Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

L-am rezolvat eu! :)

yo3ies, ai putea chiar să suni la 112 pentru a sesiza că nişte impostori vor să te oprească! Atunci să vezi ce reacţii vor fi!

• Membru
Publicat

Nu îl mai învăţa la prostii, Sache! Vrei să ia amendă pentru apelare nejustificată? SNUAU 112 nu este pentru astfel de situaţii.

• Apreciez 2
Publicat

Nu trebuie sa sun la 112. Trebuie doar filmati si daca devin violenti atunci apel la 112. Oricum greu sa ma prinda pe mine si daca totusi insista ma opresc langa primul echipaj de Politie si sa ii vad atunci pe latraii locali. Cu burtile lor si la stilul lor de condus nici nu trebuie sa pedalez prea tare. Mai la noapte ca acu tre sa ajung intr-un OBI ca nu stiu ce PROMO e a gasit nevasta totu redus la 30 la suta, o sa va fac un film strip cu actiunea unor latrai locali de astazi. Apropos am descoperit ca pot sa imi extind raza de actiune foto si in ploiesti. 13 ron drumu dus intors merita, saptamana viitoare fac ceva turism asa ca daca e careva din Ploiesti care stie pe unde isi fac veacul vreau ceva adrese.

Publicat

In Ploiesti in zona Halelor centrale, pe langa Catedrala si pe langa Judecatoria Ploiesti unde pazesc intersectia deoarece se lucreaza in zona, dar in cursul saptamanii deoarece in weekend nu gasesti unul pe strada.

Publicat

Urmeaza saptamana viitoare undeva intre luni si Vineri si o excursie la Plloiesti pentru a descoperii orasul cu aparatul Foto. Dar si localii nesimtiti

Publicat

Vezi că pe domnii locali ploieșteni îi găsești în special pe acel bulevard principal, cel care face intrarea în oraș pe partea cu facultatea de petrol și gaze.

Sau cel puțin eu așa i-am văzut când am stat o săptămână acolo. Caută să nu-i provoci pentru că mulți n-au prea multă minte iar reacțiile pot fi din cele mai surprinzătoare. Vezi exemplul celui cu dusterul din clip. Localii, ca și o bună parte a colegilor noștri, n-au înțeles nici în ziua de azi că pe stradă fiind, persoană publică prin natura meseriei, oricine te poate fotografia fără să îi poți interzice asta. Nu te pozează pe tine Popescu ci doar un polițist. Ăsta este unul dintre motivele pentru care e bine să fii curat, îngrijit și să ai o atitudine demnă de haina pe care o porți. Să vorbești exemplar. Nu știi cu cine intri în contact și mai ales când apari pe net.

Ca atare, păstrează acea distanță protectoare pentru că, repet, mulți dintre ei la vederea camerei se transformă.

Multă baftă!

Mi-ar plăcea să văd dialogul, filmat discret, între un contravenient șofer oprit de un local în afara sferei atribuțiilor acestuia. Adică, exemplu, oprit pentru linia continuă.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

stai sa vezi cand o sa le dea toate atributiile..

Ăsta e comunitar şi visează.

Publicat

Pai altceva ce le-a ramas? Sa copieze si sa se viseze politisti.

Publicat

"Situatii in care politia LOCALA incalca legea" ... este titlul topicului
nu prea se incadreaza in titlu dar ... azi, am vazut prin centru "patrule mixte". un agent si un "ceva" de la gardieni. intrucit acel ceva avea pe epolet o steluta relativ asemanatoare cu cea a inspectorilor de politie, normal avea o atitudine de superioritate fata de agent.
poate cei care au participat la asemenea "triule" pot da mai multe detalii.

Publicat

Sunt politisti locali cu studii superioare. Si ei au stelute pe umeri dar pe mijlocul epoletului (cum sunt cele de general de armata) si nu pe marginile exterioare ca cele ale ofiterilor de politie. Epoletul are ,,chenar,, argintiu pe toate patru laturile si nu doar trei, asa cum sunt cele ale ofiterilor nostril.  Asa ii diferentiaza de cei fara studii superioare. Cel putin asa stiu eu. Nu ma intreba ce insemnatate au ca nu le cunosc gradele. Am vazut si locali cu o steluta dar si cu un ,,V,, in acelasi timp. Iarasi spun, nu stiu ce inseamna aceasta combinatie de stele si ,,V,,-uri.

