Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

makarov, la rentarm e la 1500 lei. Sau poti sa iti iei in rate, Glock si GP oferind aceasta posibilitate.

Modificat de bozo
  • Membru
Publicat

Arkan sa tragi cu fratiorul mai "mic" te pot ajuta eu, iar dcrist te poate ajuta cu oricare :D .

Garcia, nu rupe foarte in spate , e bine asa cum e. Forta cu care apesi pe el e mica, cred ca sub 1 kg. Teava lunga ii mareste precizia, si elementele de ochire reglabile si cu fibra optica il fac un pistol ideal pentru concurs. Totusi nu cred ca e potrivit pentru autoaparare

Publicat

era o intrebare ;) fiind facut in slovacia (ceho/slovacia ... CZ... ceska zbrojovka ;) ) am presupus ca are aceeas "boala" ca niste CZ-uri destul de interesante si care, ca si cel in discutie are o forta de actionare-rupere EXTREM de redusa.

il fac un pistol ideal pentru concurs. Totusi nu cred ca e potrivit pentru autoaparare

??? de ce? orice pistol este bun pentru autoaparare.

• Membru
Publicat

pentru ca e mare in primul rand, apoi exact din cauza tragaciului, la autoaparare nu e bine sa declanseze chiar asa repede, asta pentru a evita accidentele. Si din cate am observat eu manevrand toate modelele de la ei, la excalibur lipseste unul din sistemele de siguranta care apare la toate celelalte modele si care mi se pare destul de util. Cocosul poate ramane intr-o pozitie intermedeara, cam la jumatate, si numai asa se poate asigura, daca e jos de tot nu te lasa sa pui siguranta. De aceea se evita percutarea accidentala in cazul lovirii cocosului, care e departe de cuiul percutor, fiind un fel de siguranta suplimentara. Si alt avantaj e ca daca stai cu cartus pe teava si dezasigurat, iar cocosul sta in acea pozitie intermediara, devine pentru primul foc un fel de semi-DA, cam ca la glock, numai ca pe cocos.

• Apreciez 1
Publicat

Bozo,cu proxima ocazia cand vin la bucuresti te caut .Mor de curios sa trag cu armele alea...

• Membru activ
Publicat

Daca imi permiteti o parere de amator, un pistol bun, ieftin si din generatie noua ar fi S&W M&P 9.

2200 lei la Arrow. Oricum, a mai fost prezentat aici pe forum.

Publicat

Le puteti incerca la poligonul UTI sunt 3 modele acolo cu care te poti juca inclusiv Excaliburul :clip:

• 1 an mai târziu...
Publicat (modificat)

bozo de unde se pot cumpara arme cu glont in rate?cine ofera aceasta oportunitate?msm astept un raspun urmeaza sa imi iasa autorizatia zilele acestea.

Modificat de livakhe
  • Membru
Publicat

Grand Power, cu sediul in mogosoaia oferea posibilitatea aceasta, si Glock.

Publicat

Daca iti place Macarovul si iti sta bine in mana, au la rentarm, unul pe la 1200 lei SH.

• 5 luni mai târziu...
Publicat

Am o intrebare pt cei in cunostinta de cauza. Am un prieten politist in germania si vrea sa mi dea pistolul lui glock 17 cadou. Acum va intreb cum pot sa intru in posesia lui. Am permis port arma letala sunt cu actele in regula. Stie cineva cum fara sa platesc acciza?

• Moderator
Publicat

Cum ai vrea tu ca pe un site al politistilor sa primesti sfaturi de eludare a legii?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.