Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Tamas Sandor asta e un gunoi, un pervers si un sovin ce n-ati vazut. L-am prins odata cu radarul .... dar a avut noroc, erau alte vremuri.

Tipic romanesc, jignirea pe internet sub nick-uri este sport national in tara asta, cat de usor este sa stai cu tastatura si sa jignesti, in fata nu are unul tupeu sa jigneasca ci doar pe internet in spatele monitorului, am vazut prea multe si prea multi.

Nu mi se pare normala atitudinea de a folosi internetul pentru a jigni in mod public pe cineva si inca odata din nou impresia fata de unii din tara asta coboara in cea mai joasa speta posibila, puteti sa-mi sariti in cap, sa va dati peste cap, consider ca ar trebui sa fiti printre cei care ar merita sa fie disponibilizat din structurile politiei, mie mie rusine cu dumneata !

Avem alte probleme, se moare de foame in tara asta, se desfiinteaza institutii si oameni devotati raman pe strada cu copii sugari in brate, mie rusine mie ca sunt roman cand probabil ca este ungur si mai mult ca sigur uniforma da curaj unora sa-l jigneasca in mod public cu asa nesimtire.

Domnule Tamas Sandor, ai dovezi solide, faci plangere si dupa adresa de IP, adresa de e-mail cu care s-a inregistrat e usor de gasit, da-l in judecata, vin-o cu doi avocati nu cu unu ca se pare unii in Romania au timp de atacuri in mod direct si jignire pe internet.

Deja mi-ati stricat imaginea care o aveam fata de forumul acesta unde nu ma asteptam sa fie folosit pentru atac fata de anumite persoane, acum regret ca mi-am facut cont aici !

Modificat de Header
  • Displace 12
Publicat

cine te-a jignit sau ti-a spus ceva referitor la persoana ta?

ori nu stiu eu citesc un post ori tu nu stii limba romana!! Nimic din ce a spus @rusy nu se referea la tine. Daca vrei sa fii apratorul lui Tamas Sandor - ala care ne ameninta cu armele in caz de ... ai nimerit pe un forum gresit. Cit oi fi eu de aparatorul drepturilor civile, totul are o limita in tara asta. Nu imi place sa fiu luat de prost (ca roman, vorbesc) in timp ce in alte tari unde va calca in picioare nu scoateti un sunet - Slovacia sau Ucraina.

• Moderator
Publicat

Header dupa rationamentul tau, Basescu si Boc trebuie sa aiba milioane de procese. :ner:

In viata reala nu e chiar asa cum iti imaginezi tu, nu i-a obligat nimeni sa aleaga cariera politica.

Publicat (modificat)

@maxu08 nu e vorba de mine ci de ungurul respectiv, nu scoate ala nici-un fel de arma, nu conteaza ca e tigan, ungur, ma doar atitudinea romanului care-si petrece timp injurand ungurii, tiganii pe internet apoi in strainatate se plang romanii ca sunt discriminati, pai o merita din plin.

Nu-i vorba de aparare aici, e vorba de atitudine, nu pleaca nimeni cu Transilvania nicaieri, e tot aici, astea sunt doar "zgomote" si ne distragem atentia consumandu-ne energia si rationamentul inutil,

Faceti cum vreti pana la urma, fiecare daca "nu are spate" si-o fura, stiti bine ca ungurii au scaune multe si voturile lor multe cantaresc bine acum cand asa zisii liberali botezati USL stau la panda si mai mult ca sigur UDMR o sa aibe un cuvant in reorganizarea teritoriala.

Ca exista UDMR in Romania si ca "o tavaleste" cu organizarea alegand ce meniu vor pe masa hartii nu-mi convine dar daca si voi restul de cetateni acceptati atunci serviti ce vi se pune pe masa.

Header dupa rationamentul tau, Basescu si Boc trebuie sa aiba milioane de procese. :ner:

In viata reala nu e chiar asa cum iti imaginezi tu, nu i-a obligat nimeni sa aleaga cariera politica.

Da, dar cine are asa tupeu sa intre in gradina unui comerciant de pepeni si sa-l certe ca nu-i cultiva bine cand stiti bine cu un pepene cumpara prea multi.

Modificat de Header
  • Displace 2
Publicat

Nu, el e un troll de cariera. Ai sa-l mai gasesti banat sau nu pe o serie de forumuri.

