Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Si eu, totodata postez link-ul catre o stire din Bv in care cocalarii au pus botul la ”gâscă”.

Citește aici cine sunt cei doi polițiști locali prinși în timp ce luau mită!

Procurorii au anunțat că împotriva celor doi polițiști locali care au laut mită s-a dispus luarea măsurii preventive neprivativă de libertate a obligării de a nu părăsi localitatea Braşov pe o durată de 30 de zile, fiind stabilite printre alte obligaţii pe cea privind interzicerea exercitării profesiei de poliţist local.

Cei doi sunt Dan Ignat (37 ani) şi Mădălin Dorian Muntean (43 ani) – ambii poliţişti locali în cadrul Poliţiei Locale Braşov sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „luare de mită” în formă continuată (2 acte materiale).

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că la data de 5 februarie 2013 între orele 13.30 şi 15.30 cei doi inculpaţi, având atribuţii privind constarea şi sancţionarea contravenţiilor la regim rutier, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi a unei înţelegeri prealabile, în timpul serviciului, au primit suma de 200 lei pentru a nu constata comiterea de către participanţii la trafic a contravenţiei privind pătrunderea pe un sector de drum unde este incident indicatorul rutier „accesul interzis” şi pentru a nu aplica sancţiunile prevăzute de lege faţă de aceştia“, a precizat procurorul Mihaela Alina Popescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Dosarul a fost lucrat împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov.

http://newsbv.ro/201...p-ce-luau-mita/

Publicat (modificat)

de-abia astept sa le dea dreptul sa opreasca ei masini in trafic sa vezi atunci circ si locuri libere la gardieni de la o zi la alta. Ei umbla cu VW Touareg si pe noi ne-au trimit ieri pe jos in traseu.

Modificat de 25tess
  • Moderator
Publicat

Chiar dacă nu au dreptul, tot opresc maşini în trafic.

Nu aţi văzut ieri la TV un local care a sărit pe capota unui taximetrist din Craiova?

Toată lumea se lamenta la TV, dar nimeni nu amintea faptul că localul nu are dreptul să oprească autovehicule în trafic.

Publicat

nu au dreptul ? nicio problema mai baga ei un articol in regulamentul ala al lor la care facea referire si raspunsul primit cu privire la masinile de la Mogosoaia.

Publicat

Un prieten de-al meu a fost zilele astea oprit de politia locala in calitate de conducator auto.I-au cerut documentele si culmea i-a zis ca o sa fie sanctionat pentru lipsa centurii de siguranta.Dupa aproximativ 2-3 minute au revenit la masina acestuia spunandu-i ca de data asta l-au iertat dar pe viitor o sa-l sanctioneze.Va dati seama cat tupeu au?Cand ei n-au nicio competenta in sensul asta,potrivit lg 155/2010 n-au acest drept.

• Apreciez 1
Publicat

CAPITOLUL VII

Sanctiuni contraventionale si masuri tehnico-administrative

SECTIUNEA 1

Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor contraventionale

Art. 177

(1) Indrumarea, supravegherea, controlul respectarii normelor privind circulatia de drumurile publice si luarea masurilor legale in cazul in care constata incalcari ale acestora se realizeaza de catre politistii rutieri din cadrul Politiei Romane.

(2) Politistii rutieri sunt ofiterii si agentii de politie specializati si anume desemnati prin dispozitie a inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane.

• Membru
Publicat

Panter probabil l-au oprit cu speranta sa le de-a o spaguta ca sa nu-l sanctioneze.Poate cu alti conducatori auto le-au mers!

• Apreciez 2
Publicat

Aia mai trebuia. Azi mâine mai dau ăştia o lege prin care vor fi asimilaţi în structurile de ordine publică şi rutieră a Poliţiei Române, după specializare. Şi atunci cred că o să-mi bag picioru în ea Românie.

• Membru activ
Publicat

Inca un pas in fata facut de maimute in incercarea lor a te apela cu "Hei, colega!". Deja, chestia asta in mintea multora acorda legitimitate comunitarilor si le contureaza o idee de polutie ... pardon...politie.

