Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• 1 an mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

Salutare. 

Am avut o situație în această seară. Am fost oprit de un echipaj de poliție în trafic pentru un control de rutina. In componența acestui echipaj se afla și un angajat al Poliției Locale. Deși a participat la percheziția mașinii nu s-a legitimat. In timpul verificărilor autoturismului, le-am spus polițiștilor că tocmai m-am întors din Olanda de câteva săptămâni, de la munca. Agentul de la Poliția Locală a spus atunci ,,A, daca a venit din Olanda e clar" insinuând că aș fi consumat droguri, fara a avea nicio probă în acest sens, doar o presupunere eronată bazată pe o preconcepție referitoare la ceea ce se întâmplă în Olanda. Menționez că nu este prima dată când același agent are un comportament de acest gen, de exemplu cu o alta ocazie in care am fost oprit ca pieton la o oră târzie mi s-a spus să mă îndrept spre casa deoarece nu am niciun motiv să fiu pe strada la acea ora . Se poate face o plângere pentru depășirea atribuțiilor de serviciu sau purtare abuziva in situația din aceasta seara?

• Moderator
Publicat

@AlbertK28, oricine are dreptul legal să formuleze plângeri. 

Mai departe, rămâne de văzut dacă aspectele sesizate sunt sau nu fapte de natură penală. Din ce povesteşti nu prea par să fie, dar e dreptul tău să formulezi orice plângere doreşti.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.