• Apreciez 1
Publicat

ai sa fii surprins ca si eu sunt de acord cu regionalizarea tarii DAR strict in baze economice si nu etnice, deoarece eu sunt convins ca o tara puternica incepe cu o economie viabila.

insa nu permit nimanui sa ma ameninte la mine acasa ca daca nu ii permit sa stea cu bocancii pe masa o sa scoata armele!! cam despre asta este vorba

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Header, vezi tu, noi politistii astia, suntem un pic mai nationalisti, mai patrioti. Am si depus un juramant in care se face vorbire despre tara asta, despre romani si alte treburi de genul asta, care probabil pentru tine si alti conationali indragostiti peste masura de mirajul europei unite, nu mai au vreo mare importanta.

Pentru mine, conteaza astfel de "detalii" si cand interesele sau demnitatea romanilor sunt lezate in orice fel, eu ma simt vizat, lezat si jignit. Intelegi?

Publicat

@Header, ma lasi cu teoria asta de doi bani? Eu cred ca omul locuieste in zona si a vorbit in cunostinta de cauza. Cert este un lucru: romanii din cele trei judete au ajuns sa fie discriminati pe toate planurile in propria lor tara. Atat!

@maxu sunt de acord. Daca e sa se faca sa fie pe principii economice.

• Apreciez 1
Publicat

Din pacate se va face pe principii politice! Mai bine sa ramana in aceasta forma!

Publicat (modificat)

Header dupa cum vorbesti nu prea esti roman.

,,Voi romanii"???

Uite eu recunosc ,nu am nimic cu UDMR-isti dar nu ii suport!!

Te rog frumos sa imi iei IP-ul si sa ma dai in judecata.

Doamne mare iti este gradina!

Domnilor forumisti lunetistul a venit cu aceasta varianta absurda pentru a fi mai usor de acceptat cea de-a doua cu 16 judete.

Unul dintre ele este Harghita,Covasna si Mures.

Header iti doresc din toata inima sa te muti in unul dintre cele trei judete.

Pentru ca ,chiar daca nu vrei tu ,vor ramane trei.

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

Header, habar nu ai ce vorbesti , sustin in totalitate cele spuse de Rusy ( il cunosc personal, stie ce spune ) .

Hai sa-ti spun cum sta treaba , eu lucrez in localitatea unde locuieste dl. Tamas . Vino aici si intreaba-i pe unguri daca il iubesc ( atat de jigodie e , upss ! - ip meu este 66.249.72.180 ) , pe politisti ii catalogeaza imputiti .

Daca esti politist, mie rusine cu tine , daca esti civil, cu certitudine esti ungur, astfel nu poti debita acele prosti pe care le spui ! :doh:

PS - lucrez de circa 15 ani printre unguri ,dar nu am vazut un ungur sa-i ia apararea lui Tamas cum i-o iei tu ! Am trait sa o vad si pe asta ! :angry:

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

Header, ia-ne domle "aipiul" si da-ne in judecata... ia afla-ne tu pe noi si rezolva-ne nitel... :ner:

Publicat

Am rămas perplex!

Doamneee, cât tupeu!

Auzi, tot el să-l dea în judecată pe forumist!

Într-o țară democratică, într-un stat de drept, pe numele idiotului cu înclinații spre iredentism, s-ar fi deschis dosar penal și i-ar fi fost retrase toate funcțiile de demnitate publică.

Actiuni impotriva ordinii constitutionale

Art. 1661. C.pen. ” Intreprinderea oricarei actiuni pentru schimbarea prin actiuni ilegale si prin violenta a ordinii constitutionale sau a caracterului national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.”

...bine eu i-aș băga aici și pe toți din guvern, pe cei care susțin acest mod de ”reorganizare” și pe trădătorul ăla de neam ți țară...

Publicat

Si totusi, poate cineva sa SCRIE AICI o explicatie clara si fara echivoc a sintagmei "nesupunere civica" ?

Am auzit pe la radio si tv tot felul de explicatii, care mai de care mai cu cosinus, tangenta, integrala si derivata a II-a, explicatii la care lierii udemereu, si/sau ai supozitorului civic secuiesc sunt experti in evitarea transarii "problemei" .

