Jump to content
POLITISTI.ro

[dumb question] Pe ce canal comunica politistii?

Deagle

Recommended Posts

Buna ziua.

Imi pare rau daca am postat unde nu trebuia :wacko:

Politisti ce statie au ?

Pe ce canal comunica politistii ?

Edited by Catalin
Rolul titlului este acela de a identifica usor natura discutiei/problemei dupa citirea acestuia.
  • Downvote 7

iti dam pe privat si codurile operatiunilor, indicativele si frecventele statiilor. nu le putem posta aici, ma intelegi.

Am inteles.

Astept sa primesc codurile :D

• Downvote 3
  • Member

iti dam pe privat si codurile operatiunilor, indicativele si frecventele statiilor. nu le putem posta aici, ma intelegi.

:ner: Vad ca nu s-a prins omul.

Deagle, asteapta. Te vom contacta noi. ;)

• Upvote 1

esti de la locala? :ner: cum ma sa intrebi asa ceva? presupun ca esti curios rau

Eu nu am vrut sa-l jignesc....L-am intrebat frumos daca e taximetrist sau sofer pe tir.

ce sa zica? e unul din cei care vor sa afle asta si si-a facut curaj, dar cat de ignorant sa fii sa crezi ca ti se va raspunde serios? :ner: poate revine si ne zice cum a hack-uit frecventele :naughty:

esti de la locala? :ner: cum ma sa intrebi asa ceva? presupun ca esti curios rau

de ce injuri pe forum? trebuie sa te raportez la admin ptr limbaj vulgar :ner:

Edited by maxu08

Deagle se vede ca ai nivelul de inteligenta apropiat de cel al unei gaini.

Structurile de forta ale MAI fac parte din sistemul de siguranta si ordine publica al tarii. Adica mai pe limba ta e un fel de armata permanenta aflata mai mereu in misiune.

Daca pe vremea lui Stefan cel Mare armatele de razesti aveau grija ca mesajele si comunicatiile lor sa nu fie interceptate (indiferent de metoda folosita) ce te face sa crezi ca in ziua de azi, si in conditiile tehnice de azi, armata si alte structuri ar lasa comunicatiile ei sa fie interceptate de orice urechist care se plimba cu taxiul?

Te uiti prea mult la filme americane in care tot felul de ciudati "intercepteaza" comunicatiile politiei. In viata reala, crede-ma, nu este nici pe departe adevarat.

Comunicatiile structurilor de siguranta si ordine publica sunt securizate la modul cel mai strict si orice incercare de interceptare, spargere sau bruiere cu acestea sunt aspru sanctionate de lege.

Edited by SandoKhan
  • Active member

hai mai nu mai fiti rai cu el.

Ii spun eu: pe canalul 22 comunicam, dar vorbim codat, sa nu se prinda civilii. Spre exemplu drum liber inseamna ca e radar, si cand spunem ca e radar e liber :naughty:

Dar sa nu mai spui la nimeni!

• Upvote 4