Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Da,il recunosc!!!!!!!stiu cine (sau mai bine zis ce e) este!!!!.........Azi dimineata,l-am vazut plutind si am tras apa dupa el!!!!!!!

• Apreciez 3
  • Displace 3
Publicat

HAAA HAAAAAA ..Eu ma gandeam [cu groaza recunosc] ca gardienii publici o sa dea si de petrol nu numai de '''bombe''..Atunci acordul predicatului cu subiectul ar fi imposibil la astfel '''politisti''.Mare e gradina lui Igas..

Publicat

E veche da' bună. Aici au vrut să arate că ei sunt salvatorii patriei, conducătorii echipelor, protejuitorii naţiunii..., în slujba înalt funcţionarului din oraş. Ideea e că nu prea au reuşit. Noroc că celelalte instituţii implicate şi-au văzut de treabă şi au acţionat cu profesionalism.

Publicat

Se pare ca discutiile voastre principale sunt problema politistilor locali.Problema cu dotarile tine de fiecare localitate in parte,noi nu primim bani de la bugetul central ca si voi,ca atare nu ar trebui sa fiti invidiosi pe echipare.Unii dintre voi au un complex de superioritate fata de alte institutii dar cel mai aprig va indreptati catre politia locala.Si asta din cauza ca sunt anumite competente date ambelor institutii.Vreau sa va spun ca prestigiul care il are politia romana in randul cetatenilor este dat in primul rand de institutia ca atare si nu de angajatii pe care ii are.Se vede in fieare zi cati politisti sunt arestati pt.diferite abateri chiar si din randul celor cu functii inalte asa ca nu va mai bateti cu pumnul in piept ca sunteti cei mai tari si cei mai mari.Si noi ne facem datoria asa cum putem mai bine si la nivelul la care suntem platiti si mi se pare normal ca la anumite evenimente la care suntem depasisti sa facem apel la politia romana.Si voi cand aveti nevoie va chemati colegii in ajutor,doar asa prevad procedurile,noi neavand oameni in serviciu mai multi apelam la voi.

• Displace 6
  • Moderator
Publicat

Impostorule mai interesează-te și poate o să afli faptul că sancțiunile aplicate de polițiștii adevărați intră la bugetele locale, de unde sunteți finanțați voi impostorii.

Nu este vorba de niciun complex de superioritate, asta e realitatea, voi sunteți doar niște paznici, transformați în niște impostori. Așa că nu-ți mai da tu cu părerea despre niște lucruri complet străine, de care habar nu ai.

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

...si mi se pare normal ca la anumite evenimente la care suntem depasisti sa facem apel la politia romana....

Enumera, te rog, 3 tipuri de evenimente la care nu sunteti depasiti voi, localii.

• Apreciez 3
  • Membru activ
Publicat

Vreau sa va spun ca prestigiul care il are politia romana in randul cetatenilor este dat in primul rand de institutia ca atare si nu de angajatii pe care ii are.Se vede in fieare zi cati politisti sunt arestati pt.diferite abateri chiar si din randul celor cu functii inalte asa ca nu va mai bateti cu pumnul in piept ca sunteti cei mai tari si cei mai mari.

:ner: Corect. Are logica ce spui. Angajatii unei instituii sunt niste nenorociti puscariabili, dar noroc cu firma ca le scapa onoarea. Pai, bai inteligentule, prestigiul institutiei nu este dat de lucratorii ei? Crezi ca pica asa din cer, vine de la Dumnezeu un renume?

Apropo, se zice "prestigiu pe care il are politia romana", nu "care il are". Deh, mai greu cu acuzativul.

Publicat (modificat)

Dane, o sa raspund eu in locul lor :

- cand dorm in post si spun ca fac paza. (vezi cazul localului din sectorul 1).

- cand se iau de o amarata de batrana ce se chinuie sa vanda niste legume pe domeniul public.

- cand trag de un aurolac sau un boschetar si il forteaza sa semneze un proces-verbal de constatare contraventionala, dat Dumnezeu stie pentru ce.

Asta-i celebra politie locala, o adunatura de impostori jalnici, de agramati, de indivizi cocosati, batrani si stirbi.

Modificat de McNally
Publicat

Oare stiti voi cate amenzi sunt incasate?Nu suntem platiti din amenzile voastre,noua ne ajung cele date de noi,pe ale voastre vi le donam cu drag sa va echipati si voi la standarde.Unii dintre voi nu au nici cel mai elementar bun simt din moment ce va adresati cu asemenea cuvinte la adresa unor angati ai statului care in diferite situatii va si ajuta, cel putin unde locuiesc eu lucram cu ai vostri impreuna de multi ani in patrule mixte.

