Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

La 1' 39", observati coloritul girofarurilor! Cine erau barbatii in civil care l-au luat pe sus pe impricinat?

Poate erau S.P.P.-işti locali.

Publicat (modificat)

Comunitarii, in dorinta lor de a fii confundati cu Politia Romana, si-au postat pe pagina Wikipedia, dedicata Politiei Române, poze cu ei sustinand ca sunt politisti.

Halal! :angry:

dar ce parere aveti despre noile uniforme .Eu am avut ocazia sa ii vad doar pe cei "rutieristi" si asa din mers cu masina n`am putut face diferenta daca e un agent de la rutiera sau un local,doar ca am observat peugeotul lor si i-am vazut de mai multe ori .Initial am crezut ca le ridica rutiera masina =)) , apoi cand am vazut ca fac poze la masinile parcate m-am prins ca sunt locali.

Modificat de CristiXP
Publicat (modificat)

O alta cretinatate de 5 stele marca Traian Igas.

"MAI vrea noi atribuţii pentru poliţia locală

11 iul 2011, 18:45 |

REALITATEA TV

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, vrea să crească atibuţiile poliţiei locale. De aceea, Igaş i-a convocat pe primarii din toată ţara la discuţii despre descentralizarea poliţiei. Poliţia locală ar putea avea atribuţii judiciare şi chiar în domeniul rutier.

Dacă până acum cei de la poliţia locală aceau atribuţii care ţineau strict de menţinerea ordinii şi liniştii publice, de acum ar putea avea atribuţii şi în domeniul judiciar sau chiar la rutieră.

Ministrul Internelor, Traian Igaş, spune că, deşi poliţia locală există şi funcţionează în acest moment, acest lucru nu se întâmplă aşa cum ar dori el. Drept uramre i-a convocat pe reprezentanţii oraşelor şi municipiilor din România pentru că, spune el, poliţia locală ar trebui să preia mai mult din ceea ce face poliţia naţională, pentru a-i degreva pe cei de la IGPR de dosarele penale pe care le au în acest moment în instrumentare."

Sursa

Modificat de VictorL
Publicat

Se zvoneste ca la Slatina se pregatesc la greu, in locul politistilor care fregventau acele cursuri si "alta" si mai si, deja unele formatiuni (teritoriale) si-au creat structura de FILAJ.

Cine stie / cunoaste, sa confirme sau sa infirme.

• Membru
Publicat

Ce fileaza ma? Vanzatoarele de castraveti? "Gainarul 1 catre Balegarosu : Marfa a fost tinuta in soare mai mult decat prevede legea, propun interventia baietilor de la interventie rapida si ridicarea vanzatoarei." :ner:

Publicat (modificat)

Radem noi, radem, facem misto de ei.Dar sunt atat de sustinuti de atatia cretini incat au sa ajunga foarte sus. :huh:

Facem noi misto, dar n-o fi foarte fain cand ne-om trezi ca au cam aceleasi competente cu un lucrator al Politiei Romane.

Modificat de VictorL
Publicat (modificat)

Pana in 2014 este timp , o sa le dea atributii din ce in ce mai multe pentru a se crea o structura de rezerva in cazul unor proteste masive in politia romana astfel incat nici o greva generala nu v-a mai afecta pe nimeni.

Teoretic politistul apara drepturile cetateanului , insa pe ale lui vad ca le cam lasa de izbeliste ( nu ma refer neaparat la cei de pe forum).Ati acceptat tacit taierea cu 35 % , taierea unor sporuri, apoi cu norma de hrana , iar acum diploma voastra de absolvire a scolilor si academiei de politie o sa valoreze cat un curs de pregatire de 3 luni facut de un comunitar.

Treziti-va pana nu este prea tarziu , daca nici voi nu sunteti in stare sa va impuneti atunci cine?

Modificat de Madalin
Publicat

pentru a se crea o structura de rezerva in cazul unor proteste masive in politia romana

Afirmatie cam pleonasmica ;) Mai este in stare Politia romana sa faca un protest masiv?

Treziti-va pana nu este prea tarziu

Teama mi-e ca deja ESTE :(

Publicat

Pai la astia se investeste la greu! Masini copiate la indigo, tinutele la fel, deci in curand vor copia si competentele, cu concursul pdl-ilor , bineinteles. Probabil planul este mult mai marsav, dar inca este intr-o ceata prea deasa ca sa-l vedem si noi!