Atitudinea superioara o avea fata de agentul de politie ori fata de gardienii colegi cu el? Pentru ca orice fel de atitudine ar avea si orice fel de scoala, un lucru este cert. Nu se compara cu un agent de politie pentru ca el nu are ce are agentul si anume, SCOALA DE POLITIE. De atributii care sa-i recunoasca studiile superioare nici nu se pune problema. Deci... Despre ce vorbim?

• Membru
Publicat

Prea multa atentie acordata gradelor unor imbecili de la Primarie.

• Apreciez 4
  • Displace 1
Publicat

Stelarii sunt sefi.
De ce nu a luat nimeni din conducerea IGPRului atitudine cand s-a dat legea lor specifica, in sensul criticarii folosirii de stelute pe epoleti ?
Ma gandesc ca puteau folosi si alte simboluri pentru sefi asa cum au folosit V-uri in loc de linii.

• Apreciez 1
  • Displace 5
  • Membru
Publicat (modificat)

Tu nu pricepi ca ne doare-n ... de gradele lor ca sunt stele, ca sunt V-uri, ca sunt E-uri?!?!?!

Uite cum stam acuma si facem teoria chibritului despre gradele lor, ce forma au, cum sunt croite si dam importanta unui serviciu din cadrul unei primarii. Pai ce-om avea? Indizii astia in forma care se prezinta nu ar trebui sa existe. PUNCT. Ma doare ca pe multi altii in 4 litere de gradele lor, de parca asta era beleaua, ca folosesc tot stele, nu ca poarta fix aceeasi uniforma ca a Politiei, desi ei au alta stabilita clar in Regulament, au inscriptionate masinile la fel ca ale Politiei, cu girofare rosii, ca isi depasesc atributiile si unii stau si teoretizeaza despre niste rahaturi de "grade" si croiala lor. 

Sunt curios daca fleica de la pantof e aceeasi ca a noastra. :wacko:

Aaaa ... sa nu uit. Ma doare fix in ..... daca aia cu stele sunt sefi. Pt mine sunt aceeasi "chestie", dar multumim pt informatie. Nu ca ne-ar fi interesat

Modificat de Ben
  • Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

stai sa vezi cand o sa le dea toate atributiile..

Localule! De unde ai aparut? Toate atributiile!? Habar nu ai ce inseamna asta!

Nu se va intampla asa ceva niciodata!

Atitudinea superioara o avea fata de agentul de politie ori fata de gardienii colegi cu el? Pentru ca orice fel de atitudine ar avea si orice fel de scoala, un lucru este cert. Nu se compara cu un agent de politie pentru ca el nu are ce are agentul si anume, SCOALA DE POLITIE. De atributii care sa-i recunoasca studiile superioare nici nu se pune problema. Deci... Despre ce vorbim?

Despre niste impostori!

Referitor la atitudinea lor fata de unii colegi, din pacate este si vina colegilor nostrii care le permit orice acestor impostori. Sunt cativa, cu care imi este rusine, care ii considera colegi  si ii trateaza mai bine decat isi trateaza proprii colegi politisti. Asta este nivelul unora dintre politisti. Locali trebuiesc tratati cu indiferenta, in cel mai bun caz, iar in cel mai rau caz cu... (ma abtin).

P.S. Sunt destui agenti de politie absolventi de studii superioare, dar care nu primesc niciun spor pentru acest lucru.

In schimb, paznicii locali, daca au studii superioare, primesc asa ceva. Paznic cu facultate!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Sache, stii la fel de bine ca mine si ca foarte multi altii ca entitatea numita generic ,,sistem,, tolereaza si incurajeaza astfel de practici. Ba chiar le si promoveaza, le genereaza uneori.

Traim intr-o tara guvernata de gasti si interese meschine. (De la mancatorul colorat de seminte de la coltul strazii pana la nivelul cel mai inalt din ierarhia de stat) Institutiile statului functioneaza din inertie si la nivelul avariei si nu ca s-ar implica mai marii in bunul mers si normal al acestora. Politizarea excesiva, a orice, face ca viata noastra sa devina din ce in ce mai grea. Viata noastra, a cetatenilor acestei tari si nu neaparat a noastra, a celor din politie. Acapararea de catre politic a tuturor resurselor, de oric fel, are un singur scop. Obtinerea de foloase, avantaje, beneficii. Totul se face la tv si doar pentru imagine. Lucrurile normale, profunde si viabile nu mai ai loc in ecuatie din cauza superficialului.

