Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Sa nu le zica astia, primarii portocalii, apropos de cagulatii de mai sus, FBI, adica Fortele de Bataie si Interventie! :ner:

• Apreciez 1
Publicat

Deci mascaricii sunt plini de penibil.Nu stiu zau Minutzule ce ai vazut fain la procedeele alea ,,eu ma fac ca dau si tu te faci ca parezi,, dar eu nu vad absolut nimic care sa pota fi folosit in operativ.Aia sunt pe alta planeta, cum mai sunt si pe la noi unii care chiar cred ca la un individ inarmat cu cutit poti interveni cu mainile goale.Asa ceva este peste puterile mele de intelegere, sa ataci din fata un nebun cu un cutit in mana iar tu cu mainile goale si sa mai ai si 100% succes.

Ca sa nu mai vorbesc de salutatul cu cagula, de dezarmarea de pistol !!! Doamneee..., sau de gesturile de ,,Luptatorii din Valea Misterioasa,,...va mai amintiti filmul ala? Sau Lovitura Fulgeratoare...

Publicat

Arcan, am zis că e frumos ca o simplă demonstraţie de arte marţiale. Nu ca un demonstrativ de forţe speciale.

Publicat

Pai nici nu se pune problema de forte speciale.Eu ma refeream la demonstratiile de arte martiale...sunt penibile totusi.Si argumentez:

1.Nu sunt in Dojo

2.Nu e kata

3.Nu sunt realiste

As zice ca , daca o privim ca scena dintr-un film chinezesc de proasta calitate...Din alea in care sunetul loviturilor este facut joarda si pus peste film...

Publicat

Hai ca ai un plus de la mine, ca m-ai facut sa zambesc desi sunt trist pentru colegul bolnav.

:ner:

Publicat

si mai are si rampa rosh-albastra.... pffff.... i-as aduna pe toti un stadion....

Publicat

Ridicatul mașinilor, mega-afacere dezastruoasă

art_120418_ridicatul-masinilor-megaafacere-dezastruoasa.jpg

Galerie foto

❚ Angajaţii firmei târgoviştene care saltă maşinile parcate neregulamentar au dat fuga cu platforma pentru a ridica un autoturism „vinovat”, dar au sfârşit prin a... da cu el de pământ! ❚ În timpul operaţiunii gen „Dorel”, macaraua platformei a cedat şi autoturismul s-a prăbuşit în gol mai bine de 2 metri, iar braţul de fier a căzut cu toată greutatea peste automobil ❚ În timp ce proprietara maşinii îşi plângea paguba, lucrătorul platformei ridica... din umeri şi încerca o explicaţie jalnică: „S-a ras piuliţa!” ❚ La Târgovişte, vânătoarea maşinilor parcate neregulamentar îi are în obiectiv doar pe cetăţenii simpli, pentru că liderii PDL, deşi surprinşi în mai multe rânduri cu limuzinele parcate ilegal, scapă netaxaţi

„Dorel” a lovit din nou la Târgovişte! Ieri, angajaţii firmei A.I.T.T., care ridică maşinile parcate neregulamentar, au dat fuga însoţiţi de Poliţia Locală în zona supra-aglomerată (dar fără parcări!) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru a ridica un autoturism parcat neregulamentar. Operaţiunea a sfârşit însă dezastruos, după ce macaraua platformei a cedat şi autoturismul s-a prăbuşit în gol mai bine de 2 metri, iar braţul de fier a căzut cu toată greutatea peste automobil!

Proprietara autovehiculului a declarat că oprise maşina pentru câteva minute, fiindcă i s-a făcut rău şi a mers la spital să-şi verifice tensiunea. Când s-a întors, a avut parte de o scenă de... infarct! A găsit autovehiculul în stare de dezastru, cu plafonul îndoit, parbrizul spart, oglinzile retrovizoare distruse şi probleme la roţi. Extrem de revoltată, Puica Stroie este hotărâtă să-şi recupereze paguba şi va depune plângere la poliţie. În replică, reprezentanţii firmei A.I.T.T. nu-şi explică incidentul şi susţin că autoutilitara de ridicare are inspecţia tehnică la zi.

