Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

lovatz

Să nu-i recunoască vreun boschetar, pentru că mai nou aceşti boschetari "se constituie în grupuri organizate". :))

Publicat

daaa si am auzit ca arata si infiorator :) si unde mai pui ca sunt dotati cu o arma de temut actioneaza direct asupra sistemului olfactiv :))

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Daca peste tot in tara colegii politisti le-ar face doar surprize din acestea... :))post-1814-0-51433700-1358585325_thumb.jp

Modificat de Leonidas67
  • Apreciez 3
  • Membru
Publicat

La inceputul lunii am facut o sesizare M.A.I.-ului cu privire la maidanezii din Mogosoaia. Ieri m-a sunat un comisar de la Ilfov, sa imi comunice ca petitia a ajuns la el spre solutionare si ca o sa primesc un raspuns cat de curand. :> abia astept :)) Colegii care ati mai facut sesizari, raspunsul l-ati primit prin e-mail sau prin posta?

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Eu am specificat în toate petiţiile că doresc să primesc eventualele răspunsuri în format electronic pe adresa de mail şi aşa le-am primit.

Publicat (modificat)

Comunitarii din Bucuresti, se pun pe fapte grozave!

Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti achizitioneaza un obiectiv functional de supraveghere audio video rutiera:

Introducerea unui obiectiv functional de monitorizare a traficului rutier va permite Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti să aplice o strategie coerentă de îmbunătăţire a siguranţei pe drumurile publice, bazată pe metode si echipamente de ultimă generaţie tehnologică şi care furnizează înregistrări audio-video ce pot fi acceptate ca probe de către sistemul judiciar. Utilizarea acestui sistem performant, combinată cu informarea susţinută a participanţilor la trafic despre noile măsuri tehnice aplicate oferă certitudinea că se va ajunge la descurajarea comiterii de infracţiuni generatoare de accidente rutiere, la schimbarea atitudinii conducătorilor auto şi, în final, la creşterea siguranţei rutiere.

• Permite înregistrarea de date care pot fi folosite la susţinerea unui caz in justiţie: identitatea utilizatorului, identitatea evenimentului, identitatea autovehiculului, data (ziua/luna/anul), timpul (ora /minutul), coordonatele GPS ale auto-vehiculului etc.

• Asigură protecţia fişierelor înregistrate prin marcarea cu filigran şi previne astfel manipularea frauduloasă sau modificarea înregistrărilor.

• Asigura îmbunătăţirea securităţii si protecţiei agenţilor in timpul acţiunilor de patrulare.

• Permite creşterea încrederii populaţiei in agenţi, deoarece se va putea face proba corectitudinii acestora pe timpul controlului sau a intervenţiei in trafic.

• Determină scăderea numărului de contestaţii, in justiţie. împotriva actelor întocmite de agent la locul incidentului.

• Creste numărul de acţiuni in teren ale agenţilor, datorită reducerii timpului alocat muncii la birou, prin simplificarea raportării scrise si a verificării probelor.

• Crează condiţiile pentru creşterea profesionalismului agenţilor, prin folosirea probelor video ca material de pregătire în procesul de instruire profesională.

Iar se erijeaza in ceea ce nu sunt, si isi aroga, cu de la primar putere, competente in infractiuni rutiere?

Modificat de Sony
Publicat

Ce putem intelege din acest comunicat ? Eu cel putin cred ca se pregatesc baietii pentru cine stie ce surprize sa mai faca colegilor de la rutiera, astia sunt in stare...rahatei comunitari !

• Membru
Publicat

cand ii desfinteaza pe comunitari? nu cred ca mai scapam de astia vreodata:(

iata si motivul

http://www.realitate...at_1098009.html

A fost odată un căcat

Micuț obraznic și moțat

Și îl stimau căcații toți

Căci el era cel mai cu moț

Dar într-o zi

Un câine mic şi pricăjit,

S-a dat la el şi... la halit.

A stat un pic, l-a rumegat

Şi l-a făcut din nou căcat.

Era micuţ şi fără moţ.

Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...

Să nu fi mare şi moţat,

Că o s-ajungi din nou căcat.

:))

• Apreciez 1
Publicat

Acum am vazut stirile la Protv si una dintre ele era in legatura cu noile dotari la Politia Locala Bucuresti. Deci dragi colegi MARE PACAT, MARE E SI INVIDIA....mai nou ei sunt dotati cu camere de filmat si microfoane atat pe masina cat si la purtator,,,cica sa le ajute in contestatii si in desfasurarea muncii....dar la noi?cand,,,la noi de ce nu se fac investitii de genul?bine ca mi-au dat o statie TEtra de 5200 lei bucata,ca sa ce sa mi se descarce in 12-15 ore sa ma chinui cu ea...sa mi-o bat de Logan ce sa fac si cu ea...Nu stiu...aiurea

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Observ ca cocalocalii astia (cacofonia e intentionata) nu se potolesc deloc. Tocmai am vazut la o televiziune locala din oras de la mine ca primarul le-a cumparat papagalilor locali din Ramnicu valcea un Transporter pentru "grupa de interventie" spunand sus si tare ca acum nu mai nicio diferenta intre "Politia Municipala" si Politia Judeteana. Erau papagalii aia imbracati in uniforme de interventie iar tembelul de director al lor explica cu fervoare cum "grupa de interventie" va interveni in sprijinul cocalocalilor care nu "fac fata" in teren. Unul dintre reporteri a intrebat daca vor folosi cagule iar ala a replicat zambind ca da, daca va fi cazul.