S-au dus vremurile cand un baiat de la tara, care a invatat la lumanare si a umblat descult, ajunge ministru pe propriile-i picioare. Functie pe care i-o recomanda competenta si calitatile intelectuale. Dezastrul actual in ceea ce priveste calitatea invatamantului se va rasfrange asupra noastra peste cateva zeci de ani. Nu foarte multe. Imi pare rau sa o spun pentru ca nici eu nu-s batran dar... Tinerii nostri sunt interesati doar de cluburi, distractie, castiguri mari, usoare si iar cluburi.  Acestia vor devein politistii de maine, profesorii de maine, medicii de maine, soferii de maine, toate profesiile de maine.

In felul acesta cam unde se poate ajunge? Erau vremuri cand la tv se difuzau emisiuni educative care promovau bunul simt si modestia. Acum... Praful s-a ales.

Cum sa evolueze o societate al carei spirit civic si patriotic ii sunt anihilate de tot felul de ,,formatori de opinie,, cu idei si mod de exprimare dintre cele mai execrabile iar statul doarme? Nu-l regret pe Ceausescu dar in vremurile acelea oamenii aveau respect fata de munca, fata de semenii lor si se purtau si se manifestau cu totul altfel. Se construia nu se distrugea ca acum. Televiziunea promova valoarea si cultura. Acum... Tocniu, Velea, Blonda lu Bote, EBA, Vica, etc, etc.

Un exemplu de indolenta si ignoranta totala a ceea ce am spus este cel mai concludent si cel mai de actualitate. Exemplul este unul ,,macro,, daca imi este permis termenul. Inundatiile. Tot mai frecvente si tot mai catastrofale. Asta ce denota? Complicitatea criminala si nepasarea  celor care compun sistemul si care, nu vad in fata ochilor decat o inavutire rapida, fara interes fata de consecinte, fata de lege si mai ales fara grija faptului ca vor pati ceva vreodata. Dupa ei vor veni cei apropiati lor care vor duce mai departe practicile distructive vizavi de mediul inconjurator.

O astfel de indolenta are loc in toate institutiile statului iar functiile sunt ,,ocupate,, exclusiv in vederea obtinerii de foloase personale ori gastii din care faci parte.

Asa ca... Vorbind discutii nu facem altceva decat sa consumam curentul de la PC de pomana.

Impostura si eludarea legii in Romania sunt promovate la cel mai inalt nivel. Smecheria! Societatea, din pacate, este ,,educata,, intr-un astfel de mod. Nimeni nu mai este interesat de dreptate si adevar decat atunci cand este implicat personal iar repercursiunile ii sunt potrivnice. Sare ca ars si face gura cat sura. Pana atunci zace in indolenta si in nepasare.

Cat priveste atitudinea multora dintre colegii nostri, ca o parere personala, pot spune, cu tristete, ca observ o atitudine si o comportare tot mai superficiala din partea acestora si tot mai neprofesionista. Ofiteri si agenti. Pe de alta parte este de inteles. Nu poti lupta cu infractionalitatea pe ,,persoana fizica,, ascuns in spatele uniformei. Colegii stiu ca ma refer la faptul ca daca patesti ceva in timpul slujbei sau in afara ei dar in baza acesteia, Politia te va lasa de izbeliste. Au fost atatea cazuri intens mediatizate cand politistii au fost batuti, raniti, agresati, umiliti iar institutia a privit cu bratele incrucisate nefacand nimic. Nu suntem uniti absolut deloc ca functionari ai acestei institutii. Daca am putea, ne-am umili unii pe altii si mai mult, in functie de pozitia pe care o avem in institutie. Vad asta in fiecare zi. Pentru ce sa-mi pun viata in pericol stiind ca nimeni nu-mi va tine spatele la nevoie? Ba mai mult, pentru buna imagine sa risti sa fii ,,ingropat,, pentru a fi dat exemplu.

Asa ca Sache, nu te contraria la cele cate le vezi in jurul tau. Sunt efectul a celor 25 de ani de ,,democratie,, prost inteleasa, in care ne scaldam in fiecare zi si din care, n-am invatat absolut nimic, la fel, in fiecare zi.

Saracia in care suntem fortati sa traim, materiala si la nivel de educatie si cultura, ne face corupti si lipsiti de moralitate.

Nu mai avem valori care sa ne conduca, sa ne invete, sa ne lumineze.

Intr-o societate nu poti face ceea ce vrei, cand vrei, cum vrei, cat vrei pentru ca trebuie sa existe limite si reguli.

