Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Maine daca ajung pe acolo o sa scriu aici impresii.

Intrare nu se plateste, e o expozitie internationala si sunt expuse pe langa arme civile foarte multe arme si echipament militar. Deci daca te pasioneaza sigur se merita.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

15 lei este biletul de intrare. Cei cu legitimatii de MAI, MAPN, SRI, etc. au intrarea gratis.

Modificat de dcrist
  • Membru
Publicat

Eu zic ca marita 15 lei.

Dcrist voi mai aveti stand acolo? Ceva noutati?

Publicat

Eu nu mai lucrez acolo de anul trecut, nu stiu daca au stand, ca si noutati pe la ei, au schimbat corpul pistolului la versiunea X-Calibur, acum se desface ca si Glockul.

• Moderator
Publicat

Când aveţi o jumătate de oră la dispoziţie, priviţi acest documentar despre un sistem de ochire care acţionează trăgaciul automat, e interesant 

• 1 an mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Cum ar fi ca în fiecare echipaj să existe şi o gentuţă dintr-asta, aaa? 

post-2-0-62674600-1423246292_thumb.jpg post-2-0-13009500-1423246313_thumb.jpg

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Ar fi vis !  Unde mai pui ca este si anti injunghiere. Mi-ar prinde tare bine cand mai iese cate un tigan cu furca la mine :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.