Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Si forma finala, publicata in M.O. in vigoare din  04.11.2019

***link eliminat***

Modificat de Marius
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Există deja pe forum Legea 295 actualizată şi consolidată la zi, cu ultimele modificări. 

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Am fost la IPJ sa îmi treacă  încă 50 de cartușe in permisul de arma, conform modificărilor legii și mi s-a spus ca nu se poate, întrucât când eu am fost autorizat, legea prevedea ca ai dreptul la maximum 50...
Cum vi se pare ?

Publicat

Si daca deții 100 si ai trecute doar 50, oare ce se intampla? Practic esti in prevederile legii. 

Publicat

Incearca sa le ceri in scris asta si vezi cum motiveaza atunci daca tot nu vor sa iti treaca 100 pe permis. 

• Moderator
Publicat
în urmă cu 1 oră, Roby a scris:

Am fost la IPJ sa îmi treacă  încă 50 de cartușe in permisul de arma, conform modificărilor legii și mi s-a spus ca nu se poate, întrucât când eu am fost autorizat, legea prevedea ca ai dreptul la maximum 50

Depui o solicitare scrisă și înregistrată, să-ți răspundă oficial. Dacă răspunsul e același îi acționezi în judecată.

PS: Sunt sigur că nu vei primi un asemenea răspuns în scris, ci te vor chema să facă mențiune în permis.

• Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Detin arma de aparare si paza. Am fost la SAESP de care apartin si mi-au trecut pe loc 100 cartuse cu proiectil in permisul de arma. 

• Membru
Publicat

Asa este normal. Numai ca unii transformă interpretarea teleologica a legii în interpretare teologica. 

• Moderator
Publicat

Sper sa nu fie prea off-topic...cred ca s-a mai amintit de asta in trecut 

Era o dispoziție care prevedea ca polițiștii pot efectua ședințe de tragere cu armamentul personal in poligoanele IPJ, dispoziție care se aplica sau nu, in funcție de cum interpretau unii ...lăsam asta la o parte, sa zicem ca s-ar găsi bunăvoința ...

Ce credeți, se poate aplica și in cazul in care poligonul unde polițiștii desfășoară ședințele de tragere, nu este al IPJ-ului, ci al MApN ?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.