Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

De ce nu mi se intampla si mie "d-astea"? Abia astept pt ca am un chef de scandal, sa-i fac cu ou si cu otet pe imbecilii acestia. Stiu, nu e deotologic, nu e bine sa te bagi in belele, scandaluri, dar merita sa le-o dai peste bot.

Publicat

Buna seara!

Vin cu cateva intrebari...sper sa pot da peste cineva care poate sa imi raspunda.

As dori sa stiu daca politia comunitara are atributii de protectie si paza persoane...gen bodyguard.

In legea 1332/2010 in articolul 3 nu am gasit nimic de genul. Iar daca au cumva atributii, conform articolului 38, punctul 4...acestia nu trebuie sa poarte uniforma si semne distinctive in timpul executarii serviciului? Poate sau are voie politia comunitara sa actioneze in civil?

Multumesc!

Publicat (modificat)

Politistii locali fac legea in Iasi. Masinile lor trec pe culoarea rosie a semaforului si asta fara a urmari vreun infractor, ci pentru a insoti, intr-o coloana oficiala, pe 9 martie, autocarul cu fotbalistii de la CFR Cluj. Potrivit legii, din coloana oficiala trebuie sa faca parte obligatoriu si o masina a Politiei Rutiere. Dupa cum am aratat in emisiunea Raport de Caz de ieri, acest lucru nu a fost respectat. Sefii Inspectoratului Judetan de Politie au dat astazi din colt in colt cand i-am intrebat daca s-au autosesizat cu privire la aceasta ilegalitate.

In emisiunea "Raport de Caz" de ieri am aratat cum Politia Locala incalca legea cu nonsalanta. Acest lucru a fost clar dovedit pe 9 martie, cand o asa-zisa coloana oficiala, ce insotea autocarul cu fotbalistii de la CFR Cluj, a trecut pe culoarea rosie a unui semafor din Copou. Politistii locali au incalcat de doua ori legea: mai intai pentru ca nu au voie sa faca parte dintr-o coloana oficiala fara a avea alaturi o masina a Politiei Rutiere si a doua oara pentru ca nu au respectat culoarea semaforului.

Un alt abuz al Politiei Locale este organizarea ilegala de coloane oficiale, in care masina politiei locale este, ilegal, antemergator.

Conform Ordonantei OUG 195 pe 2002 privind circulatia pe drumurile publice, coloana oficiala este formata din: unul sau mai multe vehicule care circula pe drumul public si sunt insotite de unul sau mai multe autovehicule ale politiei rutiere, care au in functiune semnale speciale de avertizare sonore si luminoase de culoare rosie. Toate coloanele oficiale sunt asigurate exclusiv cu echipaje ale politiei rutiere".

In urma solicitarii facute inainte de emisiune de postul Tele M, conducerea IPJ a precizat ca, in perioada 3-13 martie, institutia nu a fost solicitata pentru insotirea de coloane oficiale. In aceste conditii, in cadrul emisiunii Raport de Caz, producatorul Calin Ciobotari a cerut sefilor IPJ sa se autosesizeze.

Calin Ciobotari, producator emisiunea Raport de Caz: Cer explicit IPJ-ului sa se autosesizeze in urma acestui material. Maine ii vom intreba daca s-au autosesizat si, mai mult decat atat, cum intentioneaza sa aplice legea, pentru ca daca nu o fac ii acuzam de complicitate.

Astazi, seful Politiei, chestorul Ioan Scripniciuc, a refuzat insa sa discute despre aceasta problema.

Cu masina Politiei Locale...

Chestor Ioan Scripnciuc, comandantul IPJ Iasi: Nu... Acuma-i ziua Politiei Romane, lasati-ma cu Politia Locala. Deci nu va pot da un punct de vedere acuma.

Nu este voie, stiu ca doar Politia Rutiera...

http://www.telem.ro/...alca-legea.html

Modificat de arcan
  • Apreciez 3
Publicat (modificat)

daca cineva care intra in intersectie pe culoarea verde lovea autoturismul gardienilor ghici cine era vinovat? Poate atunci se sesiza cineva din oficiu.

Modificat de 25tess
Publicat

Cine ar trebui sa se sesizeze cu privire la neregulile comise de catre cei de la Prostia Locala? Cu privire la faptul ca nu respecta legea referitoare la inscriptionarea masinilor Prostiei Locale, precum si la uniforma pe care o poarta.

