Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Își dorește să fie și ea polițistă, dar nu este în stare să treacă de un examen de admitere, pentru a deveni polițist pe căi normale. Și caută niște căi alternative că doar impostura se poartă și a devenit ceva firesc.

Iar ziariștii retardați o transformă într-un fel de eroină, tocmai pentru prestația penibilă.

Cât o fi costat-o acest articol? Credeți că i-a dat mai mult de 10-15 euro ziaristului retard?

• Apreciez 1
Publicat

Sper ca-ti dau o veste buna !!! S-a desfiintat Politia Ecologica :good: care era sluga :emo-yessir: lui Puscas si ai celorlalti paraziti care sug venele satmarenilor !!!!!!

• Membru activ
Publicat

Eram aproape convis ca heroina noastra este comunitareasa. N-avea cum sa fie asa imbecila, cu genunchii care-i zboara precum cangurii decat daca facea parte din fortele armate ale trupelor de uscat ale primariei :doh: Interventia respectivei a fost doar de spectacol, adica fara efect. Cine se da de obicei in spectacol? ... Exact. Raspuns corect. Problema e ca nu a fost singura. Ci a mai aparut inca un agent sef principal ;) ... sanchi... care scotea vorbele mai greu decat verisoara mea de 4 ani.

Publicat (modificat)

Ben cel care a dat interviul (cel cu cioc) chiar este șeful Postului de Poliție Tuzla, iar ”superpolițista” (cum a fost denumită de mai multe canale mass media) este fiică-sa.

Modificat de Dan
Publicat

Extras dintrun articol.

Timisoara va avea doar 48 de agenti de circulatie in structura Politiei Locale. Mult prea putini ca sa acopere tot orasul, este de parere seful institutiei, Doru Spataru.

Potrivit legii, politistii locali de la Circulatie vor da amenzi in anumite zone din oras, in special in cele rezidentiale, pietonale, in parcurile si zonele de agrement, precum si pe locurile de parcare pentru persoanele cu handicap. Aici, ei vor putea da amenzi si sanctiona orice cetatean.

Pentru moment insa, nu au aparatura necesara pentru a-si face treaba in aceste locuri, dar cand vor intra in posesia ei, oamenii legii vor pune soferii sa sufle in etilotest sau le vor da puncte de penalizare pentru ca nu poarta centura de siguranta.

Nu ne grabim sa intram in zonele rezidentiale. Noi trimitem la Politia Locala procesul verbal, pentru ca nu avem aparatura, asa ca deocamdata nu actionam pe linia asta. Am trecut in buget aparatura, dar nu stim cand se va cumpara. Nu ne grabim. Si Politia Rutiera ne-a trimis o nota prin care ne zice sa o luam treptat. Nu ne hazardam acum sa facem tot, ne bazam pe lege si incepem cu prioritatile, pentru ca Timisoara este sufocata de opririle la minut”, a explicat Dorel Cojan, director adjunct Politia Locala.

Odata ce vor intra in zonele rezidentiale, politistii vor trebui sa se ghideze dupa semnele de circulatie, deoarece la nivelul Primariei Timisoara nu exista nici macar o lista cu zonele rezidentiale din oras.

Deci am inteles ca localii timisoreni n-au aparatura necesara, dar cand vor intra in posesia ei, vor da puncte de penalizare pentru centura de siguranta. :lol:

Sursa: http://www.opiniatimisoarei.ro/politistii-locali-ies-trafic-si-fac-legea-zonele-rezidentiale-din-1-iulie-politistii-timisoreni-de-la-circulatie-vor-avea-uniforme-noi/01/07/2011

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Un poliţist comunitar şi un militar din Craiova, acuzaţi că l-au ameninţat pe patronul unei societăţi comerciale pentru a-l constrânge să le dea o sumă de bani, conform unei presupuse înţelegeri între cei trei, au fost reţinuţi pentru şantaj, fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare.

Bălăşoiu Marius Adrian, un poliţist comunitar din Craiova, şi Dionisie Ionel Cristian, de profesie militar, au fost reţinuţi, luni, pentru şantaj, de către procurori, pentru 24 de ore, în urma organizării unui flagrant, cei doi fiind prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Aceştia sunt acuzaţi că îl ameninţaseră cu bătaia pe patronul unei societăţi comerciale din Craiova, dar îi ameninţaseră şi familia pentru a le da bani, conform unei presupuse înţelegeri între ei.

Procurorii au luat act de faptele semnalate de victimă, au marcat suma de 1.500 de lei, care a fost oferită pe 15 octombrie celor doi, ocazie cu care au şi fost reţinuţi.

http://www.mediafax.ro/social/un-politist-comunitar-si-un-militar-din-craiova-retinuti-pentru-santaj-10228140?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MediafaxSocial+%28Mediafax+-+Social%29

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Au avut azi o zi plină ai noştrii. Chiar dacă în ştire nu se menţionează, colegii noştri au participat din plin la organizarea flagrantului, asta aşa ca să nu fim lipsiţi de modestie şi să spunem că mai toată treaba a fost făcută de ai noştrii.

