Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Masina este inscriptionata ilegal, iar rampa are si lumini de culoare rosie, ceea ce contravine, din nou, legii.

Poti trimite sesizari prin e-mail la adresa petitii@mai.gov.ro!

Publicat

Stiu ca era pe aici un model de petitie pt cocalarisme de genul acesta, daca stie cineva unde il gasesc, ca sa ma apuc de treaba

Publicat

Multam, am venitacu de la strand, halesc ceva si ma apuc de scris, va tin la curent cu ce se intampla

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Vezi că ai uitat să modifici ministerul, dar nu e vreo problemă asta.

• Apreciez 1
Publicat

Și pentru că ti-ai postat aici numele întreg, gardienii locali te vor arde când te vor prinde traficand pătrunjel (sau chiar mărar- in cazul mai grav!) :-)

• Apreciez 2
Publicat

Cam greu sa ma arda, ce eu nu stiu sa apelez la 112 daca gardienii astia fac vreun abuz?

Publicat

Însăși existenta acestei instituții reprezintă un abuz la adresa noțiunilor de politie , ordine si liniște publică, așa că, ce mai contează încă unul pentru dl.Dragnea și banda?

Ce fac hoții când ajung sa conducă?

1. Fură.

2. Încearcă să neutralizeze poliția.

3. Fura și ce a mai rămas.

Sau - ce fac lupii cand sunt alesi conducatori ai stanei? Alunga câinii ciobanesti si apoi sfarteca oile ( in acest caz oile își merită soarta, totuși)

• Apreciez 4
Publicat

Comunitarii de la Bucuresti au sediul sub pod ca boschetarii? :))

Dar care-i diferenţa?

• Membru
Publicat

Elvis, sper că ţi-ai dat seama că articolul respectiv e scris la caterincă, nu? 

• Membru
Publicat

Dar de ce nu i-ai întrebat care cadru legal le dă dreptul să îţi controleze bicicleta? Vai de steaua lor de dobitoci.

Publicat

Legea 155 le da si drepturi pentru biciclisti, nu sunt sigur ca stiu ce au voie sa faca cu biciclistul legal stiu doar ca au atributii si pentru biciclisti si am zis  sa nu fortez nota. 

Publicat (modificat)

Parca localii nu mai puteau ridica masini ?

De cateva zile la noi in oras in baza unei  Hotarari a Consiliului Local  localii au REINCEPUT sa ridice masinile parcate in locuri nepermise peste tot in oras.

Mai jos e atasata si poza cu ei dupa ce au ridicat o masina parcata langa o trecere de pietoni :naughty:

Avertisment pentru colegii care vin la cursuri la Slatina : '' Aveti grija pe unde parcati masina sa nu ramaneti fara ea si sa platiti amenzi mari'' :good:

post-480-0-69582800-1375628822_thumb.jpg

Modificat de ora86
  • Apreciez 3
Publicat

Saptamana asta nu sunt in bucuresti dar mi-am adus aminte de ce se mai aude prin vhf-ul Bucurestean caci nu toti cocalarii au tetra, se pare ca cei de la sectorul 1 si-aumgasit vocatia, cheama si supravegheaza echipajele romprest de operatori manuali (AKA maturatori) sa faca curatenie pe strada dupa camioane cu roti murdare, fac verificari de persoane dar cmm le fac nu inteleg pentru ca ei comunica datele si raspunsul vine si dupa juma de ora, cine dreaq le-a dat dreptul sa faca vverificaride persoane, pai daca ii se pune unuia pata sa verifice datele mele si pierd 30 de minute cred ca mor de plictiseala, oricum toti cocalarii nu ar trebuii sa aiba acces la TETRA, oricum pe langa faptul ca se cred super politisti nici sa foloseasca o statie radio nu sunt in stare, atat cei din teren, ca sa nu mai spun de cei de la dispecerat carora si fetita mea de 7 ani le-ar da clasa la cum se tine microfonul de la statie la gura.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

o actiune "speciala si periculoasa" a baietilor cu 10 clase :))  la min 1:42 si pacaliciul care poarta cagula pune mana pe pix dar doar sa se joace cu el,ca doar nu stie sa scrie,vai steaua voastra.

Modificat de Daniel24
  • Membru
Publicat (modificat)

Si uite asa, usor, usor politistii locali se ocupa si de infractori, maine poimaine de cercetare penala, arestari si ce-or mai visa. :slapb: si populatiei care se uita la tv i se inoculeaza ideea falsa ca ei sunt politisti, la fel cum s-a intamplat cu militarii in termen de la jandarmi transformati in MAC/JAC/CAC care din paznici la GAZ, scolile de politie sau IPJ au devenit luptatori antitero.

Se pare ca-n Romania chiar poti face din rahat bici.

Modificat de Ben
Publicat

Ce le mai place astora cagula, ei il vad doar ca un accesoriu care te face cool din moment ce patruleaza cu ele :))   sau poate le protejeaza identitatea la ridicarea vanzatorilor de patrunjel?

Publicat

Apropos polutia comunitara are voie sa retina si sa conduca la sediul lor diverse persoane sau nu, ca ma tot mir de ce aud la ei pe VHF

Publicat (modificat)

E un abuz,nu au acest drept.Dar ei nu au codate frecventele sau si in acest domeniu incalca legea?

Modificat de alicante

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.