Incidentul a avut loc în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce maşina staţionată neregulamentar le-a atras atenţia poliţiştilor locali care au chemat firma de ridicare. Trebuie spus că aceasta lucrează cu mult profit în zona Spitalului Judeţean din Târgovişte, întrucât administraţia Boriga nu s-a obosit să amenajeze spaţii de parcare, ci doar indicatoare de „oprirea interzisă”. Cine opreşte în zonă riscă să păţească ce a păţit ieri târgovişteanca Puica Stroie, căreia firma de ridicat maşini i-a făcut zob autoturismul!

Păgubita acuză, firma se scuză!

„Numai la Târgovişte, la noi, se poate aşa ceva. Bun, era parcată neregulamentar, dar o blocai, n-o ridicai! Am probleme cu inima, mam dus până la medic, mi-am luat tensiunea şi m-am întors… N-a durat 10 minute şi m-am întors. În faţa mea era deja picată! Când am venit eu, vroiau să ia toate astea, toate fiarele astea de pe maşină şi să plece. I-am întrebat «Domne, ce faceţi aici?» «Păi… a căzut maşina de pe macara». Noroc că mi-a spus lumea: «Doamnă, a picat de la 5 metri maşina!» E zob! Nu mai e maşină asta, căzută de la 5 metri!”, ne-a declarat extrem de revoltată Puica Stroie, proprietara automobilului avariat.

Angajatul firmei de ridicări a încercat câteva scuze… nereuşite: „Maşina are revizie, revizorul ţine evidenţa. N-a fost nici o greşeală de manevrare. S-a ras piuliţa… Maşina este verificată mereu, o verifică revizorul… Putea fi mai grav! S-a ras piuliţa, pur şi simplu! E prima oară când se întâmplă.”

Firma de ridicări nu e la prima abatere!

Martorii incidentului şi-au amintit ieri că, în urmă cu doi ani, aceeaşi firmă de ridicări a preluat o maşină pe care a transportat-o pe platformă până la sediul societăţii, fără să observe (culmea!) că în interiorul automobilului se afla o bătrână. Cât despre situaţia de ieri, martorii erau la fel de revoltaţi ca proprietara păgubită.

●„N-am mai văzut aşa ceva, e premieră! Sunt de vină şmecherii ăştia. Strânsul banilor, că asta se urmăreşte! Au sarcini să strângă banii!”

●„N-am mai pomenit aşa ceva! Nu e corect ce s-a întâmplat. I-a stricat maşina, trebuie să i-o repare. Am înţeles că a căzut de la câţiva metri înălţime. Acum să plătească neapărat şi să facă ceva să nu se mai întâmple şi la alţii!”

●„N-am mai văzut niciodată aşa ceva! Cum o maşină ca asta, de tractare, care saltă alte maşini… Revizorul ăla a dormit… N-are revizor, n-are şef de coloană, n-are… Şoferul în primul rând trebuia să se asigure, că e viaţa lui! A picat de la vreo 2 metri jumătate! Să pice un aşa cârlig! Dacă erau câteva persoane înăuntru?”

●„Cred că a fost o defecţiune. Acum maşina e terminată, dai cu o piatră, dar cu un cârlig??”

●„Nu se poate aşa ceva! Trăim în România şi asta explică totul!” Puica Stroie va depune plângere la poliţie pentru distrugere, astfel că firma va fi nevoită să suporte pagubele produse autoturismului. Femeia s-a plâns că după ce şi-a parcat maşina pentru a se deplasa la spital, deoarece îi crescuse tensiunea, la revenire, nivelul acesteia s-a mărit din nou

sursa:http://jurnaldedambo...ruoas,9783.html

http://www.youtube.com/watch?v=L9wEr9dSEMg

Concluzie personala: Cocalarii locali vaneaza autoturisme iar cand se impute treaba fug ca potarnichile. :ner:

Publicat

Am observat ca,Cocalari Locali (nu colegii de la rutiera) aveau inscriptionat pe spate ,doar cuvantul Politia, ce maimutoi.

Publicat

Adys26, pai daca si-au cumparat tinuta de la Complex "Europa", ce vrei sa le ceri?

