Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Sa va mai zic una buna? Azi noapte in jurul ore 01.15 veneam de la munca pe bicicleta pe drumul sarii si ma oprisem langa un stalp sa mai bag ceva aer cu pompa in roata din spate ca era cam moale si sa bag o tigara, eram in intuneric ca sa spun asa si vad la 15 metrii de mine cum se opreste o masina a cocalailor Bucuresteni (nu aia de la sectoare) aprinde un pic girofarul si se prezinta la masina un tip muradar zdrentaros, vorbeste cu cei din masina 2-3 minute le da ceva pe geam si primeste un pachet de tigari. Deci ori cocalarii isi trag retea de informatori, dar o fac prosteste, ori ...

• Moderator
Publicat

Sau poate fac comisioane/delivery ori vând ei ţigări fără timbru.  :naughty:

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat (modificat)

Primarul Onţanu a ordonat firmelor din sectorul 2 să "doneze" 100.000 de sarmale de 1 decembrie

Anul acesta, de Ziua Naţională, Neculai Onţanu pune la bătaie nu mai puţin de 100.000 de sarmale, cu 33.000 mai multe decât a oferit anul trecut.  

Onţanu a mobilizat toate forţele din primărie pentru ca pomenile să fie cât mai generoase. Poliţia locală a Sectorului 2 este direct responsabilă cu strângerea sarmalelor de la agenţii economicii copleşiţi de numărul imposibil solicitat de primărie.

Nu mai puţin de 20 de firme din Sectorul 2 au fost somate să livreze sarmale de ziua naţională. 

Reporterii Antenei 3 au încercat să verifice gradul de îndeplinire a producţiei de sarmale.

Pentru unii, telefonul de la primărie pare sfânt. Cocoşaţi şi aşa de numărul prea mare al comenzii, ei se tem să refuze.

Toată această acţiune este coordonată de poliţia locală sector 2, la cel mai înalt nivel. Chiar unii dintre agenţii economici sunt cei care au dezvăluit situaţia.

La fiecare convorbire telefonică a intrat în scenă persoanjul Daiana. Este vorba despre Daiana Tansescu, Şeful direcţiei de Control al poliţiei Locale sector 2. Dată de gol, aceasta a început cu ameninţările.

Sarmalele vor fi servite de primărie în corturi amenajate special în toate zonele sectorului 2. Pe lângă mâncare, bucureştenii vor primi gratuit din partea primăriei şi pahare cu ţuică fiartă.

Asa ceva... :doh: 
Modificat de danpin
Publicat

Sa va mai zic una buna? Azi noapte in jurul ore 01.15 veneam de la munca pe bicicleta pe drumul sarii si ma oprisem langa un stalp sa mai bag ceva aer cu pompa in roata din spate ca era cam moale si sa bag o tigara, eram in intuneric ca sa spun asa si vad la 15 metrii de mine cum se opreste o masina a cocalailor Bucuresteni (nu aia de la sectoare) aprinde un pic girofarul si se prezinta la masina un tip muradar zdrentaros, vorbeste cu cei din masina 2-3 minute le da ceva pe geam si primeste un pachet de tigari. Deci ori cocalarii isi trag retea de informatori, dar o fac prosteste, ori ...

Bun acuma sa va spun una buna in legatura cu postul de mai sus. Am mai trecut prin zona si vad si diverse taxiuri care se opresc si fac schimb de pachete de tigari cu aceiasi persoana.zdrentaroasa. Sunt cu ochiu pe ei.

• Membru
Publicat

polutia cocalara de la Craiova, ridica si sanctioneaza preferential, daca ai Q7 e posibil sa scapi!

http://youtu.be/XQxzKLXEEvo

• Moderator
Publicat

Art. 133.– (1) După punctul 10 al art. 3 din Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 77 din 31 ianuarie 2011, cu modificările şi completările ulterioare, se introduc trei noi puncte, punctele 101, 102 şi 103 cu următorul cuprins:

“101) vânzarea de efecte şi accesorii ale uniformei de poliţie persoanelor care nu deţin calitatea de poliţist;

102) cumpărarea de către persoane care nu deţin calitatea de poliţist de efecte şi accesorii ale uniformei de poliţie;

103) producerea sau inscripţionarea fără drept de uniforme, legitimaţii ori însemne distinctive, identice ori similare cu cele specifice organelor de poliţie din structurile Ministerului Afacerilor Interne ori folosirea acestora, dacă fapta nu constituie infracţiune.”

(2) La art. 4, alin.(1), punctul 3 din Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 77 din 31 ianuarie 2011, cu modificările şi completările ulterioare, după litera e) se introduceo nouă literă, lit. f), cu următorul cuprins:

“f) cu amendă de la 3000 lei la 5000 lei, faptele prevăzute la pct. 101), 102) şi 103).”

• Apreciez 4
Publicat

Deci nu am visat. Și atunci, unii dintre impostorii noștri "dragi" ar putea fi încadrați la acest articol? 3000 la 5000.. Fala ca fala, dar buzunarul arde mai rău..

