Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Totusi am impresia ca salariul lor este fixat dupa bugetul primariei de care apartin...cei de la politia locala a mun.Bucuresti au salarii intre 2500 si 3500 lei(asta in conditiile in care nu este macar unul fost politist!

Iar asta îi face clar lacheii primarului!!!

• Membru
Publicat

terminati cu 600 lei, orice local are salariul minim pe economie+ norma de hrana(au castigat in instanta prin prolex...) si alte sporuri.

Publicat

Mea culpa. Eu aşa am auzit din gura unui cocălar.

• Membru
Publicat

poate nu au avut personal si era detasat de pe la REBU...

Publicat

M-am saturat de tara asta in care prostia e platita iar cei care muncesc nu au cu ce se descurca de pe azi pe maine.In Romania e bine platita prostia!Ne vom destepta vreodata din prostie?

Publicat

Bravo!Niste tugurlani cu impresii de superpolitisti,cu tupeu jegos si cu atributii limitate care sunt prea bine platiti pt munca prestata.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Ce 600 de lei? In Oradea au in jur de 1700 de lei ca le-au dat si norma de hrana, ca saracii tre' sa manance si gura lor ceva! Si inainte de aceasta marire aveau salariul peste 1000 de lei.

Eu inca nu le vad rostul... Si cu ei si fara ei, tot un drac!

Modificat de Dorin17
  • Moderator
Publicat

În țara noastră SWAT este o firmă de pază. Comunitarii postați de tine sunt doar niște maimuțoi penibili, ce își depășesc atribuțiile. Localii nu au atribuții care măcar să se apropie de cele similare structurilor speciale ale poliției americane, tocmai de aceea orice comparație sau asemănare cu swat-ul de la americani este penibilă și lipsită de vreo legătură cu realitatea. Dacă maimuțoii ăia se îmbracă așa, nu înseamnă că ce se închipuie și se visează ei, trebuie luat de bun.

• Apreciez 1
Publicat

sa dea dracul in ei si institutia lor,eu fac pedestru la sat ca nu avem suficient combustibil si retardatii aia se plimba cu touaregul,ce mufe de inteligenti cu 4 clase au toti idiotii aia :angry:

• Apreciez 1
Publicat

Tare nenorociti pot fi cocalocalii:un neamt-roman ,un american-roman ,etc oprit in trafic de cercopitecii astia din atasament va fii foarte convins ,dupa ce va fi fost usurat de vreo 100-150 $ sau euro ,c-a fost oprit de noi...nicidecum de cocalocali fiindca pe masina scrie pompos "Politia Rutiera".Fotografia am facut-o din masina unui var de-al meu care locuieste-n Anglia de vreo 15 ani(om norocos!) si la semafor mi-o zis :"Uite-ti colegii!"...inutil sa va mai spun ca mi-o luat o zi sa-i explic ca ce o vazut nu-i politie ci "erzatz polizei" ceva intre facatura si fake...'geaba ,omu'dupa atatia ani de normalitate nu putea sa conceapa ca-n lumea civilizata exista "Politie" si "fake Police"(ca sa-l citez!)...

Intrebarea finala a fost:"Daca ma controleaza astia?" la care i-am zis ca tot ce pot sa-i faca e sa-l caute de parcare pe zone interzise parcarii si cam atat...nu tu radar (mama!ce-si-o doresc!) ,nu tu permise(idem!) ,nu tu politie rutiera adevarata...

Impostori in tinuta!

post-1650-0-00727300-1344941808_thumb.jp

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Neapărat trebuie să faci o sesizare. Aștia nici măcar locală nu au mai scris pe mașina aia.

Publicat (modificat)

sursa cugetliber.ro

Abuz în serviciu şi trafic de influenţă - acestea sunt acuzaţiile pe care i le aduce un fost poliţist local lui Daniel Bratu, directorul adjunct al Poliţiei Locale Constanţa. Dosarul este, în prezent, în atenţia procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Furt de combustibil, presiuni asupra angajaţilor pentru ca anumite persoane să scape de odioasa „caracatiţă” ce le blo-chează maşina luxoasă şi înre-gistrări ilegale. Toate acestea se petrec în cadrul Poliţiei Locale Constanţa, susţine un fost angajat care, după ce şi-a dat demisia din structură, a ales să sesizeze oamenii legii. Astfel, în aprilie 2012 a fost deschis, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, dosarul 584/P/2012

.