• Apreciez 1
Publicat

Poliţiştii locali vin beţi la muncă

articol preluat din ziarul online Click

Totul s-a petrecut în şedinţa de ieri, de la Prefectură, când unul dintre şefii de la Poliţia Rutieră l-a anunţat pe prefectul Mihai Cristian Atănăsoaei, că foştii gardieni publici le creează probleme. Mai exact, acesta a spus că agenţii de la Poliţia Locală Bucureşti întârzie la activităţile comune, nu vor să fluidizeze traficul şi, cel mai grav, vin băuţi la serviciu.

Cei de la Poliţia Locală neagă faptul că angajaţii lor intră în post turmentaţi. „Nu am prins nici un agent băut şi nici sesizări în acest sens nu am avut. Să vină cei de la Rutieră cu exemple concrete", a spus, iritat, Răzvan Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Bucureşti.

Şi reprezentanţii Jandarmeriei şi cei ai Poliţiei Locale de la sectoare au avut ceva de comentat în ceea ce priveşte activitatea colegilor lor. Şi anume, faptul că fac controale în pieţe şi dau amenzi fără să aibă astfel de atribuţii.

Publicat

am vazut pe langa ploiesti un o masina inscriptionata,politia locala rutiera si statea omu la ce statea acolo,care e faza, au voie,esti oprit de de agentul local, e tot una?

care mai e diferenta deci?

• Displace 6
Publicat

Ori nu este vorbitor de limba romana si a tradus cu google translate (de o calitate execrabila) ori are un tzacanit suspect la tastatura si o deranjeaza (pe tastatura) cind apasa butonelele.

incerc o adaptare, nu stiu in ce masura va fi cea corecta:

Am vazut pe langa ploiesti (un) o masina inscriptionata politia locala rutiera si statea omul( la ce statea) acolo, care e faza? Au voie? Poti fi oprit de de agentul local, e tot una?

Care mai e diferenta intre politia rutiera si locala rutiera, deci?

• Apreciez 1
Publicat

am vazut pe langa ploiesti un o masina inscriptionata,politia locala rutiera si statea omu la ce statea acolo,care e faza, au voie,esti oprit de de agentul local, e tot una?

care mai e diferenta deci?

=)))

Publicat

scuze am scris la graba, da ideea era acesta politie locala rutiera sau rutiera normala?care va fi diferenta sau care e acum,si care e rostul ei?

Publicat

Am mai vazut unul din astia care se pare ca voia sa dirijeze circulatia , desi prin intersectia unde era postat, treceau 3 masini in 5 minute, dar omul era regulamentar , cu fluierul in gura , pe care se straduia sa-l si foloseasca, desi nici nu era nevoie de el acolo! Dar poate asa primise ordin! I-o fi zis primarul: "Te duci si dirijezi circulatia in intersectia x!" , iar el s-a dus.

• Apreciez 1
Publicat

mda.. i'am mai vazut si pe la intersectii la baneasa, si lizeanu (de fapt toata bucata intre muncii si perla) in echipa mixta cu colegii de la rutiera.. mai aveau un pic cei de la rutiera sa ii impuste...

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Nu.

Asa arata tinuta la inceputuri imediat dupa scimbarea ei din 2002. Dupa o vreme s-au mai facut ceva ajustari. Probabil nu si-au actualizat site-ul cu fotografii mai recente cei de la Timis.

Publicat

Ce destept s-a ocupat de grafica paginii principale a site-ului de nu a tinut cont ca, la intoarcerea fotografiei cu moto, se va intoarce si inscrisul POLITIA?

post-574-073837100 1312459186_thumb.jpg

Cred ca mai degraba e superficialitate ("merge si-asa...oricum nu se vede", si-a spus probabil in sinea sa...)

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Eu nu inteleg de ce amestecati lucrurile si postati in acest topic lucruri ce nu au legatura cu politia locala (comunitara).

videosuzy fotografia nu e intoarsa, asa sunt inscriptiile in partea din fata, atat la masini cat si la motociclete, tocmai pentru ca in oglinda retrovizoare conducatorul auto sa poata citi ce scrie.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Lamuriti-ma si pe mine. De cand comunitarii au drept de ocntrol pe la societatile comerciale???Din cate stiu nici SIF nu are toate drepturile, ci doar Garda Financiara.

Publicat (modificat)

...............................

videosuzy fotografia nu e intoarsa, asa sunt inscriptiile in partea din fata, atat la masini cat si la motociclete, tocmai pentru ca in oglinda retrovizoare conducatorul auto sa poata citi ce scrie.

Vai cat de prost sunt...normal ca e corect si-mi cer sincer scuze. Imi e jena ca am vrut sa par destept dar... :unsure:

Modificat de videosuzy
  • Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.