Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Este o anomalie și o mare aberație că acești indivizi sunt considerați polițiști. Dar asta a fost dorința primarilor, vor să fie și ei șefi peste poliție, pentru că așa au văzut în filme că se întâmplă într-un stat federal și pentru a-și îndeplini dorința le-au servit românilor povestea cu „primarul este mai aproape de nevoile cetățeanului, el este un fel de mafalda, se pricepe la tot și la toate, de aceea trebuie să devină șef peste toate domeniile, pentru a deveni un veritabil baron local”. Și uite așa, și-au făcut o poliție a lor, chiar dacă este o instituție căpușă și impostoare care toacă niște bani publici de pomană.

• Apreciez 1
Publicat

Nu e neaparat o incalcare a legii dar iata cum intelege un politist comunitar procedura de imobilizare si conducere a unei persoane posbil violente.

Imagine de la meciul Pandurii-Steaua cu un suporter patruns pe teren.Observati cum are accesu cu mana dreapta la tot echipamentul de pe centura al politistului local.:)))

Sursa: Prosport

gz9k0863.jpg?width=610

• Apreciez 4
  • Membru
Publicat

exemplele sunt la tot coltul dar o parere de la guvern??? un comunicat de presa, ceva??? vreo destituire? vreo desfiintare a vreunei politii locale???o schimbare macar????....nimic din toate astea, nu? ms

• Moderator
Publicat

@vlaicans

se va nota in "Manualul micului comunitar" sub aceasta fotografie exemplificativa noul procedeu clestele local. :doh:

• Apreciez 1
Publicat

domnilor politisti (fac referinta la politistii adevarati, nu la tractoristii de la locala) cred ca sigurii si cei mai in masura sa stopati abuzurile acestor tractoristi sunteti dumneavoastra. Cand ii prindeti cu ceva (nu cunosc legile, scriu pv cu majuscule, etc) nu ii mai iertati ca intre colegi (pt ca nu sunteti si nici nu va consider colegi), faceti-le referat, eventual daca puteti dati-le si amenda!!! Sunt ferm convins ca exista solutii... sau poate e mai simplu sa ne complacem in situatia aceasta si cu asta basta...

• Apreciez 3
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Un caz rezolvat "in forta" de "politia" comunitara Timisoara asupra unui domn caruia i s-a ridicat masina,Mare e gradina politiei locale sau comunitare sau ce naiba e :blink:

Cei mai tari de la ei de pe scara blocului :ner:

• Moderator
Publicat

Daca in fata presei i-au dat cu spray in ochi, imi inchipui ce "bastoneala" si-a luat "infractorul" dupa ce a fost dus la sediul lor... :doh:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

eu tare curios sunt cum mai pot sa scuipe semintele cu cagula aia pe fata... :ner:

• Membru
Publicat (modificat)

Iar am raie pe inima dupa ce am vazut clipurile de mai sus...

:angry: Ce periculos era bietul om, trebuia sa ii dea cu spray lacrimogen viteazul ala coclit de local...omul mai avea putin si se punea in genunchi plangand, iar jegul de comunitar facea pe Rambo cu unul care nu riposta...l-as lua pe imputitul ala cu mine la cativa clienti de-ai mei, din aia care nu se sperie nici macar de foc de arma, sa il vad, mai e asa viteaz? Of...Romanie, ce ai ajuns?!

Modificat de Cristi
Publicat

Stiti care e faza tare din clipul lui policeman? Cetateanul este....,,consilier local,,....HAAAAHHHAAA ce m-am distrat la momentul respectiv...

Publicat

Probabil nu facea parte din cosilierii primarului si vota impotriva si s-au gandit sa-l ajute sa se razgandeasca :blink:

Publicat (modificat)

eu tare curios sunt cum mai pot sa scuipe semintele cu cagula aia pe fata... :ner:

Da, dar pot sa salute si asta e cea mai tare chestie pe care am vazut-o...sa saluti cu cagula pe cap(daca ma gandesc bine, au avut dreptate :naughty: aveau capul acoperit) :emo-yessir:

Modificat de teolucian63
Publicat (modificat)

:)

Cam atât pot să spun despre primul clip. Probabil au acţionat la "comanda" cuiva din primărie, mai ales dacă săracul om era consilier.