Dreptul tau exista pana acolo unde incalci drepturile altuia iar pe langa drepturi ai si obligatii.

Ai dreptul la viata si obligatia sa ii respecti si celuilalt acest drept.

Daca vom invata si vom constientiza aceste lucruri vom avea sanse sa ne schimbam, daca nu, ca acum vom trai tot timpul.

Modificat de genessys30
  • Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Fara sa fiu off-topic si fara sa fac politica, este si vina noastra pentru ca am ajuns sa fim condusi de catre niste infractori. Politicienii care ne conduc au fost alesi de catre unii dintre noi sau, si mai rau, datorita celor care nu au fost la vot, iar nepasarea naste monstrii. Fiecare avem partea noastra de vina pentru ca nu am luat atitudine, pentru ca nu am iesit in strada pentru drepturile noastre, pentru ca nu i-am sanctionat la vot. Am stat nepasatori si am urmarit la tv cum alti o fac pentru noi si am asteptat sa primim si noi ce au castigat altii.

Un singur exemplu si inchei: in orasul nostru este primar un "domn" de peste 18 ani, iar orasul arata foarte rau, cand vii din alte orase ai impresia ca te-ai intors in timp. Lumea la votat pentru aceleasi promisiuni la fiecare mandat sau a stat acasa si nu a mers la vot! Despre asta vorbim!

Revenind la cei de la locala, astia nu sunt decat unul dintre produsele sau, mai bine spus, rebuturile acestei societati de tranzitie catre nicaieri, rebuturi pentru care, anual, se cheltuie sume importante de bani din bugetele locale fara niciun rezultat pentru societatea romaneasca. Nu o sa inteleg niciodata de ce este nevoie sa ai o asa-zisa institutie, in fapt un serviciu la nivelul primariilor, care sa imite ceea ce face Politia Romana de peste 190 de ani! De ce? In ce tara civilizata sau necivilizata din lumea asta mai exista asa ceva? Plus ca mai exista si jindarii, care o fac si ei pe politistii!

P.S. M-am saturat sa sper ca se va schimba ceva in bine in tara asta pe care o iubesc si ma gandesc, tot mai mult, sa emigrez!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Sache, o maimuta poti invata sa danseze dar sa vorbeasca, niciodata!

Intelege ca suntem o societate bolnava condusa de o clasa politica bolnava si ea.

Ce la noi exista ca normalitate, in alte state, civilizate, socheaza.

• Apreciez 1
Publicat

LvL impostori :  1000, cadre surprinse in timp ce cocalarii erau la cumparaturi in Auchan Militari. Si pe capota masinii aceeasi inscriptie cu POLITIA ca si pe spate, doar ca nu am mai fotografiat-o din graba.

post-3865-0-94506500-1407498374_thumb.jp post-3865-0-52138100-1407498435_thumb.jp post-3865-0-11199000-1407498461_thumb.jp post-3865-0-00560600-1407498487_thumb.jp post-3865-0-47000200-1407498524_thumb.jp

• Apreciez 4
  • Membru
Publicat

GOD, fac râie pe inimă când văd cu câtă fervoare încearcă şi încearcă să pară ca noi. Scriu ostentativ POLITIA, pun nişte stroboscoape roşii lângă alea albastre. Deci mă ia cu greaţă când văd aşa ceva.

Publicat

Sa va spun ca e aceiasi masina pentru care faceam sesizare in urma cu un an de zile?

• Apreciez 2
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Hai mai, si cu tine acum!

Cum adica sunt impostori? Nu fi rau.

Nu exista asa ceva in cazul lor.

Sunt politisti! Ei asa se cred. Ia intreaba-i!

Sa vezi cum te lovesc peste nas cu atributiile si Legea 155 cand le convine.

In schimb, cand le arati aceste poze si le dai cu Legea 155 in cap, incep sa te injure taranii.

Masina in cauza este a celor de la Locala a primariei capitalei si o gasiti pe Splai, in parcarea primariei ori sub Podul Basarab, la Orhideea, langa Locala 6.

S-or crede ei cocosi dar ii dau de gol numerele. PLB, PLS, DPL, E. T. C.

Mai nou ii aprind lumanari lui nea Dragnea, de suflet, ca doar-doar o trece Politia la primarii.

Ce vrei frate? Niste marlani! Ce sa le ceri? Atata pot, atat fac.

Oricum cetatenii sunt obisnuiti ca masnile politiei sa aibe numere de MAI.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.