Şi spun că au avut o zi plină, pentru că tot astăzi poliţiştii din Dolj (respectiv cei de la DGA) au făcut un flagrant unui medic otoped cunoscut, ce a refuzat să opereze un pacient deoarece şpaga era prea mică.

Cred că e puţin cam aglomerat arestul de la IPJ Dolj. :naughty:

• Membru
Publicat

Sigur colegii de la DGA au facut flagrantul la doctor? Nu fac pe desteptul, dar acum vreo patru zile, astia de la DGA de la noi ne-au spus la o instruire ca ei se ocupa numai de cazurile de coruptie care ii privesc pe politisti, iar de alt fel de functionari, medici etc. se ocupa lucratori anume desemnati de prin SIF-urile de la nivel judetean. Cum e pana la urma? :hmmmt:

• Moderator
Publicat

Pot să facă şi cei de la SIF, dar la fel de bine pot face şi cei de la DGA.

• Moderator
Publicat

La Dolj se intampla multe. Sa nu uitam ca si primarul a fost arestat pt fapte similare.

Eu zic sa se mai construiasca puscarii si sa "pice" toti

Eu stiam ca DGA-ul se ocupa de cazurile de coruptie in randul politistilor si a altor cadre M.A.I., iar D.N.A. se ocupa de celelalte categorii de functionari publici, sau si de civili.

Sper sa nu gresesc, dar parca asa mi-a intrat mie in cap

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Vă mai amintiţi de doctoriţa aia de la Craiova care pensiona medical într-o veselie numai pe cei descurcăreţi şi care a stat în arest câteva luni bune de zile? Ulterior a fost şi condamnată. Acel flagrant a fost făcut de ai noştri de la investigarea fraudelor. Denunţătorul a venit la poliţie, era un bătrânel amărât. Ţin mine că, colegii i-au cumpărat o cămaşă, pe care i-au montat tehnica şi i-au făcut-o cadou, pentru că avea nişte haine foarte jerpelite pe el.

• Apreciez 2
Publicat

Am o experienţă foarte neplăcută cu Poliţia locală şi ţin să o împărtăşesc tuturor aici pe forum.

Mai în vară am fost amendat de către cei de la disciplina în construcţii, cf L 50 din 91, art. 26 alin 1, pct. a. Respectiv, am "amvelopat" cu poliestiren expandat, adică am izolat exterior peretele apartamentului unde locuiesc. Pe lângă faptul că termenul de prescripţie al faptei e de doi ani, şi era depăşit deja, ea nici nu era prevăzută în lege (L 50 din 1991). Nu am reuşit nici cum să mă înţeleg cu ei, spunând că au directive de sus să amendeze. Le-am dat pace şi am contestat procesul verbal. Am mers pe prescrierea faptei, fapt dovedit de mine inclusiv cu martori. Cum era de aşteptat am câştigat în primă instanţă, judecătoarea obervând că fapta nu e prevăzută de lege (lucru care mie mi-a scăpat de altfel). La recursul formulat de avocatul instituţiei, adică ieri, am pierdut procesul cu brio de la primul termen.

Problema este că o "sursă" din mijlocul lor, mi-a atras atenţia că nu are rost să contest procesul verbal fiindcă o să pierd în instanţă, motivând faptul că deja s-a vorbit la "nivel înalt" cu instanţele ca să se câştige orice contestaţie, fiindcă trebuie bani la buget. Am râs atunci dar acum mai că-mi vine să cred "imbecilitatea" asta.

Dacă în aşa hal s-a ajuns în ţara asta vai de noi.

• Moderator
Publicat

Pe langa Disciplina Rutiera, astia au si Disciplina in Constructii??? :shock:

• 1 lună mai târziu...
Publicat

I-am vazut azi cu ce mandrie defilau ei calare... Mai, mai, sa cad de pe scaun...

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat
poftim cultura :blink: "mascatii politiei locale de care se tem toti infractorii periculosi(aka traficantele de patrunjel :)) )" astia sunt periculosii luptatori ai lui Cristian Gasca,adica astia sunt gascanii :))
Publicat

Ia sa vedeti la secunda 53 ce aberatie... "...caliti in lupta cu infractorii..." M-am spart de ras!!! :))

• Apreciez 2
Publicat

Oare de ce numai prin Moldova se intampla asa ceva?

Imi aduc aminte cu tristete cum colegi de-ai nostrii ,,i-au tras" o uratura de sarbatori ,,donului perfect" acum un an.

Auzi martisoare, artisti domnule, pe cand la cules de plante medicinale, cei,,caliti in lupta cu infractorii".

Ba Ponta nu cred ca mai ai timp sa te uiti pe la tv esti ocupat cu ,,imparteala" ministerelor.

Publicat

"sub cagulele care baga infractorii periculosi in sperieti sunt suflete sensibile"(si creier zero :)) )"

Publicat

Degeaba râdeți dar este de plâns. Este tragic că acești găinari au ajuns să fie confundați cu polițiștii. Și asta numai din vina politicienilor și a șefilor noștri care nu au coloană atunci când apar astfel de reportaje pe sticlă să iasă public cu comunicate în care să pună lucrurile la punct.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.