Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

220px-Rifle_AN-94.jpg

Acesta este AN 94 de care vorbeam!

Modificat de teolucian63
  • Membru
Publicat

Prefer un AK simplu, pentru ca functioneaza in conditii extreme si se strica greu. Cu cat il complica, cu atat exista sansa sa dea blocaj.

Publicat

Subscriu.Apoi, nu mi se pare ca s-a redus semnificativ reculul...

Publicat

Arcan, Bozo, la foc automat se vede mai bine ca reculul e atenuat! Pe de alta parte, nu am adus in discutie arma fiindca-mi place, ci pur si simplu pentru modul cum s-au gandit rusii sa micsoreze reculul, prin culisarea tevii...

Eu personal sunt admiratorul bullpup-ului Steyer AUG! Tare mult mi-as fi dorit sa o incerc in poligon! Consider bullpup-ul o mare inovatie in domeniul armelor de foc!

Publicat

Dar tot la AUG imi ramane gandul si mai este pusca de asalt folosita de Legiunea Straina...parca FAMAS si stiu ca e tot pe sistemul bullpup...

• Moderator
Publicat

Unităţile speciale germane "Spezialeinsatzkommandos" cunoscute ca şi SEK, similare SWAT-ului american sau DPIR-urilor noastre :pfft: , întrucât au competenţe pe fiecare "land" (un fel de judeţe la nemţi), vor fi dotate cu noile modele ale celor de la H&K, MP7 "custom". Mai exact SEK-urile germane vor beneficia de un stoc special conceput pentru a fi utilizate cu echipamentele de protecţie balistică, inclusiv cunoscutele lor căști de protecție balistică cu viziere şi sisteme de comunicaţie incluse.

După cum puteţi vedea în fotografie, exemplarele de MP7 (modelul ce înlocuieşte celebrul MP5) din stocul pentru SEK oferă un pat special pentru sprijinul pe umăr care să permită folosirea armei în mişcare chiar şi când poliţistul are casca cu vizorul lăsat jos.

sekspezialeinsatzkomman.jpg

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Eheii..cand va avea Politia Romana asa ceva (si mai ales modul de gandire conform caruia s-au customizat aceste arme), inseama orica suntem nemti, ori ca am murit....

Modificat de arcan
Publicat

Pe vremuri ACVILA avea in dotare P90, din pacate din ele a ramas doar amintirea, erau foate ergonomice si aveau o putere de foc destul de impresionanta, 50 boabe in incarcator cu un proiectil cu mare putere de patrundere cal.5,7x28mm, o arma care ar fi fost foarte buna pentru anumite tipuri de misiuni dar.....

Publicat

KPOS17-2T_zps84fcd6cd.jpg

The Mako Group

Convert pistols to compact PDW weapons.

Increases effectiveness of pistols in a concealable package smaller than a Micro Uzi.

Mounts to front and back of pistol frame.

Includes charging handle, single-point bungee sling, folding stock with rubber buttpad, and top, bottom, and side rails.

Drop-in installation.

Allows use of original iron sights.

Designed for use with or without suppressor. Works with ported pistols.

Rugged aluminum and steel construction.

Perfect for discrete security operatives.

Compatible with Glock 17, 17L, 19, 22, 23, 24, 25, 31, 32, 34, 35

Publicat

Captgrigoras, kit-ul permite pistolului sa traga si la foc automat?

Publicat

Da,interesanta intrebarea.Cu un Glock 18 C ,kitul se comporta ca un pistol mitraliera?

Publicat

Am vazut pe youtube, clipuri uploadate de FPS Russia, in care individul foloseste o pereche de pistoale Glock dotate cu cate un incarcator dublu ca lungime si executa foc automat cu amandoua, de parca sunt MAC 10!

• Membru
Publicat (modificat)

exact, daca pistolul e Glock 18 trage automat, daca e 17 de exemplu trage semiautomat.

Modificat de Catalin
Publicat

Corect. Depinde de model. Glock 18 va trade tot la foc automat daca e pus selectorul asa. Partea proasta e ca nu poti sa schimbi de la automatic la semiautomatic (foc co foc,ori ca la noi in nord "dupala cu dupala" :)) ) fara sa il desansamblez.

Publicat

Asta inseamna ca Stechkin-ul e superior din punctul asta de vedere ;)

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Partea proasta e ca nu poti sa schimbi de la automatic la semiautomatic (foc co foc,ori ca la noi in nord "dupala cu dupala" :)) ) fara sa il desansamblez.

Afirmația e falsă și dezinformează.

Pentru Glock 18 sau 18c există un selector pe partea stânga a armei ce permite schimbarea. Nu e necesară nicio demontare a pistolului.

selector.JPG

Demontarea este necesară dacă se folosesc niște kit-uri aftermarket pentru conversia Glock-ului 17, astfel încăt să poată executa foc automat, dar care sunt ilegale din ce știu în marea majoritate a tărilor civilizate.

Mai mult, există și kit-uri ce nu necesită demontare pentru schimbarea modului de executare a focului.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Nu era vorba de Glock 18 ci de conversia Mako (vezi pagina 2 te rog). Nu stiu nici un Mako kit care e specific pentru G18. Glock 18 este cu selector deci nu necesita schimbare sau kit sa il faca auto sau semi si auto. Vine asa din fabrica. Cred ca te referi la kituri de conversie pentru Glock 17 si celelate la auto care au schimbatrul la placuta din spate, nu? Cit despre legalitate aici in SUA cu permis class 3 si alte persoane calificate este legal. Partea illegala este transferul la persoane neauthorizate. De alte tari"civilizate" nu stiu, te cred.

Modificat de Catalin
Nu mai scrie exclusiv cu blod. Regulamentul interzice astfel de practici.. Mulţumesc.
  • Displace 2
  • 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Ziarul Ma'ariv a publicat un articol conform căruia Israel Defense Force va schimba puşca M16 cu Tavor. Trecerea de la un model la celălalt se va face pe parcursul următorilor ani.

229050331020150221_0GZY1IDD_c.jpg

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.