Abia astept sa opresc in trafic un comunitar sau sa ma opreasca pe mine vreunul!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Producatorul emisiunii mai degraba sa faca un denunt scris (este si acesta unul din modurile generale de sesizare) decat sa astepte mult si bine o sesizare din oficiu. Verba volant scripta manent parca spunea un dicton latin.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Vi se pare normal ca politia locala sa actioneze in civil? au voie cumva? In legea aia a lor...scrie undeva la art. 38 ca trebuie sa poarte uniforma pe perioada exercitarii serviciului...iar in anexa 1 ...aia de la legea 1332/2010...vad ca sunt detaliate toate articolele de imbracaminte si echipamentul folosit de comunitari. Deci au voie in civil?

Modificat de Nuamkef
Publicat (modificat)

salut!este adevarat ca nu au voie cu girofar rosu...dar nu cred ca este vina lor ca au pe masini asa ceva...si nu cred ca faceti bine ca mereu si mereu ii jigniti pe acesti politisti locali!am mai fost si pe alte forum-uri de gen ~reclamă~ si sa stiti ca nu va jignesc sau injosesc cum se face pe acest forum...bine pana la urma este vorba de educatie! :wacko: pt toate ilegalitatile din Politia Locala ar trebuii sesizat MAI si cei de acolo sa-si faca treaba!!! :good:

Modificat de Administrator
  • Displace 13
Publicat

Andibv cu siguranta esti local.Ei n-au dece sa ne jigneasca deoarece ne copiaza,imbracaminte masini de serviciu,etc,E ca si cum ti-ai pune tu un tricou pe tine cu Messi,oare dece l-ai pus?

Publicat

salut!este adevarat ca nu au voie cu girofar rosu...dar nu cred ca este vina lor ca au pe masini asa ceva...si nu cred ca faceti bine ca mereu si mereu ii jigniti pe acesti politisti locali!am mai fost si pe alte forum-uri de gen politistilocali.ro si sa stiti ca nu va jignesc sau injosesc cum se face pe acest forum...bine pana la urma este vorba de educatie! :wacko: pt toate ilegalitatile din Politia Locala ar trebuii sesizat MAI si cei de acolo sa-si faca treaba!!! :good:

Hai nu mă înnebuni ! Este adevărat că încalcă legea dar nu este vina lor ?! La fel de adevărat, după mintea ta odihnită este că unii comit furturi și tâlhării, dar ”nu este vina lor”. Domnul gardian public și-a găsit unde să își verse of-ul. Dacă aveai un pic de răbdare ai fi văzut că s-au făcut o grămadă de petiții către MAI în aces sens, numai că nu a fost sancționat nimeni disciplinar în acest sens. De ce ? Simplu. Pentru voi sunteți niște lingăi ai primarului, pe post de agenți electorali. Și culmea, tocmai aici vă găsiți să ne turnați gogoși cu lupul moralist. Nu te ține nimeni cu forța pe aici, poți să ne părăsești oricând, nu este nicio pierdere. Mergi pe site-urile voastre de analfabeți unde nici să scrieți toate literele unui cuvânt nu sunteți în stare.

Publicat (modificat)

salut!este adevarat ca nu au voie cu girofar rosu...dar nu cred ca este vina lor ca au pe masini asa ceva...si nu cred ca faceti bine ca mereu si mereu ii jigniti pe acesti politisti locali!am mai fost si pe alte forum-uri de gen politistilocali.ro si sa stiti ca nu va jignesc sau injosesc cum se face pe acest forum...bine pana la urma este vorba de educatie! :wacko: pt toate ilegalitatile din Politia Locala ar trebuii sesizat MAI si cei de acolo sa-si faca treaba!!! :good:

Odaaaaa...o nuuu, nu jigniti pe nimeni voi..Ia citeste comentariile de pe petitie...din 400, 300 sunt ale voastre.Ia sa vazi acolo mostre de inteligenta si de mentalitate ,,vestica,,...(probabil de la politiile locale din vest)

O sa iti imbogatesti vocabularul de injuraturi.Asta daca nu ai si tu postari ,,destepte,, acolo.

Modificat de arcan
Publicat

Andibv, cu siguranta esti de la Prostia Locala! Daca acesti impostori ar vrea sa faca ceva util, ar trebui sa foloseasca alta denumire si sa nu mai incerce sa ne copieze. Sa isi creeze imagine singuri, nu folosindu-se de imaginea unei institutii care are traditie. Rusine, localule!

