Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

cavalerul local sta pe langa masina,se pregateste de culcare,dar nu va dormi... :clip:

Publicat

Daniel24, nu-l lasa sa doarma...

Publicat

am mai multe variante sa il fac sa nu doarma,ii zic ca mie imi va veni control de la ipj si daca il prinde ca doarme,va vorbi cu primarul si va fi dat afara :ner: mai dati sugestii ca daca fac de capul meu,o sa ma urasca toata viata lui :ner:

• Moderator
Publicat

Lasă-l să doarmă! Ce ai cu el? Fiecare își face treaba așa cum consideră.

Dar dacă adoarme ... nu uita să-i tragi o salvă de poze sugestive :naughty:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Exact asta voiam si eu sa propun, cu pozele... ce diabolici suntem.

Modificat de Cristi
Publicat
mai dati sugestii ca daca fac de capul meu,o sa ma urasca toata viata lui :ner:

sa-ti aduc aminte de reclama aia cu tipul care trage antena din tv, da o bastirca la lustra si un tablou, sa se balangane, dupa care, soacra (sau nevasta) intrind si vazindu-le se arunca pe geam, iar la revenire, de jos, intreaba candid "ce draga, a fos cutremur?"

totul e sa apuce sa adoarma in masina, ca e mai usor de clatinat :ph34r::naughty:

Publicat

al naibi local,s-a dus la masa,acasa la el,a zis ca revine el :blink:

• Membru
Publicat

Suna-l pe primar si cere-i numarul aluia de telefon. Cand te va intreba de ce, ii zici ca a plecat, nu stii unde e si trebuie sa il trimiti sa verifice o sesizare privind unele gunoaie deversate pe marginea raului... :naughty: Si l-ai bagat in carti...

Publicat

l-am sunat pe edi,i-am zis ca am ramas singur la paza voturilor si el l-a sunat pe cavalerul local si asta imediat a ajuns,a oprit cu scartait de roti la primarie,acum e pe afara,se foieste,cik pazeste primaria :ner: era o melodie a nu stiu cui "in noaptea asta nimeni nu doarme"... :lol:

e si balbait,abia inteleg ce zice,acum are o problema cu copiii de la scoala ca fac galagie :ner: parca sunt aici la circ :blink:

Publicat

ce diabolici sunt membrii acestui forum :ner: serhente,da-i play :naughty: :ner:

Publicat

Daca totusi adoarme, Catalin ti-a dat cea mai buna sugestie!!!! Trage-l in poze, in asa fel incat sa se vada si nr.masinii si locul unde doarme...adica scoala unde va faceti(faci) serviciul! Serviciu usor si spor la fotografiat!!! Mai stii, poate-l facem vedeta pe forum!

Publicat

@ daniel - mi-a fost de folos discutia, la 10.30 intru in dispozitiv :D si mai sti....

Publicat

am fost putin taran cu localul dar asta e.l-am lasat sa adoarma si dupa o juma de ora m-am dus la DACIA (Daca Ai Cap Ia-ti Alta) lui si i-am dat cu pumnul in portiera,a sarit ca ars :ner: apoi mi-am cerut scuze,i-am zis ca m-am impiedicat,si a zis ca l-am speriat asa tare ca nu mai poate dormi si a spart seminte toata noaptea in fata primariei :ner: si era nervos si mai e si balbait,incerca sa lege o discutie dar nu intelegeam nimic si l-am lasat acolo,i-am zis ca ma asteapta prietena sa vb cu ea pe fb :ner:

Publicat

Daniel24, ai fost "nesabuit"! Daca facea localul infarct? Il aveai pe constiinta!

Publicat

nuu,ca astia sunt acoperiti de prostie si nesimtire,nu o sa moara specimenele astea :mellow:

Publicat

in nici un caz nu sunt de acord cu asemenea manifestari antisociale... :ner: bravo Daniel, sa te tot impiedici asa... :emo-yessir:

Publicat

Tu faci patrula cu local, in mediul rural?! :blink: si ca debutant???