• Membru
Publicat

Mai exista functionari publici cu statut special care nu sunt politisti, cum ar fii gardienii de la inchisori, din cate imi amintesc. Dar ideea de baza e ca nu sunt si nici nu se numesc politisti. In niciun caz nu vor avea legitimitate din acest motiv acesti impostori. As prefera sa le dea ce statut hiperspecial vor ei, insa sa le schimbe denumirea, pentru ca aia ii face sa creada ca sunt "colegi" cu noi. Sa se numeasca supermeni, betmeni, tyranosaurusrexmeni, insa nu politisti. Mi-e greata cand ii vad pe strada si cand ii aud cum se recomanda "agent de politie" sau "inspector de politie".

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

A mai existat o propunere legislativă prin care gardienii doreau să fie incluși în sistemul de siguranță națională, proiect ce a fost respins de legislativul trecut. Probabil acum vor încerca din nou.

Publicat (modificat)

Ma tata am vazut intr-o zi in intersectie orasul M.N.2 politisti de la distanta ca purtau veste reflectorizante, cand m-am apropiat am vazut ca semanau a politisti dar aveau pe pe umar niste V-uri ca la maistri militari, aveau paleta si masina inscriptionata,,politia locala''(de acolo am dedus eu ca sunt ,,gardieni publici''), dar aratau ciudat si de la distanta cumva atipici se cunostea ca nu-s de meserie, si-mi aduc aminte ca trebuie sa te feresti de ei chiar daca esti in regula cine stie ce emanciclop de la coclender mi-or cere astia si n-oi sti de unde sa-l scot...........Ma gandeam ca am vazut eu multe la viata mea dar cred ca nu am vazut destule....!!!!

Modificat de cernegura
  • Membru
Publicat

Trebuie sa te feresti de ei daca intri pe interzis, opresti in loc interzis sau depasesti gabaritul admis pe sectorul de drum respectiv. Cam atat au competenta acesti latrai. In rest, ii saluti din mers, nici macar nu esti obligat sa opresti la semnal.

• Apreciez 1
Publicat

Nici n-au ce sa-ti faca daca nu opresti, ei nu pot retine permise de conducere pentru neoprire la semnal.

• Membru
Publicat (modificat)

Totusi merita sa opresti sa le vezi fata cand refuzi sa le dai actele. :))

Modificat de BGeorge
  • Membru
Publicat (modificat)

Politistii locali din Timisoara vor sa inchida mai multe baruri si cluburi.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială și Protecția Mediului, precum și cei ai Biroului Intervenție Rapidă au efectuat mai multe controale în ultima perioadă, în special pe timp de noapte, la barurile şi cluburile din Complexul Studenţesc şi Piaţa Unirii. Împreună cu poliţiştii locali au mers în control şi inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică, care au făcut măsurători pentru a vedea dacă este respectat nivelul acceptat de zgomot.

În Complexul Studențesc au fost aplicate într-o singură noapte cinci sancțiuni de câte 1000 lei celor care comercializau alcool după închiderea localurilor, dar și celor care nu au respectat orarul de funcționare.

„În cazul în care societățile vor mai fi depistate în această situație se va trece la propunerea de suspendare a activității”, a declarat purătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin.În zona centrală, în urma măsurătorilor s-a stabilit că trei cluburi au depășit nivelul de zgomot, fiind de asemenea, sancționate cu câte 1000 lei, iar în aceste cazuri, pentru că situația s-a repetat, se va propune închiderea locațiilor respective.

Modificat de vinetu
  • Membru
Publicat

Sau? iata cat de (in)competenti sunt:

La adăpostul pentru persoane fără locuinţă de pe strada Învăţătorului din Timişoara se prezintă, zilnic, tot felul de oameni. Duminică, la adăpost a sosit un bărbat care nu avea acte de identitate asupra lui. Pentru că regulamentul de funcţionare a adăpostului prevede ca fiecare persoană care stă aici trebuie să fie identificată, poliţiştii locali au început o verificare în baza de date.

