa primeasca tot mai multe drepturi... Doar au nevoie de ele ca sa combata traficul de fasole si contrabanda cu patrunjel... Trist...

Modificat de zzzt23
Publicat (modificat)

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10151705737694056&id=152606184055&set=a.10150122736634056.325014.152606184055&refid=17&ref=stream&_ft_=fbid.418012238283897

Cititi si va cruciti la reactiile pe care le au romanii cu privire la individul asta. Te crucesti ce usor te identifica lumea cu localii.

Rog un moderator sa modifice linkul daca nu e corect pus. Scriu de pe telefon si e maxim ce am putut face.

Modificat de minutzu
Publicat

Articolul la care face referire @ minutzu:

Politaii comunitari idioti si ridicarea masinilor

Stim cu totii de primarii veseli, fripturisti si corupti care si-au bagat neamurile in afacerile cu statul. Jegul de Piedone care umple parcurile de statuete cumparate la supra-pret si semneaza pentru fabricarea celor mai kitschoase fantani din univers a mai semnat si pentru un contract, deosebit de “avantajos”, cu o firma de ridicat masini in sectorul 4. Dar ridicarea masinilor nu este… tocmai legala, ci mai degraba un abuz. Cu atat mai mult cu cat sumele colosale de recuperare a masinilor se duc in buzunarul patronilor destepti, rude cu primarul, in timp ce la buget, pentru construirea unor eventuale parcari ajung numai 5% din bani. Iata aici un spectacol pe cinste, filmat de cineva care stie legea.

Un roman ca noi toti, dar care insa isi stie ceva mai bine drepturile, a reusit ceva interesant. Si anume, sa le demonstreze agentilor de la Politia Locala ca sunt niste… prosti. Mari prosti. E vorba de cativa agenti fosforescenti si inca unul, numit Oprea Ionut Bogdan, agent clasa III. Probabil cate a facut…

Omul ii impiedica pe cei care vor sa ridice o masina, stand pe trotuar, in deplina legalitate. Atat angajatii firmei, cat si politistii nu au ce-i face. Angajatii firmei, ca de obicei, pesemne ca lucreaza la comision si se grabesc tare de tot, de parca ar fura masina. Politistii, si ei bine “unsi” de cine trebuie, insista sa-si faca treaba. Insa stiu si ei ca nu este voie sa pui mana pe alta persoana, ca nu au dreptul sa te legitimeze fara sa-ti arate documentele, si ca nu au voie sa te ia la sectie fara motiv.

Carnatii astia rupti in [cenzurat] de la locala habar nu au legea si sunt atat de orbiti de ceea ce au de facut, adica sa sustina ridicarea masinilor, pentru a lua si ei o spaga frumusica ca doar vine Pastele, incat sunt foarte aproape de a incalca drepturile unui om. Oricum, e de apreciat ca acesti politisti nu depasesc limita lor legala si isi iau jucariile cu coada intre picioare.

Publicat

Cred ca trebuie dusa o campanie de informare a cetatenilor,in care sa se specifice legea localilor precum si atributiile lor.Au am postat pe fb deja la comment chestiile astea.Nu toti cetatenii sunt rau intentionati,sau rauvoitori.Dar cand dau de cate un imbecil de comunitar,este normal sa reactioneze negativ.Trebuie invatati sa diferentieze localii de Politia Romana,sa isi cunoasca drepturile.

Parerea mea.

Publicat

cea mai buna "informare" e sa nu le mai zica cuvintul ala cu "p" si sa aibe uniforme care sa nu induca in eroare

Publicat

Serhente, din pacate mi-e teama ca lucrurile astea sunt pritocite de multi ani, cu rabdare si tutun... o data cu realizarea regionalizarii (la care se munceste de cat timp..?! ) se va trece la pasul cu Politia Nationala si cea locala... cu tot ce o insemna asta... poate ca suna aberant, dar am mai vazut chestii d-astea facute la foc mic timp de ani de zile.... vezi inchiderea aeroportului Baneasa....

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Iată că și la Iași sunt cocalari care se visează polițiști. Urmăriți atent fotografia, în interiorul chenarului roșu și veți observa cu ușurință cum impostorul a ascuns inscripția ”locală” doar, doar o să creadă lumea că și el este polițist. De altfel un ziar din Iași chiar titrează cu litere de o șchioapă un titlu pompos : ” Și polițiștii sunt sancționați”, referindu-se de fapt la vreo 12 gardieni care au fost sancționați de primar.

Salutari.Am si eu o intrebare.Daca vad un politist local , care pe uniforma de servici , nu are scris ''Politia locala '' ci doar " Politia '' , cum as putea aduce la cunostinta aceasta rea vointa venita ( sau poate abuz , ce stiu eu ) din partea agentului/ a Politiei Locale , care nu a intervenit pentru punerea pe tapet a inscriptiei legale? Sesisez Politia Locala , Primaria , ca ce ? Ca un anumit agent -pe care nici nu il cunosc - nu are denumirea conforma pe uniforma ? Sau sa il intreb pe agent cum il cheama si de ce nu are denumirea in cauza scrisa pe uniforma ? Rog seriozitate.Daca vad un astlfel de local, as vrea sa stiu cum sa sesizez cazul, cum sa ridic problema in discutie.