Pai mai Alecule, parca asa te cheama, cred ca ai uitat de mine. Daca iti vad papagalii pe strada imbracati asa si mai au si carpa pe fata, iar dai cu subsemnatul pe unde trebuie. Nerusinati ordinari! Mi-e o scarba de imi vine sa mananc numai muraturi.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

post-1575-0-03929200-1359394839_thumb.jp

Maidanez gata de ...interventie...

Modificat de rnikolae
Publicat

El a vrut sa plece mai departe insa teava nu l-a lasat si s-a lipit de el, nu vedeti ca s-a indoit? :))

• Membru
Publicat

Poliţist comunitar, prins băut la volan

Un poliţist comunitar din Câmpulung Moldovenesc s-a ales cu dosar penal după ce lucrătorii de la Poliţia Rutieră l-au prins băut la volan.

S-a întâmplat ieri dimineaţă, chiar în faţa sediului Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, după un control efectuat în trafic de un echipaj aflat în patrulare.

Poliţiştii au tras pe dreapta autoturismul marca VW Golf condus de Nelu Andronic, de 52 de ani, inspector superior la Poliţia Comunitară din localitate.

Bărbatului i s-a cerut să sufle în etilotest, iar rezultatul a arătat o concentraţie de 0,65 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Poliţistul comunitar venea după o tură de noapte, iar superiorii săi încearcă acum să afle dacă bărbatul a băut şi în timpul orelor de program.

Chemat la faţa locului, şeful Poliţiei Comunitare Câmpulung Moldovenesc, Cristian Bălan, a precizat că va demara o anchetă în acest caz.

Poliţistul comunitar prin băut la volan are 52 de ani şi lucrează în sistem din 1994.

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoane care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame per litru alcool în sânge, Nelu Andronic fiind condus şi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

sursa Adevarul.ro http://adevarul.ro/locale/suceava/politistcomunitar-prins-baut-volan-1_510cd8394b62ed5875c94698/index.html

Ati vazut ce scrie?Este din 1994 in sistem...paznic comunal,gardian,comunitar si local.Ce avansari! :))

• Apreciez 3
Publicat

auzi la el, inspector superior..curat murdar coane cititorule...

Publicat

Pai tu nu ai atasat poze ca ei sunt in ilegalitate?

• Membru
Publicat

Normal ca am atasat... Dar probabil eu am probleme de vedere ;) Cum ajung la Mogosoaia, fac o filmare... Va dati seama ca nici nu si-au ridicat fundul de pe scaun ca sa verifice sesizarea asta, nu?

Publicat (modificat)

Răspunsul este o bătaie de joc. Poate pentru că primarul de acolo se crede un fel de Dumnezeu. În fuga după plagiat primarul a pus director al poliției locale un fost cadru MAPN, Iordăchescu Gabriel, care se visează un fel de Rambo rural, pentru că el a fost vezi domnule prin misiuni ONU și știe exact ce le trebuie gardienilor pentru ”creșterea autorității”, așa cum pompos spunea într-un cotidian, acum câțiva ani. Și a început să copie din uniformele americane pe care le-a văzut el prin ”misiunile de comando” și prin copierea colantării autoturismelor de serviciu. Dacă obosiții care au făcut ”verificările” mai au dubii pune-le la dispoziție și pozele de mai jos. Poate, poate....

P.S. Cere să îți comunice și câteva fotografii cu autospecialele. :clip:

post-335-0-42750200-1359981221_thumb.jpg

post-335-0-17936400-1359981234_thumb.jpg

post-335-0-11960800-1359981250_thumb.jpg

Modificat de Dan
  • Membru
Publicat

Ok le trimit si pe astea :-? Oricum, saptamana viitoare trec prin Mogosoaia si le pun si niste poze "proaspete". Pozele astea au vechea inscriptionare cu Politia Comunitara. Multumesc Dan

• Membru
Publicat

Am vazut-o pe mai multe site-uri si pe facebook... Posibil sa fie adevarata... Am semnat si eu.

Publicat

Tinand cont ca este initiata in 03.05.2011 si are doar 120 si ceva de semnaturi...putin probabil sa fie luata in seama...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.