Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Este siteul pentru politia locala a firmei Viper. Dhe, ei sunt oameni de afaceri si daca este cerere, exista si oferta!

Publicat

Am înţeles că USL după alegeri va uni administraţia publică cu ministerul dezvoltării regionale. Va rămâne doar Ministerul de Interne. Ar fi normal să-i desfinţeze sau să-i facă paznici la primării.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Inca o dovada a prostiei locale:

bigpollocs2.jpg

Sunt mai duri si ca Rambo si ca SWAT.Problema e ca sunt fara obiectul muncii.SI fara competente.Si fara cunostinte.Si fara pregatire.Si fara profesionalism.Si fara baza legala.Si fara minte.

Sunt curios cand dracu vor face asa ceva in realitate?Ca de visele lor sunt satul.Le-am auzit pe toate...cred...

Imi parea rau ca SAS_urile si-au schimbat tinuta neagra.Dar cand vad pacalicii astia, imi dau seama ca au facut un lucru bun.

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Patrula auto pe aleile parcului

Deja de o vreme o maşină a Poliţiei Locale parchează regulat la poalele ostaşului necunoscut. Agenţii i-au putut admira astfel, feriţi de intemperii, pe orădenii care „baletau” grăbiţi pe aleile înzăpezite sau, mai apoi, pe angajaţii RER care dădeau de zor la lopată…

Totuşi, culmea patrulei auto imobile s-a consumat săptămâna trecută. Observând un cetăţean care-şi plimba câinele în parc, agenţii nu s-au deranjat până la el ci l-au convocat la uşa Loganului de serviciu pentru „prelucrare”. Şi pentru că, la câteva momente, şi-or fi amintit că au omis ceva, l-au urmărit pe individul cu căţel până pe o alee din vecinătatea locului de joacă. Desigur, tot la volanul maşinii, că doară nu pe jos…

sursa bihon.ro

post-4852-0-88505400-1355856316_thumb.jp

Modificat de BGeorge
  • Apreciez 1
Publicat

Da...Astia din poza postata de BGeorge stau si pazesc bradul impodobit si instalatiile de iluminat montate in parc de catre primarie. Grea munca au si localii astia. Saracii...

• Apreciez 1
Publicat

La noi se plange lumea de banii pt haine, iar la cocalocalari se face FASHION WEEK cu modele si manechin.

• Membru
Publicat

Cum au putut impostorii astia sa-si faca gradele asemanatoare cu ale noastre.Cum drq isi pune mustaciosul de la politia locala gdrade de cms.sef la Politia Romana?De ce sefii nostri dorm?Hai sa facem un pariu:cand credeti ca va aparea primul chestor la politia locala?

• Apreciez 1
Publicat

http://youtu.be/pr14pvlKvqA

Oare nu se uita deloc in oglinda acesti maimutoi care mananca banul public de pomana? Priviti ce fata de fiinta neinteleasa are gardianul cand "profa de engleza" ii pune palma pe umar in semn ca a inteles pana si ea ca se lupta cu morile de vant ! Priviti pe ce aleg unii primari sa cheltuie banul public. :doh:

Publicat (modificat)

scuze.... duduia aia ia banii statului ca profesoara de engleza?! si alea de pe livejasmine vorbesc engleza mai corect!!!

l.e. in prezentarea de uniforme de mai sus... ce steaguri aveau prezentabilii in spate...?!?!

Modificat de Kayne
  • Membru
Publicat (modificat)

Doamne dumnezeule...cred ca si profesoara aia a fost incadrata direct in invatamant...ma doare burta de ras de cand am auzit-o cum traduce ea expresia "orasul lui Brancusi" si "poarta sarutului" si de cand i-am vazut fata aluia de matura degerata:))

Modificat de Cristi
Publicat

pe pariu peo sticla cu brinza de burduf ca "doamna profesoara" e nevasta sau fiica a cuiva de prin structura de conducere a gepeilor. la cum se strimba impricinatul am vaga impresie ca mai intai ar trebui sa urmeze niste cursuri sa deprinda articularea de litere in complexul denumit cuvint/cuvinte si mai apoi ingliș ..

• Membru
Publicat

Tareeee.... tare. Cel mai tare. Foarte tare :))

"Good day"..."aaaaa...good day"

"you are here[...]" ...."aaa....*@&#&!^@#@!" ..."ok, ok, taci cu mama, vom practica si la sediu"

:))

Cat despre fostul ofiter de Securitate, tovarasul col. Tudor, numai filme avea in cap. politia COMUNITARA era un fel de casa de productie, in care se jucau diferite scente de legitimari si alte cele...

• Apreciez 2
Publicat

Doamne ce fata are! :)) Cum se uita la ea, zici ca-i viu :))

"Vom practica asta si la sediu..."

"da, da, da...da" :faint:

Publicat

Omu' avea diaree si aia ii dadea inainte cu Brancusi , cand el fixa frenetic usa de la buda publica ( adica biroul sau din ziua aia) . :))

• Moderator
Publicat

Mamaaaa....!!! si unii dintre noi au facut cate 10 ani de engleza !!! si au dat si admitere la engleza in scoala de politie, iar maimutoii astia au Glock, benzina full, Duster si uniforme ca ale noastre :doh:

"Unde esti tu Tepes, Doamne !?"

• Membru
Publicat (modificat)

Politia Locala Mogosoaia... Fotografia e facuta pe 01.01.2013... Cand am vazut trecand un astfel de autoturism pe langa mine, am crezut ca este o masina adevarata de politie.. Dar cand i-am vazut numerele :)) am constatat ca este a maidanezilor... Colantarea este identica cu cea a Politiei Romane. Locala scrie doar pe lateral si la numarul din spate... Cu litere foarte mici.. Rampa in 2 culori :> Doar ne permitem ce naiba...

post-11-0-45673500-1357136578_thumb.jpg

Modificat de zzzt23
Publicat

Poți face o sesizare către Ministerul Afacerilor Interne prin care să sesizezi aceste nereguli așa cum am făcut și eu, Cristi, Marius și alții, de pe acest forum. :clip: Modelul îl găsești tot pe acest forum.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.