Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Cu stramosescul strigat de lupta ,,pe ei, pemama lor !,, sa le scoatem din cap acestor impostori figurile de politisti.Paznicii sa ramana paznici. Ce e frate in Iasi, ca si firmele de paza se dau pe sticla cu cagule pe mecla....

• Apreciez 4
  • Membru
Publicat

Haideti sa va arat o discutie pe care o port de cateva zile, ba pe contul meu de youtube, ba pe contul agariciului astuia pe youtube, respectiv, cu un "mascat" de la militia localizata Rm. Valcea, care incearca din tot sufletul lui de militian local sa ma convinga ca ei au dreptul sa poarte cagule si sa intervina si eu sunt "limitat in gandire", "ingust la minte", "pogonici" si alte asemenea invective. Va doresc lectura placuta, e o adevarata telenovela. Intai am comentat la videoul asta :

Comentariul meu a fost urmatorul : Sunteti ridicoli bai! Nici nu aveti dreptul de a purta cagule! Sunteti niste wanna be si asta veti ramane.

Dupa care a inceput polologhia. (recomand aviz cardiacilor si celor care nu suporta limbajul mai de colt de strada sa nu citeasca) :

SCORPIONVALI (1 week ago) Remove | Block User | Spam

POGONICIULE!!! DACA VREI SA VEZI IN REALITATE TE ASTEPT!!!

Kmcoio (1 week ago) Spam

Tovarase, militia comunitara NU ARE DREPTUL sa poarte cagule sau sa aiba echipa de interventie...te rog sa ma scutesti de invitatii ridicole si alte chestii de genul asta ca ma doare in basca de wing ti-o-npingul tau ai inteles? Daca esti campion, foarte bine, dar nu mai picati in ridicol cu cagule si alte c%$%$ din astea, cand competentele voastre sunt de a alerga vanzatoarele de patrunjel prin parcuri, ok? Si mai usor cu amenintarile voalate si jignirile pentru ca iti repet, nu mi-e frica de tine si de niciunul dintre papitoii tai de colegi. Adio!

SCORPIONVALI (2 days ago) Remove | Block User | Spam

CE PREGATIRE AI PAPITOIULE??? ESTI VREO PERSONALITATE???? AI FACUT CEVA IN VIATA???? AI FACUT CEVA PENTRU FAMILIA TA??? AI FACUT CEVA BUN PANA ACUM CA SA JUDECI ALTE PERSOANE??? INTAI PREGATESTE-TE PE TINE IN VIATA SI PE URMA JUDECA!!!! LA RASPUNSUL PE CARE L-AI DAT ESTI SLAB PREGATIT!!! NU JUDECA OMUL DUPA INFATISARE ZEVZECULE, O SA AI O MARE SURPRIZA!!! PRIVESTE-TE IN OGLINDA SI VEZI CE AI REALIZAT PANA ACUM DUPA CARE VEI TRECE LA JUDECAREA ALTORA!!!!! ESTI UNUL DIN MULTIPLII OAMENI SLABI PREGATITI IN ACEASTA SOCIETATE!!! POATE CHIAR UNUL DIN VANZATORII LA TARABE???

Kmcoio (1 day ago) Spam

Mai "pregatitule", nici nu ma obosesc sa iti spun ce pregatire am...poate sunt politist, dar unul din aia adevarati. Ciocul mic si joc de glezne, "mascatule"!

SCORPIONVALI (1 day ago) Remove | Block User | Spam

DA PREGATITULE!!! ESTI LAUTAR!!! CINSTE TIE POLITISTULE ADEVARAT CE ESTI!!! COICU MIC FRAIERE!!! ESTI SLAB PREGATIT PT SOCIETATE!!! LASA DATUL CU PAREREA !!! MAI BINE INCEARCA NISTE ACORDURI SI VEZI SA NU TI SE RUPA COARDA MI - SE RUPPE DE TINE!!!

