Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Cum îi vei stabili identitatea celui ce a condus autoturismul ? Să nu îmi zici că după numărul de înmatriculare că mă apuc să râd deja. Ai postat mai repede Cristi. :clip:

Modificat de Dan
  • Moderator
Publicat

Din moment ce nu are dreptul să oprească, NU putem vorbi despre "semnal regulamentar". Într-un astfel de caz îşi depăşeşte atribuţiile.

Apropo, lămureşte-ne şi pe noi!

Un autoturism care pătrunde din sens invers pe o stradă cu sens unic, circulă pe interzis sau pe contrasens? :naughty:

Publicat

avand in vedere ca la capatul strazii e semnul de acces interzis as inclina ca auto circula pe interzis

Publicat

Catalin, nu-i da probleme din acestea, ca-l apuca durerea de cap!

• Apreciez 1
Publicat

astia au primit mai nou dreptul de a opri in trafic scuteristi si a face verificari?! ca azi venind la munca am vazut o mare actiune a localarilor din Voluntari... :o

Publicat

Prostia este ca au dreptul sa ii verifice, pentru ca scuterele sunt inmatriculate la primarie, dar nu au dreptul sa opreasca in trafic ....

Dar profita de prostia sau nestinta acestora, care opresc ori ca nu stiu ca aia nu au dreptul sa-i opreasca ori ca-i confunda cu Politia Rutiera...

Publicat

Poate sa-mi spuna si mie cineva daca undeva in tara asta politiile locale intervin la solicitari 112 pentru ca pe site-ul federatiei lor o spun sus si tare ca ei intervin la 112 pe binecunoscutul prinipiu cel mai apropiat POLITIST(nu politist local)...........Caci daca nu e adevarat, nu stiu, ar trebui luate masuri impotriva lor, atentionati, sau ..

• Membru
Publicat (modificat)

Nu dreptul de a interveni la apelurile semnalate prin S.N.U.A.U. 112 pe cel mai simplu considerent cu putinta : Nu au competenta legala de a constata infractiuni, iar contraventii doar intr-o mica masura, in mare parte la H.C.L.-uri, iar apelurile pe 112, cel putin cele adresate Politiei, de multe ori necesita luarea unor masuri de natura contraventionala sau penala pe care ei...nu le pot lua.

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
Publicat

Ei isi aroga niste competente pe care nu le au, doar asa..., ca sa vada lumea ca sunt politisti!

• Apreciez 1
Publicat

Zi politia locala si trage apa. Niste incompetenti, niste analfabeti si niste nemernici. Niste mafioti au infiintat politia locala ca sa mai ''manance'' niste bani de la buget si sa-si angajeze ''neamurile'' pe o functie . Ce ma enerveaza e ca incep sa primeasca tot mai multe atributii, incep sa se creada superiori politiei nationale si ei habar nu au pe ce lume traiesc. Dar ce m-a surprins cel mai tare a fost cand am vazut ca exista asa numitii ''mascati'' la politia locala. Imediat, cine stie, ce politie se mai ''naste'' . Gardienilor feriti-va de politistii adevarati!!! PS: Nu va suport!

• Apreciez 2
Publicat

Sa stie cetateanu' unde sa sune in caz ca are probleme cu vre-un ,,local" :ner:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

E doar o minciuna specifica lor. Tocmai 112-ul a facut primarii sa renunte la a mai lua OP si Rutiera in curtea lor.

Sunt doar niste petarde aruncate de ei, pentru ca vad cum zilnic li se erodeaza bruma de imagine pe care si-au format-o copiind masinile si tinuta Politiei Romane.

Chiar daca isi scriu pe site si pe masini ca intervin la solicitarile venite pe 112 , SNOAU nu se refera la ei. Ei sunt doar o structura complementara si de suport pentru Politia Romana.

Faptul ca in unele orase datorita lipsei de personal sau de combustibil, dispecerii IPJ au mai directionat echipaje de cocalari la unele solicitari , nu se refera la principiul cel mai apropiat politist intervine, pentru ca ei nu sunt in categoria politisti.

Modificat de arcan
  • Apreciez 3
Publicat (modificat)

Chiar daca isi scriu pe site si pe masini ca intervin la solicitarile venite pe 112 , SNOAU * nu se refera la ei. Ei sunt doar o structura complementara si de suport pentru Politia Romana.

* SNUAU

Corect @arcan - Eu pe site-ul celor de la "112 " nu am vazut ca sunt si cei de la politia cocalara - link ( aici se vad ce structuri intervin la solicitarea 112 )

• Ambulanţa
  • Poliţia
  • Inspectoratul general pentru Situaţii de Urgenţă
  • Jandarmeria Română
  • SMURD

Este clar un abuz, si aici ar trebui sa se sesizeze mai mari nostri sefi !

Modificat de Eduard
Publicat (modificat)

Contează foarte mult treaba asta cu litera. Una e să zici POLIŢIA ( Română ) şi alta e să zici POLUŢIA ( Locală ). Dar până la urmă e un adevăr, nu ?

:naughty:

Modificat de minutzu
Publicat

poi na... cred ca daca suni la 112 si vrei interventie de la colocali... cred ca apelantu isi merita soarta..

• Apreciez 2
Publicat

nu stiu daca a-ti vazut stirea era cred ca la braila sau galati .. unde primaria a impartit bonuri de cumparaturi de 70 lei pt nevoiasi..

si l-au pus pe sefu suprem.. seful polititie locale care impartea in stanga si in dreapta fara nici o lista nimic... dupa cum apucau sa intinda mana... si la sfarsit ce face idiotul?? arunca toate bonurile in sus si incep sa se calce batranii in picioare.. vai de capu lor saracii.. si apoi vine idiotu cu explicatii ca au tras de el.. atata prostie nu am vazut

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.