Acuzaţii de furt de motorină

Un prim aspect semnalat de fostul poliţist local vizează dispariţia unor cantităţi considerabile de combustibil. „În 2010, când au fost reduse salariile, cota de motorină pentru fiecare autoutilitară din cele nouă din dotarea Poliţiei Locale (plus pentru Nissan-ul folosit de şef) era de 125 de litri/lună, luate pe bonuri valorice. De la 1 ianuarie 2011, cota de motorină a crescut la 350 de litri/lună. Dar această cantitate nu se poate consuma într-o lună, indiferent ce s-ar spune. O maşină consumă aproximativ 160 - 170 l/lună şi parcurge aproximativ 70 - 80 kilometri în opt ore. Restul com-bustibilului - căci se aduna o tonă şi jumătate de motorină pe lună! - era valorificat de directorul adjunct Daniel Bratu, iar foile de parcurs modificate, în creion, astfel încât să reiasă că autoutilitarele au parcurs kilometri care să justifice dispariţia combustibilului. Dar furtul poate fi dovedit simplu, prin verificarea foilor de parcurs şi a bordului maşinilor”, a declarat reclamantul.

O altă neregulă semnalată procurorilor vizează înregistrările abuzive care ar fi realizate de acelaşi director adjunct, care se află în fruntea instituţiei de la ieşirea la pensie a fostului director executiv, Vasile Bălan. „A montat microfoane în sediul Poliţiei Locale, în dispecerat şi la el în birou, iar înregistrările le foloseşte pentru a ne «convinge» să procedăm cum doreşte dumne-alui”, a adăugat fostul poliţist local.

Şoferi de limuzine, trecuţi în acte „cazuri sociale”

Acesta îşi acuză fostul şef şi de faptul că făcea presiuni asupra angajaţilor pentru ca anumite maşini să nu fie blocate cu renumitele „caracatiţe” sau, în nefericitele situaţii când erau blocate, şoferii să nu fie amendaţi. „Se spune clar de ce maşini nu trebuie să te legi. Dacă, din greşeală, ai blocat o maşină a cui nu trebuie, primeşti telefon. Un alt aspect în afara legii este modalitatea găsită pentru ca şoferii să nu fie amendaţi. Legislaţia precizează că sancţiunile sunt avertismentul şi amenda contra-venţională. Există în documentele Poliţiei Locale, procese verbale de constatare pe care, în loc de numărul chitanţei cu care a achitat şoferul taxa de 50 de lei pentru deblocare este menţionat «C.S.» - caz social. Şi dacă este caz social, nu trebuie să mai plătească. Şi sunt cazuri sociale persoane care au BMW-uri, Mercedes-uri, Audi-uri etc”, a mai acuzat fostul poliţist local.

De altfel, acesta susţine că există deja şi parole pentru ca totul să se desfăşoare cât mai repede: „Trimite-l pe Aurel Vlaicu” - ar fi parola pentru aplicarea unui avertisment, iar „C.S” - indicaţia clară că este vorba despre un caz social şi nu se percepe taxa.

Caracatiţele, scoase pe blat noaptea?

O altă practică este, susţine fostul angajat, îndepărtarea „caracatiţelor” după ora 21.00, în extrasezon. „Pentru că firma de deblocări nu pune la dispoziţie oameni în timpul nopţii, după ora 21,00, toate blocatoarele sunt ridicate, indiferent dacă amenda a fost sau nu plătită”, a precizat fostul poliţist local.

„Acuzaţiile sunt neîntemeiate. Să le probeze!”

Contactat cu privire la acuzaţiile ce i se aduc, directorul Poliţiei Locale Constanţa, Daniel Bratu, a declarat pentru „Cuget Liber” că a luat cunoştinţă de ele de la procurorii care anchetează dosarul. „Le resping ca neîntemeiate şi nefondate, iar respectivul poliţist care a făcut plângerea să le probeze dacă poate. Eu sunt încrezător că anchetatorii vor face lumină şi vor arăta că nu mă fac vinovat de ceea ce mă acuză reclamantul”, a afirmat repre-zentantul Poliţiei Locale Constanţa.

