Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

@sache sa nu exageram, intradevar asa scrie legea dar acest articol a ramas de pe vremea 328 - lui din 1966 iar de atunci si pana acum cat de mult a crescut parcul auto.

Publicat

Fiind vorba despre un autoturism inscriptionat, cred ca ar fi trebuit sa fie un exemplu de respectare a legii pentru ceilalti cetateni si nu invers. Pe principiul enuntat de tine ar trebui sa oprim oriunde, pentru ca nu sunt locuri de parcare?

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Ce se intampla cand un local dirijeaza circulatia intr-un giratoriu din Timisoara ?

• Moderator
Publicat

Asta se întâmplă când cei ce nu au nicio legătură cu un domeniu, îşi permit să decidă şi iau în derâdere munca altora. Domnii primari şi politicienii în general trăiesc cu impresia că e suficient să-l îmbraci într-o uniformă şi să-l trimiţi pe stradă şi ... gata, a devenit poliţist, se adaptează şi se descurcă. Munca asta a fost luată în derâdere şi batjocorită de nişte habarnişti, ce au impresia că se pricep numai pentru că au văzut poliţiştii pe stradă.

La fel se întâmplă şi cu dirijarea traficului rutier ... deşi pare la îndemâna oricui, nu este chiar aşa. Ca în orice domeniu sunt anumite detalii ce fac diferenţa. La prostăvanul ăsta se poate observa liber că amplasamentul lui este de rahat, demn de un tâmp cu retard mintal. Probabil că s-a certat cu şoferii până seara şi asta pentru că nu ştie unde să stea şi nici nu realizează că semnalizarea din zonă nu este destul de clară ca orice gujbete să înţeleagă.

Publicat

"Trebuie sa va intoarceti inapoi!!" :)) Sunt penibili, insa nu-i vede nimeni. Continua ca o noua serie de locali sa se "scoleasca" la Slatina pe o perioada de 3 luni. Sa vezi apoi ce "aere" pe capul lor...

• Membru
Publicat

Dragos, din doua in doua zile vad cocalari la Scoala Slatina, am sa incerc sa surpind niste foto cu ei, sa-i vedeti ce imbracati sunt, pijama si sacou de cocalar, cravata pe o parte, borsete prinse pe centura...ciudati si ingamfati... :angry:

• Membru
Publicat (modificat)

Duminica seara, in centrul vechi, la Deva, impostorii faceau plimbari nocturne cu masina primariei, se mai opreau sa si etaleze tinuta copiata de la noi, aprindeau girofarele, le stingeau si tot asa... :( din pacate n am avut norocul sa port si un dialog cu ei; 

post-5378-0-15211400-1369082221_thumb.jp

Modificat de vinetu
Publicat

In Tm si-au dat seama ca paznicul ala incurca circulatia,si au pus semafoare provizorii.Si merge brici treaba.

• Apreciez 2
Publicat

"...Ulterior, oamenii legii au marcat groapa cu o ladă de lemn." - Oamenii legii??? Mi se face rau. Daca si impostorii sunt numiti asa inseamna ca am ajuns rau de tot, noi, ca societate.

Publicat

Mai oameni buni, stimati colegi, acesti angajati ai primariei pentru ca politisti nu ii pot numi, incalca legea ori de cate ori ies pe strada. Copiaza cu o nesimtire invidiata si de tigani uniforma si insemnele politiei romane. Sunt Ap. la Brigada Rutiera si personal, simt un fel de combustie spontana cand ii vad pe acesti impostori pe strada, pe cei de la "rutiera" imbracati identic cu mine. Este de netolerat. Pantaloni bleumarin, camasa bleu cu alb, cascheta in totalitate alba ori vesta reflectorizanta inscriptionata doar cu POLITIA. Pai ce spune fratele meu art. 31 din R.C. al L.155/2010 cu privire la inscriptionarea autovehiculelor si modelului de uniforma? Se pare ca acel regulament este un fel "zewa" cu care se sterg la [cenzurat]. Nu mai spun de modul de inscriptionare al autovehiculelor. Pai ce dracu fac mai aia din M.A.I. si I.G.P.R.? Dorm in cizme lua-i-ar dragu de-mbuibati orbi. Cei din P.L. sector 3, 4, 5, sunt capi de lista nr. 1. Noi nu facem decat sa discutam intre noi si ei isi vad de treaba. Petitii tata, multe, fara numar catre M.A.I. si I.G.P.R. sa vedem si noi cine Dumnezeu le permite o asemenea destrabalare. Pentru o mai buna  impresie despre cele postate am sa pun si cateva fotografii mai mult decat elocvente.

• Membru
Publicat

Acea testoasa ninja are cumva degetul pe tragaci?

Da, poate ii scapa degetul pe tragaci si isi taie unghia de la picior cu glontul !

Ala din Logan parca e la mcdonalds!

