Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

politia locala targu Mures in actiune :D pacanele doamneeee

post-3943-0-11934200-1336500399_thumb.jp

post-3943-0-69033800-1336500414_thumb.jp

• Membru
Publicat

politia locala targu Mures in actiune :D pacanele doamneeee

Din cauza localilor ce fac multe prostii de genul, lumea si chiar unii profesori ce sunt si consilieri locali asimileaza politistii cu niste gardieni publici. Chiar astazi profu' vorbea de politistii care se jucau la pacanele...

Mie scarba de el si de toti paznicii lui :doh:

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Priviţi şi următorul clip cu gardienii din Braşov care din dorinţa de a fi consideraţi poliţişti cu orice chip au ales să comită abuzuri în continuare, folosind la autospecialele de serviciu girofare de culoare roşu-albastru şi având inscripţionate uniformele de serviciu cu inscripţia "POLIŢIA" în mod abuziv. Poate un coleg de la Braşov va trimite o petiţie la MAI de genul celor pe care le-am trimis şi noi anterior.

http://www.youtube.com/watch?v=o62GXPWkUko&feature=youtu.be

Publicat

in locul copiilor dadeam telefon la 112 si le ziceam ca unii care se dau politisti, dar care dupa uniforma NU sunt politisti, ne legitimeaza ilegal ... uzurpare de calitati oficiale prin omiterea denumirii "complecte" a formatiunii.

• Apreciez 4
Publicat

ca tot e campanie electorala.... candidatul schimbarii, adica USL, la primaria S3 din Bucuresti a facut un program "conform dorintelor cetatenilor".... a venit astazi o duduie la usa sa ma intrebe daca sunt de acord... citesc fituica... toate ok sa zicem... pana la pct 9.... care spunea: mai multe locuri de munca pt localari.... saraca femeie nu avea nicio vina pentru comentariile pe care le-am avut.... nu stiu daca si pe la voi au aparut chestii d-astea, sunt curios de la colegii din Bucuresti, poate chiar din 3.... ce sa inteleg... ca de obicei.. la vremuri noi.. tot noi, aceleasi obiceiuri...?!

Publicat

Si in Iasi se bate moneda pe Politia Locala. Am gasit un plic in cutia postala pe care scria "ROG PERSONAL", il desfac si constata ca este o foaie A4 cu prezentarea candidatului PDL. La capitolul SIGURANŢĂ sunt precizate si două puncte cu următorul conţinut: 1.Extinderea şi integrarea monitorizării video pentru siguranţa publică şi...... 4. Consolidarea relaţiei cetăţean - Poliţia Locală. Am specificat şi primul punct deoarece această monitorizare se realizează de către această organizaţie. Se bate multă monedă pe acest organism şi cred că Vasile Lascăr se răsuceşte în mormânt.

Publicat

Azi am facut pedestru la sectia de rurala unde sunt :doh: si am oprit putin la un post de politie ca sa il salutam pe cel ce e acolo cu fosta functie de sef de post.stam noi putin de vorba,cand ma intorc sa vad cine intra pe usa,am vazut un picior intrat "moama,asta are pantaloni ca mine,e de al nostru,sa ii vad si gradul" si intra romanul,cand sa vezi,ce era:un politist local imbracat exact in uniforma noastra,numai ca mai avea adaugat la piept,in partea dreapta "POLITIA" iar in partea stanga,tot la piept "POLITIA LOCALA" iar pe spate "POLITIA" :blink: ,pe bratul stang emblema politiei romane numai ca era data jos banderola aceea mica albastra cu "POLITIA ROMANA" iar pe cap avea sapca de am primit-o noi absolventii acum si era dat naibii de mandru ce a reusit el sa faca in plan profesional :blink: am ramas masca cand l-am vazut si m-am gandit la forum,la acest topic, specimenul asta de local e incalcare de incalcare a legii,plagiat,copiere,nici nu stiu cum sa ii zic :blink:

Publicat

Trebuia să-i faci o poză cu telefonul s-o postezi aici. Mai râdeam şi noi un pic în vremurile astea de cacao.

Publicat

Chiar nu se gaseste cineva sa ia o masura in ce priveste aceste specimene josnice ?! Macar sa le schimbe titulatura ! Prostia a ajuns o arta in cadrul acestor maidanezi locali ! Haideti sa facem o sesizare la M.I. (am indoieli mari ca cineva se va deranja .Idem si in privinta sindicatelor care nu au pozitie in aceasta privinta ) sau catre primul ministru ,sa initieze o hotarare legislativa prin care sa se faca distinctie clara intre structuri.(denumire,atributii,tinuta ,logistica ).

