Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Inca o data se confirma ca politia locala este o idiotenie menita sa sprijine primarul si o modalitate de a face propaganda politica, si sa nu uit de a sanctiona ce nu ii convine primarului, asta e cel mai important.. RUSINE !!

Publicat (modificat)

Pentru cei care aveti facebook Bungiu-Sirbu Liviu-Iulian.

Ca sa nu mai zic ca la loc de munca scrie Agent de ordine publica la Politia Romana :doh:

55045037177986288428787.jpg

59988538901144449446275.jpg

25195838690078803886168.jpg

Modificat de kocolinos
Publicat

m-am jucat putin cu una din poze ca sa vada si alte persoane care frecventeaza forumul nostru si sa faca diferenta dintre uniforma de politist si cea a unui slujbas la primarie.

post-1163-0-16709300-1343631196_thumb.jp

Publicat

Pe el, si pe mama lui ! Conform strigaturii stramosesti, sa il raportam pe FB pentru...prostie crasa si impostorism (am inventat un nou cuvant).

Publicat (modificat)

Salutare tuturor. Localii astia sunt niste nesimtiti.

Modificat de McNally
Publicat

cred ca a sters pozele din galerie, sau nu am nimerit bine userul. se poate un link direct?

Publicat

Asemenea impostori nu au ce sa caute alaturi de Politia Romana. Cum sa spui, frate, ca tu, angajat al primarului, te dai drept angajat in MAI, respectiv Politia Romana ? Pfff!!! :doh:

Publicat

This content is currently unavailable

Dupa ce te conectezi pe pagina de facebook cu userul tau scrie la cautare "Bungiu-Sirbu Liviu-Iulian", dia pe fotografii si cauta in folderul cu SLI

Publicat

Probabil sunt numai pentru prieteni.

Ăsta cum prindea o maşină de poliţie făcea o poză. :)) Penal.

Publicat

Cocalar ordinar, sa o aduca si pe muma-sa sa o puna pe autoutilitara sa ii faca fotografii..

Publicat

nu le mai are,voiam sa vad si eu inca un local de se crede buricul pamantului :emo-box:

Publicat

A mai fost postata anterior speta asta Daniel, dar mersi ca mi-ai reamintit-o. :ner:

Publicat

sursa opiniatimisoarei.ro

Politistii locali vor fi testati cu aparatul „antispaga”!

Zilele profitabile ale politistilor locali obisnuiti sa inchida ochii, mercantil, la unele abateri de la lege constatate in zona lor de patrulare par sa fie numarate. In lipsa unei politii interne, care sa-i apere pe cei 300 de agenti de tentatia spagii, directorul institutiei, Doru Spataru, pare tot mai decis sa apeleze la serviciile discrete ale ofiterilor de la Directia Generala Anticoruptie, specializati, alaturi de alte servicii secrete, in filaje, monitorizari si organizari de flagrante.

Nu este exclus ca, in perioada urmatoare, rezistenta la mita a politistilor locali sa fie evaluata cu ajutorul testelor de integritate, abil implementate in munca pe teren a fostilor „comunitari”. „Nu e usor sa tii sub control 300 de agenti care patruleaza prin cele 21 de cartiere ale orasului, de aceea vom apela la sprijinul DGA, cu care vom semna un protocol de colaborare. Da, amenda este un indicator de performanta, atata vreme cat tu constati o contraventie la cateva zile! in aceste conditii, nu pot sa am suspiciuni ca politistul este mai iertator din fire si nu aplica legea”, se intreaba retoric fostul sef al IPJ Timis, Doru Spataru, care de peste 5 ani lucreaza la implementarea conceptului de politie locala in Timisoara.

Surse care doresc sa-si pastreze anonimatul ne-au dezvaluit ca si in laboratoarele Primariei se lucreaza la o metoda de testare a politistilor locali cu ajutorul unei retele underground de clienti misteriosi, care-si vor parca masinile in cele mai neasteptate locuri…

Publicat

Doamne, sa vedeti ce de infractiuni de "luare de mita" flagrante o sa constate cei de la DGA!! Cum pe locali nu-i duce capul...

Publicat

Asta pe lângă salariile monstruoase pe care le primesc de le primari. La 600 RON, majoritatea trăiesc din ce "produc". Asta în afară de "idealiştii" care trăiesc din bucuria adusă de portul uniformei lor.

Publicat

Usor minutzule.Salariile lor sunt de 1800 Ron.la care se adauga obligatoriu prima de Craciun si de Pasti.3000 RON prima.Pana la taieri aveau salarii mai mari ca ale celor din Politia Romana.Singura chestie era ca salariu era relativ mic, dar intrau sporuri si alte alea.

Publicat

Ce 600 de lei? In Oradea au in jur de 1700 de lei ca le-au dat si norma de hrana, ca saracii tre' sa manance si gura lor ceva! Si inainte de aceasta marire aveau salariul peste 1000 de lei.

• Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.