Al doi-lea videoclip mi-a plăcut. Nu e impresionant dar e frumos. Dar, doar din punct de vedere al tehnicilor prezentate. Mi-a plăcut ca demonstraţie de tehnici de autoapărare. În rest, să apari ca "mascaţi" ai Poluţiei Locale, să faci salutul militar cu cagule pe faţă, mai ales când tu nu ai acest drept, mi se pare super ridicol. Da, na ce să faci ? Vorba lui Badea ...

Modificat de minutzu
  • Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

Probabil nu facea parte din cosilierii primarului si vota impotriva si s-au gandit sa-l ajute sa se razgandeasca :blink:

Inseamna ca a fost un spray " la comanda"!

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Domnilor, vreau sa va aduc la cunostinta o "mareata" realizare a Politiei Locale Valcea....dom'le, acum cateva zile, patrulistii de la melitzia locala Valcea, in timp ce "se afla" in timpul exercitarii atributiunilor de serviciu, matrasind pantofii statului pe trotuarele orasului, "a identificat" una bucata enfractor deosebit de periculos, care, cu cateva minute inainte, furluase 6 trandafiri ornamentali din jardinierele aflate pe un pod de la intrarea in oras. Dom'le, enfractorul deosebit de periculos a fost retinut de organele de melitie locale, iar un "inspector", exact asa s-a recomandat, a folosit linia rosie 112 si a anuntat politia cu privire la captura lor deosebita si magnificenta. Iaca politistii s-au dus dupa enfractor si au fost nevoiti sa inregistreze un dosarel penal pe 208 si 209, lit. "e" si "g" care a ajuns pe la baietii de la BIC. Domle, ma simt mult mai in siguranta in oras,acum ca enfractorul respectiv si-a luat pedeapsa meritata pentru crima de a fi luat niscai trandafiri pentru nevasta sau ibovnica din jardinierele domnului primar...Parol!

Greselile de exprimare fac parte din metafora. Din pacate, ceea ce v-am relatat nu este o metafora. Felicitari politistilor locali pentru ca au dat dovada ca merita fiecare banut investit in ei, intrucat au eliminat din randul societatii un individ deosebit de periculos si au umplut fisetul vreunui amarat de la BIC cu inca un dosar deosebit de complex care se va incheia cu un ditai N.U.P.-ul.

• Apreciez 2
Publicat

Astazi am primit si eu un mail care ma inviorat ! se pare ca maidanezii locali isi cam pierd obiectul mumcii in proportie de 90%.va postez ce am primit de la Promotor :

"Senatul României a adoptat tacit un proiect de lege prin care se permite ridicarea maşinilor parcate neregulamentar doar dacă blochează intrări sau reprezintă un obstacol în traficul rutier.

Senatul a adoptat tacit, marţi, o iniţiativă legislativă care prevede ca vehiculele parcate neregulamentar să fie ridicate şi depozitate în locuri special amenajate doar dacă reprezintă un obstacol pentru circulaţie, obturează traficul rutier sau accesul în instituţiile publice.

Propunerea legislativă privind ridicarea şi depozitarea vehiculelor staţionate neregulamentar îi are ca iniţiatori pe senatorii PSD Laurenţiu Coca, Alexandru Cordoş, Dan Şova, ope senatorul independent Ion Toma, deputaţii independenţi Tudor Ciuhodaru şi Oana Niculescu-Mizil, deputaţii PSD Marian, Florentin Gust, Florin Luca, Claudiu Manda, Adrian Mocanu, Andrei Steriu şi Costin Vasilică.

blank.gif

x0.gif?sdtrnd=0.32787059037946165&&snocache=1334146752590_37266834778711200&spgid=56736520119011400&sck=y&sfver=10&f1pgad=4&__x1ts=460daa4b&sww=1280&swh=929&sifr=0&pub=62&site=3224&section=135&zone=2533&size=0x0&xcrid=0&xgeo=RO|36|0|Timisoara||0|&x1guid=888442404190662706

În proiect se arată că ridicarea şi depozitarea vehiculelor în locuri special amenajate reprezintă o "măsură excepţională", luată în cazul vehiculelor parcate într-o asemenea manieră încât să constituie un obstacol pentru circulaţie, să obtureze traficul rutier sau accesul în instituţiile publice.

