Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

urat din partea voastra sa-i raspundeti asa :ner: ..

Btw,imi place noul titlu :good:

Publicat

Corect.Bai politistilor, ati uitat ca civilu` va plateste? Raspundeti patronului vostru ca va taie salariile.... :ner:

Bun titlul : DUMB QUESTION....

Publicat

Numai oameni rai pe forumul asta :ner: cumpara-ti o statie in sistem digital si du-te cu ea la politie sa o inscri in sistem si vei putea asculta tot ce doresti :naughty: bafta!

Publicat

Pai se comunica foarte simplu , in functie de prioritatea informatiei vehiculate :

1 . Cu porumbei calatori , contraarma specifica este soimul si mai nou gripa aviara.......

2 . Cu semnale cu fum pe varfurile dealurilor , contraarma specifica este ceata artificiala

3 . Cu stegulete , unul galben si unul rosu , manevrate de incheietorul de pluton , contraarma specifica este micsorarea salariului / soldei......

4 . Telepatie . Aici ai dat de dracu........

• Membru
Publicat (modificat)

:ner:

periculos forum...

Modificat de bozo
  • Moderator
Publicat

Un nebun arunca o piatra si zece intelepti se apuca sa o caute...

Nu va mai bateti, frate, tastaturile sa raspundeti la asa ceva...

Dunelu, mai baga niste bancuri sa se inveseleasca baietii, ca s-au oprit aici :ner:

• Moderator
Publicat
pe canalul 22 comunicam, dar vorbim codat, sa nu se prinda civilii. Spre exemplu drum liber inseamna ca e radar, si cand spunem ca e radar e liber

Cel mai bun raspuns, subscriu si eu.

• Moderator
Publicat

Corect.Bai politistilor, ati uitat ca civilu` va plateste? Raspundeti patronului vostru ca va taie salariile.... :ner:

Să continuăm tot cu nişte "americănisme": :P

25194353i0glmmif.png

• Apreciez 3
Publicat

@Deagle, vezi ce ai facut !? ... Ai distrat toti colegii de pe forum .

Nu fiti rai !

Iti dau eu modelul statiei mele : " Gloria "

Si intradevar comunic pe acelasi canal ca si colegii mei - 22, fecventa 102,2 FM . Daca ma prinzi , parola este : gusterul . :clip:

Spor la teaba !

Publicat

la mine e mai greu. eu am statie tip militar, cu generator manual (la manivela) si emite in cod morse. old school baby! ca sa te receptionez trebuie sa invarti de manivela in acelasi sens si tot de atatea ori de cate invart eu :naughty: da poate e mai simplu sa ne spui ce vrei sa afli ca poate rezolvam aici

Publicat (modificat)

Propun sa fie din nou scris pe statii: Внимание! Враг слушать! cei mai in varsta isi mai aduc aminte :naughty:

Modificat de dcrist
Publicat (modificat)

Aaa.... R-105 speaking...balsoi balsoi...

Modificat de arcan
Publicat

:ner: nu sunt in varsta dar am vazut chestia asta intr-o unitate militara pe statia de care vorbeam

Publicat

hehe.. am vazut si cu inscrisul in romana... inca imi doresc una pentru colectie.... :D apropo.. daca stie cineva... :beer:

@eduard.. ce'ti mai place.. :P

Publicat

Propun sa fie din nou scris pe statii: Внимание! Враг слушать! cei mai in varsta isi mai aduc aminte :naughty:

De fapt corect este Bнимание, противник прослушать!

Dar nu prea mai conteaza , chiar daca este actual acest avertisment.......

• Apreciez 1
Publicat

De ce santeti rai, am sa ma ofer eu sa-i zic, daca vii prin zona noastra ne gasesti pe canalul 22, deja colegul @eduard ti-a dat indicativul iar al meu este porumbelul alb, deasemenea mai exista un indicativ la care raspundem: vulturul albastru. (depinde cu ce masina santem), toate au indicative diferite.

Publicat

Buna ziua.

Imi pare rau daca am postat unde nu trebuia :wacko:

Politisti ce statie au ?

Pe ce canal comunica politistii ?

In calitatea ta de contribuabil (asta daca ai declarate veniturile si nu muncesti "la negru") poti sa obti aceste informatii folosind dreptul la libera informare. In acest scop, trimiti cate o petitie institutiilor abilitate, respectiv:

- pentru aflarea echipamentului utilizat - Serviciului comunicatii telefonice si radio din cadrul DIRECTIEI COMUNICATII SI TEHNOLOGIA INFORMATIEI, din subordinea POLITIEI ROMANE (Sos. Stefan cel Mare nr. 13-15, sect.2 Bucuresti);

- pentru aflarea frecventelor alocate - Serviciului de Telecomunicatii Speciale (Splaiul Independentei nr. 323A, sector 6, Bucuresti, cod postal 060044).

Oricum, cred ca ai realizat ridicolul intrebarii din primul tau post, tinand cont ca informatiile solicitate nu fac parte din cele oferite, in baza Legii nr. 544/2001, privind liberul acces la informatiile de interes public.

Publicat

"Buna ziua.

Imi pare rau daca am postat unde nu trebuia :wacko:

Politisti ce statie au ?

Pe ce canal comunica politistii ? "

Buna sa-ti fie inima Deagle! Apreciez mult ca ai inceput prin a da binete, dupa ti-ai facut "mea culpa" si dupa, daca tot ai postat intrebarea (desi singur ti-ai dat seama ca ai gresit), ai mers mai departe...

Deci stii ce vrei...

Totusi, sa-ti raspund mai bine decat a facut-o Videosuzy, chiar nu pot!

Din toate astea(respectiv postarile) ai invatat ceva(sper), ca "jucariile" oamenilor mari pot fi folosite doar de acestia...

Poate a fost teribilism sau poate chiar curiozitate...numai tu poti sa stii adevarul!

Mult noroc in viata si nu uita sa fii si tu la randul tau tolerant cu altii, atunci cand este cazul...

• 6 ani mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.