Publicat

Chiar daca inca se mai numesc politsti, nu fac parte din MAI,asa ca pot fii sanctionati.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Hai ca asta-i buna. Incepem sa-i legitimam pe comunitari? E clar ca nu sunt politisti si nu li se aplica statutul politistului - lg 360/2002. Pot sa faca ei parte din 100 de "pro lexuri", tot la primarie lucreaza si in secunda 2 in care intra in vigoare prevederile :naughty:  spor la vanatoare.

Daca pana acum portul nelegal de decoratii sau semne Cod Penal era un dosar cu finalitate zero, macar de amenzi sa se umple precum cainii de purici.

Sa vedem cat de aplicabile sunt noile norme si cum ar tine in instanta o astfel de sanctiune contestata.

Modificat de Ben
  • Membru
Publicat

Merg sanctionati pe 10 ind.3 intr-o veselie, in special cei care si-au luat uniforme identice cu cei de la rutiera.

Publicat

Voi vorbiti serios? Uite ca asta n-o stiam. Art. 133 de unde? Mentionez ca m-am uitat pe Legea 61/1991 insa nu am gasit aceste modificari. Pot fi date mai multe detalii? 

Publicat

Abia astept ca acest proiect sa devina lege!

Am niste "prieteni" locali, pe care abia astept sa ii "premiez"! :naughty:

Sper, ca intr-o buna zi, impostorii astia sa nu mai poarte denumirea de politie!

• Apreciez 2
Publicat

Am tot zis mereu ca o sa fac niste poze cand trec cu masina pe acolo dar mereu uit.. 

Am atasat aici 3 poze de pe google maps, sa vada tot ochiul cum stationeaza fara pic de rusine "domnii" de la locala si de la primarie.In pozele pe care le atasez de pe google nu prea sunt masini multe asa si nu am reusit sa prind mai multe dar zilnic e plin de masini inscriptionate si neinscriptionate (gen b xxx plb). Pe langa faptul ca semnele sunt mari si late in care tot desteptul poate sa vada ca nu are voie sa stationeze, nici macar nu se gandesc ca o femeie cu un carucior nu poate sa circule pe trotuar pe acolo...si toata marsavia asta se intampla in plin Bucuresti, pe Splaiul Independentei la Primaria Bucuresti...tare??? Foarte tareeeee! 

Vine cineva sa-i amendeze sau sa le ia masinile? NU! DE CE?

post-12137-0-02530000-1387295954_thumb.p

post-12137-0-03963000-1387295959_thumb.p

post-12137-0-31482200-1387295991_thumb.p

• Moderator
Publicat

Prietene, departe gândul să-i apăr pe comunitarii de la locală sau pe cei de la primărie, dar e bine să tedocumentezi puţin înainte de a face astfel de acuzaţii. Din ce se vede nu prea ai învăţat legislaţia rutieră sau ai utiat-o mult prea devreme după ce ai obţinut permisul de conducere şi nu bine să te faci de râs.

Dacă cauţi în Reg. OUG 195/2002 rep. găseşti:

Art. 142. – Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor:

[...]

n) pe trotuar, dacă nu se asigură spaţiu de cel puţin 1 m pentru circulaţia pietonilor;

Publicat (modificat)

Pai bine, stiu asta nu am uitat, dar crede-ma ca nu e asigurat 1M pt pietoni, pozele astea le-am luat repede acum de pe google dar o sa revin cu alte poze facute de mine si poate pun si metrul asa cum fac ei cand ridica masinile, ca sa ne convingem. .si nu bateam niciun apropo catre voi (Politia Romana) ci era un sarcasm faza cu "cine vine sa-i amendeze".

Modificat de ramirez
  • Moderator
Publicat

Eu cred că ai confundat site-ul. Te asigur că aici nu este 4tuning sau mai ştiu eu ce mizerie de site similar unde îşi dau toţi cu părerea.

Pentru a fi interzisă staţionarea pe trotuar, administratorul drumului (primăria) trebuie să monteze indicatoare rutiere adiţionale cu această semnificaţie. Te rog mult, nu ne mai ţine tu lecţii despre ce sau cum este legal.

Publicat

Nu inteleg ce sariti asa..am vrut doar sa expun o situatie. Daca acolo pe trotuar nu e asigurat 1M pt pietoni e legal sau ilegal? Spune-mi sa stiu, poate chiar ma insel.

• Moderator
Publicat

Dacă poţi expune o situaţie clară şi fără echivoc în care comunitarii încalcă legea, poţi posta fără reţinere, dar asta nu înseamnă că aici nu e locul potrivit pentru astfel de acuzaţii infantile, interpretabile şi fără importanţă cum este o banală oprire/staţionare.

Publicat

Marius, te intreb si te rog ceva cat se poate de serios: daca acolo nu e 1M pt pietoni e stationat neregulamentar?

• Moderator
Publicat

Art. 142. – Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor:

[...]

n) pe trotuar, dacă nu se asigură spaţiu de cel puţin 1 m pentru circulaţia pietonilor;

Care parte nu o înţelegi?

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.