Nu va jigneste nimeni si nici nu radem de voi, localilor, ca a ras natura de voi. :)):)) Daca erati capabili, sustineati un examen de admitere, urmati cursurile unei scoli M.A.I., iar apoi erati lucratori ai M.A.I., nu niste impostori, adunati de pe strada si incadrati direct, cu liceul la seral sau fara, aflati in slujba primarului. Rusine!

Lucratorii de la Prostia Locala, potrivit legii, isi desfasoara activitatea numai in tinuta de serviciu!

• Membru
Publicat

Andibv stie foarte bine ca toate masinile lor (polutia locala) din Bv, sunt cu girofar rosu-albastru,

Publicat

Chiar nu inteleg de ce toti acesti impostori cauta sa ne convinga de contrariu, sa pozeze in nevinovati, devin ridicoli! Zilele trecute o patrula, pardon, un duet de impostori, incercau sa intre in scara blocului, iar o batranica le spunea ca nu poate sa le deschida usa, motivand neinteles, iar femeia locala a replicat indignata "ca e de la politie", moment in care am luat foc...le-am batut obrazul ca profita de batranica si mai multe chestii pe care nu pot sa le reproduc aici! Au plecat cum au venit... Pe diferite forumuri ne balacaresc, dar in realitate se impauneaza cu denumirea de politie... Pot sa racolezi o gramada de fosti politisti(aici ma refer la cei pensionati) care sa incerce sa-i instruiasca, dar e materialul prost...

Publicat

Ce am afirmat este real, nu mai stiu daca mai e de actualitate dar acum 2 ani seful localilor din orasul Buftea era un fost coleg, pensionat, care mi-a propus si mie sa lucrez cu el. Un alt fost coleg, deasemenea pensionat, era angajat la locali la sectorul 6 ca instructor sportiv...exemple sunt, pe la P.M.B. sunt angajate una sau doua persoane la "invatamant profesional", foste cadre ale Securitatii..

Publicat

... Pot sa racolezi o gramada de fosti politisti(aici ma refer la cei pensionati) care sa incerce sa-i instruiasca, dar e materialul prost...

Scuze pentru greseli...A se citi "Poti sa racolezi o gramada de fosti politisti (aici ma refer la cei pensionati), care sa incerce sa-i instruiasca, insa degeaba, e materialul prost..."

Am scris de pe mobil si-mi era rau, sunt racit...

Publicat (modificat)

Oare chiar nu e nimeni din Brasov ,politist cu caracter sau cetatean responsabil care sa sesizeze la IGPR aspectele privind girofarele ros-albastre ale impostorilor din Brasov?

Felicitari moderatorilor ca l-ati interzis pe cocalarul de la Brasov!

Modificat de big j
Publicat

De ce trebuie să fie cineva din Brașov ca să facă sesizarea ?! De ce nu faci TU sesizarea ?

• Membru
Publicat

Asta am vrut sa zic si eu, sunt din Bv si am si caracter.

Publicat (modificat)

Daca te doare mana sa copiezi textul si nuaikef sa citesti regulile,o fac eu :

De mai bine de un an, patru angajaţi ai Poliţiei Locale asigură paza şi protecţia primarului Gheorghe Nichita. De la inaugurări de parcuri de joacă în campaniile electorale, până la vizite pe şantierele din oraş, cei patru sunt prezenţi în preajma edilului. Nota de plată, bineînţeles, e achitată din banii ieşenilor.

