Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Masina Google, care realizeaza fotografiile pentru aplicatia Google Maps a avut o patanie in Romania, cel putin asa sugereaza o fotografie postata pe internet. Concret, roata masinii a fost blocata, deoarece vehiculul era parcat intr-un loc interzis.

Autoturismul, parcat in fata unei cladiri, a intrat imediat in vizorul politistilor (cocalarilor locali) din Romania.

masinagoogle300x168.jpg

http://www.opiniatim...rzis/15/10/2012

Modificat de arcan
  • Membru
Publicat

Eu cred ca localarii aia lucreaza pentru Apple...le pun bete in roate (la propriu) celor de la Google! :lol:

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

Eu l-am oprit pe baiatul care conduce masina, am stat de vorba cu el e un om deosebit, e fost arbitru roman de divizia A. Umbla in toata Romania si cartografiaza absolut tot de la cladiri, monumente, o sa fim surprinsi ce update va avea google in urmatorii ani. Sa le fie rusine localarilor, se vede lipsa de cultura si modul de a dicerne anumite situatii.

Modificat de Rusy
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Pe mine m-au surprins pe film cei de la Google Maps la Sapanta in Cimitirul Vesel in toamna asta...

Este ceva deosebit sa iti cartografieze tara,dar din pacate cocalarii astia sunt mai prosti decat prevede legea...Fac pana si Romania de cacao...

Modificat de arcan
Publicat

Localii doar aplica legea, care este. :) Si cam atat. Sunt putini dintre ei care au auzit de google, si aia lucreaza la servicii mai speciale, gen disciplina in constructii.

• Apreciez 1
Publicat

Localii aplica legea care este.Deferentiat o aplica.Adica, eu in depozitul lor de masini ,,furate,, de prin oras nu am vazut niciuna cu valoare peste 4000 de euro.Adica nu ai sa vezi SUV-uri, jepuri, (e consacrata denumirea,nu ma injurati) Mercedes-uri,sau masini mai scumpe.Doar amaratilor li se iau masinile.Si alea se iau dupa consultarea bazei de date (ca doar de aia aveau nevoie de acces) si dupa aprige verificari, ca respectiva masina sa nu fie a vreunui sefulet de prin primarie, neamuri de ale lor sau prieteni sus pusi.

Publicat (modificat)

Arcan, am scris "care este" citandu-l pe Vanghelie, acest ilustru primar si mirobolant personaj politic. Greseala mea ca nu am pus ghilimelele din prima.

Modificat de minutzu
Publicat (modificat)

Inseamna ca legea,,care este,, e pe ,,persoana fizica,care este,,?? :))

.Ma refeream strict la tembelii aia de comunitari...

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Localii aplica legea care este.Deferentiat o aplica.Adica, eu in depozitul lor de masini ,,furate,, de prin oras nu am vazut niciuna cu valoare peste 4000 de euro.Adica nu ai sa vezi SUV-uri, jepuri, (e consacrata denumirea,nu ma injurati) Mercedes-uri,sau masini mai scumpe.Doar amaratilor li se iau masinile.Si alea se iau dupa consultarea bazei de date (ca doar de aia aveau nevoie de acces) si dupa aprige verificari, ca respectiva masina sa nu fie a vreunui sefulet de prin primarie, neamuri de ale lor sau prieteni sus pusi.

apropo de legea care este tocmai s-au gandit mai marii tarii sa o schimbe si sa mai bage drepturi la colocalari si anume sa le dea si lor spor de conditii deosebite. Sursa http://www.realitate...ai_1031571.html

pai după legea care „o să este”, dacă le mai dă și norma de hrană cred ca îmi caut o primărie liniștită și îmi fac acolo restul de 20 de ani până la pensie

Modificat de nicuno1
  • Displace 1
Publicat

,,Propunerea legislativă face parte din categoria legilor ordinare, Senatul fiind prima Cameră legislativă sesizată.,,

O lege ordinara, dom`le, ordinara...