Publicat

nu mateuta,nu fac patrula,am fost desemnat la paza voturilor la primarie pana vor veni in dupa amiaza asta cei de la sectiile de votare sa isi ia sacii de buletine,si s-a gandit primarul sa imi dea intariri localii ca cica sa fie buna treaba,dar la ce intariri mi-a dat am murit de ras :ner:

Publicat

Ma mir ca nu te-a intrebat cum reusesti sa vorbesti cu prietena pe fb. Sau poate ca el nu foloseste acest canal ci tw :hmmmt:

Publicat

e ceva necunoscut pentru el,el inca e cu radiocasetofonul cu baterii :ner:

Publicat (modificat)

Un polițist local din Prahova, anchetat pentru că distribuia ziare denigratoare

Poliţiştii din Câmpina s-au sesizat din oficiu pe 26 iulie după ce un poliţist comunitar din comuna Proviţa de Jos a fost găsit în timp ce împărțea ziare denigratoare la adresa unei formaţiuni politice pe străzile din localitate.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, angajat la primăria din comună ca agent local, a distribuit locuitorilor din satul Proviţa de Jos aproximativ 30-40 de exemplare ale unei publicaţii, care conţinea articole denigratoare la adresa unei formaţiuni politice, după terminarea orelor de program,.

La un moment dat, în jurul orei 19.40, în timp ce distribuia publicaţia, lângă acesta, pe drum, a oprit un autoturism în care se găseau patru tineri, pe care nu îi cunoştea.

Conducătorul , fără a coborî din autoturism, i-a atras atenţia agentului de poliţie locală că, prin distribuierea publicaţie respective, îşi depăşeşte atribuţiile, la care acesta i-a răspuns să îşi vadă de drum, precizând că nu l-a ameninţat şi nici nu i-a adresat injurii în niciun fel, discuţia fiind scurtă.

Urmează a se face verificări în vederea stabilirii dacă poliţistul se face vinovat de săvârşirea infracţiunii de ameninţare sau de o altă faptă penală, iar la finalizare se va da soluţie prin Parchet.

sursa: preluare integrala din adevarul.ro din 28 iulie 2012

O fi impartit el ziare de capul lui ori nenea primarul i-a ordonat asa ceva?

Modificat de LORD
  • Membru
Publicat

http://www.informatiadeseverin.ro/ids2/index.php/ancheta/9079-poliia-local-terorizeaz-o-firm-care-l-a-suprat-pe-primarul-gherghe.html

Poliţia locală din Drobeta-Turnu-Severin a pus tunurile pe o firmă de pariuri şi jocuri de noroc, care are deschise în municipiu 13 puncte de lucru. În numai patru zile zile, firma a încasat de la poliţia locală nici mai mult, nici mai puţin de 52 de amenzi în valoare de 39.200 de lei pentru că nu ar avea afişat orarul de funcţionare.

Motivul sancţiunii nu este, cum ar părea la prima vedere, vreo faptă care să aducă atingere gravă ordinii şi liniştii publice ori intereselor co­munităţii. Deşi are afişat la fiecare punct de lucru, cu litere de-o şchioapă, „Program NON- STOP”, firma BUMERANG 2002 a fost sancţionată pentru că „societatea mai sus menţionată cu punctul de lucru situat în strada Tudor Vladimirescu nr. 68 A, la ora 13,40, sala de jo­curi mecanice şi electronice func­ţiona fără a avea afişat ora­rul de funcţionare aprobat de Primăria Drobeta-Turnu-Se­verin”, după cum se specifică într-unul din cele 52 de pro­cese-verbale de sancţionare. În apărarea lor, poliţiştii locali spun că toate aceste sancţiuni au fost date în temeiul Hotărârii nr. 104 din 28.06.2010 a Con­siliului Local al municipiului Dro­beta-Turnu-Severin, privind apro­barea „Regulamentului pen­tru eliberarea autorizaţiilor de funcţionare cât şi stabilirea ora­rului de funcţionare al uni­tă­ţilor comerciale de alimentaţie publică, precum şi celor des­tinate recreerii şi divertis­men­tului”. „Din punctul nostru de vedere noi am acţionat corect, firma respectivă funcţiona în ile­­galitate”, ne-a declarat Gheor­ghe Sfinţescu, adjunctul Po­­liţiei Locale Drobeta-Turnu- Severin.