Daniel Buhuş, Constantin Grigoriu şi Sandu Constantin sunt trei din cei patru „civili” care pot fi zăriţi în preajma primarului la orice ieşire a acestuia în public. A patra gardă de corp a primarului este principalul om care asigură securitatea, paza şi protecţia edilului. Cu toate că am încercat să-i aflăm numele, cei întrebaţi se fac că plouă, nimeni nu-l cunoaşte. Are părul cărunt, creţ, este tuns depeche, corpolent delăsător, cu privirea pătrunzătoare şi gata să sară la gâtul unui eventual agresor. Poartă haine simple şi largi, care nu-l scot în evidenţă. Este scump la vorbă, dar atent la toate mişcările primarului şi ale celor din jurul lui. Surse neoficiale ne-au confirmat că acesta este şef de dispozitiv. Unde au putut şi pot fi văzuţi cei patru? La inaugurarea parcurilor de joacă din campaniile electorale de anul trecut, a cluburilor de pensionari, a pasajului de la Hala Centrală, la vizitele de pe şantiere, la retragerile cu torţe, la Ziua Familiei din Parcul Copou, la inaugurarea LCD-urilor din staţiile RATP, a ansamblului Palas sau a şoselei de centură, când a fost prezent şi premierul Victor Ponta. Lista continuă şi ajunge până la prezenţa celor patru angajaţi ai Poliţiei Locale la şedinţele de Consiliu Local sau la orice conferinţă de presă susţinută de Gheorghe Nichita. Sau, pur şi simplu, măcar unul sau doi dintre ei sunt prezenţi permanent pe holurile Primăriei. Patrulând.

Reprezentanţii municipalităţii susţin că protestele lui Sorin Bălănescu la audienţele din cartier, de anul trecut, au fost punctul de plecare pentru decizia de a asigura paza şi protecţia primarului. Asigurarea pazei primarului este necesară din cauza, cităm, „nebunilor care umblă pe străzi“. „Primarul a primit nenumărate ameninţări, printre care şi ameninţări cu moartea“, au precizat reprezentanţii municipalităţii. Întrebat dacă în Consiliul Local s-a luat hotărârea ca edilul oraşului să fie protejat de către angajaţii Poliţiei Locale, Lucian Şchiopu, inspector de specialitate în cadrul departamentului de comunicare al Primăriei, a răspuns cu o întrebare: „Ce legătură are Consiliul Local cu Poliţia Locală?“.

Maşini şi împrumuturi în bănci

Cu toate că sunt folosiţi pentru a sta mereu în preajma edilului, agenţii stau prost la capitolul venituri. „Averile“ celor patru angajaţi ai Poliţiei Locale sunt modeste. În declaraţiile de avere postate pe site-ul instituţiei, soţia lui Daniel Buhuş, Camelia, afirmă că a cumpărat în 2005, cu ajutorul unui credit ipotecar, un apartament în suprafaţă de 38,23 metri pătraţi. Deţine un autoturism marca Daewoo Cielo, iar în 2005 a contractat un credit de 8.500 de euro, scadent în 2025, iar în 2007 un altul, de 20.000 de lei, scadent în 2017. Ca asistent medical, soţia încasează, anual, 21.200 de lei. Daniel Buhuş este angajat în structura de ordine publică, iar anual câştigă 15.031 lei. La aceste venituri se adaugă şi alocaţia copilului, de 504 lei pe an.

Constantin Grigoriu a cumpărat, în 1996, un apartament de 21 de metri pătraţi. Deţine un autoturism marca Renault Megane, fabricat în 2000. În 2007 a împrumutat 16.500 de franci elveţieni, pe care trebuie să-i returneze până în 2019. Grigoriu lucrează tot la ordine publică şi câştigă, anual, 15.425 de lei.

Sandu Constantin lucrează ca poliţist de proximitate, câştigă anual 18.709 lei şi deţine un autoturism Dacia 1310. Ca dispecer la Poliţia Locală, soţia lui încasează, tot anual, 20.131 de lei şi primeşte o indemnizaţie de handicap în valoare de 2.808 lei. La aceste câştiguri, se adaugă alocaţia de stat a copilului, de 504 lei (pe an). În anul 2000, soţia acestuia a cumpărat un apartament de 47 de metri pătraţi.

Lucrează sau nu la Poliţia Locală?

Am vrut să avem confirmarea că cei patru civili care asigură paza şi protecţia primarului lucrează în cadrul Poliţiei Locale. Întrebaţi dacă îi cunosc, colegii lor au ridicat din umeri. Fotografiile acestora au fost prezentate şi purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale, Nicoleta Deciu, care s-a eschivat în a da un răspuns. „De unde ştiţi că lucrează aici? Haideţi să mergem la domnul director, ca să aflăm“, a precizat Deciu. Ajunşi la secretariat, ca un făcut, doi dintre cei patru angajaţi ai Poliţiei care îl păzesc pe primar, prezentaţi în fotografiile arătate purtătorului de cuvânt, şi-au făcut apariţia în spatele nostru. Pus în temă, a doua zi, şeful Poliţiei Locale a recunoscut că aceştia fac parte din structura instituţiei.

