Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Salut ! Eu acum as vrea sa stiu daca e normal sa suport eu toata paguba sau sa o suportam am2 in mod egal.

Eu nu vreau sa scap de repsonsabilitate, vreau doar sa fac ce este corect.. totusi paguba totala e de cel putin 2000 ron, as putea suporta cu usurinta toata paguba.. dar nici nu vreau sa fiu calcat in picioare. Fiecare sa-si asume partea lui, acum nu stiu ce sa fac..

E normal sa platesc eu toata paguba..sau sa o suportam am2 in mod egal ?

Ce firma e aia care da salarii de asa natura incat o gaura de 2000 de lei poate fi "suportata cu usurinta", are masini ale caror usi valoreaza 2000 de lei, dar nu face CASCO?

Corect e sa faceti paguba jumi-juma, tu cu soferul (mai putin banii pe care i-a dat soferului dubei; aia e problema lui si numai a lui)

Publicat

Salut !

Este o firma de constructii.

Firma are multe masini si, din cauza crizei firma a fost nevoita sa reduca din cheltuieli, renuntarea la servicile CASCO a fost una din ele, mai bine decat sa micsoreze salarii.

Publicat

stii cum este, poti sa spui ca ai deschis usa la indicatia expresa a soferului. In plus, nu puteai sa te asiguri ptr ca luneta lui era plina de ursuleti sau alte chestii care impiedicau vederea :)

sunt multe chestii pe care le poti face, in principal datorita faptului ca el nu poate dovedi aspecte ce s-au intimplat in interiorul masinii, mai ales daca martorii din masina vor fi propusi de tine - va ezita inainte sa-i interogheze deoarece marturiile lor ii pot demola cazul si este f riscant :)

Ce bun era un sistem de monitorizare video...Nici tupeul taximetristului si nici aroganta cocalarului nu au permis contesta imaginilor din care reieseau clar culpele fiecaruia. Evident ca imaginile au condus la intelegere pe cale amiabila, in ciuda atitudinilor cunoscute ambelor categorii din care fac parte respectivii conducatori auto...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.