Amenzi de peste 39.000 lei

De cealalată parte, adminis­tra­torul societăţii BUMERANG 2002, Nicoleta Stîngă, spune că întreaga activitate de organizare şi exploatare a jocurilor de no­roc (licenţiere, autorizare, func­ţionare, etc.) fiind reglementată prin acte normative speciale, este exceptată de la prevederile HCL 104 din 2010. Nicoleta Stîn­gă spune că a depus adrese atât la Primăria municipiului Dro­beta-Turnu-Severin, cât şi la Poliţia Locală în care a precizat acest lucru, dar cu toate astea firma sa a fost în continuare amendată. „În data de 20 iunie, 13 poliţişti de la Poliţia Locală au venit la punc­tele de lucru întrebând angajaţii dacă avem afişat orarul de funcţionare aprobat de primă­rie. Angajaţii noştri au spus că orarul este afişat pe uşă, program NON-STOP, că este în­registrat la Ministerul de Finan­ţe conform OUG 77 şi au plecat. Am vorbit cu ei la telefon, iar a doua zi am mers la primărie unde am depus o adresă prin care am specificat că societatea noastră este exceptată de la pre­vederile HCL 104 din 2010, dar în con­tinuare domnii poli­ţişti au venit şi pe data de 24 iunie, şi 27 iunie şi 9 iulie. Nu au ţinut cont de adresele depu­se de noi atât la Primărie, cât şi la Poliţia Lo­cală, în total ne-au dat 52 de amenzi în valoare de 39.200 de lei”, a declarat Nico­leta Stângă, ad­ministratorul fir­mei Bu­merang 2002.

A refuzat să lipească afişe cu Gherghe în campania electorală

În opinia acesteia, la mijloc este vorba de un abuz grav din partea poliţiei locale, instituţie aflată în subordinea Primăriei Drobeta-Turnu-Severin. „Este un abuz destul de grav deoarece fiecare poliţist local a dat chiar şi patru amenzi, adică pro­ce­sele-verbale de sancţionare sunt eliberate unul după altul, adică în zilele de 20, 24, 27 iunie şi 9 iulie. În timpul acesta, poliţiştii locali nu au avut altă treabă decât să sancţioneze societatea noastră, în rest nu s-a mai întâmplat nimic altceva în oraş”, a mai spus Nicoleta Stîngă. Cum s-a ajuns totuşi ca această firmă să constituie prioritatea . 0 a Poliţiei Locale, care a consumat zeci de litri de carburant pentru a ajunge timp de patru zile la cele 13 puncte de lucru? Nico­leta Stîngă spu­ne că în spatele acestor amenzi se află primarul Severinului, Constantin Gher­ghe: „Totul ni se trage de la dom­nul primar fiindcă în cam­pania electorală am fost sunaţi de domnul Ior­dache Remus (n.r. şeful ser­viciului comercial din cadrul pri­mă­riei Drobeta- Tur­nu-Se­verin) să lipim afişe cu domnul Gherghe pe geamurile punctelor de lucru, iar noi am refuzat. Mai mult, un fin de-al nostru, Ma­rius Basica, l-a dat în judecată pe domnul primar pentru in­com­patibilitate. Am discutat telefonic cu şeful Poliţiei Locale şi cu poliţiştii locali, au spus că sunt trimişi, că nu au ce să facă, că sunt prea mici, că au fost ameninţaţi cu desfacerea con­trac­tului de mun­că”.

Administratorul firmei Bu­merang 2002 a contestat în ins­tanţă toate cele 52 de procese-verbale de sancţionare şi este convins că va avea câştig de cauză.

A contestat validarea mandatului de primar

Pe data de 21 iunie 2012, Marius Basica, din Drobeta Turnu Severin, a devenit petent în dosarul 5811/101/2012 în care a cerut Tribunalului Judeţean Mehedinţi invalidarea madantului de primar a lui Constantin Gherghe pe motiv de incompatibilitate. Tribunalul a invocat exepţia necompetenţei materiale şi a trimis dosarul la Judecătoria Severin. Între cele două instanţe a intervenit un conflict de competenţe care a fost trimis spre soluţionare Curţii de Apel Craiova. Avocaţii lui Marius Basica au plecat de la ideea interdicţiei dispuse de ANI în dosarul de incompatibilitate al primarului, interdicţie care operează pe termen de 3 ani, între 21 iulie 2009 şi 21 iulie 2012.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.