Atribuţiile poliţistului „(pre)ocupat“ şi nu prea de ordinea publică

Potrivit Legii Poliţiei Locale, 155/2010, la art. 3 privind organizarea Poliţiei Locale şi categoriile de funcţionari publici, în cadrul acestei instituţii se află structura de ordine şi linişte publică şi de pază a bunurilor, cea din domeniul circulaţiei pe drumurile publice, cea de disciplină în construcţii şi afişaj stradal, structura de protecţie a mediului, cea de activitate comercială, precum şi structura cu atribuţii pe linie de evidenţă a persoanelor. Ocupaţi cu paza şi asigurarea protecţiei edilului, şefii din fruntea instituţiei ignoră cu bună ştiinţă atribuţiile poliţiştilor de la ordine publică. Articolul 6 din aceeaşi Lege arată, printre altele, următoarele: în domeniul ordinii şi liniştii publice, precum şi al pazei bunurilor, Poliţia Locală are următoarele atribuţii: menţine ordinea şi liniştea publică în zonele şi locurile stabilite prin planul de ordine şi siguranţă publică al unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale, asigură protecţia personalului din aparatul de specialitate al primarului, din instituţiile sau serviciile publice de interes local, participă la efectuarea unor controale ori acţiuni specifice. Or, cei doi viceprimari, care au aceleaşi statut şi drepturi conferite de lege, n-au fost văzuţi cu pază după ei. (Alexandru Hordilă, şeful Poliţiei Locale a precizat că cei doi n-au cerut protecţie din partea Poliţiei Locale – n.r.).

Printre atribuţiile Poliţiei Locale se mai numără menţinerea ordinii publice în imediata apropiere a unităţilor de învăţământ, a unităţilor sanitare, în parcările auto aflate pe domeniul public sau privat al unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale, în zonele comerciale şi de agrement, în parcuri, pieţe, cimitire (…). Totodată, angajaţii instituţiei participă, împreună cu autorităţile competente prevăzute de lege, potrivit competenţelor, la activităţi de salvare şi evacuare a persoanelor şi bunurilor periclitate de calamităţi naturale ori catastrofe, precum şi la cele de limitare şi înlăturare a urmărilor provocate de astfel de evenimente, constată contravenţii şi aplică sancţiuni pentru nerespectarea legislaţiei privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi. Poliţia Locală sesizează serviciile specializate în gestionarea câinilor fără stăpân, despre existenţa animalelor şi acordă sprijin personalului specializat în capturarea şi transportul acestora la adăpost.

Realitatea din oraş: parcurile sunt devastate fără ca cineva să preîntâmpine acest lucru, iar câinii fără stăpân aduc zilnic la spital zeci de ieşeni, din cauza muşcăturilor. Nu mai spunem că cele trei statui din parcul Copou au fost furate, fără ca cineva să patruleze prin zonă. Cu toate că reprezentanţii Poliţiei Locale se plâng că nu dispun de personal suficient pentru a asigura paza bunurilor municipalităţii, făcându-şi treaba cu personalul care a fost redus la jumătate, îşi permit să „detaşeze“ patru agenţi pentru paza personală a primarului. Menţionăm că trei din cei patru agenţi au atribuţii care vizează ordinea publică. De ce nu patrulează în parcuri sau în alte zone, este greu de răspuns.

Haina de poliţist, opţională?

În cazul celor patru agenţi, uniforma de poliţist pare a fi opţională. La diferitele evenimente la care participă primarul, aceştia sunt îmbrăcaţi în civil, fără a purta semne distinctive ale Poliţiei Locale, instituţie pe care o reprezintă în cele opt ore de muncă, pentru care sunt plătiţi din bani publici. Potrivit HG 1332/2010 privind aprobarea Regulamentului cadru de organizare şi funcţionare a Poliţiei Locale, la art. 38, alin. 4, se specifică următorul lucru: uniforma şi însemnele distinctive se poartă în timpul executării serviciului (…). Cu toate acestea, cei patru agenţi din cadrul Poliţiei Locale care asigură paza primarului sunt îmbrăcaţi civil la toate acţiunile la care participă edilul. Alexandru Hordilă, şeful Poliţiei Locale a menţionat că poliţiştii locali „au dreptul să acţioneze îmbrăcaţi în civil la diferite acţiuni, cum ar fi acţiunile de urbanism sau evidenţa populaţie“. Or, cele la care cei patru agenţi participă alături de Nichita nu se încadrează în această categorie. Surse din cadrul Poliţiei Locale afirmă că „agenţii pot acţiona în civil, dar numai în baza unui plan de acţiune“. Greu de înţeles ce plan de acţiune este „pus la cale“ de mai-marii Poliţiei Locale la inaugurările de parcuri ori la simple plimbări pe bulevard ale edilului. Hordilă afirmă că angajaţii nu stau lângă Nichita doar când sunt solicitaţi, ci se autosesizează. Cum funcţionează „procedura“?: „Avem fler!“, a răspuns Hordilă.

