Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Vorba cuiva: Pune un prost paznic la o bariera si brusc se va crede stapanul lumii.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Localii din Bucuresti si-au facut si cont pe facebook.

Si evident ca sunt atat de incuiati, incat in fotografia de la profil etaleaza o dovada clara a faptului ca incalca legea. Oare nu au citit legea lor de functionare?

Poarta cagule fara a exista o prevedere legala in acest scop si inscriptia de pe pieptul unuia dintre cei doi maimutoi, nu respecta legea politiei locale unde scrie foarte clar ca trebuia sa existe si cuvantul "LOCALA".

14121956g72g9i4v.jpg

PS:

Priviti si cum si-au pus cagulele pe cap ... astfel incat sa le optureze campul vizual.
:doh:

Probabil pentru a nu uita ca o au pe cap ...
:lol:

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Parca am fi la "Cascadorii rasului". Astia chiar traiesc cu ideea ca o cagula ii face mai viteji. O sa ma sparg de ras cand o sa vad prima stire cu astia tavaliti pe jos de vreunul.

• Moderator
Publicat

Priviti si cum si-au pus cagulele pe cap ... astfel incat sa le optureze campul vizual. :doh:

Pai cand s-au incordat, li s-a infoiat parul de pe cap si, evident, cagulele s-au ridicat , odata cu aerele din capetele lor.

• Apreciez 2
Publicat

Deci nu pot sa imi revin...din ras. Ei erau acolo mai speciali. Doamne ăştia sunt izvor nesecat de prostie.

1501024hscxtyup.jpg

post-335-069819800 1313356616_thumb.jpg

• Apreciez 1
Publicat

va salut. si la mine in localitate aceeasi poveste. masina politiei comunitara dotata cu semnale luminoase rosii-albastre. unde mai exact trebuie sa trimit o astfel de petitie, sau ma rog, unde pot instiinta? multumesc

Publicat (modificat)

E-mail petitii@mai.gov.ro sau la adresa Ministerul Administratiei si Internelor, Piata Revolutiei nr.1 A, sect. 1, Bucuresti.

Modificat de copman
  • Membru
Publicat

Copman, nu stiu daca ai vazut si profilul separat al celui care administreaza contul respectiv de facebook :)

Nu-l pun aici ca nu vreau sa-i fac reclama, dar merita vizitat :))

Publicat (modificat)

Daca un comunitar este agresat , fapta se incadreaza ca si in cazul unui politist, militar, procuror...etc?

Modificat de Madalin
Publicat

Ato omis sa vedeti linkul ce vi l-am pus pe threadul cu descretirea fruntilor....Acolos a vedeti un comunitar care e antrenor de trupe speciale, s-a antrenat cu discipolul lui Bruce Lee, a facut cursuri in america cu SWAT....

Va rog eu frumos uitati-va la asta:

http://usagency.webs.com/

• Membru
Publicat

Interesant e ca referitor la activitatea lui in Legiunea Straina, in Regimentul de parasutisti scrie ca a sarit cu parasuta :ner: Sa mori tu!? Eu credeam ca faci submersii.

- I served one year in the Romanian Army in the National Guard special unit with the rank of Sergeant performing successfully various missions.

Adica a facut armata, stagiul obligatoriu.

Basseball player

Period: 1990 <> 1998

Company and location: National Team,Romania

Job domain: Sport

- I won with the team the European championship and a lot af national prizes.

Adica oina. Din cate stiu eu, Romania nu are echipa nationala de baseball

- Tactical wepons trainings with the SWAT teams from United States

Las-o ca macane.

• Apreciez 1
Publicat

E cel mai tare mincinos pe care l-am vazut in viata mea...

Publicat

ai vreun gand? :ner:

Ma gandeam ca multi nu stiu treaba asta.

Au noroc ca ii confunda lumea cu politistii adevarati ca altfel erau busiti rau chiar si mascaricii aia cu cagule.

• Moderator
Publicat

Raspunsul este DA. In cazul in care un comunitar este agresat, fapta indeplineste elementele constitutive ale infractiunii de ultraj, la fel ca si in cazul politistilor. Acest lucru este prevazut chiar in legea de infiintare a politiei locale.

14121956g72g9i4v.jpg

I-am intrebat pe domnii locali din capitala pe acel cont de "feisbuc", priviti ce mi-au raspuns:

15181141zwgtb5qo.jpg

O sa va tin la curent cu conversatia pe care o port cu domnii locali.

Am salvat si poza la cea mai mare dimensiune si cat de curand, zilele acestea cand o sa am putin timp pentru o compunere, o sa le fac o sesizare la MAI. :naughty:

• Apreciez 3
Publicat

Ah, stai ca intru si eu peste ei pe feisbuc. mama lor de impostori ordinari...

Publicat (modificat)

Poti da linkul catre respectivul cont. Ori nu mai stiu eu sa tzacanesc la tastatura, ori contul este dezactivat.

rezolvat, gasit, era de la tzacanit ;)

Modificat de serhente Garcia
Publicat

Am vazut o faza de tot hazul: Doi comunitari de la asa zisul lor serviciu de rutiera, la intrarea in Mangalia, au avut intentia sa opreasca un camion de mare tonaj, soferul le face semn din mers ca nu vrea sa opreasca, iar ei l-au salutat si l-au lasat sa treaca!!!!!!! :ner:

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

bogdanel, sunt cateva modele de sesizari pe paginile anterioare. Bafta!

• Membru
Publicat

Am gasit si am si trimis petitia pe adresa de email .

Le facem una si celor din Botosani?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.