Potrivit iniţiativei legislative, parcarea neregulantară în altă situaţie ar urma să se sancţioneze numai cu amendă.

În expunerea de motive, autorii proiectului arată că ridicarea maşinilor a devenit o reală problemă la nivel naţional şi că zilnic sunt ridicate mii de maşini pentru parcare neregulamentară, în condiţiile în care nu există suficiente locuri de parcare.

Iniţiatorii mai propun ca sumele încasate ca urmare a ridicării şi depozitării vehiculelor să constituie venituri la bugetele locale şi să fie folosite pentru amenajarea locurilor de parcare şi pentru achiziţionarea de utilaje speciale pentru pentru ridicarea şi depozitarea vehiculelor parcate neregulamentar.

O altă prevedere stabileşte că solicitarea de sume de bani cu titlu de contravaloare a serviciilor de ridicare, transport şi depozitare de către firme private este interzisă.

În propunerea legislativă se mai prevede ca, în cazul în care, deşi parcat într-un spaţiu public amenajat, vehiculul staţionează o perioadă mai mare de 7 zile calendaristice, fără a fi mişcat, acest spaţiu să fie considerat abuziv ocupat, vehiculul urmând a fi ridicat, transportat şi depozitat.

Iniţiativa legislativă, care a fost adoptată de Senat în varianta propusă de iniţiatori, va fi transmisă Camerei Deputaţilor, care este decizională."

Eu zic ca e interesant .scuze dacac e un pic offtopic.

Publicat

"Spun cu mahnire ca(...) din pacate colegii nostrii de la politia cocalara..."

Si eu spun cu mahnire domnule comisar sef ca am ajuns sa pupam partile rezematoare ale primarilor si sa ne milogim pentru o colaborare cu cocalocari.

Aici dupa parerea mea, problema reala ar fi ca s-a infoiat un pic conu' primar (stiind ca I.P.J-ul are nevoie de oameni) iar acum asteapta buchetul cu flori de la Raluca Moianu.

Pentru cine nu stie Raluca Moianu a prezentat emisiunea "Iarta-ma".

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Datorită unor astfel de specimene, încă există această tâmpenie numită „sistem integrat”. Să lucreze umflatul ăsta cu localii, dacă tot plânge după ei!

S-a umflat ca un gogoșar prin fotoliile în care stă de când pupă dosurile celor de sus, iar de frică să nu-și piardă locșorul, nu spune că există deficit de polițiști, nu solicită mărirea numărului de funcții și tace ca un laș obsedat de scăunel, pentru a nu supăra cumva șefii dacă ridică astfel de probleme. Iar acum ne povestește de eficacitatea sistemului intregrat, unic în lume, o struțo-cămilă inventată de niște proști.

Asta e! Suntem conduși de niște pupincuriști penibili!

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Va spun sincer ca nu am putut viziona pana la capat videoclipul cu umflatul ala de comisar sef, ca am simtit ca mi se urca sangele in cap si nevoia de a sparge ceva. Sa ii ia dracu cu sistemele lor integrate si cu tampeniile inventate de nu stiu ce minte odihnita care toata ziua sta pe un scaun castigat prin pupincurism si servilism politic. Sa ii ia dracu, ca stau cateodata si ma gandesc ca sunt un prost pentru faptul ca ma indarjesc sa continui intr-un sistem despre care sper ca se va indrepta intr-o zi. Se pare ca ma insel amarnic!

Publicat

Cică să le dea lor nişte sectoare în competenţă. Săracii proximişti, o să aibă pe acele sectoare la A.N.-uri.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Oare de ce nu le schimbă denumirea în S.P.P. adică Serviciul de Pază al Primăriei ?

Modificat de minutzu
  • Apreciez 3
Publicat

auzi, auzi ? hai, las-o asa cum este, nu le mai da idei, ca poate se schimba in N.S.A ... naroadele slugi autiste :ner:

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.