Kmcoio (10 hours ago) Spam

Omule, se pare ca nu am cu cine discuta, pentru ca vad ca insisti in infatuare si prostie, ca toti militienii locali, de altfel. Ti-am spus clar ca voi NU AVETI dreptul de a purta cagula de mascare si sa aveti echipe de interventie, pentru ca atributiile voastre nu implica activitati pe linie de crima organizata sau terorism, ci doar alergarea de vanzatoare de patrunjel prin piata. Cine incearca sa para ce nu e, eu sau tu si colegii tai de doi lei? Daca va vad pe strada cu cagule pe fata, iti garantez ca veti da cu subsemnatul pe unde trebuie. In alta ordine de idei, te respect pentru sportul pe care il faci, dar ti-am zis, nu mai pica in ridicol cu cagule si alte rahaturi. Daca erai asa bun, erai coleg cu mine, nu cu militienii locali. Sa ai o zi buna!

SCORPIONVALI (8 hours ago) Remove | Block User | Spam

Ar trebui sa mai citesti si tu un pic legea!!!! ai ramas in urma fratele meu!!!! Faptul ca judeci niste oameni fara sa-i cunosti imi lasa amar in gura!!!! Sa nu uiti niciodata tipule ca in spatele unei uniforme se afla intotdeauna un om!!! un om pe care tu nu-l cunosti dar iti permiti sa iti dai cu parerea!!!! Daca pretinzi ca ai fi in domeniu ai gandi altfel dar nu esti!!!! esti un pion in societatea asta puturoasa care din lipsa de preocupare a ajuns sa isi dea cu parerea despre altii!!!! Felul nostru romanesc! Mai greu este sa facem dracu ceva pentru societate!!! Asa ca lasa naiba parerea despre altii si incearca intotdeauna sa cunosti omul!!! O zi buna sa ai

Apropo!!! Daca tot spui ca esti in domeniu! Cagula se poarta pentru ati ascunde identitatea in misiunile pe care le ai tipule, nu pentru ceva anume!!!! puneti capul la contributie sau esti unul din militienii facuti la norma???

Coleg cu tine???? Ma faci sa rad dar nu se stie niciodata! Poate cantam impreuna!!

Kmcoio (2 hours ago) Spam

Ha ha ha...deci m-am spart de ras...sa citesc legea?! Nea Vali, pe bune, iti dai in petic. Cagula se poarta in baza unei tabele de inzestrare si a unor prevederi legale, ordine cu caracter intern(bine, nu ai tu de unde sa stii ce sunt alea, ca doar esti GARDIAN PUBLIC cu talente de politist), se poarta de catre structuri ale Politiei Romane si atat. Trebuie sa intelegi, chiar in legea voastra de infiintare scrie, ca politistii locali sunt obligati sa isi decline identitatea inainte de a efectua vreo activitate legata de serviciu si sa poarte ecuson cu numele si numarul matricol. Voi nu aveti dreptul la detasamente de interventie, pentru ca nu aveti atributii pentru asa ceva. Nu aveti voie, prin lege, sa va ascundeti identitatea. Ha, ha, ha, am auzit ca v-ati facut detasament la Valcea. De abia astept sa vedem, i-o placea lui Alecu sa dea explicatii pe la Bucuresti? Va astept in strada, dragilor.:))

SCORPIONVALI (11 minutes ago) Remove | Block User | Spam

Esti foarte tare!!! Sunt dat pe spate de atata cultura!! pe cuvantul matale??? dupa tine numai politia are dreptul??? unde ai citit mataluta???? in piata??? pe taraba??? la vreun acord de chitara??? ceea ce ai spus dumitale se refera la persoanele care au atributii specifice dar mataluta nu ai de unde sa stii doar nu cumva s-a infiintat vreo lege pe acorduri de chitara??? in orice institutie care are specific de ordine si siguranta publica ai dreptul de a infiinta un detasament special pentru ati proteja oamenii in teren de indivizi ca dumitale cu gandiri inguste si care stiti numai sa jigniti si sa dati la cap celor care incearca sa-si castige exixtenta!!! dar dumneata nu e asa ca nu ai de unde sa stii ce e aia EXISTENTA???? Dumneata esti un tip foarte tare, destept, inteligent si nu te poti cobora la nivelul unui OM!! Felicitari!!!! Sunt rupt de taria cuvintelor dumitale!