Modificat de Sven
  • Apreciez 2
Publicat

Serios, stie cineva cum se poate proceda ? Ca doar nu o sa ma apuc sa fac :emo-box: cu localii cu pricina doar pentru a demonstra ceea ce este de demonstrat.

• Moderator
Publicat

Găseşti ce te interesează (inclusiv modele de petiţii) în topicul:

• Membru activ
Publicat

Eduard, totul fain frumos, pana ai inceput sa-i numesti "politisti".:D

Din cauza unor japite precum gardienii este afectata si imaginea Politiei, populatia asimilandu-i cu noi.

Oricum, nici cu soferul nu mi-e rusine. E acelasi gen de batut in cap pe care il intalnesc des. "Martoooorr, sariti lumeeee". M-am saturat de ele in orice context.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Sau alalalt, "ma atingeeeee, abuuuuuzzz!". Penibil. Nu asa se rezolva astfel de situatii.

• Apreciez 2
Publicat

Eduard, totul fain frumos, pana ai inceput sa-i numesti "politisti". :D

Ben, stai linistit nu o sa-i numesc eu pe aia politisti, pentru simplu fapt ca nu sunt. Tot ce fac este sa ne copieze!

Acel articol l-a scris altcineva, eu doar am postat (il citisem cu ceva timp in urma si stiam de el). Intradevar am uitat sa pun sursa.

http://www.4tuning.ro/bloguri/ganduri-octanice/2013/02/15/comunitarii-prostovani-si-ridicarea-masinilor-show-video-din-sectorul-4/

Publicat

Nu stiu cine a avut ideea inteligenta sa ii doteze pe locali cu statii tetra (portabile identice ca model cu cele folosite de politie dar cu antena mai lunga). Am avut parte astazi de un episod amuzant de a trebuit sa cobor din autobuz ca nu mai puteam sa ma abtin sa nu rad in hohote. Scena actiunii se petrece intr-un autobuz din Bucuresti, actorii doi vasnici cautatori de traficanti de patrunjel, unul pesemne foarte nou in bransa si unul mai vechi si mai in varsta pe la vreo 50 de anisori. Cel mai in varsta ii tot explica meniul jucariei dar pesemne ca aveau variante diferite de soft caci la aceiasi secventa de butoane apasata se lasa cu o gramada de futui si altele de genul. Cireasa de pe tort a fost insa alta si nu m-am mai putut abtine si a trebuit sa cobor. Novicele catre senior si aici citez asa ca scuzati limbajul: "Cacatu asta are jocuri? Raspuns: Nu. Juniorul: la dracu tre sa imi iau telefon cu andoid (asa a spus) ca daca nu am jocuri ma plictisesc in masina."

Publicat

Frate, toate spetele de pe forumul asta s-au intalnit la tine. Esti mare!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

nu sunt mare doar umblu mult prin oras si prin tara si mai ales neavand permis si masina umblu pe jos si cu mijloacele de transport in comun si ma lovesc de multe cidatenii pe drum care nu se vad daca stai doar in masina personala. poate intr-o zi o sa ma apuc de scris un blog cu intamplari din viata reala, intamplari amuzante cu controlorii din RATB, cu Controlorul CFR, intamplari amuzante intre traficantu de patrunjel si polutia locala. Ca sa inteleaga toata lumea ma trezesc la 6 dimineata ies pe usa la 7 dimineata si ma intorc pe la orele 21 si in afara de intervalul 10-18 cand sunt la munca intr-un studiou de televiziune (antena 2 acum) in rest sunt pe strada si vad aud ce se intampla in jurul meu in autobuz in metrou si pe strada. Si din cand in cand mai scriu cate una pe aici, caci daca le-as scrie pe toate cred ca nu as mai avea timp de somn

Modificat de yo3ies
  • Apreciez 2
Publicat

si totusi sunt politisti care ajuta politia locala. lucratorii de dispecerat sau 112 de cate ori nu au fost sunati de politia locala sa i ajute pentru o verificare in bazele de date pentru ca ei nu au acces din statiile tetra cu care au fost dotati. daca le zici ca nu au semnalare in SIS deja i ai inchis. sah mat. raspunsul este nu avem acces momentan. reveniti.

• Moderator
Publicat

Eficienta maxima a localilor: au starpit evaziunea fiscala :faint:

"Controale astazi in Piata Centrala din Rm Sarat. Politistii locali au verificat daca vanzatorii au acte in regula pentru vanzarea produselor de pe tarabe si daca au platite taxele la zi. In final, comerciantii au rasuflat usurati: niciunul nu a fost prins pe picior gresit."

http://www.jurnal.tvsatrm.ro/2013/02/21/control-in-piata/

In curand probabil POLITIA LOCALA ECONOMICA :doh:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.