Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru activ
Publicat (modificat)

Pe unii dintre d-voastra,nu pe toti va deranjeaza faptul ca nu mai puteti sa va intelegi cu soferii cand ii prindeti pe sens unic sau cu greutate mai mare pe sectoare de drum cu restrictie ca sa nu spun altfel.

Iti dai seama ... de-asta sunt politistii suparati, ca nu mai au de unde sa "traga" daca ar vrea. Pentru ca daca ar vrea n-ar mai avea de unde altundeva :blink: si sigur sigur asta este motivul: ca nu mai iese parnosu` ( ca sa intelegi si tu ;)) Un alt motiv pentru care sunt deranjati chiar nu-mi trece prin cap.

LIMITATULE.

Va sfatuiesc sa nu va muste sarpele sa puneti mana pa bani, "rutieristilor", pentru ca, pe langa motivul logic, juridic, la cat sunteti de prosti si limitati siguur picati cu c***l in p***.

Parca am uitat ceva... aaaa da.... limitatule.... in gandire evident

Modificat de Ben
Publicat

Stimate metalu, greutatea o constata cu ajutorul presiunii aerului din pneuri. Scoate capacul de la ventilul de la roata din spate stanga, observa presiunea aerului, stabileste greutatea, pune capacelul inapoi, incheie procesul verbal, stabileste amenda in functie de cantitatea de aer ramasa in pneu, mai mare sau mai mica, trece si jumatatea din minim daca nu uita, semneaza el, semneaza soferul, ii da o copie sa poata sa se laude sau sa se planga, verifica daca indicatorii sunt atinsi si........gata. Doar sunt baieti aerisiti, ce naiba!

Publicat

.Pe unii dintre d-voastra,nu pe toti va deranjeaza faptul ca nu mai puteti sa va intelegi cu soferii cand ii prindeti pe sens unic sau cu greutate mai mare pe sectoare de drum cu restrictie ca sa nu spun altfel.

Pfff...din cauza asta suntem noi deranjati ca nu mai avem loc de voi sa ne intelegem cu soferii :doh:

Dar nu zici ca suntem deranjati la maxim de faptul ca trebuie sa va suportam pe voi,niste "plagiatori", ca va folositi de numele de politist, in conditiile in care unii dintre voi de abia aveti liceul terminat, si sunteti analfabeti.

Dar nu zici ca suntem deranjati la maxim de faptul ca atunci cand trebuie sa interveniti la o situatie sunteti cocosi ca rezolvati voi dar cand este de amploare nu stiti pe unde sa va ascundeti si repede, sa vina politia, sa vina politia.

Dar nu zici ca suntem deranjati la maxim de faptul ca trebuie sa va suportam cu noi in asa zisele patrule mixte.

Cum ai reusit sa supravietuiesti pana la varsta pe care o ai? :blink:

Publicat (modificat)

Ca sa rezumam: suntem deranjati de insasi existenta voastra.Pricepi, sau iti desenez domnule comunitar?

Modificat de arcan
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Ai un plus de la mine Dane! Am ras bine! Cu toate ca nu prea e de ras...

• Apreciez 1
Publicat

Si de la mine ai un mare plus, Dan, fiindca ultima ta postare arata fara echivoc nivelul redus de inteligenta si agramatismul acestor neica-nimeni ce se viseaza egalii politistilor.

• Membru
Publicat

Oare cand draq o sa desparta M.I. de administratie ca sa scapam de cocalarii astia de caini comunitari.La CJ din pacate piticul de la primarie le-au cumparat cocalarilor 2 MCV-uri ce seamana izbitor cu cele de la rutiera!M-am saturat ca din fondurile noastre sa ii doteze pe incapabilii astia,o adunatura de bosorogi ,si mai are tupeu cate unul sa intre la noi pe forum sa latre!

post-173-0-49658600-1344352508_thumb.jpg

• Membru
Publicat

Nu cred ca mai scapam de ei. Cu Rus mai era o sansa, ca nu-i prea avea la inima.

• Moderator
Publicat

Dar de ce nu ar trece IGPR-ul cu totul, deci întreaga Poliție Română la Ministerul Public?

Așa ca să se depolitizeze această instituție, care este un serviciu public și nu o „armă” a unui minister infect.