Kmcoio (9 minutes ago) Spam

:=)))))) deci m-am spart de ras....spune-mi si mie actul normativ unde specifica asa ceva... te rog. Lasa-te de figuri, ti-am mai spus odata, poate iti intra in cap. Sunt POLITIST, si inca unul dintre aia adevarati, asa ca nu iti merge cu mine. Deci, in care lege scrie? Mai omule, trebuie sa intelegi ca nu am nimic cu tine ca persoana, tot respectul pentru sportul pe care il faci, dar fratilor, cunoasteti-va lungul nasului si nu mai incalcati legea daca vreti sa deveniti o institutie respectata, fara a incerca sa ne copiati pe noi. Vrei sa fii politist? Fa scoala sau academia si intra in politia romana.

SCORPIONVALI (4 minutes ago) Remove | Block User | Spam

Am facut scoala tipule si nu numai!!!! Imi pare bine pt ca totusi ai o gandire mai matura!!! nici eu nu am nimic cu tine si cu meseria ta de lautar sau ce o fi!!!! Dar retine un singur lucru..............uite-te la tine iar daca esti cu adevarat politist incearca sa mai schimbi un pic mentalitatea!!!! institutia in care pretinzi ca lucrezi nu e asa bine vazuta!!!! dar repet.............cu siguranta nu esti politist!!!!! E VORBA DE RESPECT IAR MATALUTA L-AI UITAT UNDEVA PRIN TAREBELE CU PATRUNJEL

SCORPIONVALI (36 seconds ago) Remove | Block User | Spam

apropo domnule politist in care lege specifica ca numai politia romana are dreptul??? Adevaratule!!!

Eu unul va spun ca sunt frapat pana la apoplexie de ideile pe care le are nenea asta in cap....cititi in special partea subliniata. Astora le-a intrat in minte ca ne vor prelua atributiile si ca ei sunt miezul din Fanta. Nu stiu, sa mai continui discutia cu el sau nu? Daca va intrebati care e, va spun eu. Ala mai solid de face scheme in video.

• Apreciez 2
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Kmcoio, omul e un idealist, are texte basesciene gen "sa facem ceva pt societate" si mai e si ipocrit pe deasupra. "Politist facut la norma"? Pai el ce naiba o fi? Evident nu politist, dar cu siguranta facut la apelul bocancilor, pe langa faptul ca e si cocolar cu un asa username. Bine ca nu-si zice dani_boss74_seriful

Oricum nu cred in fentele acelea de mai sus. Intr-o lupta pe strada nu stiu cata valoare are si oricum nu cred ca lor le trebuie asa ceva. Din cate am inteles eu vanzatorii de patrunjel sunt foarte pasnici.

PS Nu-l mai fa militian ca aia erau cu 10 clase peste comunitari.

Modificat de ben
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Pe langa faptul ca e frustrat, analfabet si multe altele, nu am putut sa nu remarc fizicul impunator al colegului sau. :ner:

I-ai zis bine Kmcoio, dar asta nu rezolva nimic.

Singura arma, sesizari la MAI.

Modificat de VictorL
  • Membru
Publicat (modificat)

kmcoio, eu zic sa nu mai continui discutia cu el ca l-ai bagat in seama destul,asteapta un apel 112 al alora doi din filmare, cand vor chema politia ca "i-au incalecat" vanzatoarele de patrunjel...dar te rog sa filmezi si acea faza

Modificat de georgedi
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

kmcoio, ingnora totul.