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Ăla din Logan a luat şi el portiera la subsuoară.

• Moderator
Publicat

Bani aruncaţi pe apa sâmbetei, pentru crearea şi funcţionarea unei pseudo-instituţii complet inutile, bazată pe impostură

Publicat

A doua poza e cea mai tare .Ma asteptam sa aud si sonorul de fundal din Mortal Kombat  :emo-box: .

Publicat

am trecut ieri prin Mun Zalau si ce observ: doi ,,politisti'' in patrula pedestra. De la departare am crezut ce este o patrula mixta formata dintr-un local si un politist dar dupa ce m-am apropiat am observat ca cel care parea politist avea geaca refloctorizanta de rutiera iar pe umar un soi de grade de agent principal doar ca tresele erau mai mici (nu erau ,,V''-uri). Li se poate atrage atentia cumva sa nu mai copieze macar gradele Politiei Romane?Cui trebuie sa aduc la cunostiinta acest lucru?

Publicat

O adresa catre M.A.I. si.G.P.R.  Ei sut autoritatea ce au drept de control si sanctionare in astfel de cazuri. Asta in cazul in care-i intereseaza caci din cate se pare nu-i intereseaza daca primariile au uniforme ca ale noastre. 

Publicat

Politistii din Republica Moldova au primit in dotare 90 de autospeciale Skoda Rapid iar o parte din  lor fiind suportat de S.U.A. La ceremonia de "inmanare a cheilor" a participat si ambasadorul S.U.A. care a spus cateva cuvinte ce releva un mare adevar. Cititi va rog cu atentie: 'Vlad Filat a spus că dotarea poliţiştilor cu echipament performant marchează o nouă etapă în procesul de reformare a Ministerului Afacerilor Interne. „Ne dorim ca poliţiştii să fie persoane de încredere a cetăţenilor, ca cetăţenii noştri să apeleze la ei fără rezerve atunci cînd au nevoie”, a spus Premierul în exerciţiu. William H.MOSER a spus că Guvernul SUA susţine reformele care sunt în interesul cetăţenilor. „Noi avem încredere în poliţişti, căci poliţiştii sînt persoanele cu care contactează în primul rând cetăţenii. Poliţiştii sunt faţa guvernării“, a spus Ambasadorul".

Si noi ne miram de ce a ajuns Politia Romana bataia de joc a tuturor. Suntem fata guvernarii. 

• Apreciez 2
Publicat

Interesant ce scrie pe Transporter-ul lor - "INTERVENTII". Pe masinile celor de la gaze si apa-canal am mai vazut scris asa. Sau au vrut sa sperie cu aceasta inscrptionare?

De ce nu ia nimeni atitudine? Pentru ca cei care conduc MAI sunt numiti politic, iar la nivel local ce sa mai vorbim, puterea politica locala decide pana si cine sa fie sau nu sef de post.

Oare ce s-a intamplat cu rapoartele care au fost intocmite in urma cu circa doua luni si in care multi dintre noi mentionam situatiile de incalcare a legii de catre impostorii astia? Au fost distruse sau zac prin cine stie ce sertare?

• Administrator
Publicat

Titlul acestui topic este "Situatii in care politia LOCALA incalca legea". 

Vă rog să postaţi doar dacă aveţi ceva de spus cu privire la acest subiect. 

Pentru discuţiile ce nu se încadrează în acest subiect, postaţi în topicurile ce tratează tema respectivă, ori în cazul în care nu există un asemenea topic iniţiaţi unul nou.

Publicat (modificat)
Ca urmare a faptului că patrulele de polițiști locali în uniformă sunt ușor de observat de către cei care încalcă normele de conviețuire socială, ordinea publică și comit fapte precum furturi din buzunare, agasarea timișorenilor care circulă în zona centrală prin apelarea la mila publică, precum și alte fapte de acest gen, Poliția Locală Timișoara a decis ca pe lângă patrulele în uniformă să asigure supravegherea Pieței Victoriei și prin observarea zonei centrale de la înălţime. Astfel, un polițist local dotat cu binoclu se va afla în balconul Operei și va ghida prin stație patrulele în ținută civilă din stradă acolo unde observă că se petrec acte de încălcare a legislației în vigoare. Această măsură are rolul de a duce la eficientizarea activității prin luarea măsurilor legale împotriva celor care comit acte și fapte de natură contravențională și infracțională

Link: http://www.polcomtim.ro/modules/news/article.php?storyid=1873

Ce zice legea:

Art. 17

(1) In timpul serviciului, politistii locali si personalul contractual din politia locala cu atributii in domeniul pazei bunurilor si a obiectivelor de interes local poarta uniforma si exercita atributiile prevazute in fisa postului, potrivit prevederilor prezentei legi.

Bravos!

Modificat de Sony
  • Apreciez 2
Publicat

investigatori acoperiţi de la locală.  :doh:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.