• Displace 5
  • Moderator
Publicat

Hai mai scutește-ne impostorule, că ai devenit plictisitor! Nu-ți convine când ți se spune direct în față ceea ce ești? Asta ești, un impostor, ce se autointitulează polițist deși nu ai nicio legătură sau tangență cu această meserie. Recitați obsesiv ca niște tâmpi, că voi lucrați „împreună” în patrule mixte, ca și cum asta v-ar da vreo legitimitate sau v-ar transforma în polițiști faptul că îndepliniți rolul de mobilă într-o patrulă. Tu nu ești angajat al statului, ci al primarului, iar cuantumul amenzilor încasate, atât cât este, incomparabil cu cele încasate de voi impostorii, merge la primarie, deoarece au avut grijă primăreii să-și atragă încă un venit complet nemeritat.

Citește cu atenție aici: Foarte important! Citeste inainte de a posta. și poate avem norocul să nu ne mai oripilezi cu părerile tale, poluând acest topic, asta dacă vei reuși să citești și să pricepi măcar prima frază.

• Moderator
Publicat

...Unii dintre voi nu au nici cel mai elementar bun simt din moment ce va adresati cu asemenea cuvinte la adresa unor angajati ai statului care in diferite situatii va si ajuta ...

Cand intri in casa la un om incaltat si murdar de noroi iar proprietarul iti trage vreo doua dupa ceafa ca sa pricepi ca nu esti binevenit, in mod normal ai iesi afara singur.

Inainte de a-ti face cont aici ar fi trebuit sa citesti regulamentul forumului, si anume ca se adreseaza politistilor.

Publicat

@minel-o sa fi surprins ca din multitudinea voastra de amenzi (ma refer la maidanezii locali din Timisoara) a fost incasata fantastica suma de 0,97% din totalul acestora (in jur de 16.000de sanctiuni ).nu am idee unde ai fost in echipa mixta cu Politia Romana ,dar stiu sigur ca nu sunteti agreati nicaieri .De ce ?E simplu !datorita marlaniei ,prostiei si infumararii de care dati dovada .Respectati nu sunteti (desi vreti ,dar cu asa oamenii de unde respect ),asta apropo de ceea ce spuneai intr-un post anterior .Taria si respectul unui sistem este dat de oamenii care il alcatuiesc nu de institutia in sine .In ce priveste faptul ca esti angajatul statului...e un mare semn de intrebare ,deoarece reprezinti interesele unui primar nu al statului ,lucrezi in proportie de 99% dupa hcl care sunt ale primariei nu ale statului (in multe hcl-uri aberante amenzile sunt de 5 ori mai mari decat cele prevazute pt aceeasi fapta intr-o lege ).

In privinta bunului simt la care faci referire -personal cand vine vorba de voi acesti paria ai unei pseudopolitii bunul simt lipseste cu desavarsire .Daca pot sa va fac un "bine "oricare ar fi acela ,cu drag si voie buna il fac .

Asa ca ...rezolvati-va problemele cu adminul forumului vostru de maidanezi locali si ...drum bun !

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

@minel-o sa fi surprins ca din multitudinea voastra de amenzi (ma refer la maidanezii locali din Timisoara) a fost incasata fantastica suma de 0,97% din totalul acestora (in jur de 16.000de sanctiuni ).nu am idee unde ai fost in echipa mixta cu Politia Romana ,dar stiu sigur ca nu sunteti agreati nicaieri .De ce ?E simplu !datorita marlaniei ,prostiei si infumararii de care dati dovada .Respectati nu sunteti (desi vreti ,dar cu asa oamenii de unde respect ),asta apropo de ceea ce spuneai intr-un post anterior .Taria si respectul unui sistem este dat de oamenii care il alcatuiesc nu de institutia in sine .In ce priveste faptul ca esti angajatul statului...e un mare semn de intrebare ,deoarece reprezinti interesele unui primar nu al statului ,lucrezi in proportie de 99% dupa hcl care sunt ale primariei nu ale statului (in multe hcl-uri aberante amenzile sunt de 5 ori mai mari decat cele prevazute pt aceeasi fapta intr-o lege ).

In privinta bunului simt la care faci referire -personal cand vine vorba de voi acesti paria ai unei pseudopolitii bunul simt lipseste cu desavarsire .Daca pot sa va fac un "bine "oricare ar fi acela ,cu drag si voie buna il fac .

Asa ca ...rezolvati-va problemele cu adminul forumului vostru de maidanezi locali si ...drum bun !

:good: :good: :good:

Modificat de gabridian
Publicat

Minel......un cocalar ...nu stiu daca rapanos -ca si caracter -este un cuvant dur,care a avut o tresarire de orgoliu,care nu se justifica.