Bărbatul a declarat că se numește A. Dan, de 51 de ani, cu domiciliul în Pașcani, județul Iași. La verificarea acestuia în baza de date s-a constatat că figurează ca fiind decedat.

“În conformitate cu prevederile OUG 97/2005, republicată și actualizată, privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, acesta a fost predate polițiștilor de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin.

Rămâne de văzut dacă bărbatul nu cumva a dat o altă identitate sau dacă, într-adevăr, a fost declarat, din greşeală, decedat. Acesta nu este singurul caz de acest gen întâlnit de polițiștii locali în ultimii ani.

• Membru
Publicat (modificat)

Poliţist local de la Kogălniceanu, prins dormind în autospecială

Enghin Seicahmed, poliţist local la Mihail Kogălniceanu, a fost prins dormind într-o autospecială chiar de către primarul Ancuţa Belu. Edilul spune că incidentul a avut loc zilele trecute chiar în faţa sediului Poliţiei Locale, unde se află societatea de pază.

sursa Ziua de Constanta :

http://www.ziuaconst...iala-46852.html

Acestea sunt conditiile deosebite si speciale in care lucreaza PROSTIA LOCALA?Probabil ca pentru ei este o conditie speciala sa doarma in auto de serviciu...cred ca aceasta situatie poate fi incadrata si la "mediu deosebit de periculos" avand in vedere ca pot fi surprisi si filmati in flagrant ca si in aceasta ipostaza!

Nu stiu unde si cand desfasoara cocalarii activitati asemanatoare Politiei Romane!

Se pare ca si psd-istii sunt niste tampiti...de fapt ei iau si creat pe acesti impostori!

Modificat de cipri83
  • Membru
Publicat

Daaaa, Biroul de supereroi :doh: Hai sa va zic ce am vazut eu acum 2 saptamani intr-o piata din Timisoara. Asteptam un amic sa vina sa ma ia si, la un moment dat, apar doi locali, dau o tura prin piata, se pierd printre comercianti iar la scurt timp ii vad pe fiecare cu cate doua plase in mana, se indreptau grabiti care o alee. La scurt timp, apare in fortza duba cocalarilor, se opreste in intersectie cu usa laterala deschisa iar inauntru erau vreo 4 muschetari care mestecau de zor pe ceva shaorma sau plesca... n am idee. Se coboara nervos unul dintre ei avand in mana stanga mancarea, face cativa pasi repezi, mai sa dea peste mine, si cu mana dreapta, cu degetul aratator, il aud: ,, Ba! Voi doi...ia veniti incoace!,, Cand ma uit, vad ca era vorba despre doua persoane la vreo 40 de ani care stateau pe o bordura si radeau, probabil de la surplusul de alcool :faint: Asa ca....astia sunt cocalocalii sau cocalarii sau localii... sau cum le-o zice. Asta da speta de speta.

• Membru
Publicat

Eu ii vad zilnic intr-o piata din Oradea, uneori parcheaza masina in zona indicatorului oprirea interzisa, nu am poza cu ei, dar sigur o sa mai am ocazia sa-i prind in fapt.

Publicat

Poliţist local de la Kogălniceanu, prins dormind în autospecială

Enghin Seicahmed, poliţist local la Mihail Kogălniceanu, a fost prins dormind într-o autospecială chiar de către primarul Ancuţa Belu. Edilul spune că incidentul a avut loc zilele trecute chiar în faţa sediului Poliţiei Locale, unde se află societatea de pază.

http://youtu.be/HBsKikRuw1g

• Apreciez 1
Publicat

Din pacate ,,profesionistii,, de la Prost Tv in frunte cu Andreea Esca aia cu ,,se futu` butonu`,, trambiteaza marea stire: ,,Un politist dormea in masina de serviciu,,.

Doamne ce scarba imi este de acesti ,,lideri de opinie,,...

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.