Publicat (modificat)

”nesupunere civică” e atunci când eu îți dau ”bună ziua” și tu îmi răspunzi în ungurește:”du-te-n paștele mă-tii” :ner:

Modificat de lionn
  • Membru
Publicat

Neah....un exemplu de nesupunere civica am avut eu, in Salonta, cand am mers sa iau o apa minerala de la un butic si cand am intrebat cat costa, vanzatoarea a inceput o lunga peioratie in limba maghiara, oprita doar de injuraturile neoase care mi-au stat pe limba si amenintarea cu OPC.

Publicat

Neconvingatoare raspunsuri, oti fi si voi unguri =)) ca prea sunt in ton cu "linia trasata de partid", in plus de asta, dache in'jura la mine, si eu stie se res'punde "bop'a maty, mirosh kouru" si alte zicaturi neaose ;)

Lista ramane deschisa, astept provincia eventual chiar si pe tociches baci =))

Ridem noi radem, stim prea bine ce se "ascunde" in spatele acelei "nevinovate" sintagme si este clar ca sticla optica ca EI atzitza apele, doar doar cineva mai slab de inger, sau cu dracii mai sturlubatici va face un pas gresit sa poata sa mai apara "pe sticla" un eveniment COFARIU 2 !!!

Publicat

Baselu a deschis cutia Pandorei si acum asteapta reactiile! Poate iese un lucru bun din asta si cade guvernul asta de incompetenti!

Publicat

Regionalizare sau nu cert este faptul ca nu asta ne trebuia acum. Nu arde tara din cauza asta. De ce nu se mai zice nimic de saracia in care ne-au aruncat de aproape un an? Si luna asta ne-au ingropat definitiv cu norma de hrana. Dar ca sa nu mai zica nimeni nimic de saracia in care ne scaldam, ne da great leader alta tema de gandire si uite asa uiti de foame. Ne meritam soarta.

Publicat (modificat)

Daca urmarim de-a lungul timpului pretentiile ungurilor pentru teritorii din Transilvania, acesta este cel mai amplu si mai bine organizat de pana acum. Deja Basescu si guvernul actual au deschis larg capacul de la cutia Pandorei.

Sa ne amintim ca secuii au fost cei care l-au tradat pe voievod si i-au luat apoi capul si l-au trimis viitorului rege al Ungariei. Sa rememoram rascoalele lui Gheorghe Doja si Horia, Closca si Crisan sfarsite atat de tragic.

Sa ne aducem aminte de soldatii cazuti pe teritoriul Transilvaniei in al doilea razboi mondial (aproape 20000, dupa unele cifre recente).

Sa ascultam rugile si strigatele sutelor de mii de iobagi romani care au fost crunt exploatati de grofii unguri si nu numai de ei.

Dar toate acestea sunt prea putin importante pentru caracatita PDL. Important pentru ei este sa se mentina la putere, chiar daca o impart cu cel mai aprig dusman al poporului roman.

Cosbuc, marele poet transilvan, spunea intr-o poezie inchinata anului 1907: "Hristosi sa fiti, nu veti scapa nici in mormant"

Este bine ca fiecare tradator de neam sa-si aminteasca bine aceste cuvinte si sa ia seama.

Modificat de Eduard
Publicat
si totusi romanii stau si stau si stau nepasatori!!! :hmmmt:

Tu esti constient ca "ei" asta asteapta si se roaga sa NU stam nepasatori ?

Asteapta ca omul de rind sa aibe reactii necontrolate ca sa poata sa urle la Marea UE ca romanii ii holoCAUSTizeaza? Ca e mai rau ca in Kosovo si sa ceara ajutor de la BUDA (nu zeul) sa-i protejeze?

Daca autoritatili (cele mai in masura) tac malc ...

• Moderator
Publicat

Asta vor UDMR-istii:

59302947.jpg

Deputatii PDL au respins, ieri, propunerea UDMR ca granitele judetelor sa nu poata fi modificate daca afecteaza proportia minoritatilor nationale.

Solicitarea UDMR se regasea printre articolele din legea privind Statutul minoritatilor, discutata, ieri de Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor.

Un alt articol respins prevedea ca pentru infiintarea sau desfiintarea institutiilor de invatamant in limbile minoritatilor, avizul Consiliului Minoritatilor Nationale este obligatoriu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.