Un rah..t care se crede vreo stanca cu personalitate si care iti este folositor cat o ceapa degerata..numai bun de aruncat la cos.

MINEL(banuiesc ca e diminutiv de la cretinel in limba cocalarilor) da-ne pace gunoiule sa ne plangem neputinta de a scapa de voi in liniste...........

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

gardist

Te-ai prins, dar de ce nu va inscriptioneaza gecile alea asa?

Multi localari vad titlul si se inghesuie sa-si dea cu parerea... Va atrage, nu-i asa?

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Na belea!!!

Când am văzut poza asta pe net, la prima vedere am crezut că este vorba despre niște jandari ... când colo, erau niște maidanezi :ner:

politia-comunitara27331.jpg

• Apreciez 1
Publicat

Eu am avut o experienta destul de neplacuta cu un asemenea domn.Stiu ca dansii nu sunt de capul lor ci sunt trimisi de primarie la comercianti totusi am ramas cu un gust amar dupa ce primaria cluj mi-a trimis unul ca sa ma controleze la putin timp dupa ce am cerut avizul de functionare si aprobarea orarului.De la registratura mi-au dat un biletel si mi-au spus ca "cu acesta puteti functiona" desi nu vad in ce temei legal se poate deschide un magazin pe baza unui biletel pe care era inscris doar numarul de inregistrare de la primarie.Mi-am afisat orarul pe usa dar asteptam ca primaria sa-mi aprobe orarul de functionare ca sa fiu in legalitate,nebazandu-ma pe biletel.Chiar in ziua in care mi-am afisat orarul m-a sunat pe mobil un domn care m-a intrebat de ce nu sunt la magazin deoarece trebuie sa fiu deja acolo conform orarului (depasisem cu 5 minute).I-am spus sa ma astepte pentru ca eram oricum pe drum si am venit intr-un suflet.Cand m-a vazut a vrut sa-mi dea amenda pentru ca nu eram acolo la orar sieu i-am spus ca n-am venit tocmai pentru ca din punct de vedere legal nu am voie sa functionez si el mi-a spus ca "ba da,ca doar aveti biletelul" dar nu m-a amendat (desi politia comunitara are voie sa amendeze magazinele care nu au deschis in timpul orarului sau lucreaza in afara lui).Bun,deci de asta am scapat.Apoi mi-a cerut registrul unic de inregistrare ca sa se inscrie in el dar pe care nu-l aveam pentru ca d-na contabila mi-a spus ca am la dispozitie 30 zile pentru cumpararea lui la deschiderea unui nou punct de lucru,sediul firmei mele nefiind in Cluj.Ei bine,de data asta n-am scapat si mi-a dat un avertisment.A fost cumsecade pentru ca mi-a spus ca putea sa-mi dea intre 500-2500 ron, mi-a vorbit frumos si mi-a spus ca n-are ce face,trebuie sa-mi dea ceva ca altfel il iau la rost sefii lui si cei de la primarie.Ulterior am aflat ca dansul era atat de cumsecade incat isi anunta din timp un prieten care avea o firma la aceeasi adresa ca acesta sa aiba timp sa-si ia reclama de pe trotuar,reclama pentru care nu are autorizatie.In sfarsit,domnul si-a incheiat vizita la mine avertizandu-ma foarte amabil ca sa fiu pregatita ca vor veni si alte controale.Uitandu-ma pe site-ul primariei din Cluj am observat ca politistii comunitari au foarte mari puteri :cum spuneam deja,controleaza firmele in prezenta orarului,dar au voie sa controleze si stocurile de marfuri si alte lucruri.Ei bine,ceea ce s-a intamplat nu mi-a placut si mi-am inchis punctul de lucru.Deci pentru noi,cetatenii normali si in special,cei care au magazine,acesti domni,oricat ar fi de amabili,pot fi periculosi datorita puterilor conferite lor de primarie.

• Moderator
Publicat

...Uitandu-ma pe site-ul primariei din Cluj am observat ca politistii comunitari au foarte mari puteri...

Nu ar trebui sa fie singura sursa de informatii ceea ce scriu acesti impostori si ce drepturi isi atribuie ei insisi in afara cadrului legal!

Publicat (modificat)

Asa este, de fapt stiam deja ca ei se ocupa si de parcari.Oricum eu in general nu am prea mare tangenta cu ei decat daca mai deschid un punct de lucru pe profil comert (ceea ce nu se va mai intampla deoarece intre timp mi-am schimbat obiectul principal de activitate) iar in rest,incerc sa respect pe cat posibil regulile de circulatie si de convietuire in societate.

Modificat de acol

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.