Nu e bine sa te cobori la nivelul lor, stii vorba aia: nu te certa cu prostii pt ca te coboara la nivelul lor si te bat cu experienta.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

ma intreb cand o sa incepeti sa atacati si pompierii. :blink:

• Displace 17
  • Membru
Publicat

PS Nu-l mai fa militian ca aia erau cu 10 clase peste comunitari.

Ei sunt imputernicitii primarului...asadar nu sunt politisti si mai cu seama nici militieni :ner:

• Moderator
Publicat

ma intreb cand o sa incepeti sa atacati si pompierii. :blink:

Eu ma intreb cand o sa realizezi ca esti doar un intrus aici ...

Publicat

Pt. „unu altu “

Ce ai frate cu pompierii că sunt oameni cu studiile la zi nu facute ca voi in timpul liber

Plagiatul e nimica toata pe linga ce faceti voi

Copiati tot

Aveti oameni atiita de buni ca nu fac diferenta intre ce e de tinut si ce e de aruncat. Iau tot ce au aruncat altii. :ner:

• Moderator
Publicat

Domnul unu altu este un jandar, asa se explica si derapajele pe care le are pe acest forum. Este de inteles reactia sa, intrucat nici ei nu sunt mai departe de comunitari. Au aceleasi indeletniciri, datorate obsesiei in a parea ceea ce de fapt nu sunt si aceleasi inclinatii catre impostura ca si comunitarii. Asa ca va rog sa-i ingnorati frustrarile.

Multumesc pentru intelegere.

• Membru
Publicat (modificat)

De la clipul de mai sus am ajuns la altele, mai exact la unul cu gardienii din Constanta.

Imi puteti spune si mie cum de babuinii respectivi au MAI la motocicleta? Nu este un nr de genul CT 99 MAI, ci unul specific masinilor de Politie. Pe langa stetoscoapele de culoare rosie....

http://youtu.be/-mgF88OQntI

Modificat de ben
  • Membru
Publicat

Din ce am vazut eu in clip singurul comunitaur era doar seful lor care dadea o declaratie despre transformarea din comunitara in locala, iar in imaginile de prezentare erau prezentati doar politistii din cadrul Politiei Romane fara vreo legatura cu garda primarului

• Moderator
Publicat

Inaginile sunt cu politisti, nu sunt cu comunitari, iar reportajul e din Decembrie 2010 cand nu exista "locala".

Publicat (modificat)

Esre o idiotenie de la montajul imaginii. Neavind imagini "revelatoare" cu gardienii pu'blici, au folosit imagini cu (citez interlocutorul) POLITIA NATIONALA ....

edit ... a mai murit un drac Marius =))

Modificat de serhente Garcia
Publicat

De la clipul de mai sus am ajuns la altele, mai exact la unul cu gardienii din Constanta.

Imi puteti spune si mie cum de babuinii respectivi au MAI la motocicleta? Nu este un nr de genul CT 99 MAI, ci unul specific masinilor de Politie. Pe langa stetoscoapele de culoare rosie....

http://youtu.be/-mgF88OQntI

Politistii din imagini sunt colegi de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta nu sunt "badigarzi locali" :lol: Pe unii i-am recunoscut in imaginile postate. Probabil le-a fost rusine sa posteze un reportaj cu paznicii primăriei.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Daca e pe-asa, atunci mea culpa, desi eu sincer nu am vazut pana acum costume de motociclist in genul respectiv, mai ales si cu inscriptia Autoritatii Teritoriale de OP.

Ai dracu` comunitari au copiat absolut tot, incat orice detaliu cu care nu esti obisnuit la uniforma ai impresia ca ar putea fi vreun gardian cu uniforma trasa la indigo :ner:

Modificat de ben
Publicat (modificat)

ben, motocicletele respective au fost achiziţionate prin fonduri ATOP, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa. Probabil ca un semn de recunoştinţă faţă de acest efort financiar poliţiştii au purtat o vreme şi acea siglă ATOP. :clip:

Modificat de copman
Publicat (modificat)

otonel, ia o pauza.