Zic și eu așa ... nu dau cu parul !? :hmmmt:

• Apreciez 2
Publicat

Eu unul cred ca nu vom mai scapa de aceasta plagiatura oribila numita politia locala ci va deveni din ce in ce mai rau.Se va ajunge probabil intr-un final sa fim acaparati in "structura" lor si atunci ....vai de noi.De cand au fost infiintati tot am trait cu speranta ca undeva, cineva se va trezi si va desfiinta aceasta copie de prost gust dar spre dezamagirea mea nu numai ca ne-au copiat dar si sustinerea pentru rahatul asta de politie locala a fost una fara precedent ajungandu-se pana acolo incat sa ne subordonam lor intr-un mod nevoit dar fortat.Am patrulat impreuna cu ei si am intampinat probleme din cauza lor,am desfasurat activitati ce in mod normal ar fi fost in atributiile lor, am avut rezultate notabile dar si le-au insusit ei avand tupeul murdar de a aparea chiar si la tv laudandu-se cu ele si etc.Ideea e ca nu cred ca vor mai putea fi starpiti intrucat au luat o mare amploare ajungandu-se pana acolo incat au chiar si federatie nationala.Ca si concluzie, e greu de destructurat aceasta mare MAFIE a politiei locale.

Publicat

Dane, mă întreb de ce au un topic cu "medi" de admitere la şcolile de subofiţeri. Că şi aşa nu sunt tangibile cu mediile de admitere la statutul de local.

• Membru
Publicat

:ner: Iti zic eu de ce...an de an urmaresc minimul mediei de admitere, pentru a fi pregatiti ca, in momentul in care se va intra cu 1 din oficiu, sa isi depuna repede dosarele de amitere.

• Apreciez 3
Publicat

Dane, mă întreb de ce au un topic cu "medi" de admitere la şcolile de subofiţeri. Că şi aşa nu sunt tangibile cu mediile de admitere la statutul de local.

Pentru că pentru ei nu mai contează unde se angajează, doar ”să mănâncă și gura lor ceva”. Dacă ați observat ei amestecă lucrurile pe tentativele alea de topicuri care nu au nicio legătură, doar doar vor trece și ei neobservați printre ”colegii” lor polițiștii. Colac peste pupăză la Constanța la o universitate respectabilă de stat a apărut Facultatea de științe administrative, specializare....țineți-vă bine poliție locală !! Ce admitere dacă acolo are loc ”un mare concurs de dosare” ?! :doh:

Publicat

Sa vedem ce se intampla si dupa ce ies primii absolventi cu specializarea aceasta. Banuiesc ca se va infiinta o noua facultate, dupa modelul Academiei de Politie, cu denumirea de Facultatea de Politie Locala. Suntem un popor inteligent si inventiv, iar Vasile Lascar se rasuceste in mormant.

Publicat

Păi la Arad, în cadrul unei universităţi funcţionează de prin 2006 Facultatea de Poliţie Locală. Au venit o dată în curtea inspectoratului unde li se prezentau mai multe ateliere de armament. Erau numai "pisi" care susţineau cu mândrie că ele vor termina ofiţeri de poliţie. M-am sparte de râs, mai ales că-l cunoşteam personal pe "comandantul" facultăţii, care ca om e ok, dar ca fost poliţist lasă muuuult de dorit. Nu ştiu dacă în prezent mai funcţionează prezenta facultate, pepinieră a proaspeţilor ofiţeri de poliţie locală.

Publicat

Eu unul cred ca nu vom mai scapa de aceasta plagiatura oribila numita politia locala ci va deveni din ce in ce mai rau.Se va ajunge probabil intr-un final sa fim acaparati in "structura" lor si atunci ....vai de noi.De cand au fost infiintati tot am trait cu speranta ca undeva, cineva se va trezi si va desfiinta aceasta copie de prost gust dar spre dezamagirea mea nu numai ca ne-au copiat dar si sustinerea pentru rahatul asta de politie locala a fost una fara precedent ajungandu-se pana acolo incat sa ne subordonam lor intr-un mod nevoit dar fortat.Am patrulat impreuna cu ei si am intampinat probleme din cauza lor,am desfasurat activitati ce in mod normal ar fi fost in atributiile lor, am avut rezultate notabile dar si le-au insusit ei avand tupeul murdar de a aparea chiar si la tv laudandu-se cu ele si etc.Ideea e ca nu cred ca vor mai putea fi starpiti intrucat au luat o mare amploare ajungandu-se pana acolo incat au chiar si federatie nationala.Ca si concluzie, e greu de destructurat aceasta mare MAFIE a politiei locale.

Tu vorbesti serios?Mie mi se pare ca faci misto de noi.Sigur esti politist in Politia Romana?