• Apreciez 1
Publicat

Cea mai tare intrebare cred ca este cea a reporterului din final : proprietarul trebuie sa mai plateasca si ridicatul masinii? Nu ar fi o surpriza sa o puna pe doamna sa plateasca si amenda pentru parcare in loc neautorizat si contravaloarea ridicarii si transportului :ner:

Publicat

Se pare ca li s-a dat prea multa autoritate comunitarilor... luna trecuta un coleg, lucrator la A.E.S.T, a fost controlat la domiciliu de politia locala sa vada cum detine arma personala.

Mentionez ca are domiciliul intr-o localitate din Ilfov. La mine au venit de la sectie de la O.P -super ok...dar asa ceva...bineinteles ca nu au fost primiti in casa si au primit un refuz din partea colegului nostru.

Nu au zis nimic si au plecat cu coada intre picioare...Acum cred k o sa afle totzi golanii unde sta si unde lucreaza.

Eu unul nu am incredere de loc in ei!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Ce ma?!? :ner: Ce sa caute ma coclitia locala sa faca controale pe linie de armament?! :ner: Poate a vrut cineva sa ii faca vreo farsa...

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Există o prevedere legală în acest sens?

Nu este deloc un drept, ci mai degrabă o atribuție, competență sau obligație de serviciu. Iar pentru așa ceva nu e suficient să „zică” un primar analfabet, ci trebuie să existe un act normativ care să prevadă așa ceva.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

forensicman, nu cumva esti local si mai arunci cate o piatra in balta sa vezi cum se fac stropi?

Modificat de Cristi
  • Apreciez 3
Publicat

scurt si la obiect... de unde stiau "oralii" ca respectivul coleg este detinator de armament? au acces la bazele de date ale aest ?

• Apreciez 1
Publicat

Din cate stiu eu (corectati-ma daca sunt in eroare), CONTROLUL la arme il fac doar cei de la BAEST. Ce sa caute cei de la politia locala la usa ta???

• Membru
Publicat

forensicman, de ce nu imi raspunzi la intrebare? Apropo, vezi ca initialele nu sunt A.E.S.T., sunt A.E.S.P., localule!

Publicat

Un cocalar cu veleitati de mare ,,Sherlock Holmes,,. Mai amaratule, mergi si vinde gogosi la tine in srl ala numit ,,politia,, locala, nu mai veni cu povesti penibile ca te rad si curcile.

Am observat ca in general cocalarii astia isi pun nick name-uri cu conotatii cat mai ,,politiste,,. Vezi pe criminalistu`lu peste ,,forensicman,, si mai erau specimene gen ,,police,, , gen ,,mascatu,, etc.

Bai fratilor, astia nu au trecut de pubertate ...

Publicat

AEST se numeau inainte T era de la toxic, daka aveai ceva vechime ai fi stiut asta( apropo in 18 ani de politie promotie '93 cred k am trecut putin de pubertate!)

Nu inteleg de ce atata ostilitate pe forumul asta...eu inteleg ura fata de comunitari, dar nu am nici o leg cu asta...am postat sa mi se dea acces pt sectiunea prv a politistilor inregistrata la data de 18.04.2012 ora 1:57 PM pe forum IGPR cu nr. 246372, dar nu am primit inca dreptul. Daca va uitati acolo, eu am ultima postare...dupa ce am vazut mes voastre l-am sunat din nou sa vad daca m-a pacalit colegul. A zis k a achizitionat o arma noua...si localii au venit sa verifice daca are cutie metalica. Dupa ce a sunat la postul de pol i s-a spus k ei au trim comunitarii ca au deficit de cadre etc...initial povestea auzita prima data de la el a sunat de genul:

- Ce i-am pus pe goana pe locali..le-am spus ca daca vad unde si in ce conditii imi tin arma, trebuie sa-i impusc pe urma! :))

Si cu voia dvs o sa-mi schimb nick-ul...;)

• Membru
Publicat

Nu imi vorbi mie de vechime, forensicman. Stiu foarte bine ca se numeau A.E.S.T. inainte, insa m-a frapat faptul ca nu stiai cum se numesc acum, mai ales daca zici ca esti politist operativ. In alta ordine de idei, povestea inca pare cusuta cu ata alba si pana nu vad ca ai acces in zona privata, nu te cred ca esti politist. La ce detasament ai fost la scoala?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.