Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

se poate posta totusi in sectiunea privata. nu de alta dar azi am cautat si eu dispozitia...si am ajuns la concluzia ca ori dispozitia nu exista pe intrapol, ori sunt cel mai mare dobitoc si nu stiu sa o caut.

Publicat

Exista pe intrapol si eu am cautat-o azi, chiar pe prima pagina unde scrie cautare e suficient sa scrii politia locala si primul document este acea dispozitie.

Publicat

Prostia Locala incalca legea si cu acordul tacit al MAI, la nivel national, si cu acordul sefilor din ipj-uri, la nivel local, pentru ca toti sunt numiti politic.

• Apreciez 1
Publicat

Gardienii Publici sectorul 6 a.k.a. "DIRECTIA GENERALA DE POLITIE" (!!!) Locala a Sectorului 6 - sediu situat vis-à-vis de Bricostore Orhideea. Parcarea din fata acestuia este plina de asemenea exemple. Data fotografierii - 09.04.2013.

post-2091-0-39521200-1365620726_thumb.jp

post-2091-0-23986900-1365620757_thumb.jp

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

SI pentru ecou o poza cu localii ,,inarmati,, cu simmunitions,desi fabricantul spune expres ca aceasta munitie NU se poate folosi decat la antrenament.Acum,ori cocalarii locali se antreneaza non stop,ori habar nu au ca sunt pasibili de pedeapsa daca ranesc un om cu aceasta munitie...:

pollocala2.jpg

Modificat de arcan
  • Membru
Publicat

Cel putin la nivelul politiei locale sector 1 le-au fost retrase Glock-urile autentice dupa incidentul de la Perla si au inceput iar sa poarte Glock-urile astea "de jucarie" pana isi fac cursul de formare profesionala.

• Moderator
Publicat

Credeaţi voi că localarii nu au pile şi relaţii în presa locală?

Priviţi aici ce clip, cu genul lor de muzică ce li se potriveşte ca o mănuşă le-au făut ziariştii locali.

De remarcat perseverenţa în impostură, acum nu mai poartă ţinută neagră localarii lui pinalti, au trecut repejor la camuflaj urban

PS: Dacă e dispoziţie de la prea măritul primar, autorizaţia de percheziţie nu mai e necesară pentru a intra peste oamenii ăia?

• Membru
Publicat (modificat)

Nu pot sa cred ca asta s-a intamplat in realitate. La inceput am ras cand l-am vazut pe nenea ala nervos cu caciula dar apoi mi s-a intors stomacul....Cum de nu le este rusine de ei??? N-am cuvinte. E strigator la cer

Domnii nostrii procurori dorm? mai marii sefi din Politia Romana dorm? Doamneee....

Modificat de vinetu
Publicat (modificat)

si totusi se intimpla in Romania.

Modificat de titel
Publicat (modificat)

:)) Doamne ce bataie de joc...chiar imi placea melodia...acum nu mai imi place...e ca si inainte cand imi placea Ferrari...pana am vazut un tigan burtos si cu un kil de aur la gat...

Ce ma distreaza papagalull din ultimele cadre...bate la usa si se intoarce cu fata la camere...LOL !!!

Sa nu va para rau...astia realmente habar nu au pe ce lume traiesc..or sa moara pe limba lor...dealtfel cetateanul care deschide este foooarrrttteee impresionat de ,,mascatii,, verzi/negri...se intinde lenes si le intoarce curu`...

Modificat de arcan
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat

cred ca dupa ce a efectuat somatia aia pertinenta ,, Deschide! Politia( si nu Politia Locala) !,, s-a prezentat si i-a cerut buletinul:)))))))

• Membru
Publicat

Sa nu-mi para rau? Am vrut sa-l mai vad o data insa mi s-a pus negru in fata ochilor dupa 10 secunde....f*ck! numai ce am mancat!

Publicat

si totusi cred ca s-a facut o mare gresala ca au fost lasati sa-si procure armamentul "personal" (pe persoana juridica). cind aveau armament in comodat sau unchiriat de la politie, exisa o evidenta mai stricta a munitiei (implicit a uzului de arma) folosite.

mai stie cineva ceva de armele furate din primarie prin '99-2000?

Publicat

Parca s-au furat CZ-uri atunci, era fix de Pasti, am primit alarma toti de la c.o. de la capitala...nu mai stiu nimic de dosarul ala! Dar imi aduc aminte ca au fost in jur de 15 bucati, daca nu ma insel...

• Membru
Publicat

De remarcat:

1. Violarea de domiciliu

2. Tinuta cumparata de pe un site de airsoft

3. Modul in care tin tomfa la subrat precum biciul jocheului

4. Somatia penibila ("Deschide - Politia" :faint: ) si cum isi intoarce comunitarul dosul, mult mai netalentat decat cel care casca in curul gol :))

5. Au fost fraieri ca le-au deschis aia.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Pozele sunt realizate in mun. Buzau, pe bd. Unirii, in dreptul sediului CEC Bank.

Modificat de Sache
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Unii nu mai stiu cum sa se lupte sa fie schimbata denumirea acestor impostori, iar liderul de sindicat Lincu vrea sa-i incadreze in conditii deosebite, speciale ca pe noi. Cineva trebuie sa-l trimita si pe acest Lincu in ograda lor.

Nr. 70882/01.04.2013

Stimate

Domnule Victor Ponta, primul ministru al Guvernului României

Având în vedere prevederile art. 35 lit. b)1 din Legea nr. 155/2010 Legea poliţiei locale, prin prezenta vă solicităm să analizaţi oportunitatea emiterii unei hotărâri de guvern care să reglementeze modul de stabilire a locurilor de muncă şi activităţilor în condiţii deosebite, speciale sau alte condiţii de muncă pentru poliţiştii locali.

Precizăm faptul că locurile de muncă şi activităţile în condiţii deosebite, speciale sau alte condiţii de muncă pentru poliţişti şi cadrele militare în activitate au fost reglementate prin HG nr. 1822/2004, respectiv HG nr. 1294/2001.

Cu deosebită consideraţie,

Preşedinte

Vasile Lincu

Modificat de drAGO5
Publicat (modificat)

A,da?Ok.Am plecat de la Pro Lex de poimaine pentru nesimtirea asta.Si o sa i-o transmit si lui personal.

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
Publicat

Ce sindicat e asta? Si al politistilor, si al vamesilor, si al impostorilor? Pe cine apara Lincu asta? Pe el doar! Interesul sau mai presus de orice, nu conteaza ca sustinand acest lucru pentru unii ii prejudiciaza pe altii. Asta da sindicat! Pacat ca nu este si la noi ca ma inscriam imediat! :))

Publicat

Poliţiştii locali dintr-o localitate ieşeană s-au trezit cu roţile autoturismului blocate chiar de către colegii lor de la o altă secţie din judeţ.

Pentru că oamenii legii au parcat maşina într-un loc nepermis, un alt echipaj nu a ţinut cont că autoturismul aparţinea poliţiei locale şi a pus legea în aplicare.

Mărturie stă această imagine surprinsă în localitatea Hârlău şi postată de un localnic pe Internet.

-204094.jpg

http://www.antena3.r...iul-211308.html ooo daaaaa

Publicat

Ce s-or fi gandit, "Suntem de la politie si oprim unde vrem noi!", in loc sa fie un exemplu pentru ceilalti in respectarea legii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.