Este o dorinta veche a cocalarilor, dar care din fericire nu se va implini. Daca vor conditii speciale sa munceasca in conditii speciale.Nu sa faca sluj in fata lu` dom` premar.

• Moderator
Publicat

Nu este exclus să se întâmple. A trecut de senat o iniţiativă a câtorva bucălaţi din PSD ce îşi propune să modifice legea localilor.

• Membru
Publicat

Gluma se ingroasa.Senatorii din Comisia de Administraţie au dat raport favorabil pentru un proiect legislativ ce presupune modificarea legii 155/2010 - Legea Poliţiei Locale, astfel încât poliţiştii locali să aibă aceleaşi drepturi ca şi poliţiştii din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.Iniţiativa privind mo­di­ficarea Legii Poliţiei Locale, astfel încât şi lucrătorii din această structură să poată beneficia de aceleaşi drepturi băneşti ca şi colegii din instituţii similare a fost depus la Senat încă din luna iunie. În aceste condiţii le recomand celor doi viceprimari ai Braşovului - fiecare cu funcţii în filiala PNL şi respectiv PSD - să facă lobby pe lângă liderii USL, astfel încât acest cadru legislativ să fie adoptat de senatori şi să intre în dezbatere finală în Camera Depu­ta­ţilor

Tara ne vrea prosti!

Publicat (modificat)

Stati pe pace.Au mai ,,mutat,, ei OP si Rutiera la atoatestiutorii primari....

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Acum nu este vorba de a muta pe cineva, undeva. Ci doar vor să obţină modificarea legii localilor astfel încât activitatea de urmărire, filaj şi sancţionare drastică a băbuţelor traficante de mărar şi pătrunjel să poată fi încadrată la "condiții deosebite, speciale sau alte condiții de muncă". Şi astfel să li se mărească leafa.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Din ciclul " Si comunitarii are uscaturile lor care stie sa face infractiuni" Un poliţist comunitar din Craiova şi un militar, au fost reţinuţi, luni, pentru şantaj, de către procurori, pentru 24 de ore, în urma organizării unui flagrant, cei doi fiind prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Aceştia sunt acuzaţi că îl ameninţaseră cu bătaia pe patronul unei societăţi comerciale din Craiova, dar îi ameninţaseră şi familia pentru a le da bani, conform unei presupuse înţelegeri între ei.

Procurorii au marcat suma de 1.500 de lei, care a fost oferită pe 15 octombrie celor doi, ocazie cu care au şi fost reţinuţi.

Sursa: cotidianul.ro

• Membru
Publicat

Gluma se ingroasa.Senatorii din Comisia de Administraţie au dat raport favorabil pentru un proiect legislativ ce presupune modificarea legii 155/2010 - Legea Poliţiei Locale, astfel încât poliţiştii locali să aibă aceleaşi drepturi ca şi poliţiştii din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.Iniţiativa privind mo­di­ficarea Legii Poliţiei Locale, astfel încât şi lucrătorii din această structură să poată beneficia de aceleaşi drepturi băneşti ca şi colegii din instituţii similare a fost depus la Senat încă din luna iunie. În aceste condiţii le recomand celor doi viceprimari ai Braşovului - fiecare cu funcţii în filiala PNL şi respectiv PSD - să facă lobby pe lângă liderii USL, astfel încât acest cadru legislativ să fie adoptat de senatori şi să intre în dezbatere finală în Camera Depu­ta­ţilor

Tara ne vrea prosti!

Asta nu inseamna practic ca devin institutie paralela? :faint:

• Apreciez 1
Publicat

DannyBAD am mai spus, lucrurile astia ni se intampla pentru ca cei care cu [cenzurat] ne conduc tac preocupati de inaltimea sau caldura fotoliilor de prin minister, iar la noi nu se aude nici musca, suntem muti.

Dupa ce ne vor fi pus pe aceiasi treapta cu pazniicii de intreprinderi, de panselute, de parculete etc, ce se mai bucurau unii ca nu mai fac dosare penale si ca nu mai au calitate de organ CP, va fi foarte usor de facut ,,marea uniune".

