Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Încă un exemplu al unui articol „cules” de aici de pe forum de acest pseudo-ziarist.

Spune acolo că Rus și-a atras simpatia subordonaților. De unde știe el? A făcut vreun sondaj în râdul subordonaților lui Ioan Rus? De unde ... a citit pe aici ce scriem noi.

• Apreciez 1
Publicat

as privi altfel problema - se cunoaste existenta site-ului, se citeste de catre terte persoane (care nu sunt politisti), se preiau articole sau se analizeaza luarile voastre de pozitie.

nu este nimic rau in asta, dimpotriva. chiar daca rezultatl este putin deformat chiar nu conteaza asta ptr site-ul vostru.

cred ca principalul scop este ca aceasta plarforma sa fie cunoscuta si cit mai multi sa participe la discutii. si poate chiar se poate transforma intr-un instrument de analiza a opiniei voastre privitoare la anumite probleme. why not?

• Apreciez 2
Publicat

Să îi pensioneze anticipat pe toţi comunitarii... :ner:

Publicat

sa le dispara "aitilop" din denumire cred ca ar fi mult prea de ajuns. siiiiiii, parca ar mai fi ceva. din bugetul primariei de sector, un procent, cit de mic (75-80%) sa mearga la sectiile de politie arondate...

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Să-i rebrănduiască cu altă denumire, „Garda Civilă” sau orice altceva, în afară de poliție, pentru că și așa ei nu fac muncă de poliție, ci au exact atribuțiile unei firme de pază și protecție. În acest scop sunt și folosiți de către primărie.

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

....ori sa revina la numele deja consacrat, " Gardienii publici" si la acea tinuta grena.

Modificat de drAGO5
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat

sau orice nume carabinierii, guardia civil, SWAT, SAS, CIA, FBI , jandarmeria locala :ner:

dar sa nu ne mai plagieze pe noi

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

pe mine nu m-ar deranja nici daca s-ar dovedi inutilitatea lor si i-ar desfiinta :emo-box:

Modificat de Marinescu
  • Apreciez 1
Publicat

Inutilitatea lor deja e demonstrată, mai trebuie doar să-i desfinţeze. :)

Publicat

NU stiu ce va fi cu ei dar, din conversatia avuta cu cineva de incredere, in Iasi politisti locali urmeaza cursuri de initiere in cariera la scoala Politiei de Frontiera, pe modelul celor care se tin la Slatina.

Publicat

NU stiu ce va fi cu ei dar, din conversatia avuta cu cineva de incredere, in Iasi politisti locali urmeaza cursuri de initiere in cariera la scoala Politiei de Frontiera, pe modelul celor care se tin la Slatina.

Din septembrie, odata cu cei 50 de elevi promotia 2012-2014, se vor prezenta la scoala pentru cursuri si 700 de politisti locali pe o perioada de 3 luni.Cel putin stiu ca asta era sigur in luna mai cand eram la scoala.

Publicat

http://www.consult-avocat.ro/versiune-tiparire/stiri/ordin-mai-privind-formarea-initiala-a-politistilor-locali-in-anul-2012.html

În Monitorul Oficial al României nr 99 din 08 februarie 2012 a fost publicat Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor nr.30 din 06.02.2012 privind formarea iniţială, în anul 2012, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor a poliţiştilor locali cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice şi în domeniul circulaţiei rutiere.

Ca sa aiba si gura lor (profesorii aia care nu prea au fost in teritoriu, dar se simt politisti cand *** un amarat de elev) ce manca!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Si maine poimaine te pomenesti ca vor avea aceleasi atributii ca si rutiera sau mai stiu eu ce :angry:

Modificat de kocolinos
Publicat

Pai si daca nu vor sa le largeasca aria de competenta, atunci de ce mai fac aceste cursuri?

• Membru
Publicat

Ca sa incerce sa ii instruiasca macar pentru tampeniile de le au in atributii acum.

• Moderator
Publicat

Sunt obligați de legea ăia a lor. Niște bani cheltuiți de pomană.

În această campanie electorală ce tocmai s-a încheiat, am avut ocazia să întâlnesc un candidat ce intra pe un forum pentru a-și atrage capital politic și eventuali alegători. Acolo printre problemele ridicate de forumiști era și cea a trântorilor locali. Știți ce a răspuns candidatul (care pt o perioadă a condus primăria, el fiind în trecut viceprimar)? A spus că sunt foarte utili, pentru că în vremurile când el conducea primaria îi pusese pe ăia să păzească o stradă din zona unei piețe agroalimentare și nu mai vedeai nicio mașină oprită în zonă.

Nu m-am putut abține și i-am spus că rolul primarului este acela de gospodar, nu să sancționeze cetățenii, iar dacă în zonă opresc oamenii mașinile, cel mai probabil ar trebui să facă locuri de parcare acolo. De asemenea i-am mai spus că paza pe care o fac trântorii ăștia locali se poate face prin firme de pază mult mai ieftin și că nicăieri în lume polițistul nu păzește panseluțe sau ce îi mai pun ei să facă. Ce credeți că mi-a răspuns „deșteptul”?

Mi-a răspuns că sunt în lume și alte asemenea servicii polițienești, probabil confundându-i cu acei „security guard” și ... că este mult mai ieftin să ai niște oameni pregătiți în toate care să poată face și pază sau orice altceva are nevoie primarul.

Vă dați seama cât de „intelijent” și gospodar este individul?! Oricum, nu a fost ales primar în urma alegerilor ...

Publicat

Oricum sunt multi care gandesc ca el si poate ca au functii si mai importante :doh:

Publicat

In Timisoara pentru parcare pe ,,iarba ,, chiar daca nu e iarba ci doar pamant, se lasa cu ridicarea masinii sau in cel mai bun caz uc amenda de la cocalarii locali.

In schimb se pare ca ei au voie :

imag0007ix.jpg

Publicat

Dacă te uiţi cu atenţie aveau o roată pe bordură, aşa că poate sunt exoneraţi. :) Nişte...

• Membru
Publicat

si aici profesionalismul SWAT-ului local care se ocupa de o grupare deosebit de violenta de boschetari :ner:

(respectand propriile reguli de tactica, persoanele conduse la sediu se intraduc in spate fara sa fie controlati, iar "luptatorii" din polutia locala stau in fata)

http://www.youtube.com/watch?v=5DFMG-jwV8g

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.