- 0
Inchiriere automobil
-
Similar Content
-
By mariusraus
As dori sa stiu daca un chirias trebuie sa aibe viza flotant. Am probleme cu un propietar care tot inchiriaza fara contract de inchiriere la ANAF (a spus-o chiar el) si aduce tot felul de ciudati. Inainte au fost niste drigati iar acum avem 2-3 tinere care fac zgomote si se hlizesc pana la 2 noaptea, pleac si vin la 5 dimineata. Am incercat amiabil sa rezolv problema dar de 4 luni nici o schimbare si am si copil mic de 2,5 ani.
Ce se poate face in acest caz, chiriasi fara contract, fara vize de flotant.
Multumesc
-
By PaulSuiugan
Buna ziua,
Am cumparat o masina in septembrie 2016, am inmatriculat-o fiind primul proprietar in Romania iar de curand am observat ca data urmatoarei inspectii tehnice e scrisa gresit in talon si anume martie 2018(lucru care este imposibil atata timp cat ITP-ul este valabil 2 ani de zile).
Am verificat online pe " http://prog.rarom.ro/rarpol/ " si am observa ca ITP-ul este valabil pana in luna septembrie a anului 2018. Stiu si ca daca politistul rutier imi va verifica talonul apare ca circul cu ITP-ul expirat...desi in talon apare si data inmatricularii iar dupa o logica simpla ar fi imposibil sa am itp-ul expirat dupa un an jumate de cand a fost inmatriculata masina in Romania.
Va rog sa ma lamuriti ce trebuie sa fac?
1. Sa circul asa si sa printata foaia de pe site-ul rar care atesta ca ITP-ul e valabil pana in Septembrie?
2. Sa merg la politia rutiera sa depun talonul pentru schimbarea lui? (nu cunosc care sunt pasii/taxele desi nu e greseala mea sigur va trebui sa mai platesc niste taxe)
3. Sa merg sa imi fac ITP-ul care sper ca de data asta va fi valabil 2 ani
Multumesc!
-
By Alleycat
Voiam să vă întreb dacă se știe cineva, dacă începând cu 2018, punctul de amendă va rămâne plafonat la 145 de lei, sau va crește la 10% din salariul minim (190 de lei). Vă rog să-mi spuneți dacă s-a plafonat, ce act legislativ prevede acest lucru. Multumesc pentru ajutor.
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Question
smihnea 0
Buna seara,
Trebuie sa inchei un contract de inchiriere care are ca scop inchirierea unui automobil pentru o perioada determinata. Va rog sa ma indrumati cum sau daca pot notifica, Politia asupra schimbarii utilizatorului autovehicolului eventual de a nota in talon acest nou utilizator pentru a prevenii eventuale neplaceri pe care chiriasul le poate provoca involuntar proprietarului autovehicolului gen:
- neplata rovigneta => amenda pe numele proprietarului
- amenzi primite prin posta
- eventuale accidente care pot avea un impact asupra proprietarului prin prisma maririi RCA
s.a.
Va multumesc
12 answers to this question
Recommended Posts