Jump to content
POLITISTI.ro

Reconfigurarea sistemului de ordine publica si politie rutiera


ionut908

Recommended Posts

CSAT a aprobat luni si conceptia de reconfigurare a sistemului de ordine publica prin transferul de personal si responsabilitati in coordonarea administratiei locale. In acest context, Guvernul Romaniei va adopta legislatia necesara pentru transferul de responsabilitati in domeniile ordinii publice si circulatiei rutiere de la Politia Nationala catre Politia Locala pentru a creste astfel eficienta actiunilor de pe teren.

Edited by Administrator
Modificare titlu.
Link to comment
 • Moderator

Eduard, scrie de "personal":

"CSAT a aprobat concepţia de reconfigurare a sistemului de ordine publică prin transferul de personal şi responsabilităţi în coordonarea administraţiei locale."

:angry:

Link to comment
 • Active member

O alta chestie interesanta - Agentia de Cadastru a trecut in curtea coanei Udrea :angry: care se pare CA COnduce Romania la ora actuala. Inca un bonus pt mafia imobiliara. Stai sa vezi cum invie mortii asa peste noapte, cum apar "mostenitori" ai matusii unchiului fratelui proprietarului care a murit acum 100 de ani.

Edited by ben
Link to comment

Am observat mai tarziu ,Marius ! Scuze. Multumesc ( initial citisem fraza a doua ) .

Totusi sa speram ca asa ceva nu se va intamlpla.

Edited by Eduard
Link to comment
 • Moderator

Aceasta decizie nu este altceva decat "Distrugerea si desfiintarea Politiei Romane"

Primul pas a fost desfiintarea posturilor de politie, iar sefii nostrii, destepti nevoie mare, doar din teama ca ar putea sa-si piarda locul caldut, au imbratisat aceasta "mare reforma", iar mai mult decat atat, au raportat si raporteaza in continuare date fictive in privinta eficientei acestui sistem, dupa principiul "sa nu-l suparam pe imparat"

Prin aceasta masura de desfiintare a posturilor nu au facut altceva decat sa creeze unitati de politie zonale, ce vor avea atributii in special pe cercetare penala, iar la nivelul localitatilor rurale, posturile vor fi infiintate de locali sub stricat supravechere si coordonare a primarilor.

Similar vor proceda si in mediul urban, unde primarul o sa devina un Dumnezeu, un fel de baron local, care taie si spanzura dupa bunul plac.

Ceea ce am spus cu ceva timp in urma, faptul ca o anumita parte din cei ce ocupa fotolii caldute in birourile din MAI si IGPR, oameni ce nu au pic de coloana vertebrala, s-a adeverit.

Aceasta miscare a fost pregatita de ceva vreme, cu pasi mici care la prima vedere pareau neimportanti. Cei care trebuiau sa apere aceasta profesie si institutie au dovedit ca nu au suflet si inima de politist, sunt doar niste parveniti si niste impostori. Ma refer in special la cei aflati in acest moment in functiile de conducere ale acestei institutii, precum si la cei din CNP.

De ce spun CNP? Pentru ca ei sunt cei ce au avizat pozitiv toate aceste masuri preliminare, ei sunt cei ce si-au dat acordul pentru toate ordinele si dispozitiile ce au luat din atributiile lucratorului de politie (exemple sunt nenumarate si au fost punctate in multe dintre discutiile de pe acest forum: calitatea de organ de cercetare penala doar pentru anumiti politisti, recentul ordin privind reglementarile din ziona criminalistica, desfiintarea posturilor, etc. sunt doar cateva exemple).

Probabil lunetistul nu a fost multumit de masurile privind disponibilizarea politistilor, iar acum asistam la ultima inventie in materie de reforma, brevetata in laboratoarele obscure ale PDL-ului, de niste incompetenti, ce habar nu au cu ce se mananca munca de politie, avand un mare ajutor si o sustinere din partea unui papagal aflat la conducerea Politiei Romane.

 • Upvote 2
Link to comment
 • Active member

Cei care se asteapta la mai bine de-acum incolo sau ca lucrurile se vor imbunatati si merg pe principiul "poate s-or schimba lucrurile si o sa fie mai bine" sunt niste naivi, ca sa nu spun altceva. Asteptati-va doar la ce-i mai rau posibil si nimic altceva. Se va alege praful de absolut tot, nu doar de Politie.

Edited by ben
Link to comment

.... si atunci directia politiei rutiere si cea de ordine publica din igpr, ramanind fara "obiectul muncii" se desfiinteaza sau trec de ministerul administratiei ? nu ca le-as plinge de mila, dar de curiozitate ;)

Link to comment
 • Active member

Sunt curios de cand se implementeaza masurile acestea. Banuiesc ca de la 1 ianuarie 2012.

PS Ne mai miram de ce ne calca in picioare ungurii la noi in tara sau de ce ne batjocoresc pana si australienii, din capatul celalalt al globului.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

DOOM DAY !!! Asta e ziua de azi...cred ca comunitarii sarbatoresc cu sampanie.Sa le stea in gat. Eu imi voi da demisia daca mi se va cere sa trec la retarzii aia...

 • Upvote 3
Link to comment
 • Moderator

ben

Mai dureaza, nu au cum sa o faca asa repede. Trebuie modificata aproape toata legislatia ce reglementeaza activitatea politiei.

Ce e interesant, e ca sobolanii aflati la conducerea acestei institutii, nu au publicat (rasuflat) nimic despre aceasta "conceptie" aprobata azi de Traienica.

arcan

Ce spuneai de Liviu Popa? Intradevar, un mare om, un mare caracter ... :doh:

Link to comment
 • Member

Imi place si CNP-ul!S-a opus pana la sange pt.ca asta sa nu se intample.Lua-i-ar boala de nervi pe toti de acolo incepand cu motoristii de nave cocotati in frunte.De asta au desfiintat si forumul pe siteul lor, stiau ce se va intampla si au vrut sa se puna la adapost din timp.Acu daca dai cu grenada si nu scoate capul niciunul de acolo.Unde-i asofronie sa-i mai ia la palme pe cei care nu-i faceau plecaciuni?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.