Pai nu sunt colegii nostrii de minister!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Exact asa mi s-a parut si mie.. ca s-a facut primul pas adevarat spre "unire" daca se aproba asa ceva.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Doamne fereste ! Haideti sa speram ca nu se va ajunge la asa ceva. Ar fi o jignire la adresa Politiei Romane, ar fi o dovada de prostie si de nepasare la adresa cetateanului de rand, roman. In primul rand nu au o scoala, nu au pregatirea corespunzatoare, nu au "politia in sange", sunt supusi tot timpul tentatiei de a actiona in functie de interese politice. Nu, nu se poate asa ceva, e prea mult !

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Eu cred ca tatarul l-a clonat pe Igas.Vine sfarsitul lumii cu asa politicieni cu grade .Oricum mai jos de atat nu se poate.Urmeaza sa ne dea tomfe.Ma gandesc daca sindicatelor ''noastre'' inutile nu le sta icra neagra in gat .Cand vad asa zisii lideri sindicali cum fac politica vomit instantaneu....

Modificat de pitbul
  • Membru
Publicat

Eu stiu si cu sumele acestea de bani, date de... de unde? Chiar daca este buget local, de unde?

din pacate cocalarii astia sunt mai prosti decat prevede legea...Fac pana si Romania de cacao...

In cazul de fata nu mai sunt deloc locali, sunt chiar nationali :) ... cand vine vorba de cacao cremali, desigur.

In fine, propun schimbarea denumirii din Politia locala in Polutia locala. Pt mai multe detalii, consultati dex-ul.

Publicat

Pentru denumirea de Polutia Locala cer drepturi de autor!! :-) A se vedea topicul "Produse IPA la liber" !! :-D

Publicat

Din alt punct de vedere,faptul ca localarii vor fi mai " scumpi" poate impiedica inmultirea (prin diviziune) exagerata a acestora, si chiar le va mai scadea numarul.

Adica,don"primar, sa speram ca va prefera mai curand sa "bage" banii in firmele de partid sau in pomeni electorale :naughty: decat sa-i risipeasca absolut inutil pe niste impostori locali,doar din motive de fala...Da Doamne :good: !!

Si va cadea total si argumentul pedeleprelor ca localarii sunt mai ieftini decat politistii..Bine ca,de fapt,sunt mai "ieftini" - cum este intodeauna orice contrafacere din materiale de proasta calitate..

Ben,membrii forumului pot folosi denumirea gratis :) ,insa,daca -mult,mult prea ooo-norabila institutie locala va intentiona sa-si schimbe vreodata denumirea cu aceasta, (cumva mai realista :))) ,ii voi da in judecata!!! :emo-box:

• Membru
Publicat

Rottweilerul şi-a înfipt colţii în piciorul unuia dintre cai şi a mers practic târât timp de 30 de metri de către cal. Caii patrulei călare care sprijină Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti sunt antrenaţi special pentru a apăra omul, aşa încât au început o mişcare de rotaţie pentru ca cel ce se afla călare să nu fie atins de câine. Cu toate acestea, unul dintre poliţişti a fost şi el muşcat, dar din fericire doar de cizmă. Calul a fost rănit la tendon, dar, din fericire, acesta nu i-a fost smuls. Calul a fost dus la veterinar, i s-a pansat rana, a fost vaccinat anti-rabic şi se speră că se va recupera în zilele următoare. Calul a fost, bineînţeles, retras la padoc. Proprietarul rottweilerului a fost amendat de Poliţia Locală şi va trebui să suporte cheltuielile cu veterinarul, dar şi ziua de patrulă pierdută. Poliţia Locală a Municipiului bucureşti se va adresa Poliţiei Naţionale, pentru luarea măsurilor necesare.

p.s.1 :Astia parca erau firma de paza, ce politist muscat viseaza presa?

p.s.2 : O sa se adreseze Politiei Nationale

:doh: , exista oare asa ceva? :doh:

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.