Publicat

si cei de la pol locala din galati au vestoane negre pe spatele carora scrie POLITIA, si atat. Sa nu mai zic de cei ce dau amenzi toata ziua la parcari, ca au uniforma copiata dupa rutiera...

• Moderator
Publicat

Pana acum eu am facut 3 sesizari catre minister si mai sunt colegi pe forum care au trimis (am postat si un model de sesizare pe forum), dar degeaba, conducerea MAI iubeste maidanezii locali.

In privinta sindicatelor, nu putem avea asteptari sa faca ceva in aceasta privinta, iar asta pentru ca unele dintre aceaste organizatii au adoptat in randurile lor astfel de impostori (vezi cazul pro lex, un sindicat de rahat, care are membrii cotizanti din randurile politistilor, vamesilor cat si maidanezilor locali).

Singura sansa e sa-i bombardam cu astfel de sesizari.

• Apreciez 2
Publicat

la radio FocusFm se difuzeaza de mai mult timp un spot audio, de fapt o reclama la un lant de magazine, in care o dna invatatoare, probabil, ii intreaba pe copii in sala de clasa sa spuna care sunt elementele indispensabile pentru functionarea unei comunitati raspunsul fiind: PREOTUL - DOCTORUL - politistul comunitar :doh: si ea adauga: magazinele x.y.z.

p.s: e un radio regional, pe VN, BZ si BR

Publicat

Acum 2 zile am observat 2 localari dirijand singuri singura intersectie semaforizata din Voluntari. Echipament identic cu al Politiei, nu mi-am dat seama ce sunt decat cand am vazut masina parcata dupa colt. Azi dimineata observ un alt specimen in zona Faur din Buc, echipament identic doar tresele de citroen si pe jacheta avand pe spate doar POLITIA. In seara asta aflu de la un coleg ca a fost de cateva ori oprit in trafic de localari ca nu avea farurile aprinse, ca nu avea centura etc.... :blink:

Publicat

Selecţie de personal pentru încadrarea în sistemul de ordine publică. Candidaţilor le-a fost dată o foaie albă pe care era desenat un copac, pe care aceştia trebuiau să-l coloreze cu o cariocă. După completarea testului au fost anunţate rezultatele :

1. cei care au reuşit să coloreze fără a depăşi conturul au fost selectaţi pentru examene la Şcoala de Poliţie,

2. cei care au reuşit să coloreze şi au depăşit puţin conturul au fost selectaţi pentru examene la Jandarmerie,

3. cei care nu au reuşit să scoată capacul de la cariocă au fost încadraţi direct la Poliţia Locală.

• Apreciez 2
Publicat

La Vaslui deja s-au împărţit "serviciile". Vă prezint poliţia rutieră locală. :doh:

post-335-0-36647900-1338132663_thumb.jpg

Publicat

Mda !impresionanta poza....Am am mai incercat odata si am mai trimis la snppc un mail cu privire la acesti maidanezi locali ,poate scot capul din birou si ne da un semn ......ca traiesc si ei ...

Publicat

(start routine)

if

snppc = ????? sindicatul national al politistilor si pampalailor comunitari?

daca "da" atunci asteapta muuuuuult si bine

daca "nu" ... then go to next ...

(end routine)

:ner:

Publicat

Super tare poza! Ma intreb daca au avut la ei si o ruleta sa masoare distanta de un metru lasata pentru trecerea pietonilor, si daca nu ma intreb daca i-a sanctionat cineva.

Publicat

Sa intreb si eu ceva: Ieri dimineata, in piata din Piatra Neamt, un inscris pe spatele cuiva mi-a atras atentia: "POLITIA locala RUTIERA". Ce atributii au? Ca intrebau de niste acte pe un sofer oprit

Publicat

Extras din Legea politiei locale. Legea 155/2010 , art 7:

In domeniul circulatiei pe drumurile publice, politia locala are urmatoarele atributii:

a) asigura fluenta circulatiei pe drumurile publice din raza teritoriala de competenta, avand dreptul de a efectua semnale regulamentare de oprire a conducatorilor de autovehicul exclusiv pentru indeplinirea atributiilor conferite de prezenta lege in domeniul circulatiei pe drumurile publice;