Cât priveşte faptul că blocatoarele ar fi demontate la lăsarea întu-nericului, directorul Poliţiei Locale a precizat că astfel se proceda în 2008, pe vremea predecesorului său, dar nu şi în prezent. Facem precizarea că identitatea poliţistului local care a formulat plângerea penală nu a fost precizată, la solicitarea acestuia.

Modificat de Dan
Publicat

..si pentru descretirea fruntilor vreau sa povestesc o situatie reala..Cunosc de mult timp un asemenea personaj,omul era pe atunci un vajnic gardian public,perfect multumit de ceea ce era si potrivit perfect cu meseria .Intamplator,postul de paza il avea in cimitirul de pe Antiaeriana -la statia Tacerii.(sectorul Marean 5,care este).Bun..eu ,oarecum incercand sa-l ajut sa scape de acolo,tot incercam sa-i dau sfaturi in legatura cu un alt loc de munca la care tipul tot gasea diferite pretexte si motive sa refuze..Azi asa,maine asa,pana in momentul in care nu a mai putut sa se abtina si a izbucnit " -Cum sa plec de acolo?? Ai innebunit? Pai tu stii cata coliva,colaci si spaga imi iese mie pe zi ???" Ce puteam sa-i mai zic..i-am dat dreptate.De curand m-am reintalnit cu el..in mandra-i nou-nouta uniforma de "superpolitist local" la prima vedere prezenta doar un mic defect...uita sa salute..

• Apreciez 1
Publicat

surpriza maxima... acum doua zile, am revazut aceasi masina neinscriptionata, cu rampa albastra si cu 3 localari, facand razie la fetitze pe centura Bucurestiului. sarind peste fenomen in sine, 1. au dreptul sa faca acest lucru? 2. au dreptul sa detina masini neinscriptionate...? am notat numarul masinii, daca este cineva interesat, poze nu am apucat sa fac...

Publicat (modificat)

Nu fiti rai ..Mie imi plac de gardienii astia publici porecliti ''politia locala''.Se plimba doua fetite de astea locale [ frumusele ] in uniforma toata ziua cu masina primariei prin cartier .Alta viata .parca ma simt si eu ''aparat'' .Poate ma cert si cu soacra mea zilele astea [cand e plecata sotia ] iar fetele patruleaza ca sa ma amendeze si pe mine un pic ca merit .Numai sa nu vina poamele mele de colegi [ca astia sunt in stare sa daca miros ceva] si ma pun sa fac cinste degeaba ca ''i-am deranjat'' ..

Modificat de pitbul
Publicat

surpriza maxima... acum doua zile, am revazut aceasi masina neinscriptionata, cu rampa albastra si cu 3 localari, facand razie la fetitze pe centura Bucurestiului. sarind peste fenomen in sine, 1. au dreptul sa faca acest lucru? 2. au dreptul sa detina masini neinscriptionate...? am notat numarul masinii, daca este cineva interesat, poze nu am apucat sa fac...

Pai a mai fost un caz, parca pe la Timisoara, unde colocalarul cerea taxa de protectie de la "fetitele" de pe centura...

• Apreciez 1
Publicat

ieri s-au facut repartizarile la posturi,ca de astfel la toata lumea,si am prins in comuna unde am fost la paza voturilor cu localul,au pus-o aia 2 cu mine :naughty: :ner:

• Apreciez 1
Publicat

Daniel, asteptam vesti bune de la tine :)) ``Dă`le să sară`` :)) le dedic melodia

B.U.G. Mafia - Cat Poti Tu De Tare

Publicat

astazi a fost prima zi pentru mine la post si am dat ochi in ochi cu cei 2 locali,au ramas masca atunci cand m-au vazut :ner: :ner: trebuie sa il intreb pe cel mai batran daca a luat bacul la geografie in a 2 sesiune :ner: :doh:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.