Conform Anexei 1 a Legii 1332/2010, uniforma din dotarea unui poliţist presupune costum de vară, costum de iarnă, şapcă, pălărie, căciulă, cămaşă, pulover, costum de intervenţie, pelerină de ploaie, pantofi, ecuson, emblemă, epoleţi, veste, tricouri etc.

Este greu de crezut că primarul Nichita s-a temut pentru siguranţa lui chiar şi la o scurtă plimbare pe bulevardul Ştefan cel Mare, „flancat“ de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Sebastian Buraga şi de directorul tehnic al Primăriei, Dumitru Tomorug, sau când a ieşit din casă împreună cu soţia, pentru a vota la alegerile locale din iunie anul trecut. „Primarul nu are de ce să se teamă de ieşenii care l-au votat“, spune fostul prefect şi deputat Nicuşor Păduraru.

Se poartă şi la alţii. Dar cu bun-simţ…

Potrivit purtătorului de cuvând al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin, primarul Timişoarei, Nicolae Robu este însoţit doar de un agent al Poliţiei. „Primarul este protejat doar de un singur agent, care îl însoţeşte pretutindeni. Nu se pune problema să fie protejat de atât de multe persoane“. Primarul din Bacău, Romeo Stavarache nu are nevoie de protecţie. „Este exclus aşa ceva. Primarul nu are pază personală. Doar purtătorul de cuvânt şi şoferul îl însoţesc pe primar“, a declarat Ionuţ Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău.

Consilierul local PD-L Gabriel Grigore şi fost viceprimar, a precizat că „dacă ieşenii finanţează pasiunea primarului pentru fotbal, de ce să nu fie generoşi şi cu paza lui?“

Cu toate că se plâng de lipsa personalului şi a resurselor, un autoturism marca Dacia Logan, de culoare albă, cu geamuri fumurii, având numărul de înmatriculare IS 06 JHB, patrulează frecvent în faţa casei primarului. Precizăm că în dotarea instituţiei sunt 26 maşini, însă nu toate sunt operative.

http://flacaraiasulu...ani-publici.htm

Modificat de arcan
Publicat

Si uite asa a aparut si SPP-ul local. Crima Organizata Locala pe cand?

• Membru
Publicat

Nu ca as vrea sa pateasca ceva acea persoana, dar sunt curios cum va fi aparat don' primar in caz ca va aparea ceva neprevazut. Sa vedeti "profesionalism" :))

Publicat

Eu propun asa:

Sa se implementeze conceptele de:

Jandarmerie Locala

Pompieri Locali

Armata Locala

SRI Local

SIE Local

SPP Local

si de ce nu,Presedentie Locala.

• Apreciez 2
Publicat

Mă miră că nu au înființat incă o secție de informații prin care să-și trimită oamenii să se infiltreze in cercurile periculoase ale traficanților de răsaduri și conopidă pentru a opri eventualele atentate la adresa siguranței naționale. :lol:

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

La Iasi nu doar garzile primarului sunt civili ! Exista patrule "la civil" -umbla prin oras ...asa cum a precizat dl Arcan,propun si eu sa se "imprumute" insemne de la politia militara-ca tot politie este...oare ar vedea cineva ca sunt altfel de grade?

Acum 3 saptamani,intr-o intersectie,o masina a localei iasi,nr inmatriculare B 48 USU...dirijau circulatia.Doar ca agentul avea pe spate scris politia locala si pe umeri grad agent politia romana..din profil am crezut ca este rutiera,cand m-am apropiat,mi-a parut rau ca nu l-am pozat!Explicatia purtatorului de cuvant? nu exista!

Modificat de Rosebud

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.