Daca da, atunci in ce lege , cutuma, ordin, barfa sau ce o mai fi ai gasit tu relatii de subordonare a Politiei Romane vs politia locala???

:doh:

M-ai dezamagit crunt cu chestia asta...

• Membru
Publicat

Eu cred ca omul avea o perspectiva sumbra asupra viitorului nostru, nu a zis ca ne subordonam politiei locale ci a evaluat intr-un mod pesimist si plin de amaraciune existenta unei astfel de perspective in viitor. Nu cred ca trebuie sa te iei de el, arcan.

Publicat

Iata va redau un articol din Monitorul de Suceava de azi 09.08.2012 ca sa vedeti si voi pe ce se duc banii statului ,in timp ce noi adevaratii politisti avem mari probleme cu parcul auto,exemplul primarului Ioan Lungu de la Suceava probabil a fost copiat de la Boc, ca si el a dotat politia locala Cluj-Napoca cu 2 MCV-uri.

Poliţia Locală Suceava a fost dotată cu patru Logan-uri MCV

Patru noi maşini de Poliţie vor patrula prin municipiul Suceava, începând din această săptămână. Autoturismele Dacia Logan MCV, cu şapte locuri, au intrat în dotarea Poliţiei Locale Suceava, fiind achiziţionate de Primăria Suceava.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că acestea ar fi trebuit să fie achiziţionate de mai mult timp, dar nu a fost posibil, din cauza birocraţiei de la nivel central.

„Primăria Suceava a achiziţionat în sfârşit patru maşini pentru Poliţia Locală. Spun în sfârşit pentru că ne-am lovit de birocraţie, pentru că ne calculau maşinile necesare pentru treburile administrative la un loc cu cele ale Poliţiei Locale. În cele din urmă i-am convins pe cei de la Bucureşti că necesităţile primăriei nu sunt aceleaşi cu cele ale Poliţiei Locale”, a explicat Ion Lungu.

Valoarea totală de achiziţie a celor patru autoturisme a fost de 273.000 lei. Urmează ca în scurt timp toate cele patru maşini să fie inscripţionate şi dotate cu sisteme de alarmă, astfel încât să fie puse în circulaţie cât mai repede.

„Maşinile pe care le au astăzi sunt vechi, cele care au fost transferate de la Corpul Gardienilor Publici. Vom face în continuare eforturi de dotare a Poliţiei Locale, în ideea de a avea o Poliţie Locală modernă, eficientă. Nu putem cere performanţă fără a le oferi şi dotări”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

O altă problemă pe care Ion Lungu speră să o rezolve în privinţa Poliţiei Locale este cea a deblocării angajărilor pe posturile rămase vacante.

În prezent, conform schemei de funcţionare a Poliţiei Locale Suceava, ar mai trebui să fie angajaţi circa 40 de oameni.

„Din păcate avem multe posturi sunt fixe, ne rămân foarte puţini oameni pe teren, care să patruleze în toate cartierele”, a spus Lungu, care vrea să crească numărul de patrule de zi şi de noapte.

Sursa: Monitorul de Suceava http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-08-09/Politia-Locala-Suceava-a-fost-dotata-cu-patru-Logan-uri-MCV

Publicat

Cand cititi acest topic ganditi-va numai ca parte din banii alocati pt confortul acestei specii de trantori provin din banii incasati din amenzile pe care le aplica politistii adevasati din localitatea respectiva.In curand vom ajunge noi sa stam pe dreapta din cauza carburantului si ei sa se plimbe non-stop.

eu sincer ma gandesc ca in loc de amenzi sa dau mai multe av-uri....ca semn de protest....mai vedem.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

M-am uitat peste fotografiile celor din Ploiesti, doamne Dumnezeule parca ar fi testoasele Ninja, asa sunt de blindati. In ce priveste deblocarile pentru a se face angajari, tindem spre un stat pur politienesc.

Modificat de eduardpsih
  • Moderator
Publicat

Comunitarii au nevoie de asemenea structuri, pentru că permanent se confruntă cu traficanții/ele de pătrunjel, ori cu cerșetorii deosebit de periculoși și violenți.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Am privit pozele si, sincer, sentimentul meu este unul de mila pentru oamenii aia....Cineva isi bate crunt joc de ei.E trist totusi ca sunt inarmati cu Glock...Iar intelijentii din Directia Logistica a IGPR nu sunt in stare sa doteze agentii din teren cu aceste arme. Iar acesti oameni chiar au nevoie de ele, nu mascaricii comunitari...cocalarilor le sunt bune sa isi mai zboare creierii cate unul...

Modificat de arcan
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.