B) verifica integritatea mijloacelor de semnalizare rutiera si sesizeaza nereguli constatate privind functionarea semafoarelor, starea indicatoarelor si a marcajelor rutiere si acorda asistenta in zonele unde se aplica marcaje rutiere;

c) participa la actiuni comune cu administratorul drumului pentru inlaturarea efectelor fenomenelor naturale, cum sunt: ninsoare abundenta, viscol, vant puternic, ploaie torentiala, grindina, polei si alte asemenea fenomene, pe drumurile publice;

d) participa, impreuna cu unitatile/structurile teritoriale ale Politiei Romane, la asigurarea masurilor de circulatie ocazionate de adunari publice, mitinguri, marsuri, demonstratii, procesiuni, actiuni de pichetare, actiuni comerciale promotionale, manifestari cultural-artistice, sportive, religioase sau comemorative, dupa caz, precum si de alte activitati care se desfasoara pe drumul public si implica aglomerari de persoane;

e) sprijina unitatile/structurile teritoriale ale Politiei Romane in asigurarea masurilor de circulatie in cazul transporturilor speciale si al celor agabaritice pe raza teritoriala de competenta;

f) acorda sprijin unitatilor/structurilor teritoriale ale Politiei Romane in luarea masurilor pentru asigurarea fluentei si sigurantei traficului;

g) asigura, in cazul accidentelor soldate cu victime, paza locului acestor accidente si ia primele masuri ce se impun pentru conservarea urmelor, identificarea martorilor si a faptuitorilor si, daca se impune, transportul victimelor la cea mai apropiata unitate sanitara;

h) constata contraventii si aplica sanctiuni pentru incalcarea normelor legale privind oprirea, stationarea, parcarea autovehiculelor si accesul interzis, avand dreptul de a dispune masuri de ridicare a autovehiculelor stationate neregulamentar;

i) constata contraventii si aplica sanctiuni pentru incalcarea normelor legale privind masa maxima admisa si accesul pe anumite sectoare de drum, avand dreptul de a efectua semnale de oprire a conducatorilor acestor vehicule;

j) constata contraventii si aplica sanctiuni pentru incalcarea normelor rutiere de catre pietoni, biciclisti, conducatori de mopede si vehicule cu tractiune animala;

k) constata contraventii si aplica sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulatia in zona pietonala, in zona rezidentiala, in parcuri si zone de agrement, precum si pe locurile de parcare adaptate, rezervate si semnalizate prin semnul international pentru persoanele cu handicap;

l) aplica prevederile legale privind regimul juridic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor/ subdiviziunilor administrativ-teritoriale;

m) coopereaza cu unitatile/structurile teritoriale ale Politiei Romane pentru identificarea detinatorului/utilizatorului autovehiculului ridicat ca urmare a stationarii neregulamentare sau al autovehiculelor abandonate pe domeniul public.

Publicat

Bun, si exista POLITIA locala RUTIERA? Ca asta eram curios sa aflu.

• Moderator
Publicat

Conform prevederilor HG nr. 1332 din 23 decembrie 2010 privind aprobarea Regulamentului cadru de organizare si functionare a politiei locale:

Pe timpul desfășurării activităților de serviciu, pe raza comunelor, a orașelor, a municipiilor, a sectoarelor municipiului București, personalul poliției locale poate folosi autovehicule cu însemnul distinctiv „POLIȚIA LOCALĂ”, urmat de denumirea unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale din care face parte. Literele care compun inscripția trebuie să fie de culoare neagră, pe fond alb, și să aibă aceleași dimensiuni.

Însemnele nu trebuie să creeze confuzii cu denumirea altor instituții sau autorități publice și sunt amplasate pe toate laturile autovehiculului, portiere, portbagaj și capotă, pentru a fi vizibile din orice poziție.

Autovehiculele de patrulare sunt echipate, în mod obligatoriu, cu dispozitive de iluminare pentru emiterea de semnale speciale de avertizare luminoasă, de culoare albastră și cu mijloace speciale de avertizare sonoră.

Inscriptiile cu "Rutiera" si alte asemenea inpetii incalca legea. E ceva specific acestor impostori, care cauta prin orice modalitate sa creeze confuzie in randul oamenilor, sa fie confundati cu Politia Romana.

Publicat

Literele care compun inscripția trebuie să fie de culoare neagră, pe fond alb, și să aibă aceleași dimensiuni.

Însemnele nu trebuie să creeze confuzii cu denumirea altor instituții sau autorități publice

dau o lada de tzuica fiarta celui care imi poate arata o poza in care aceste prevederi se respecta cu sfintenie :ner:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.