As vrea sa o intreb pe colega noastra Bruneta daca are idee cine e mascariciul antrenat de SWAT si de discipolii lui Bruce Lee din Botosani. Stiti voi, comunitarul antrenor de trupe speciale ale politiei, fost legionar unde a sarit cu parasuta, si fost militar de elita in Romania unde a facut militarie de elita... :ner:

Bruneta, te rog lamureste-ne si pe noi...nu il stii din intamplare???

De acest specimen vorbesc : http://usagency.webs.com/

numitul Moruz Marius Daniel din Botosani...

Modificat de arcan
Publicat

Problema sta in felul urmator: in Targoviste deja au aparut acesti politisti locali si nu va pot spune decat ca un "ochi neavizat" nu poate face o distinctie clara intre Politia Romana si politia locala. Dau exemplul unui astfel de politist local care avea gradul de "functionar public principal" sau ceva de genul acesta. Uniforma lui (identica as putea spune cu cea a Politiei Romane) se compunea din: coifura - cascheta de culoare alba (gen Politia Rutiera), ATENTIE! CU UN RAND DE LAURI PE COZOROC, ASEMANATOR OFITERILOR DE POLITIE, PANA LA GRADUL DE INSPECTOR PRINCIPAL, camasa de culoare bleu, epoleti pe care avea trei trese in V, pantaloni bleumarin tip tercot. Este inadmisibila o astfel de situatie in care nu se poate face o diferentiere clara a institutiilor de ordine publica.

Intr-o alta ordine de idei, iata ce am gasit pe site-ul Directiei Generale de Politie Locala - Sector 6 Bucuresti:

"La numirea în funcţia publică, funcţionarii publici din Poliţia Locală depun jurământul de credinţă în faţa şefului Poliţiei Locale, în prezenţa superiorului ierarhic şi a unui coleg.

Jurământul are următorul conţinut: "Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să îndeplinesc conştiincios îndatoririle ce îmi revin potrivit funcţiei, să respect normele de conduită profesională şi civică şi să păstrez secretul profesional. Aşa să-mi ajute Dumnezeu." Formula de încheiere va respecta libertatea convingerilor religioase.

După numire, funcţionarii publici din Poliţia Locală urmează un curs de formare, cu durata de 3 luni, organizat în centrele proprii ale Poliţiei Locale sau în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, conform planificării.

La terminarea cursurilor, funcţionarii publici din Poliţia Locală obţin certificate de absolvire.

Funcţionarii publici din Poliţia Locală nou-încadraţi sunt obligaţi să încheie angajamente de serviciu pentru o perioadă de 3 ani."

Adica eu plec de acasa 2 (doi) ani de zile sa fac Scoala de Agenti la Campina, imi las sotie, copil de 1 an acasa, sacrificii, bani cheltuiti samd., iar impostorii astia fac un curs de calificare de 3 luni si au aceleasi drepturi (poate chiar mai multe decat mine)? Mascaricii astia cu 10 clase de scoala profesionala si cu "lopeti" de muncitor la drumuri si poduri, vin sa faca pe politistii? Ei nu sunt in stare sa intocmeasca un PVCC, ca sa nu mai vorbim de un Proces-verbal de constatare a infractiunii. Sunt si eu curios, cam ce invata ei in astea 3 luni de scolarizare?

E grav...

• Apreciez 1
Publicat

Cu teama in privire si umilinta in glas, tin sa va reamintesc ca necesitatea primordiala de cadre in tara noastra este de ospatari si tinichigii auto ;) . Nu vreau sa jignesc respectivele meserii, intrucit coeficientul de iteligenta necesar pentru a le indeplinii cu succes este net superior celui necesar pentru un GE-PEU (observati ca evit cu ostentatie atribuirea denumirii care ar trebui sa ne fie total rezervata, respectivei structuri pseudopara(litico)militare)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.